Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

44 minutes ago, Giosotpk said:

Καλημέρα κορίτσια ... 

Πως είστε σήμερα ? 

Περνει καμία σας ασβέστιο ? Εμένα ο γιατρός μου δεν μου έχει δώσει ακόμα 

..ίσως όπως είπαμε και εχθές επειδή πίνω αρκετό γάλα ... 

Καλημέρα όλη μέρα. Εγώ παίρνω μια πολυβιταμίνη ειδική για εγκυμοσύνη και κάτι σταγόνες για βιταμίνη d γτ έκανα εξετάσεις κ ήταν σε έλλειψη. Εκτός απο το γάλα, για ασβέστιο μπορούμε να τρώμε κ γιαούρτι η κασέρι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Καλημέρα όλη μέρα. Εγώ παίρνω μια πολυβιταμίνη ειδική για εγκυμοσύνη και κάτι σταγόνες για βιταμίνη d γτ έκανα εξετάσεις κ ήταν σε έλλειψη. Εκτός απο το γάλα, για ασβέστιο μπορούμε να τρώμε κ γιαούρτι η κασέρι.

Αυτές της πολύ βιταμίνες στις έδωσε ο γιατρός η της πήρες μόνη σου ? 

Εγώ πήρα βιταμίνη d πριν μείνω έγκυος και βγαίνω μισή ώρα στον ήλιο όταν το επιτρέπει ο καιρός ... 

Με το σίδηρο όμως δεν μπορούμε να τρώμε πολλά γαλακτοκομικά ...εμένα μου είπε ο φαρμακοποιός να περάσουν τρεις ώρες για να πάρω το σίδηρο αν έχω φάει γαλακτοκομικά 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

8 hours ago, Giosotpk said:

Εγώ πήρα βιταμίνη d πριν μείνω έγκυος και βγαίνω μισή ώρα στον ήλιο όταν το επιτρέπει ο καιρός ... 

Με το σίδηρο όμως δεν μπορούμε να τρώμε πολλά γαλακτοκομικά ...εμένα μου είπε ο φαρμακοποιός να περάσουν τρεις ώρες για να πάρω το σίδηρο αν έχω φάει γαλακτοκομικά 

Ναι, ο γιατρός. Τελικά πήγα σήμερα για β επιπέδου, μας άλλαξαν το ραντεβού. Όλα καλά με το μωρό, μάλιστα μ έβγαλε κ 3d φωτο. :smile: πολύ καλή φάση. Καλά αποτελέσματα σε όλες!

9 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Ναι, ο γιατρός. Τελικά πήγα σήμερα για β επιπέδου, μας άλλαξαν το ραντεβού. Όλα καλά με το μωρό, μάλιστα μ έβγαλε κ 3d φωτο. :smile: πολύ καλή φάση. Καλά αποτελέσματα σε όλες!

Καλημέρα ...ωραία που βγήκαν όλα καλά ... 

Σε ποιον μοιάζει το μωράκι ? :)

Χρειάστηκε να σηκωθείς η είχε πάρει καλή πόζα ? 

@happysmile περιμένουμε να μας πεις τα αποτελέσματα ...:)

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Καλημερα αγαπες ολα καλα κ μενα 430 γραμμαρια ο μπεμπης μου παιδαρας!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Giosotpk said:

Καλημέρα. Σα να μου φάνηκε ότι μοιάζει στον άντρα μου. :) ενώ έκανε όλες τις μετρήσεις, σηκώθηκα κ άφησα λίγη ώρα για να μπορέσει να γυρίσει καλύτερα και να δούμε το προσωπάκι του κ να βγάλουμε μια καλή φώτο. :)

Just now, happysmile said:

Έτσι, παλίκαρος.

21 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

θα συμφωνησω με το θεμα του σιδηρου οτι δε μπορουμε πολλα γαλακτοκομικα. Εγω ειχα κοψει απο μονη μου για λιγο τον σιδηρο γιατι με πειραζε στο εντερο και το ειπα του γιατρου και μου ειπε ή θα τον παιρνεις και θα σε πειραζει στο εντερο ή θα παθεις αναιμια και θα χρειαστεις μεταγγιση... ενταξει εκει τα ειδα ολα. ξεκινησα κανονικοτατα να παιρνω παλι απλα το θεμα ειναι τα γαλακτοκομικα. 

cPKSp3.png

Just now, happysmile είπε:

Ωραία που βγήκαν όλα καλά :)

Just now, Elenpap είπε:

Καλημέρα. Σα να μου φάνηκε ότι μοιάζει στον άντρα μου. :) ενώ έκανε όλες τις μετρήσεις, σηκώθηκα κ άφησα λίγη ώρα για να μπορέσει να γυρίσει καλύτερα και να δούμε το προσωπάκι του κ να βγάλουμε μια καλή φώτο. :)

Έτσι, παλίκαρος.

Αααααα πήρε από τον μπαμπά δηλαδή ...δεν πειράζει θα έχει αδυναμία στην μαμά ... 

Μόνο η δικιά μου ήταν κακό κοριτσάκι και δεν καθόταν καλά :P....

Just now, Eleni2512 είπε:

θα συμφωνησω με το θεμα του σιδηρου οτι δε μπορουμε πολλα γαλακτοκομικα. Εγω ειχα κοψει απο μονη μου για λιγο τον σιδηρο γιατι με πειραζε στο εντερο και το ειπα του γιατρου και μου ειπε ή θα τον παιρνεις και θα σε πειραζει στο εντερο ή θα παθεις αναιμια και θα χρειαστεις μεταγγιση... ενταξει εκει τα ειδα ολα. ξεκινησα κανονικοτατα να παιρνω παλι απλα το θεμα ειναι τα γαλακτοκομικα. 

Εγώ να φανταστείς γενικότερα δεν είχα ποτέ θέμα με τον αιματοκρίτη και σίδηρο ήμουν και αιμοδότης ... 

Στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τα είχα όλα μια χαρά ...όταν μπήκα στο 4 μήνα μου έπεσε ο αιματοκρίτης στο 38 και τότε ξεκίνησα το σίδηρο ... 

Θέλω να πω ότι είναι μικρά βρηκολακακια θέλουν πολύ σίδηρο και καλό είναι να μην παραβλέπουμε το σίδηρο ... 

Εγώ κανονίζω τα γαλακτοκομικά να τα τρώω μεσημέρι η απόγευμα ...πρωί βράδυ περνώ το σίδηρο οπότε δεν έχω θέμα ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

On 13/3/2019 at 6:11 ΜΜ, Giosotpk είπε:

Και εγώ ήμουν Γερμανία γεννήθηκα και μεγάλωσα εκεί ... 

Αν κάθεται το μωρό δεν κρατάει πάνω από 20 λεπτά συνήθως ...σε μένα έτυχε που δεν καθόταν σωστά και έπρεπε να σηκωθώ να περπατήσω για να πάρει άλλη πόζα ... :grin:

45 λεπτά. Είχε απλωθεί σε μια πλευρά και χασμουριωταν. Τι ακουντηγματα μου έκανε ο γιατρός, τι περιμέναμε να γυρίσει ο γιος μου ήταν πολύ ζεν. Δεν ενοχλήθηκε καν :-D

Να κάνω και μια άσχετη ερώτηση κορίτσια. Εμένα φίλες μου μου είπαν να πάρω ζιπουνακια με κουμπάκια που κλείνουν σαν φάκελος και όχι τα κλασικά φορμακια. Μιας και σαν απηρη στην αρχή θα μου φανεί λίγο δύσκολο να περνάω το κεφαλάκι του από τα κλασσικά φορμακια. Σήμερα όμως μια πωλήτρια μου είπε ότι δεν πρέπει καθόλου να έρχετε σε επαφή με κουμπάκια το σώμα του νεογεννητου. Και μου φάνηκε παράξενο γιατί τα ρουχαλάκια αυτά έχουν μόνο το πίσω μέρος να ακουμπάει εσωτερικά. Είναι πολύ λίγο δηλαδή. Γνωρίζει καμία κάτι για αυτό; 

On 6/3/2019 at 2:14 ΜΜ, Γλυκερια123 είπε:

Κοριτσι μου καλωσηρθες και με το καλο η μπεμπουλα σου και να χαιρεσαι και τ αλλα 2 κοριτσακια σου !!! Κι αλλη μπεμπουλα στην παρεα γιατι οι περισσοτερες μπεμπη εχουμε !! Αντε εσυ εχεις και πειρα να νας κανεις και κανα σεμιναριο ...ποση διαφορα εχουν μεταξυ τους τα κοριτσια σου?

Ρε κοριτσια ελειψα το πρωι κι εγινε πανικος !! Τι κανετε ομορφες πως ειστε? Τα μπεμπουλια σας τι κανουν? Κοριτσια μου πηγα lidl και απο ρουχα εγκυμοσυνης δεν μ αρεσε τιποτα..μονο η σαλοπετα μ αρεσε και τα βρεφικα κορμακια..σουτιεν ηθελα να παρω  αλλα δεν τα ειδα και πολυ καλα..θα κοιταξω κι αλλου..εγω ψαχνω για σεμιναρια θηλασμου η για νεογνου για να ξεστραβωθω λιγο αλλα δεν υπαρχει τιποτα...

Αθήνα μένεις; εγώ βρει 3 μέρη με δωρεάν μαθήματα θηλασμού και άλλο ένα με ανώδυνου τοκετού. Οποία κοπέλα θέλει ας μου στείλει να την ενημερώσω. 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

45 λεπτά. Είχε απλωθεί σε μια πλευρά και χασμουριωταν. Τι ακουντηγματα μου έκανε ο γιατρός, τι περιμέναμε να γυρίσει ο γιος μου ήταν πολύ ζεν. Δεν ενοχλήθηκε καν :-D

Να κάνω και μια άσχετη ερώτηση κορίτσια. Εμένα φίλες μου μου είπαν να πάρω ζιπουνακια με κουμπάκια που κλείνουν σαν φάκελος και όχι τα κλασικά φορμακια. Μιας και σαν απηρη στην αρχή θα μου φανεί λίγο δύσκολο να περνάω το κεφαλάκι του από τα κλασσικά φορμακια. Σήμερα όμως μια πωλήτρια μου είπε ότι δεν πρέπει καθόλου να έρχετε σε επαφή με κουμπάκια το σώμα του νεογεννητου. Και μου φάνηκε παράξενο γιατί τα ρουχαλάκια αυτά έχουν μόνο το πίσω μέρος να ακουμπάει εσωτερικά. Είναι πολύ λίγο δηλαδή. Γνωρίζει καμία κάτι για αυτό; 

Αθήνα μένεις; εγώ βρει 3 μέρη με δωρεάν μαθήματα θηλασμού και άλλο ένα με ανώδυνου τοκετού. Οποία κοπέλα θέλει ας μου στείλει να την ενημερώσω. 

Χαχαχαχ ...μια χαρά διακοπές ο μπέμπης ...το είδατε και να χασμουριεται ? 

Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς με τα ζιπουνακια ... 

Γιατί έχουν και αλλού κουμπάκια εκτός από κάτω ? 

Εδω να δεις άσχετη εγώ :P

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ψαχνομαι για πανες,κρεμες συγκαματος ,σαμπουαν γαλακτωματα εσεις εχετε καταληξετε τα χετε δει ?σήμερα πηγα σουπερ μαρκετ κ ειχε προσφορα μωρομαντιλα κ πηρα κ της proderm σαμπυαν αφρολουτρο χαχα!

Κοριτσια ψαχνομαι για πανες,κρεμες συγκαματος ,σαμπουαν γαλακτωματα εσεις εχετε καταληξετε τα χετε δει ?σήμερα πηγα σουπερ μαρκετ κ ειχε προσφορα μωρομαντιλα κ πηρα κ της proderm σαμπυαν αφρολουτρο χαχα!

Από όλα αυτά που έγραψες μόνο στην κρέμα συγκαματος έχω κατάληξη στην sudocream  ... Έχω διαβάσει είναι η καλύτερη και οικονομική .. 

Από την στιγμή που βάζεις κρέμα θέλεις και πούδρα? 

Πάνες έχω βρει της babylino ,lεχει online πολύ καλές προσφορές ...δηλαδή περνεις τα του μηνός για 25-30€ περίπου ...γύρο στα 200 τεμάχια γράφει θα χρειαστείς το μήνα ... τι νούμερο σκέφτεσαι να πάρεις σε μπιμπιλινα ? Διάβασα ότι το 1 συνήθως δεν το πολύ φοράνε και να μην αγοράσουμε μεγάλες ποσότητες ...εγώ σκέφτηκα δύο συσκευασίες το 1 νούμερο και μετά κατευθείαν το 2 ... 

Για πες μου και εσύ γνώμη ...σιγά σιγά να τα συζητήσουμε να καταλήξουμε κάπου γιατί αγχώνομαι :P

Τα σαμπουάν και αφρολουτρα από τα Jumbo δεν θα είναι καλά λες ? :confused:

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Από όλα αυτά που έγραψες μόνο στην κρέμα συγκαματος έχω κατάληξη στην sudocream  ... Έχω διαβάσει είναι η καλύτερη και οικονομική .. 

Από την στιγμή που βάζεις κρέμα θέλεις και πούδρα? 

Πάνες έχω βρει της babylino ,lεχει online πολύ καλές προσφορές ...δηλαδή περνεις τα του μηνός για 25-30€ περίπου ...γύρο στα 200 τεμάχια γράφει θα χρειαστείς το μήνα ... τι νούμερο σκέφτεσαι να πάρεις σε μπιμπιλινα ? Διάβασα ότι το 1 συνήθως δεν το πολύ φοράνε και να μην αγοράσουμε μεγάλες ποσότητες ...εγώ σκέφτηκα δύο συσκευασίες το 1 νούμερο και μετά κατευθείαν το 2 ... 

Για πες μου και εσύ γνώμη ...σιγά σιγά να τα συζητήσουμε να καταλήξουμε κάπου γιατί αγχώνομαι :P

Τα σαμπουάν και αφρολουτρα από τα Jumbo δεν θα είναι καλά λες ? :confused:

Λοιπον..πουδρα ουτε καν.δεν υπαρχει λογος!ειμαι αναμεσα σε σουντοκρεμ κ την αλλη της φρεζυντερμ κ εγω! Μην παρεις ποσοτητα μεγαλη πανες γτ μπορει να μας κανουν αλλεργια στην αρχη θα παρω το νουμερο 1 που ειναι 2με 5 κιλα.εχω διαβασει κριτικες για ολες τις εταιριες γιαυτα που διαβασα πολυ καλα ειναι pampers premioum care!jumbo μαρκα αν παρεις μονο τυπου προδερμ.

Λοιπον..πουδρα ουτε καν.δεν υπαρχει λογος!ειμαι αναμεσα σε σουντοκρεμ κ την αλλη της φρεζυντερμ κ εγω! Μην παρεις ποσοτητα μεγαλη πανες γτ μπορει να μας κανουν αλλεργια στην αρχη θα παρω το νουμερο 1 που ειναι 2με 5 κιλα.εχω διαβασει κριτικες για ολες τις εταιριες γιαυτα που διαβασα πολυ καλα ειναι pampers premioum care!jumbo μαρκα αν παρεις μονο τυπου προδερμ.

Οπότε άκυρη η πούδρα δεν χρειάζεται ωραία ...γιατί δεν ήξερα ... 

Ναι σωστά δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να κάνουν αλλεργία οπότε στην αρχή θα είμαστε στα δοκιμαστικά να δούμε τι μας κάνει ... 

Τι εννοείς τύπου προδερμ ? 

Μετά το μπάνιο δεν θα θέλει καμία λοσιόν κάτι ? Λογικά ναι ε ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Οπότε άκυρη η πούδρα δεν χρειάζεται ωραία ...γιατί δεν ήξερα ... 

Ναι σωστά δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να κάνουν αλλεργία οπότε στην αρχή θα είμαστε στα δοκιμαστικά να δούμε τι μας κάνει ... 

Τι εννοείς τύπου προδερμ ? 

Μετά το μπάνιο δεν θα θέλει καμία λοσιόν κάτι ? Λογικά ναι ε ? 

Προδερμ λεω την μαρκα για σαμπουν αφρόλουτρο!εχει την αλλη chicco νομιζω στα jumbo!σιγουρα θας τους βαχουμε κ λοσιον να μοσχοβολανε..πως θα τα κανουμε μπανιο στην αρχη με τον αφαλο ρε κορες?πωπω αυτο με τρομαζει πιο πολυ απτο θηλασμο!το μπανιο!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...