Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

17 minutes ago, Katia38 said:

Καλημέρα σας εύχομαι με το καλό τα μωράκια σας κ γω έχω μια υπέροχη ζωηρή μπεμπουλα .είμαι στην 21βδομαδα κ στης 14 πάω για β επιπέδου.ελπιζω να πάνε όλα καλά.

Καλή επιτυχία. Κ γω στις 15. :)

9 ώρες πρίν, Γλυκερια123 είπε:

(Λαθος η προηγουμενη δημοσιευση)

Ναι μεσα στο οριο ειμαι..πωπω το πιο ωραιο συναισθημα πρεπει να ναι..μπραβο ρε κοριτσακι να χει υγεια τιποτ αλλο..ο αντρας σου θα πρεπει να τρελαθηκε ετσι?

Μια όμορφη καλημέρα σε όλες ... .

Ο άντρας μου έλεγε πως ήθελε αγόρι αλλά βαθιά μέσα του το ξέρω ότι ήθελε κοριτσάκι αφού όταν μας το είπε έσκασε ένα μεγάλο χαμόγελο και του λέω εσύ που ήθελες αγοράκι και μου λέει τα κοριτσάκια τον μπαμπά έχουν αδυναμία ... 

Μετά τρέξαμε στα Lidl γιατί ο μπαμπάς ήθελε να πάρει ρουχαλακια σε ροζ να τα προλάβουμε κατά τα άλλα ήθελε αγοράκι ...  

1 ώρα πρίν, Elenpap είπε:

Καλημέρα...ξύπνησα νωρίς νωρίς σήμερα, ελπίζω να ξανακοιμηθώ πιο μετά...είναι κάποιες ώρες που είναι πολύ ενεργός, και άλλες που είναι ησυχούλης...είναι ζωηρούλης πάντως. Τη φυσιογνωμία του την είδατε στη β επιπέδου;

Καλημέρα ...όντως ξύπνησες νωρίς ... προπόνησε για αργότερα μάλλον ...ζωηρουλης από την κοιλιά ο μικρός ...

Όχι δεν είδαμε φυσιογνωμία το έκανα στο νοσοκομείο και δεν είχαν αυτόν τον συγκεκριμένο υπέρηχο ...

Πάντως ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση ...μου την γράψανε την β επιπέδου πρώτα για να την κάνω και η συμμετοχή για να την κάνεις έξω είναι 6€ και το συνολικό κόστος 35€ ... 

Ενω μου είχαν πει πως δεν γράφεται ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

πρίν από 45 λεπτά , Katia38 είπε:

Καλημέρα σας εύχομαι με το καλό τα μωράκια σας κ γω έχω μια υπέροχη ζωηρή μπεμπουλα .είμαι στην 21βδομαδα κ στης 14 πάω για β επιπέδου.ελπιζω να πάνε όλα καλά.

Καλως ηρθες στην παρεα μας!με το καλο ολα θα πανε τελεια !!!ιδια μερα εχουμε β επιπεδου εγω εχω αγορακι!

Καλημερα μωρομανες μου!!!

Εγώ κορίτσια είμαι στην 19η εβδομάδα κ 1 μέρα! Τα κορίτσια μου δεν δείχνουν ξεκάθαρα ότι κινούνται κ ανησυχώ. Αν νιώσω κάτι θα είναι μόνο από δεξιά κ πολύ σπάνια. 

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Giosotpk είπε:

Ο άντρας μου έλεγε πως ήθελε αγόρι αλλά βαθιά μέσα του το ξέρω ότι ήθελε κοριτσάκι αφού όταν μας το είπε έσκασε ένα μεγάλο χαμόγελο και του λέω εσύ που ήθελες αγοράκι και μου λέει τα κοριτσάκια τον μπαμπά έχουν αδυναμία ... 

Μετά τρέξαμε στα Lidl γιατί ο μπαμπάς ήθελε να πάρει ρουχαλακια σε ροζ να τα προλάβουμε κατά τα άλλα ήθελε αγοράκι ...  

Καλημέρα ...όντως ξύπνησες νωρίς ... προπόνησε για αργότερα μάλλον ...ζωηρουλης από την κοιλιά ο μικρός ...

Όχι δεν είδαμε φυσιογνωμία το έκανα στο νοσοκομείο και δεν είχαν αυτόν τον συγκεκριμένο υπέρηχο ...

Πάντως ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση ...μου την γράψανε την β επιπέδου πρώτα για να την κάνω και η συμμετοχή για να την κάνεις έξω είναι 6€ και το συνολικό κόστος 35€ ... 

Ευτυχως που ηθελε αγορι χαχα!!!τα προλαβατε τα ρουχαλακια?εμενα ηθελε σαν τρελος κοριτσι αλλα εξ αρχης ημουν σιγουρη πως ηταν αγορακι!!γερα να ειναι μωρε τα μικρουλια μας!!!

πρίν από 4 λεπτά , Μαρίτσα10 είπε:

Εγώ κορίτσια είμαι στην 19η εβδομάδα κ 1 μέρα! Τα κορίτσια μου δεν δείχνουν ξεκάθαρα ότι κινούνται κ ανησυχώ. Αν νιώσω κάτι θα είναι μόνο από δεξιά κ πολύ σπάνια. 

Καλως την καιρο εχουμε να σε διαβασουμε!νταξει περα το οτι ειναι δυο μεσα στη κοιλια εξαρταται κ τι θεση εχει ο πλακουντας!οπως επισης αλλες κοπελες τα νιωθουν πιο μετα στον 6!να μην αγχωνεσαι!!

Δεν έχω ιδέα τη θέση έχει ο πλακούντας! Από ότι κατάλαβα από αυτά που μου είπε ο γιατρός τα έμβρυα είναι προς τα πίσω. Στην σπονδυλική στήλη δηλαδή! Ίσως να έχει παίξει αυτό ρόλο κ που η κοιλιά μου δεν φαίνεται ξεκάθαρα κ που δεν τα νιώθω. 

POzcp3.pngal9Sp3.png

58 minutes ago, Giosotpk said:

Πω πω όμορφα ρουχαλάκια...κ γω σε λίγο καιρό θα αρχίσω να αγοράζω...το περιμένω πως και πως...:)

43 minutes ago, Μαρίτσα10 said:

Να μην ανησυχείς καθόλου, ο γιατρός ξέρει...με το που θα αρχίσεις όμως να τα νιώθεις έντονα, θα σ φύγουν όλες οι ανασφάλειες. :)

13 minutes ago, Μαρίτσα10 said:

Εγώ θα ψωνίσω στον 7ο μήνα! Φοβάμαι να ξεκινήσω νωρίς.

Αχ όλες λίγο φοβόμαστε...μν νομίζεις, κ γω κάτι λίγο θα ψωνίσω αρχικά, έτσι για το καλό κ για να χαρώ.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Elenpap είπε:

Αχ όλες λίγο φοβόμαστε...μν νομίζεις, κ γω κάτι λίγο θα ψωνίσω αρχικά, έτσι για το καλό κ για να χαρώ.

Εννοειται κ γω λιγα πραγματα για να χαρω κ μετα τον εβδομο !θα κανετε baby shower?

πρίν από 44 λεπτά , Μαρίτσα10 είπε:

Μπα τα θεωρώ ξένα έθιμα αυτά! Κ εγώ μπάτσελορ δεν έκανα.

Bachelor εκανα η αληθεια!!βασικα εξοδο με φιλες οχι το οριτζιναλ!baby shower δεν θα κανω δεν μαρεσει προσωπικα η αλήθεια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...