Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

@Γλυκερια123 καλά είμαστε εμείς μια καθόμαστε μια κουνιομαστε αλλά πάντα σαν πριγκίπισσα χιχιχι ...εσένα ο μπέμπης ? 

Πήγα και εγώ στα Lidl και όπως είπες τα ρούχα ούτε εμένα μου άρεσαν...για την μπέμπα ψώνισε ο τρελό μπαμπάς κοιτούσε και τα νούμερα τα μελετούσε και τα γκουγκλαρε πιο να πάρει ...τελικά πήρε από 6-12 μηνών ...πήρα και αυτή την σαν κουβέρτα που είναι που μπαίνουν τα πόδια μέσα και δένεται μπροστά την είδες ?  

Πήγα και στα Jumbo σήμερα κοίταξα λίγο της τιμές ...σε λίγο καιρό που θα συζητήσουμε το θα χρειαστούμε θα κάνω την λίστα αγορών ... 

@Elenpap πως τα λένε τα βιβλία ? Γιατί μου κινήσεις το ενδιαφέρον ...

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 minutes ago, Giosotpk said:

@Γλυκερια123 καλά είμαστε εμείς μια καθόμαστε μια κουνιομαστε αλλά πάντα σαν πριγκίπισσα χιχιχι ...εσένα ο μπέμπης ? 

Πήγα και εγώ στα Lidl και όπως είπες τα ρούχα ούτε εμένα μου άρεσαν...για την μπέμπα ψώνισε ο τρελό μπαμπάς κοιτούσε και τα νούμερα τα μελετούσε και τα γκουγκλαρε πιο να πάρει ...τελικά πήρε από 6-12 μηνών ...πήρα και αυτή την σαν κουβέρτα που είναι που μπαίνουν τα πόδια μέσα και δένεται μπροστά την είδες ?  

Πήγα και στα Jumbo σήμερα κοίταξα λίγο της τιμές ...σε λίγο καιρό που θα συζητήσουμε το θα χρειαστούμε θα κάνω την λίστα αγορών ... 

@Elenpap πως τα λένε τα βιβλία ? Γιατί μου κινήσεις το ενδιαφέρον ...

Και πριν ανέβασα ένα σαιτ με βαμβακερά φορμάκια και δν μ το δημοσιευσαν...κοίτα εγώ πήγα στο public και διάλεξα, τύπου ο πρώτος χρόνος του μωρού κτλ...οχι οτι είναι απαραίτητο, σίγουρα έχει πολλά πράγματα κ το ίντερνετ.

πρίν από 22 λεπτά , Elenpap είπε:

Και πριν ανέβασα ένα σαιτ με βαμβακερά φορμάκια και δν μ το δημοσιευσαν...κοίτα εγώ πήγα στο public και διάλεξα, τύπου ο πρώτος χρόνος του μωρού κτλ...οχι οτι είναι απαραίτητο, σίγουρα έχει πολλά πράγματα κ το ίντερνετ.

Μήπως δεν επιτρέπεται η διαφήμιση ? Περίεργο που δεν στο ανέβασε ... 

Α κατάλαβα θα ψάξω και εγώ γιατί μην νομίζεις όλα δεν τα έχει στο ίντερνετ και τα έχει πολύ γενικά ...δεν συγκρίνεται με ένα βιβλίο ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

2 hours ago, Giosotpk said:

Μήπως δεν επιτρέπεται η διαφήμιση ? Περίεργο που δεν στο ανέβασε ... 

Α κατάλαβα θα ψάξω και εγώ γιατί μην νομίζεις όλα δεν τα έχει στο ίντερνετ και τα έχει πολύ γενικά ...δεν συγκρίνεται με ένα βιβλίο ... 

Ναι, λόγω διαφήμισης λογικά...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Σε σχέση με τις αγορές και τα δώρα εγώ λίγο θα υπολογίσω αυτά που θα μ κάνουν οι γονεις κ τα πεθερικα κ η γιαγια μου. Δεν νομίζω οτι μπορείς να βασιστείς στα δώρα, ειδικά των φίλων τα οποία κ θα ναι μικρά κ δεν ξέρεις κ ποτε θα στα κάνουνε. Να έχετε μια όμορφη μέρα. :)

4 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Σε σχέση με τις αγορές και τα δώρα εγώ λίγο θα υπολογίσω αυτά που θα μ κάνουν οι γονεις κ τα πεθερικα κ η γιαγια μου. Δεν νομίζω οτι μπορείς να βασιστείς στα δώρα, ειδικά των φίλων τα οποία κ θα ναι μικρά κ δεν ξέρεις κ ποτε θα στα κάνουνε. Να έχετε μια όμορφη μέρα. :)

Καλημέρα ...ναι σωστό αυτό που λες ...όσο να ναι δεν μπορείς να βασιστείς αποκλείεται σε αυτά ... 

Αλλά πιστεύω θέλει με μέτρο να γίνουν η αγορές γιατί παρασυρεσαι πολύ εύκολα με τα μωρουδιακα ...είναι τόσο γλυκά όλα τα μικρά ρουχαλακια που απλά θέλεις να περνεις συνέχεια ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

23 minutes ago, happysmile said:

Καλησπερα τι κανετε?εμεις ειχαμε αργια σήμερα κ πςρασαμε τελεια με συζυγο ειχε κ πολυ ωραια μερα!!εσεις?

Γενικά κάνει φανταστικές μέρες, έξω είναι χαρά θεού. :)

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , happysmile είπε:

Καλησπερα τι κανετε?εμεις ειχαμε αργια σήμερα κ πςρασαμε τελεια με συζυγο ειχε κ πολυ ωραια μερα!!εσεις?

Καλά είμαστε ...εμείς σήμερα δεν κάναμε τίποτα να σου πω την αλήθεια ...μια απλή καθημερινότητα ...σιγά σιγά λέμε να φτιάχνουμε το παιδικό δωμάτιο ... Πριν ξεκινήσει και ο άντρας μου δουλειά να είναι έτοιμο 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

6 minutes ago, Giosotpk said:

Καλά είμαστε ...εμείς σήμερα δεν κάναμε τίποτα να σου πω την αλήθεια ...μια απλή καθημερινότητα ...σιγά σιγά λέμε να φτιάχνουμε το παιδικό δωμάτιο ... Πριν ξεκινήσει και ο άντρας μου δουλειά να είναι έτοιμο 

Όμορφα. Σε πρώτη φάση τι παίρνουμε για το δωμάτιο; Αλλαξιέρα- συρταριερα, καπου να κοιμάται τον πρώτο καιρό και κούνια για πιο μετά;

καλησπερα κοριτσια μου! λοιπον πριν λιγο γυρισα απο το νοσοκομειο και εμεινα με τις καλυτερες εντυπωσεις! ο γιατρος υπεροχος (ετυχε να ειναι ο διευθυντης της κλινικης). το νοσοκομειο πεντακαθαρο και συγχρονο. αχ επιτελους ηρεμησα με αυτο το θεμα.

cPKSp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Eleni2512 είπε:

καλησπερα κοριτσια μου! λοιπον πριν λιγο γυρισα απο το νοσοκομειο και εμεινα με τις καλυτερες εντυπωσεις! ο γιατρος υπεροχος (ετυχε να ειναι ο διευθυντης της κλινικης). το νοσοκομειο πεντακαθαρο και συγχρονο. αχ επιτελους ηρεμησα με αυτο το θεμα.

Μπραβο κοριτσι μου!

1 ώρα πρίν, Elenpap είπε:

Όμορφα. Σε πρώτη φάση τι παίρνουμε για το δωμάτιο; Αλλαξιέρα- συρταριερα, καπου να κοιμάται τον πρώτο καιρό και κούνια για πιο μετά;

Ναι λικνο η καλαθουνα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...