Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Γεια σας κορίτσια. Το θέμα κιλά πόσο σας απασχολεί; Εγώ έχω πάρει 3 κιλά μέχρι τώρα και όταν τύχει ένα μεσημέρι να φάω ανθυγιεινά καμιά φορα, πχ τηγανιτά ή λιπαρά μετά δυσανασχετώ...επίσης ήδη αυτά τα 3 κιλάκια τα νιώθω πάνω μου κ δεν εννοώ στην εμφάνισή μου αλλά στην ενέργειά μου ή ακόμα και στην αναπνοή μου. Όλα καλά να πάνε, λογικά μέχρι το τέλος θα πάρω σίγουρα άλλα 6, να δω πως θα αναπνέω...

εγω ενω δε μπορω να πω οτι τρωω και ιδιαιτερα υγιεινά και εχω παρει 700γρ και αυτα τις τελευταιες 20 μερες. Η αληθεια ειναι οτι δε μου φαινεται.καθολου οτι ειμαι εγκυος.  

cPKSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Eleni2512 said:

εγω ενω δε μπορω να πω οτι τρωω και ιδιαιτερα υγιεινά και εχω παρει 700γρ και αυτα τις τελευταιες 20 μερες. Η αληθεια ειναι οτι δε μου φαινεται.καθολου οτι ειμαι εγκυος.  

Εμένα μου φαίνεται, κ δν μ πειράζει αυτό. Προφανώς είχες κ λιγότερα κιλά πριν την εγκυμοσύνη; εγώ ξεκίνησα κανονικη.

Γεια σας κορίτσια και από εμένα ... 

Εμένα το θέμα με τα κιλά με απασχολεί παρα πολύ ...πριν μείνω έγκυος είχα χάσει στο σύνολο 10 κιλά βέβαια όχι με δίαιτα αλλά με πολύ γυμναστική ... Ήμουν 72 κιλά αλλά δεν μου φαινόταν γιατί είχα γυμνάσει το σώμα μου πολύ ... Εφόσον έμαθα ότι είμαι έγκυος την έκοψα μαχαίρι την γυμναστική και έτσι τώρα εγώ πάρει γύρω στα 5 κιλά ... 

Η ενδοκρινολόγος μου είπε μέχρι 12 είναι το φυσιολογικό αλλά και πάλι εγώ αγχώνομαι πολύ για τα κιλά ... Προσέχω τι τρώω αλλά αν πεινάω συνέχεια τι να κάνω? :-P

B8mAp3.pngjo4pp3.png

2 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Εμένα το θέμα με τα κιλά με απασχολεί παρα πολύ ...πριν μείνω έγκυος είχα χάσει στο σύνολο 10 κιλά βέβαια όχι με δίαιτα αλλά με πολύ γυμναστική ... Ήμουν 72 κιλά αλλά δεν μου φαινόταν γιατί είχα γυμνάσει το σώμα μου πολύ ... Εφόσον έμαθα ότι είμαι έγκυος την έκοψα μαχαίρι την γυμναστική και έτσι τώρα εγώ πάρει γύρω στα 5 κιλά ... 

Η ενδοκρινολόγος μου είπε μέχρι 12 είναι το φυσιολογικό αλλά και πάλι εγώ αγχώνομαι πολύ για τα κιλά ... Προσέχω τι τρώω αλλά αν πεινάω συνέχεια τι να κάνω? :-P

Καλησπερα κι απο μενα ..!!εγω εχω παρει 3 κιλα και απ οτι μου λενε ολοι απο δω κ περα θ αρχισω να παιρνω.. κι εγω με παραπανω ξεκινησα αλλα ενταξει δεν αγχωνομαι..θελει προσοχη αλλα ενταξει τι να κανεις ..εγω ειδικα εχω αρχισει και πειναω πολυ κι αμα φαω λιγο μετα απο μιση ωρα ξαναπειναω..ασ τα να πανε..μην αφχωνεσαι και μην τρελαινεσαι για τα κιλα..οπως εχασες τα προηγουμενα θα χασεις κι αυτα..ασε που τα περισσοτερα θα φυγουν με τη γεννα:-D

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

14 hours ago, Giosotpk said:

Το τραγούδι για σένα θα φάω τα σάντουιτς όλου του κόσμου το ξέρεις;:razz:

11 hours ago, Γλυκερια123 said:

Καλησπερα κι απο μενα ..!!εγω εχω παρει 3 κιλα και απ οτι μου λενε ολοι απο δω κ περα θ αρχισω να παιρνω.. κι εγω με παραπανω ξεκινησα αλλα ενταξει δεν αγχωνομαι..θελει προσοχη αλλα ενταξει τι να κανεις ..εγω ειδικα εχω αρχισει και πειναω πολυ κι αμα φαω λιγο μετα απο μιση ωρα ξαναπειναω..ασ τα να πανε..μην αφχωνεσαι και μην τρελαινεσαι για τα κιλα..οπως εχασες τα προηγουμενα θα χασεις κι αυτα..ασε που τα περισσοτερα θα φυγουν με τη γεννα:-D

Με τη γέννα θα φύγουν γύρω στα 4 κιλά νομίζω...μία φίλη μου πήρε 6,5 κιλά σύνολο αλλά είχε καποια κιλάκια από πριν. Εξαρτάται από το άτομο. Το να πάρεις 10-12 πάντως είναι φυσιολογικότατο.

Καλημέρα κορίτσια!

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Elenpap είπε:

Με τη γέννα θα φύγουν γύρω στα 4 κιλά νομίζω...μία φίλη μου πήρε 6,5 κιλά σύνολο αλλά είχε καποια κιλάκια από πριν. Εξαρτάται από το άτομο. Το να πάρεις 10-12 πάντως είναι φυσιολογικότατο.

Καλημέρα κορίτσια!

Καλημερα και σε σενα...!συμφωνω απολυτα..

Κοριτσια μου τι κανετε?πως ειστε?τα μπεμπακια σας?εγω χτες το βραδυ ενιωσα πολυ εντονα στην κοιλια μου να χτυπαει κατι σαν χτυπος καρδιας..συνεχομενα..και μπηκα στο ιντερνετ και διαβασα οτι ειναι ο λοξυγκας του μωρου..χαχα:D

8 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Καλησπέρα ...χαχαχαχ το τραγούδι αυτό μάλλον για μένα γράφτηκε ... 

Αφού πεινάω τι να κάνω ? Να μην φάω δεν μπορώ ...αν πεινάω και δεν φάω μου έρχεται να φάω το αυτί του άντρα μου ...δεν με αντέχεις όταν πεινάω :D... 

Ας ελπίσουμε να πάρουμε μόνο τα απαραίτητα κιλά για να είναι υγιέστατα τα μωράκια μας ... 

Πως ήταν η μέρα σας σήμερα ? Καλή σαρακοστή να έχουμε κορίτσια ...θα νηστεψει καμία σας ? 

Εγώ ρώτησα παπά και μου είπε μόνο την μεγάλη εβδομάδα από κρέας γάλα αυγό να τα φάω κανονικά και αν δεν αντέχω να φάω και το κρέας εκτός την μεγάλη Παρασκευή ... 

3 ώρες πρίν, Γλυκερια123 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε?πως ειστε?τα μπεμπακια σας?εγω χτες το βραδυ ενιωσα πολυ εντονα στην κοιλια μου να χτυπαει κατι σαν χτυπος καρδιας..συνεχομενα..και μπηκα στο ιντερνετ και διαβασα οτι ειναι ο λοξυγκας του μωρου..χαχα:D

Ξεκινάει από τώρα να νιώθουμε το λόξυγκα ? Τι ωραία ...:wub:

B8mAp3.pngjo4pp3.png

2 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Καλησπέρα ...χαχαχαχ το τραγούδι αυτό μάλλον για μένα γράφτηκε ... 

Αφού πεινάω τι να κάνω ? Να μην φάω δεν μπορώ ...αν πεινάω και δεν φάω μου έρχεται να φάω το αυτί του άντρα μου ...δεν με αντέχεις όταν πεινάω :D... 

Ας ελπίσουμε να πάρουμε μόνο τα απαραίτητα κιλά για να είναι υγιέστατα τα μωράκια μας ... 

Πως ήταν η μέρα σας σήμερα ? Καλή σαρακοστή να έχουμε κορίτσια ...θα νηστεψει καμία σας ? 

Εγώ ρώτησα παπά και μου είπε μόνο την μεγάλη εβδομάδα από κρέας γάλα αυγό να τα φάω κανονικά και αν δεν αντέχω να φάω και το κρέας εκτός την μεγάλη Παρασκευή ... 

Ξεκινάει από τώρα να νιώθουμε το λόξυγκα ? Τι ωραία ...:wub:

Εγω δε θα νυστεψω..μονο μεγαλη εβδομαδα το κρεας..αν τα καταφερω..ναι μια φορα μ επιασε και λεω τι ειναι τωρα αυτο τι γινεται!!  Να τρως βρε αμα πεινας τοσο πολυ να τρως ..

πρίν από 10 λεπτά , Γλυκερια123 είπε:

Εγω δε θα νυστεψω..μονο μεγαλη εβδομαδα το κρεας..αν τα καταφερω..ναι μια φορα μ επιασε και λεω τι ειναι τωρα αυτο τι γινεται!!  Να τρως βρε αμα πεινας τοσο πολυ να τρως ..

Ναι και εγώ αν αντέξω την μεγάλη εβδομάδα δεν θα φάω το κρέας ... 

Δηλαδή σαν να σε χτυπάει στην κοιλιά ήταν ? 

Κρίμα τόσο μικρουλια και να τους πιάνει λόξυγκας ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Giosotpk είπε:

Ναι και εγώ αν αντέξω την μεγάλη εβδομάδα δεν θα φάω το κρέας ... 

Δηλαδή σαν να σε χτυπάει στην κοιλιά ήταν ? 

Κρίμα τόσο μικρουλια και να τους πιάνει λόξυγκας ... 

Ηταν σαν ν ακους το χτυπο της καρδιας σου..συνεχομενα και ρυθμικα..πηρα και το γιατρο τηλ γιατι φοβηθηκα κι αυτο μου πε..

πρίν από 55 λεπτά , Γλυκερια123 είπε:

Ηταν σαν ν ακους το χτυπο της καρδιας σου..συνεχομενα και ρυθμικα..πηρα και το γιατρο τηλ γιατι φοβηθηκα κι αυτο μου πε..

ωωω και εγω το παθαινω αυτο ειδικα τη τελευταια εβδομαδα που τη καταλαβαίνω συνεχεια. μαλιστα κανα δυο φορες μου εχει δωσει κανα δυο γερα κλοτσιδακια. εμενα αυτο που ανησυχει μερικες φορες ειναι οταν νιωθω τη κοιλια μου να σκληραινει και για πολυ λιγο να ποναει. το εχετε παθει εσεις αυτο? 

cPKSp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Eleni2512 είπε:

ωωω και εγω το παθαινω αυτο ειδικα τη τελευταια εβδομαδα που τη καταλαβαίνω συνεχεια. μαλιστα κανα δυο φορες μου εχει δωσει κανα δυο γερα κλοτσιδακια. εμενα αυτο που ανησυχει μερικες φορες ειναι οταν νιωθω τη κοιλια μου να σκληραινει και για πολυ λιγο να ποναει. το εχετε παθει εσεις αυτο? 

Νσι κι εγω το χω παθει..κατι σαν μουδιασμα..δεν ξερω τι μπορει να ναι αλλα δε νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχιτικο...

7 hours ago, Γλυκερια123 said:

Νσι κι εγω το χω παθει..κατι σαν μουδιασμα..δεν ξερω τι μπορει να ναι αλλα δε νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχιτικο...

Καλημέρα κορίτσια. :) αυτό με τον λοξυγγα δεν ξερω αν μ έχει τύχει αλλά μ έχει τύχει πχ να κουνιέται για 10 λεπτά συνεχόμενα. Από την 23η εβδομάδα αναγνωρίζει τη φωνή μας κ τη φωνή του μπαμπά, αν τον ακούει συχνά. Χθες άκουγα μουσική και κουνιόταν. :) Λένε οτι κ όταν γεννηθεί ακολουθεί τη ρουτίνα ύπνου που είχε στην κοιλιά. Εγώ καμιά φορά όταν ξυπνάω μέσα στη νύχτα, τον νιώθω να κουνιέται. Ωχ:razz:

8 ώρες πρίν, Eleni2512 είπε:

Καλημέρα ... 

Ναι και εγώ το παθαίνω να σκληρύνει η κοιλιά αλλά ταλαιπωρούμε από δυσκοιλιότητα και συνήθως σε αυτό οφείλεται ...ίσως να είναι και σε σένα έτσι ... 

1 hour ago, Elenpap είπε:

Καλημέρα κορίτσια. :) αυτό με τον λοξυγγα δεν ξερω αν μ έχει τύχει αλλά μ έχει τύχει πχ να κουνιέται για 10 λεπτά συνεχόμενα. Από την 23η εβδομάδα αναγνωρίζει τη φωνή μας κ τη φωνή του μπαμπά, αν τον ακούει συχνά. Χθες άκουγα μουσική και κουνιόταν. :) Λένε οτι κ όταν γεννηθεί ακολουθεί τη ρουτίνα ύπνου που είχε στην κοιλιά. Εγώ καμιά φορά όταν ξυπνάω μέσα στη νύχτα, τον νιώθω να κουνιέται. Ωχ:razz:

Καλημέρααααα...δηλαδή σε λίγο καιρό ο μπαμπάς θα πρέπει να μιλάει στην κοιλιά ...αν και πιστεύω η πιο πολύ το κάνουν από τώρα :-P

Μην μου λες τέτοια γιατί το δικό μου κάθε ώρα κουνιέται κάθεται μισή ώρα 40 λεπτά ξανά ξεκινάει και το βράδυ μερικές φορές γίνεται χαμός ...ζορικια θα μου βγει :shock:

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...