Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

2 hours ago, Giosotpk said:

Καλημέρα ... 

Ναι και εγώ το παθαίνω να σκληρύνει η κοιλιά αλλά ταλαιπωρούμε από δυσκοιλιότητα και συνήθως σε αυτό οφείλεται ...ίσως να είναι και σε σένα έτσι ... 

Καλημέρααααα...δηλαδή σε λίγο καιρό ο μπαμπάς θα πρέπει να μιλάει στην κοιλιά ...αν και πιστεύω η πιο πολύ το κάνουν από τώρα :-P

Μην μου λες τέτοια γιατί το δικό μου κάθε ώρα κουνιέται κάθεται μισή ώρα 40 λεπτά ξανά ξεκινάει και το βράδυ μερικές φορές γίνεται χαμός ...ζορικια θα μου βγει :shock:

Σε σχέση με τον θηλασμό πώς το σκέφτεσαι; ακούω οτι από τη μια βολεύει αλλά είναι κ δύσκολο, οτι πονας κτλ. Ειλικρινά δεν ξέρω...για αποκλειστικό θηλασμό ειδικά δύσκολο.

Να μας πουν τις εμπειρίες τους κ τις προτάσεις τους κ κοπέλες που έχουν ήδη γίνει μανούλες.:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Elenpap είπε:

Σε σχέση με τον θηλασμό πώς το σκέφτεσαι; ακούω οτι από τη μια βολεύει αλλά είναι κ δύσκολο, οτι πονας κτλ. Ειλικρινά δεν ξέρω...για αποκλειστικό θηλασμό ειδικά δύσκολο.

Να μας πουν τις εμπειρίες τους κ τις προτάσεις τους κ κοπέλες που έχουν ήδη γίνει μανούλες.:)

Έχω ακούσει και δει ότι είναι δύσκολο και σε κάποιες περιπτώσεις ταλαιπώρησε με το στήθος ... 

Αλλά δεν έχω ακούσει από καμία να το μετανιώνει γιατί δενεσαι παρά πολύ με το μωρό.... 

Είναι ταλαιπωρία μεγάλη γιατί συνήθως το θηλάζεις κάθε δύο ώρες μίας με το μητρικό γάλα δεν χορταινε τόσο πολύ όσο με το άλλο ...

Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να το θηλάσω και ελπίζω να έχω αρκετό γάλα ... 

Θα κάνω και μαθήματα θηλασμού τον 7-8 μήνα έχω διαβάσει ότι βοηθάνε πολύ ... 

Εσένα από ποια άποψη σου φαίνεται δύσκολο ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

1 hour ago, Giosotpk said:

Έχω ακούσει και δει ότι είναι δύσκολο και σε κάποιες περιπτώσεις ταλαιπώρησε με το στήθος ... 

Αλλά δεν έχω ακούσει από καμία να το μετανιώνει γιατί δενεσαι παρά πολύ με το μωρό.... 

Είναι ταλαιπωρία μεγάλη γιατί συνήθως το θηλάζεις κάθε δύο ώρες μίας με το μητρικό γάλα δεν χορταινε τόσο πολύ όσο με το άλλο ...

Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να το θηλάσω και ελπίζω να έχω αρκετό γάλα ... 

Θα κάνω και μαθήματα θηλασμού τον 7-8 μήνα έχω διαβάσει ότι βοηθάνε πολύ ... 

Εσένα από ποια άποψη σου φαίνεται δύσκολο ? 

Φίλη μου που γέννησε πρόσφατα πονουσε αρκετά, έπαθε μαστίτιδα, εβγαζε μετά με το θήλαστρο κ το δινε με μπουκάλι. Απότι κατάλαβα της φάνηκε πιο βολικό. Εννοειται κ γω θα θελα να θηλάσω ένα 6μηνο. Οτι δένεσαι με το παιδί περισσότερο, δν ξέρω πόσο το πιστευω γτ αν ο θηλασμός σ κάνει να πονάς και να ταλαιπωρείσαι κ να μν κοιμάται κ να μν κοιμάσαι, μάλλον νευρα θα χεις παρα χαρά.

πρίν από 32 λεπτά , Elenpap είπε:

Φίλη μου που γέννησε πρόσφατα πονουσε αρκετά, έπαθε μαστίτιδα, εβγαζε μετά με το θήλαστρο κ το δινε με μπουκάλι. Απότι κατάλαβα της φάνηκε πιο βολικό. Εννοειται κ γω θα θελα να θηλάσω ένα 6μηνο. Οτι δένεσαι με το παιδί περισσότερο, δν ξέρω πόσο το πιστευω γτ αν ο θηλασμός σ κάνει να πονάς και να ταλαιπωρείσαι κ να μν κοιμάται κ να μν κοιμάσαι, μάλλον νευρα θα χεις παρα χαρά.

Το θηλαστρο όμως δεν "χαλάει" το στήθος ? Και ίσως και αυτό κάνει χειρότερα την μαστίτιδα ...δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια υποθέτω ... 

Από αυτή την μεριά δεν το έχω δει σκεφτεί το θηλασμό που μπορεί να μην σου προκαλεί χαρά και δέσιμο με το παιδί αλλά να είναι τραυματική εμπειρία και για τους δύο ... 

Εμένα 6 μήνες μου φαίνεται πολύ και δεν πιστεύω να έχω και γάλα για τόσο πολύ καιρό ... Και δεν πιστεύω να αντέξω κάθε δύο ώρες να ξυπνάω μου φαίνεται σχεδόν ακατόρθωτο ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Γι αυτα τα θεματα κοριτσια περι τοκετου ( τον τρεμω :sad:) και θηλασμου εχω βρει κεντρο που κανει δωρεαν σεμιναρια. οποια θελει ας μου στειλει μηνυμα να της πω. 

cPKSp3.png

Διαφημίσεις

5 hours ago, Giosotpk said:

Το θηλαστρο όμως δεν "χαλάει" το στήθος ? Και ίσως και αυτό κάνει χειρότερα την μαστίτιδα ...δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια υποθέτω ... 

Από αυτή την μεριά δεν το έχω δει σκεφτεί το θηλασμό που μπορεί να μην σου προκαλεί χαρά και δέσιμο με το παιδί αλλά να είναι τραυματική εμπειρία και για τους δύο ... 

Εμένα 6 μήνες μου φαίνεται πολύ και δεν πιστεύω να έχω και γάλα για τόσο πολύ καιρό ... Και δεν πιστεύω να αντέξω κάθε δύο ώρες να ξυπνάω μου φαίνεται σχεδόν ακατόρθωτο ... 

Δεν το έχω ακούσει για το θήλαστρο, πιθανόν να ισχύει. :( Ναι, λεω τώρα 6 μήνες, ποιος ξερει...

Η διαδικασία με μπιμπερο κ αποστειρωτή λέτε να ναι ζόρικη;

Κοριτσια μου μην αγχωνεστε ολα θα τα δουμε οταν ερθει η ωρα τους!!εχω φιλες που κ με θηλαστρο κ χωρις θηλασαν μια χαρα!!υπομονη κ επιμονη.η αποστειρωσηδεν νομιζωνα ναι πιο δυσκολη απτο σιδερωμς κ διαρκει τους πρωτους πεντε μηνες..

1 ώρα πρίν, Elenpap είπε:

Δεν το έχω ακούσει για το θήλαστρο, πιθανόν να ισχύει. :( Ναι, λεω τώρα 6 μήνες, ποιος ξερει...

Η διαδικασία με μπιμπερο κ αποστειρωτή λέτε να ναι ζόρικη;

Πιστεύω πως δεν είναι ζορικη ...απλά να χωράει πολλά ο αποστειρωτης ... 

1 ώρα πρίν, happysmile είπε:

Κοριτσια μου μην αγχωνεστε ολα θα τα δουμε οταν ερθει η ωρα τους!!εχω φιλες που κ με θηλαστρο κ χωρις θηλασαν μια χαρα!!υπομονη κ επιμονη.η αποστειρωσηδεν νομιζωνα ναι πιο δυσκολη απτο σιδερωμς κ διαρκει τους πρωτους πεντε μηνες..

Ναι όντως το σιδέρωμα θα είναι λίγο δύσκολο αλλά δεν ξέρω και αν είναι απαραίτητο ...

Εγώ δεν σιδερωνω γενικά μόνο ότι χρειάζεται και εκείνη την ώρα ... 

Γι'αυτό και μου φαίνεται λίγο περίεργο για μένα το σιδέρωμα ενώ ξέρω πως πολλές γυναίκες τα σιδερωνουν όλα ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

10 hours ago, Giosotpk said:

Πιστεύω πως δεν είναι ζορικη ...απλά να χωράει πολλά ο αποστειρωτης ... 

Ναι όντως το σιδέρωμα θα είναι λίγο δύσκολο αλλά δεν ξέρω και αν είναι απαραίτητο ...

Εγώ δεν σιδερωνω γενικά μόνο ότι χρειάζεται και εκείνη την ώρα ... 

Γι'αυτό και μου φαίνεται λίγο περίεργο για μένα το σιδέρωμα ενώ ξέρω πως πολλές γυναίκες τα σιδερωνουν όλα ... 

Καλημέρα. Ούτε κ γω σιδερώνω, αν χρειαστεί επιτόπου. Ε τώρα τα μωρουδιακά ίσως τα σιδερώνω στην αρχή, πάλι καλά είναι μικρά ρουχάκια. :-P

πρίν από 19 λεπτά , Elenpap είπε:

Καλημέρα. Ούτε κ γω σιδερώνω, αν χρειαστεί επιτόπου. Ε τώρα τα μωρουδιακά ίσως τα σιδερώνω στην αρχή, πάλι καλά είναι μικρά ρουχάκια. :-P

Καλημέρα ...χαχαχαχ ναι είναι μικρά ρουχαλακια 

Εγώ πάλι δεν ξέρω αν θα τα σιδερωνω ... 

Θα χρειαστεί λες ειδικό απορρυπαντικο ? Ξέρω ότι μαλακτικό δεν βάζουμε τα μωρουδιακα βασικά το διάβασα ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Giosotpk said:

Καλημέρα ...χαχαχαχ ναι είναι μικρά ρουχαλακια 

Εγώ πάλι δεν ξέρω αν θα τα σιδερωνω ... 

Θα χρειαστεί λες ειδικό απορρυπαντικο ? Ξέρω ότι μαλακτικό δεν βάζουμε τα μωρουδιακα βασικά το διάβασα ... 

Κοίτα κ γω είμαι της απλότητας στη ζωή. Περιποιημένη κ απλή ταυτόχρονα. Κ επειδή τα ρούχα πλέον είναι έτσι φτιαγμένα για να μην τσαλακώνονται, δν νομίζω οτι φαίνονται τσαλακωμένα. Καλα ναι, ίσως κ γω να μν τα σιδερώνω. Τον πρώτο καιρό υποτίθεται χρειάζεται ειδικό απορρυπαντικό...κ καλά τα πλένεις στους 60, κ αυτο υπερβολή ίσως, εγώ λογικά θα τα πλένω στους 40 όπως κ τα δικά μου ρούχα.

πρίν από 35 λεπτά , Elenpap είπε:

Κοίτα κ γω είμαι της απλότητας στη ζωή. Περιποιημένη κ απλή ταυτόχρονα. Κ επειδή τα ρούχα πλέον είναι έτσι φτιαγμένα για να μην τσαλακώνονται, δν νομίζω οτι φαίνονται τσαλακωμένα. Καλα ναι, ίσως κ γω να μν τα σιδερώνω. Τον πρώτο καιρό υποτίθεται χρειάζεται ειδικό απορρυπαντικό...κ καλά τα πλένεις στους 60, κ αυτο υπερβολή ίσως, εγώ λογικά θα τα πλένω στους 40 όπως κ τα δικά μου ρούχα.

Νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι έτσι αλλά ευτυχώς σκέφτεσαι και εσύ έτσι ...γιατί γενικότερα διάβασα διάφορα και λέω μόνο εμένα μου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά ... 

Πιστεύω πως αν τα μάθεις από μικρά να μην έρχονται καθόλου σε επαφή με μικρόβια να το πω δεν θα αποκτήσουν ποτέ αντισώματα και μια ζωή θα ταλαιπωρούνται με κρυολογήματα με εξανθήματα και πάει λέγοντας ... 

Όπως είπες της απλότητας ...δεν χρειάζεται υπερβολή ... 

Αν θυμάμαι καλά 15 πας για β επιπέδου ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Εγω θα σας πρότεινα να μην αγχώνεστε....Είτε θηλασετε είτε όχι το ίδιο δε δεθείτε με το μωράκι σας!Εγώ την πρώτη μου κόρη τη θήλασα 2-3 μήνες.Και αυτό γιατι έσπασαν τα νεύρα μου.....Μετά έδωσα ξένο γάλα και όλα καλά!Επίσης να μην αγχώνεστε για τον τοκετό.Η φύση έχει προβλέψει τα πάντα!

LJqDp3.png

1 ώρα πρίν, Elenpap είπε:

Ναι ναι, ωχ αμάν. Να χω καμια σοκολατίτσα μαζί μου ε; 

Ναι να έχεις για καλό για να μην τρέχετε να βρείτε εκείνη την στιγμή σοκολάτα ... Και άνετο παπούτσι γιατί αν δεν κάθεται σαν την δικιά μου θα ρίξεις πολύ περπάτημα :-P

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...