Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Katia38 είπε:

Καλημέρα σας εύχομαι με το καλό τα μωράκια σας κ γω έχω μια υπέροχη ζωηρή μπεμπουλα .είμαι στην 21βδομαδα κ στης 14 πάω για β επιπέδου.ελπιζω να πάνε όλα καλά.

Γεια σου και εσένα ... 

Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη σου εύχομαι με το καλό 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ για το καλοσωρισμα.η δικιά μου είναι η τρίτη κόρη παρακαλώ κ είμαστε χαρούμενοι σ αντίθεση Μ όλους τους άλλους που περημενα τον γιο.:-Pο σύζυγός μου παντός δεν μου δείξε καμία στεναχώρια ένα ακόμα παιδάκι ήθελε κ ότι να ταν.ελπιζω να πάνε όλα καλά.

2 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Καλή επιτυχία. Κ γω στις 15. :)

Με το καλό γερά να ναι.

2 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Καλως ηρθες στην παρεα μας!με το καλο ολα θα πανε τελεια !!!ιδια μερα εχουμε β επιπεδου εγω εχω αγορακι!

Καλημερα μωρομανες μου!!!

Με το καλό γερό να ναι κ τυχερό.το 1ο σου?

πρίν από 21 λεπτά , Katia38 είπε:

Ευχαριστώ για το καλοσωρισμα.η δικιά μου είναι η τρίτη κόρη παρακαλώ κ είμαστε χαρούμενοι σ αντίθεση Μ όλους τους άλλους που περημενα τον γιο.:-Pο σύζυγός μου παντός δεν μου δείξε καμία στεναχώρια ένα ακόμα παιδάκι ήθελε κ ότι να ταν.ελπιζω να πάνε όλα καλά.

Με το καλό γερά να ναι.

Το πρωτο ναι!!!πω πω τι ωραια!!!!!εσυ εισαι παραπανω απο εμπειρη πλεον χαχαχα!!

Ούτε εγώ έκανα Bachelor ...ούτε Baby shower θα κάνω πιστεύω είναι λίγο πεταμένα λεφτά ... 

2 ώρες πρίν, Μαρίτσα10 είπε:

Εγώ κορίτσια είμαι στην 19η εβδομάδα κ 1 μέρα! Τα κορίτσια μου δεν δείχνουν ξεκάθαρα ότι κινούνται κ ανησυχώ. Αν νιώσω κάτι θα είναι μόνο από δεξιά κ πολύ σπάνια. 

Μην νομίζεις πολλές φορές πρέπει να δώσεις.πολυ σημασία για να καταλάβεις ... Άλλες γυναίκες αργούν κιόλας να τα καταλάβουν ...μην φοβάσαι όλα καλά θα είναι ...

@Elenpap πιστεύω μετά την β επιπέδου που θα κάνεις δεν θα κρατηθεις θα θέλεις να πάρεις κάτι θα το δεις και ομορφουλικο .... 

• Μου αρέσει 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

πρίν από 15 λεπτά , happysmile είπε:

Το πρωτο ναι!!!πω πω τι ωραια!!!!!εσυ εισαι παραπανω απο εμπειρη πλεον χαχαχα!!

Ναι ναι με τα κορίτσια σίγουρα.σε καταλαβαίνω στο πρώτο είμαστε τρελαμεβες δεν ξέρουμε ανησυχούμε κάθε τι τ αναλοιουμε.ναι την χαρείς όσο μπορείς την εγκυμοσύνη .μετά αρχίζουν τα ζόρια χαχα.

πρίν από 9 λεπτά , Giosotpk είπε:

Ούτε εγώ έκανα Bachelor ...ούτε Baby shower θα κάνω πιστεύω είναι λίγο πεταμένα λεφτά ... 

Μην νομίζεις πολλές φορές πρέπει να δώσεις.πολυ σημασία για να καταλάβεις ... Άλλες γυναίκες αργούν κιόλας να τα καταλάβουν ...μην φοβάσαι όλα καλά θα είναι ...

@Elenpap πιστεύω μετά την β επιπέδου που θα κάνεις δεν θα κρατηθεις θα θέλεις να πάρεις κάτι θα το δεις και ομορφουλικο .... 

Μην ανχωνεσε τώρα θ αρχίσεις να τα καταλαβαίνεις!

Διαφημίσεις

12 minutes ago, Giosotpk said:

Αχ ναι:-D κανένα βιβλίο σχετικό με μωρά διαβάζετε;

πρίν από 57 λεπτά , Katia38 είπε:

Με το καλό γερά να ναι.

Εσύ θα έχεις την καλύτερη εμπειρία στα κοριτσάκια ...άντε γινόμαστε περισσότερες εδώ γιατί η υπόλοιπες έχουν όλες αγοράκια ... Γερά να είναι !!! 

πρίν από 16 λεπτά , Elenpap είπε:

Αχ ναι:-D κανένα βιβλίο σχετικό με μωρά διαβάζετε;

Όχι βιβλίο δεν έχω πάρει ότι διαβάζω στο ίντερνετ ...εσύ ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

51 minutes ago, Giosotpk said:

Εσύ θα έχεις την καλύτερη εμπειρία στα κοριτσάκια ...άντε γινόμαστε περισσότερες εδώ γιατί η υπόλοιπες έχουν όλες αγοράκια ... Γερά να είναι !!! 

Ναι, έχω πάρει ήδη 2 και θα πάρω κ κανένα άλλο. 

1 hour ago, Giosotpk είπε:

Αν κρύβω απ' τις δικές μου πολύ πιο ζωηρά τα κορίτσια .πω πω ώρες ώρες σκαφτομαι ότι η μία κάνει για 10αγορια χαχα .να δω πως θα τα βγάλω πέρα με 3 μετά από χρόνια ήδη ξεμαλιαζονται οι πρώτες.

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Katia38 είπε:

Αν κρύβω απ' τις δικές μου πολύ πιο ζωηρά τα κορίτσια .πω πω ώρες ώρες σκαφτομαι ότι η μία κάνει για 10αγορια χαχα .να δω πως θα τα βγάλω πέρα με 3 μετά από χρόνια ήδη ξεμαλιαζονται οι πρώτες.

Κοριτσι μου καλωσηρθες και με το καλο η μπεμπουλα σου και να χαιρεσαι και τ αλλα 2 κοριτσακια σου !!! Κι αλλη μπεμπουλα στην παρεα γιατι οι περισσοτερες μπεμπη εχουμε !! Αντε εσυ εχεις και πειρα να νας κανεις και κανα σεμιναριο ...ποση διαφορα εχουν μεταξυ τους τα κοριτσια σου?

Ρε κοριτσια ελειψα το πρωι κι εγινε πανικος !! Τι κανετε ομορφες πως ειστε? Τα μπεμπουλια σας τι κανουν? Κοριτσια μου πηγα lidl και απο ρουχα εγκυμοσυνης δεν μ αρεσε τιποτα..μονο η σαλοπετα μ αρεσε και τα βρεφικα κορμακια..σουτιεν ηθελα να παρω  αλλα δεν τα ειδα και πολυ καλα..θα κοιταξω κι αλλου..εγω ψαχνω για σεμιναρια θηλασμου η για νεογνου για να ξεστραβωθω λιγο αλλα δεν υπαρχει τιποτα...

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

πρίν από 5 λεπτά , Γλυκερια123 είπε:

Κοριτσι μου καλωσηρθες και με το καλο η μπεμπουλα σου και να χαιρεσαι και τ αλλα 2 κοριτσακια σου !!! Κι αλλη μπεμπουλα στην παρεα γιατι οι περισσοτερες μπεμπη εχουμε !! Αντε εσυ εχεις και πειρα να νας κανεις και κανα σεμιναριο ...ποση διαφορα εχουν μεταξυ τους τα κοριτσια σου?

Ευχαριστω να σται καλά Η μεγάλη πεντεμισι κ η μικρή τριάμισι.να χαίρεσαι τον παιδαρο

πρίν από 5 λεπτά , Katia38 είπε:

Ευχαριστω να σται καλά Η μεγάλη πεντεμισι κ η μικρή τριάμισι.να χαίρεσαι τον παιδαρο

Να σαι καλα κοριτσι μου!! Καλα ο χαμος θα γινεται ..ποσο μαλλον οταν ερθει και η μπεμπα!!

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

πρίν από 34 λεπτά , Γλυκερια123 είπε:

Να σαι καλα κοριτσι μου!! Καλα ο χαμος θα γινεται ..ποσο μαλλον οταν ερθει και η μπεμπα!!

Η μεγάλη ανυπόμονη η μικρή λέει Ω το μωράκι μας αλλά δεν νομίζω να χει ιδέα τι την περιμένει .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...