Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω σε 2 βδομαδες β επιπεδου. Εμενα μου πηρε ο πεθερος καινουριο πλυντηριο εξαιτιας της μπεμπας το οποιο εχει προγραμμα με ατμο για τα βρεφικα ρουχαλακια :-D 

κατι ασχετο βρε κοριτσια εσεις τι διατροφη κανετε? πινετε ας πουμε πολυ γαλα, φρουτα και.κρεας? 

cPKSp3.png

2 ώρες πρίν, Mpempoulaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια.Εγω θα σας πρότεινα να μην αγχώνεστε....Είτε θηλασετε είτε όχι το ίδιο δε δεθείτε με το μωράκι σας!Εγώ την πρώτη μου κόρη τη θήλασα 2-3 μήνες.Και αυτό γιατι έσπασαν τα νεύρα μου.....Μετά έδωσα ξένο γάλα και όλα καλά!Επίσης να μην αγχώνεστε για τον τοκετό.Η φύση έχει προβλέψει τα πάντα!

Γιατί σου έσπασε τα νεύρα ? 

Για πες μας και εμάς εσύ που έχεις εμπειρία τι να περιμένουμε τι να προσέξουμε κτλ κτλ κτλ ....?

2 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Καλησπερα κοριτσακια κ γω αυριο β επιπεδου!!

Όλα καλά θα πάνε ...και καμιά σοκολατιτσα να έχεις μαζί σου...:wink:

2 ώρες πρίν, Eleni2512 είπε:

εγω σε 2 βδομαδες β επιπεδου. Εμενα μου πηρε ο πεθερος καινουριο πλυντηριο εξαιτιας της μπεμπας το οποιο εχει προγραμμα με ατμο για τα βρεφικα ρουχαλακια :-D 

κατι ασχετο βρε κοριτσια εσεις τι διατροφη κανετε? πινετε ας πουμε πολυ γαλα, φρουτα και.κρεας? 

Τι καλό πεθερό που έχεις ... Μπράβο του πραγματικά :x

Εγώ πίνω αρκετό γάλα αν μμ όχι κάθε μέρα μια κούπα μέρα παρά μέρα σίγουρα ... 

Φρούτα φροντίζω να τρώω ένα κάθε απόγευμα και καρότο πολυυυυ καρότο τώρα στην εγκυμοσύνη 

Κρέας δεν τρώω κάθε μέρα δύο με τρεις φορές την εβδομάδα τρώω όσπριο της υπόλοιπες κρέας ...γενικά τρώω από όλα δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο ...

Εσύ ? 

1 hour ago, Dora367 είπε:

Γειά σας κορίτσια είμαι καινούρια στο φόρουμ. Περιμένουμε και έρθεις μωράκι τον Ιούλιο. Εγώ έκανα την β επιπέδου αλλά ήταν σχετικά πολύ γρήγορη εξέταση 

Καλώς την ... 

Με το καλό το μωράκι σου και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη ... 

Τι εννοείς ήταν σχετικά γρήγορη εξέταση ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Giosotpk είπε:

Για πες μας και εμάς εσύ που έχεις εμπειρία τι να περιμένουμε τι να προσέξουμε κτλ κτλ κτλ ....?

Λοιπόν...Το μωρό πεινουσε συνέχεια και έπρεπε να είμαι μόνιμα μέσα στο σπίτι και ανά μισάωρο να την ταΐζω.Κάποιες φορές το έβγαζα και με θήλαστρο αλλά και πάλι δε χόρταινε...Με κούρασε όλο αυτό...Δεν ξέρω πως θα σας ακουστεί αλλά με το ξένο γάλα μπήκαμε αμέσως σε πρόγραμμα.Ηρεμη μαμά..ήρεμο μωρό.... 

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Mpempoulaki είπε:

Ναι κατάλαβα.... 

Αν όντως είναι τόσο κουραστικό δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω αλλά θα προσπαθήσω και όπου με βγάλει ... Αν είναι και η μαμά και η κόρη να έχουν νεύρα θα καταλήξω και εγώ στο ξένο γάλα ... 

Είχες θέμα με το στήθος όταν σταμάτησες τον θηλασμό ?

B8mAp3.pngjo4pp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Mpempoulaki είπε:

Οχι.Εδινα και ξένο γάλα και στήθος μέχρι που σταμάτησε να βγάζει το στήθος γάλα.Δεν πήρα χάπι.

Α έδινες και από τα δύο ... 

Καλύτερα που δεν πήρες χάπι 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

1 ώρα πρίν, Giosotpk είπε:

Όλα καλά θα πάνε ...και καμιά σοκολατιτσα να έχεις μαζί σου...:wink:

Τι καλό πεθερό που έχεις ... Μπράβο του πραγματικά :x

Εγώ πίνω αρκετό γάλα αν μμ όχι κάθε μέρα μια κούπα μέρα παρά μέρα σίγουρα ... 

Φρούτα φροντίζω να τρώω ένα κάθε απόγευμα και καρότο πολυυυυ καρότο τώρα στην εγκυμοσύνη 

Κρέας δεν τρώω κάθε μέρα δύο με τρεις φορές την εβδομάδα τρώω όσπριο της υπόλοιπες κρέας ...γενικά τρώω από όλα δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο ...

Εσύ ? 

Καλώς την ... 

Με το καλό το μωράκι σου και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη ... 

Τι εννοείς ήταν σχετικά γρήγορη εξέταση ? 

Σε ευχαριστώ πολύ. Και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο. Εμείς μένουμε Γερμανία και η εξέταση κράτησε ούτε 15 λεπτά 

πρίν από 39 λεπτά , Dora367 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο. Εμείς μένουμε Γερμανία και η εξέταση κράτησε ούτε 15 λεπτά 

Και εγώ ήμουν Γερμανία γεννήθηκα και μεγάλωσα εκεί ... 

Αν κάθεται το μωρό δεν κρατάει πάνω από 20 λεπτά συνήθως ...σε μένα έτυχε που δεν καθόταν σωστά και έπρεπε να σηκωθώ να περπατήσω για να πάρει άλλη πόζα ... :grin:

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Giosotpk είπε:

Και εγώ ήμουν Γερμανία γεννήθηκα και μεγάλωσα εκεί ... 

Αν κάθεται το μωρό δεν κρατάει πάνω από 20 λεπτά συνήθως ...σε μένα έτυχε που δεν καθόταν σωστά και έπρεπε να σηκωθώ να περπατήσω για να πάρει άλλη πόζα ... :grin:

Ναι όντως ήταν σε καλή θέση :) εδώ πάντως αν δεν είσαι πάνω από 35 χρόνων ή δεν έχεις κάποιο απο την ομάδα ρίσκου, δεν σου κάνουν αυχενική διαφάνεια. Ενώ στην Ελλάδα κάνουν πάντα. Εγώ δηλαδή έκανα μόνο το υπερηχογραφημα β επιπέδου 

πρίν από 5 λεπτά , Dora367 είπε:

Ναι όντως ήταν σε καλή θέση :) εδώ πάντως αν δεν είσαι πάνω από 35 χρόνων ή δεν έχεις κάποιο απο την ομάδα ρίσκου, δεν σου κάνουν αυχενική διαφάνεια. Ενώ στην Ελλάδα κάνουν πάντα. Εγώ δηλαδή έκανα μόνο το υπερηχογραφημα β επιπέδου 

Ναι ξέρω ότι δεν το κάνουν εκεί ...αν και λίγο περίεργο κακό δεν κάνει να κάνεις την αυχενική ούτε ένα τρελό πόσο όσο στην β επιπέδου ... 

Κατά την γνώμη μου καλό είναι να γίνονται τα βασικά ... 

Είδες και τι είναι το μωράκι σου ? 

Εγώ έχω κοριτσάκι :wub:

B8mAp3.pngjo4pp3.png

3 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Ναι ξέρω ότι δεν το κάνουν εκεί ...αν και λίγο περίεργο κακό δεν κάνει να κάνεις την αυχενική ούτε ένα τρελό πόσο όσο στην β επιπέδου ... 

Κατά την γνώμη μου καλό είναι να γίνονται τα βασικά ... 

Είδες και τι είναι το μωράκι σου ? 

Εγώ έχω κοριτσάκι :wub:

Εμένα είναι αγοράκι :)) το πρώτο μου μωράκι 

Καλημέρα κορίτσια ... 

Πως είστε σήμερα ? 

Περνει καμία σας ασβέστιο ? Εμένα ο γιατρός μου δεν μου έχει δώσει ακόμα 

..ίσως όπως είπαμε και εχθές επειδή πίνω αρκετό γάλα ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...