Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, happysmile είπε:

Προδερμ λεω την μαρκα για σαμπουν αφρόλουτρο!εχει την αλλη chicco νομιζω στα jumbo!σιγουρα θας τους βαχουμε κ λοσιον να μοσχοβολανε..πως θα τα κανουμε μπανιο στην αρχη με τον αφαλο ρε κορες?πωπω αυτο με τρομαζει πιο πολυ απτο θηλασμο!το μπανιο!!!!!!!

Αααα ...τώρα κατάλαβα ... 

Εμένα η δικιά μου είναι και κύρια επιβάλεται η λοσιόν μετά χαχαχαχ ... 

Από ότι ξέρω δεν έχει πρόβλημα ο αφαλός .. αρκεί μετά να το καθαρίζεις γύρω γύρω με καθαρό οινόπνευμα ... 

Εκεί που θα γεννήσω εγώ κάθε πρωί το κάνουν μπάνιο η μαίες και αν θέλεις πας και εσύ και σου δείχνουν ... 

Το θεωρώ λίγο υπερβολικό κάθε μέρα μπάνιο αλλά τουλάχιστον θα μου δείξουν πως ... 

Εγώ θα πάρω ένα σαν καρεκλακι ασφαλείας για το μπάνιο που το δένεις στην μπανιέρα και δεν πρόκειται να σου πέσει μέσα στο νερό ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Giosotpk είπε:

Αααα ...τώρα κατάλαβα ... 

Εμένα η δικιά μου είναι και κύρια επιβάλεται η λοσιόν μετά χαχαχαχ ... 

Από ότι ξέρω δεν έχει πρόβλημα ο αφαλός .. αρκεί μετά να το καθαρίζεις γύρω γύρω με καθαρό οινόπνευμα ... 

Εκεί που θα γεννήσω εγώ κάθε πρωί το κάνουν μπάνιο η μαίες και αν θέλεις πας και εσύ και σου δείχνουν ... 

Το θεωρώ λίγο υπερβολικό κάθε μέρα μπάνιο αλλά τουλάχιστον θα μου δείξουν πως ... 

Εγώ θα πάρω ένα σαν καρεκλακι ασφαλείας για το μπάνιο που το δένεις στην μπανιέρα και δεν πρόκειται να σου πέσει μέσα στο νερό ... 

Κανει καλο να κανεις καθε μερα μπανιο το μωρο δεν ξερω γτ οι ξαδερφες μου καθε μερα το καναν  ..απλα στον αφαλο δεν πρεπει να πεσει νερο!στην αρχη το κρατας με το χερι σου προστατευοντας αφαλο κατο απτη βρυση το μπανιο τους κρατα δευτερολεπτα οταν πεσει αυτο εισαι οκ!ειναι ανατριχιαστικος μωρε.

Just now, happysmile είπε:

Κανει καλο να κανεις καθε μερα μπανιο το μωρο δεν ξερω γτ οι ξαδερφες μου καθε μερα το καναν  ..απλα στον αφαλο δεν πρεπει να πεσει νερο!στην αρχη το κρατας με το χερι σου προστατευοντας αφαλο κατο απτη βρυση το μπανιο τους κρατα δευτερολεπτα οταν πεσει αυτο εισαι οκ!ειναι ανατριχιαστικος μωρε.

Τρέχουμενο νερό δεν πειράζει να τρέξει ψιλά από ότι διάβασα ... 

Κάπως θα κάνουμε μέχρι να πέσει ... 

Εφόσον δεν τους πονάει δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ...μόνο που είναι ανατριχιαστικο όπως είπες ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

εγω ειχα.παρει της βαπτιστηρας μου ενα σετακι της frezyderm για μωρα που ειχε ενα μεγαααλο μπουκαλι με αντλια αφρολουτρο-σαμπουαν και ειχε και.λοσιον. θυμαμαι.τη κουμπαρα μου την ειχε καταβολεψει. τωρα για.πανες απ.οτι.ξερω στην αρχη σου στελνουν και.εταιριες σπιτι.κουτια με δειγματα πανεα κτλ. ειδικα η pampers απ.οτι ξερω  στελνει τα πιο.μεγαλα δωρακια. εγω ετσι λεω να δοκιμασω και βλεπουμε. 

βρε κοριτσια τις τελευταιες μερες εχω τρελαθει, εχω βγαλει ακμη στα μαγουλα :mad: ποτε μου δεν ειχα σπυρακια κτλ και τωρα τσουπ! γεμισα! ρωτησα τον γιατρο και μου λεει ειναι φυσιολογικο λογω των ορμονων και πως θα φυγουν.  εσας πως ειναι το δερμα σας? 

cPKSp3.png

5 ώρες πρίν, Eleni2512 είπε:

εγω ειχα.παρει της βαπτιστηρας μου ενα σετακι της frezyderm για μωρα που ειχε ενα μεγαααλο μπουκαλι με αντλια αφρολουτρο-σαμπουαν και ειχε και.λοσιον. θυμαμαι.τη κουμπαρα μου την ειχε καταβολεψει. τωρα για.πανες απ.οτι.ξερω στην αρχη σου στελνουν και.εταιριες σπιτι.κουτια με δειγματα πανεα κτλ. ειδικα η pampers απ.οτι ξερω  στελνει τα πιο.μεγαλα δωρακια. εγω ετσι λεω να δοκιμασω και βλεπουμε. 

βρε κοριτσια τις τελευταιες μερες εχω τρελαθει, εχω βγαλει ακμη στα μαγουλα :mad: ποτε μου δεν ειχα σπυρακια κτλ και τωρα τσουπ! γεμισα! ρωτησα τον γιατρο και μου λεει ειναι φυσιολογικο λογω των ορμονων και πως θα φυγουν.  εσας πως ειναι το δερμα σας? 

Καλημέρα ... 

Όσο αφορά της πάνες έχω στείλει σε όλες της εταιρίες email και πλέον καμία δεν στέλνει δείγματα ...οπότε μην βασιζεσαι σε αυτό .... εκτός αν έχεις επικοινωνήσει εσύ και θα σου στείλουν ..  

Με το δέρμα εγώ δεν έχω θέμα έβγαζα που και που κάνα σπυράκι πριν την εγκυμοσύνη τώρα ούτε και αυτό ...είμαι τυχερή ...δεν μπορείς να βάλεις κάτι για την ακμή ?

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

10 hours ago, happysmile said:

Καλημέρα σε όλες. :) κ γω δν νομίζω οτι χρειάζεται μπάνιο καθημερινά, ίσως να το κάνεις κ να αποκτήσει το μωρό μια ρουτίνα κ να κοιμάται μετά. Εγώ είδα σε κάτι βίντεο οτι τα πολύ μωράκια κάποιες φορες τα πλενουν με βρεγμενη απαλη πετσετούλα η τα βαμβακάκια που ξεβαφόμαστε.

Just now, Elenpap είπε:

Καλημέρα σε όλες. :) κ γω δν νομίζω οτι χρειάζεται μπάνιο καθημερινά, ίσως να το κάνεις κ να αποκτήσει το μωρό μια ρουτίνα κ να κοιμάται μετά. Εγώ είδα σε κάτι βίντεο οτι τα πολύ μωράκια κάποιες φορες τα πλενουν με βρεγμενη απαλη πετσετούλα η τα βαμβακάκια που ξεβαφόμαστε.

Ναι είδα και εγώ σε βίντεο ότι τα πλένουν έτσι ..γι'αυτό είπα ότι μου φαίνεται υπερβολικό να το κάνεις κανονικό μπάνιο κάθε μέρα ... 

Εγώ που έχω από εχθές να σκέφτομαι πως κρατάμε ένα νεογέννητο μωρό πως το σηκώνουμε όταν είναι ξαπλωμένο και με έχει πιάσει άγχος ...

Παντού διάβασα ότι πρέπει να προσέχουμε τον αυχένα και βάζουμε το ένα χέρι μας εκεί ...έτσι σαν εικόνα όμως τον εαυτό μου δεν μπορώ να το φέρω ότι θα το κάνω ...

Μου έρχεται να πάρω μια κούκλα και να κάνω εξάσκηση :-P 

Μερικές φορές να τόσο απλά μου φαίνονται πολύ δύσκολα ... 

Πως είστε σήμερα ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Καλημέρα κι από μένα, ήθελα να σας ρωτήσω σας έχει τυχει να νιωθετε πίεση σε ένα συγκεκριμένο μέρος της κοιλιας μόνο όταν κάνετε κινήσεις; δηλαδή την ώρα που σηκωνεστε η πάτε να κάτσετε; δύο μέρες ένιωθα έτσι και όταν το είπα στο γιατρό είπε ότι ίσως είναι από την πίεση που ασκεί το μωρό. Αλλά τι νιώθω περισσότερο όταν πάω να σηκωθώ από εκει που κάθομαι. Τψρα την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο 

1 hour ago, Dora367 είπε:

Καλημέρα κι από μένα, ήθελα να σας ρωτήσω σας έχει τυχει να νιωθετε πίεση σε ένα συγκεκριμένο μέρος της κοιλιας μόνο όταν κάνετε κινήσεις; δηλαδή την ώρα που σηκωνεστε η πάτε να κάτσετε; δύο μέρες ένιωθα έτσι και όταν το είπα στο γιατρό είπε ότι ίσως είναι από την πίεση που ασκεί το μωρό. Αλλά τι νιώθω περισσότερο όταν πάω να σηκωθώ από εκει που κάθομαι. Τψρα την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο 

Ναι το παθαίνω και εγώ όταν σηκώνομαι από μια καρέκλα που κάθομαι πολύ ώρα αλλά συνήθως γιατί κατουριεμαι το νιώθω και μετά φεύγει ... Δεν πιστεύω να είναι κάτι μικρό πονακια είναι λογικό να έχουμε ...όλο μας το σώμα αλλάζει κάνει και ένα μωράκι βόλτες μέσα λογικό :lol:

• Μου αρέσει 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Κορίτσια έκανα την πρώτη μου παραγγελία...δεν άντεξα, ξέρω ότι είναι νωρίς. Θα συγκρατηθώ από δω κ πέρα. Πήρα 3 κουβερτούλες αγκαλιάς και ενα στρωματακι- αλλαξιέρα. Εσείς τί έχετε πάρει;:)

Διαφημίσεις

Just now, Elenpap είπε:

Κορίτσια έκανα την πρώτη μου παραγγελία...δεν άντεξα, ξέρω ότι είναι νωρίς. Θα συγκρατηθώ από δω κ πέρα. Πήρα 3 κουβερτούλες αγκαλιάς και ενα στρωματακι- αλλαξιέρα. Εσείς τί έχετε πάρει;:)

Είδες μετά την β επιπέδου δεν μπορείς να κρατηθεις θέλεις να πάρεις κάτι ... 

Αυτά τα στρώματα μια αλλαξιερα βολεύουν ? Δηλαδή τα βάζεις όπου θέλεις ? 

Εγώ μέχρι στιγμής έχω πάρει ζιπουνακια δύο ζακετουλα και μια κουβέρτουλα ... 

Πρέπει να κάνουμε μια λίστα να δούμε τι θέλουμε ...δεν σκέφτεσαι χίλια δυο πράγματα που χρειάζεσαι και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Είδες μετά την β επιπέδου δεν μπορείς να κρατηθεις θέλεις να πάρεις κάτι ... 

Αυτά τα στρώματα μια αλλαξιερα βολεύουν ? Δηλαδή τα βάζεις όπου θέλεις ? 

Εγώ μέχρι στιγμής έχω πάρει ζιπουνακια δύο ζακετουλα και μια κουβέρτουλα ... 

Πρέπει να κάνουμε μια λίστα να δούμε τι θέλουμε ...δεν σκέφτεσαι χίλια δυο πράγματα που χρειάζεσαι και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις ? 

Ω ναι...ακριβως. ναι, φαντάζομαι βολεύει, την ακουμπάς όπου θέλεις. Ναι, σιγά σιγά να λέμε πράγματα π έχουμε να αγοράσουμε. Αρχικά θα ναι πολύ μικρούλια, δλδ κ οι κουβερτες κ οι πετσετες πρέπει να ναι μικρούλες νομίζω. Πχ για μπάνιο βολεύουν κάτι πετσετούλες τύπου κάπες, έτσι νομίζω.

Just now, Elenpap είπε:

Ω ναι...ακριβως. ναι, φαντάζομαι βολεύει, την ακουμπάς όπου θέλεις. Ναι, σιγά σιγά να λέμε πράγματα π έχουμε να αγοράσουμε. Αρχικά θα ναι πολύ μικρούλια, δλδ κ οι κουβερτες κ οι πετσετες πρέπει να ναι μικρούλες νομίζω. Πχ για μπάνιο βολεύουν κάτι πετσετούλες τύπου κάπες, έτσι νομίζω.

Δεν το είχα σκεφτεί για τέτοια αλλαξιερα ...εγώ είχα σκοπό να την αλλάζω στο κρεβάτι που θα έχω δίπλα στην κούνια αλλά τώρα που το λες θα το σκεφτώ ... 

Εννοείς της πετσέτες που βάζεις το κεφαλάκι ? 

Μπανιέρα θα αγοράσεις ? Εγώ σκεφτώ να πάρω πιστεύω θα με βολεψει καλύτερα ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Elenpap είπε:

Ναι ναι, αυτές. Θα πάρω κατι για το μπανάκι, ναι. Καλά όλες ανησυχούμε για το πως θα το πιάνουμε αρχικά, σαν ζυμαράκι θα ναι. :)

Θα κουνιούνται κιόλας πω πω ... Από την μία θέλω τόσο πολύ να την πάρω επιτέλους αγκαλιά από την άλλη όμως και φοβάμαι ... 

Από ρούχα τι περνούμε ? Και τι νούμερο ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...