Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Όμορφα. Σε πρώτη φάση τι παίρνουμε για το δωμάτιο; Αλλαξιέρα- συρταριερα, καπου να κοιμάται τον πρώτο καιρό και κούνια για πιο μετά;

Καλημέρα... 

Πιστεύω αυτά είναι τα βασικά που χρειαζόμαστε για αρχή για το δωμάτιο ...εγώ θα πάρω βασικά την έχει ο πατέρας μου από μένα κουνουπιέρα γιατί νομίζω δεν μπορούμε να βάζουμε τίποτα για τα κουνούπια με το μωρό ... 

10 ώρες πρίν, Eleni2512 είπε:

καλησπερα κοριτσια μου! λοιπον πριν λιγο γυρισα απο το νοσοκομειο και εμεινα με τις καλυτερες εντυπωσεις! ο γιατρος υπεροχος (ετυχε να ειναι ο διευθυντης της κλινικης). το νοσοκομειο πεντακαθαρο και συγχρονο. αχ επιτελους ηρεμησα με αυτο το θεμα.

Καλημέρααααα ...χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένη όσο ναναι ήταν ένα άγχος ... Ο γιατρός που σου φάνηκε ? Ένιωσες εμπιστοσύνη μαζί του ?( Έχω ένα κόλλημα να νιώθω εμπιστοσύνη με το γιατρό αλλιώς δεν μπορώ ) 

9 ώρες πρίν, Katia38 είπε:

Καλησπέρα κ από μένα.εμεις κοινουμαστε μαζί με τον Ρυθμό του καρναβαλιού καθώς είμαστε στην Πάτρα.ωραια που ψάχνετε για τα ρουχαλακια σας .με το καλο

Χαχαχαχ...καλά κάνετε... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 30 λεπτά , Giosotpk είπε:

Καλημέρααααα ...χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένη όσο ναναι ήταν ένα άγχος ... Ο γιατρός που σου φάνηκε ? Ένιωσες εμπιστοσύνη μαζί του ?( Έχω ένα κόλλημα να νιώθω εμπιστοσύνη με το γιατρό αλλιώς δεν μπορώ ) 

Ο γιατρος αρκετα καλος, βεβαια δε.με ειδε οση ωρα με εβλεπε ο ιδιωτικος που πηγαινα πριν αλλα μια χαρα. μου εγραψε να κανω ενα σωρο εξετασεις  ( που ο αλλος γιατρος ουτε που τις ειχε αναφερει) και μου ειπε να ξαναπαω σε 15 μερες για να δουμε και για τη β επιπεδου. σε ενα πραγμα ομως που ανεβηκε περισσοτερο στα ματια μου ηταν οταν μου ειπαν τα κοριτσια που ειχαμε πιασει συζητηση οτι δεν εχει "ταριφα" για τη γεννα. αμα θες του δινεις εσυ. 

cPKSp3.png

Καλημέρα! Η καλαθουνα βολεύει όμως; Κάπου δεν πρέπει να την ακουμπάς; να χει μια βάση; 

Κορίτσια έχει φάει καμιά σας φράουλες; τις βλέπω στο μανάβικο κ λέω να πάρω κ ας μν είναι ακριβώς η εποχή τους

1 hour ago, Eleni2512 είπε:

Ο γιατρος αρκετα καλος, βεβαια δε.με ειδε οση ωρα με εβλεπε ο ιδιωτικος που πηγαινα πριν αλλα μια χαρα. μου εγραψε να κανω ενα σωρο εξετασεις  ( που ο αλλος γιατρος ουτε που τις ειχε αναφερει) και μου ειπε να ξαναπαω σε 15 μερες για να δουμε και για τη β επιπεδου. σε ενα πραγμα ομως που ανεβηκε περισσοτερο στα ματια μου ηταν οταν μου ειπαν τα κοριτσια που ειχαμε πιασει συζητηση οτι δεν εχει "ταριφα" για τη γεννα. αμα θες του δινεις εσυ. 

Περίεργο που ο πρώτος δεν σου έβαλε να κάνεις εξετάσεις .

.καλά είναι και στον γιατρό άλλη κάνουν της πιο απαραίτητες και άλλη κάνουν και της πιο σπάνιες ... 

Εφόσον εσένα σου άρεσε ο γιατρός τίποτα άλλο παίζει ρόλο ..

Και με την ταρίφα που λες μπράβο του που δεν ζητάει ...δείχνει ότι είναι άνθρωπος ... 

Χαίρομαι που βρήκες καλό γιατρό ... 

πρίν από 26 λεπτά , Elenpap είπε:

Καλημέρα! Η καλαθουνα βολεύει όμως; Κάπου δεν πρέπει να την ακουμπάς; να χει μια βάση; 

Κορίτσια έχει φάει καμιά σας φράουλες; τις βλέπω στο μανάβικο κ λέω να πάρω κ ας μν είναι ακριβώς η εποχή τους

Καλημέρα ... Κοίτα εγώ καλαθουνα δεν θα πάρω διάβασα σε πολλά σάιτ ότι είναι περιττό ...πιστεύω από την αρχή η κούνια βολεύει και αν το θέλεις να το έχεις συνέχεια κοντά μπορείς κάποιες ώρες να το αφήνεις να κοιμάται στο καθισματακι όχι του αυτοκινήτου αυτό που είναι φορητό δεν ξέρω πως το λένε ... 

Για της φράουλες καλό είναι να μην φας γιατί ναι μέν είναι ωραίες και μου της θυμίσες τώρα αλλά είναι και το πιο "βρώμικο" φρούτο και αν δεν έχεις και αντισώματα για τοξόπλασμα απέφυγε της αν μπορείς ... 

πρίν από 33 λεπτά , happysmile είπε:

Καλημερουδια κορες!!χρονια μας πολλα!να μας χαιρονται!!

Καλημέρα και χρόνια μας πολλά :x

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Elenpap είπε:

Καλημερα,αστες καλυτερα γτ ειναι κ αλλεργιογονες πολυ

εγω στο παιδικο που το εφτιαξα εχω βαλει μια συρταριερα, μια πολυθρονα, τη κουνια, το καροτσι και το πορτ μπεμπε που θα κοιμαται στην αρχη. 

μιας ειπαμε για τις φραουλες και εγω πηρα χτες και λεω να τις κανω γλυκο του κουταλιου :-P

αληθεια τη καθαρα δευτερα τι εχετε σκοπο να φατε? εγω θυμαμαι πρωτο τριμηνο μπορει να μην αγγιζα κρεας αλλα ετρωγα ταραμοσαλατα :-D

cPKSp3.png

2 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Το πορτ μπεμπε λες, ναι. Απλά η κούνια δεν είναι λίγο τεράστια για αρχή;

Ναι μπορεί όντως να είναι τεράστια ...απλα Θα έχεις και το Πορτ μπεμπέ και βλέπεις που θα το βολεψεις ... 

2 ώρες πρίν, Eleni2512 είπε:

εγω στο παιδικο που το εφτιαξα εχω βαλει μια συρταριερα, μια πολυθρονα, τη κουνια, το καροτσι και το πορτ μπεμπε που θα κοιμαται στην αρχη. 

μιας ειπαμε για τις φραουλες και εγω πηρα χτες και λεω να τις κανω γλυκο του κουταλιου :-P

αληθεια τη καθαρα δευτερα τι εχετε σκοπο να φατε? εγω θυμαμαι πρωτο τριμηνο μπορει να μην αγγιζα κρεας αλλα ετρωγα ταραμοσαλατα :-D

Μην μου βάζεις ιδέες και πάω να πάρω και εγώ φράουλες χαχαχαχα... 

Καθαρά Δευτέρα εχω πάρει καλαμαράκια χαλβά ταραμοσαλάτα λαγάνα και ντομάτα ήθελα εδώ και καιρό να φάω αλλά το άφηνα και λέω θα φάω την καθαρά Δευτέρα 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

10 minutes ago, Giosotpk said:

Ναι μπορεί όντως να είναι τεράστια ...απλα Θα έχεις και το Πορτ μπεμπέ και βλέπεις που θα το βολεψεις ... 

Μην μου βάζεις ιδέες και πάω να πάρω και εγώ φράουλες χαχαχαχα... 

Καθαρά Δευτέρα εχω πάρει καλαμαράκια χαλβά ταραμοσαλάτα λαγάνα και ντομάτα ήθελα εδώ και καιρό να φάω αλλά το άφηνα και λέω θα φάω την καθαρά Δευτέρα 

Αχ όλα τα καλά πήρες, τα πεντανόστιμα. :grin:

Εγώ λογικά θα πάρω κάτι πιο μικρό για να το χω διπλα μου τους πρωτους 6 μηνες κ στη συνεχεια στην κουνια του, στο δωμάτιό του.

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Αχ όλα τα καλά πήρες, τα πεντανόστιμα. :grin:

Εγώ λογικά θα πάρω κάτι πιο μικρό για να το χω διπλα μου τους πρωτους 6 μηνες κ στη συνεχεια στην κουνια του, στο δωμάτιό του.

Ναι καλά θα κάνεις να πάρεις κάτι πιο μικρό και πιο βολικό οπότε η καλαθουνα είναι ότι πρέπει ...να βρεις μόνο να είναι με πόδια για να μην την βάζεις κάτω ...

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Καλημέρα σε όλες.:) να έχουμε ένα όμορφο 3ήμερο. Εγώ είμαι σχετικά καλά. Όταν τρώω αρκετά ζορίζομαι, ειδικά αν φάω μετά το απόγευμα. Τι να πω, αυτά να ναι...

7 minutes ago, Eleni2512 said:

καλημερα! Σημερα ξυπνησα με λιγα πονακια στη μεση εγω, μεσα στη μερα πιστευω θα περασουν. 

Εύχομαι να φύγουν γρήγορα.

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια. Το θέμα κιλά πόσο σας απασχολεί; Εγώ έχω πάρει 3 κιλά μέχρι τώρα και όταν τύχει ένα μεσημέρι να φάω ανθυγιεινά καμιά φορα, πχ τηγανιτά ή λιπαρά μετά δυσανασχετώ...επίσης ήδη αυτά τα 3 κιλάκια τα νιώθω πάνω μου κ δεν εννοώ στην εμφάνισή μου αλλά στην ενέργειά μου ή ακόμα και στην αναπνοή μου. Όλα καλά να πάνε, λογικά μέχρι το τέλος θα πάρω σίγουρα άλλα 6, να δω πως θα αναπνέω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...