Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Γλυκερια123 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου..Γιατι θ αλλαξεις γιατρο?

Γιατι ο γιατρος που εχω τωρα ειναι μονο σε ιδιωτικο νοσοκομειο και εγω θελω να γεννησω σε δημοσιο. 

cPKSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Καλημερα κοριτσακια!!

Αγαπημενη καλη επιτυχια περιμενουμε νεα σου ε!!!!!!ολα θα ναι τελεια!!

Κοριτσι μου καλημερα..σε σχεση μ αυτο που λεγαμε χτες μου βαλε 140 ευρω και 170 απο το ικα...τα μισα απ οτι επαιρνα..τελοσπαντων..ασε και το αλλο το κορυφαιο σημερα μου αλλαξε την β επιπεδου και μου την πηγε 27/3 απο 14..!!!! Τα νευρα μου!!!

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Γεια σας κορίτσια 

Μόλις τελειώσαμε με την β επιπέδου ...βγήκαν όλα μια χαρά και έχουμε ένα όμορφο κοριτσάκι ..το οποίο είναι λίγο ζαβιλιαρικο γιατί δεν καθόταν καλά ...

Σηκώθηκα δύο φορές από τον υπέρηχο για περπάτημα και να πιω χυμό και να φάω σοκολάτα για να αλλάξει θέση ...οπότε να πάτε εφοδιασμένες με σοκολάτα και χυμό ... 

Κάνανε της ίδιες μετρήσεις με την αυχενική απλά λίγο πιο λεπτομερείς ...και βγήκαν όλα μια χαρά ... 

Πως είστε σήμερα ? 

• Μου αρέσει 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

16 minutes ago, Giosotpk said:

Γεια σας κορίτσια 

Μόλις τελειώσαμε με την β επιπέδου ...βγήκαν όλα μια χαρά και έχουμε ένα όμορφο κοριτσάκι ..το οποίο είναι λίγο ζαβιλιαρικο γιατί δεν καθόταν καλά ...

Σηκώθηκα δύο φορές από τον υπέρηχο για περπάτημα και να πιω χυμό και να φάω σοκολάτα για να αλλάξει θέση ...οπότε να πάτε εφοδιασμένες με σοκολάτα και χυμό ... 

Κάνανε της ίδιες μετρήσεις με την αυχενική απλά λίγο πιο λεπτομερείς ...και βγήκαν όλα μια χαρά ... 

Πως είστε σήμερα ? 

Μπράβο!!! Τέλεια νέα! Ε κοριτσάκι θα ταν, για να μν το έχεις δει μέχρι τώρα...κ γω θα πάω στον γιατρό μου σήμερα, για τον κλασικό υπέρηχο. :)

2 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Μπράβο!!! Τέλεια νέα! Ε κοριτσάκι θα ταν, για να μν το έχεις δει μέχρι τώρα...κ γω θα πάω στον γιατρό μου σήμερα, για τον κλασικό υπέρηχο. :)

Ναι όλα καλά δόξα τον Θεό ...

Θα δεις και εσύ το μωράκι σου σήμερα ..

Πήγαν όλα καλά? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Γλυκερια123 είπε:

Κοριτσι μου καλημερα..σε σχεση μ αυτο που λεγαμε χτες μου βαλε 140 ευρω και 170 απο το ικα...τα μισα απ οτι επαιρνα..τελοσπαντων..ασε και το αλλο το κορυφαιο σημερα μου αλλαξε την β επιπεδου και μου την πηγε 27/3 απο 14..!!!! Τα νευρα μου!!!

Καλησπερα εχει διαφορα νταξει!γτ αγαπη μου το αλλαξε εχει καποιο ταξιδι??

2 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Γεια σας κορίτσια 

Πως είστε σήμερα ? 

Τελεια!!!μπραβο πολυ χαρηκα!ημουν σιγουρη πως ειναι κοριτσι!

3 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Γεια σας κορίτσια 

Πως είστε σήμερα ? 

μπραβο ρε κοριτσι με το καλο!!!επιτελους και μια μπεμπα!!!

1 hour ago, happysmile είπε:

γιατι αυτος ερχεται απο αθηνα και τελικα δε θα ρθει εκεινη την εβδομαδα θα ρθει πιο μετα ...ασ τα

πρίν από 6 λεπτά , Γλυκερια123 είπε:

γιατι αυτος ερχεται απο αθηνα και τελικα δε θα ρθει εκεινη την εβδομαδα θα ρθει πιο μετα ...ασ τα

Πωωωωω αντε μετρα τις μερες παλι!!περνανε που περνανε βασανιστικά!εμενα παντως στην αυχενικη καθοταν παναγιτσα τωρα ειμαι περιεργη να δω τι θα κανει!

πρίν από 5 λεπτά , happysmile είπε:

Πωωωωω αντε μετρα τις μερες παλι!!περνανε που περνανε βασανιστικά!εμενα παντως στην αυχενικη καθοταν παναγιτσα τωρα ειμαι περιεργη να δω τι θα κανει!

Ασ τα να πανε...Εεε τωρα ειναι ολοκληρος αντρας!!!τουμπες θα κανει κυριολεκτικα θα γυρναει σα σβουρα.. Ασε που τωρα θα τα βλεπουμε πεντακαθαρα τα μπεμπακια μας..

πρίν από 9 λεπτά , Γλυκερια123 είπε:

Ασ τα να πανε...Εεε τωρα ειναι ολοκληρος αντρας!!!τουμπες θα κανει κυριολεκτικα θα γυρναει σα σβουρα.. Ασε που τωρα θα τα βλεπουμε πεντακαθαρα τα μπεμπακια μας..

Ναι μωρε τα γλυκουλια εγω τωρα μπορει να με κλωτσαει αριστερα κ το βραδυ να τον αισθανομαι στα δεξια!

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , happysmile είπε:

Ναι μωρε τα γλυκουλια εγω τωρα μπορει να με κλωτσαει αριστερα κ το βραδυ να τον αισθανομαι στα δεξια!

Λενε οτι μετα απο καποιες εβδομαδες δεν  θα κουνιονται τοσο πολυ γιατι δε θα χωρανε να κανουνε τοσες κινησεις..αμα τα αισθανεσαι τουλαχιστον καταλαβαινεις οτι ειναι καλα..δεν εχεις αυτο το αγχος..

8 ώρες πρίν, Eleni2512 είπε:

Γιατι ο γιατρος που εχω τωρα ειναι μονο σε ιδιωτικο νοσοκομειο και εγω θελω να γεννησω σε δημοσιο. 

Να βρεις καποιον που να τον εμπιστευεσαι..καλο θα ηταν να στον εχει συστησει καποιος...

5 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Δεν γίνεται η παρέα εδώ πρέπει να έχει ένα κοριτσάκι χαχαχαχ ...γερό να είναι μόνο και τίποτα άλλο ... 

Αν το δεις και στον υπέρηχο την ώρα που κουνιέται και αισθανθείς ταυτόχρονα το κούνημα έχεις γενικά μια εικόνα τι κάνει εκείνη την στιγμή όταν αισθάνεσαι έτσι ... 

4 ώρες πρίν, Γλυκερια123 είπε:

Ναι ναι μπεμπουλα και ντροπαλή και ζαβολιαρα από την κοιλιά ... 

Είσαι όμως μέσα στο χρονικό όριο για την β επιπέδου ? 

Κάνε λίγο υπομονή ακόμα θα περάσουν η μέρες ... 

2 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Είναι καλά ο μικρούλης, μεγάλωσε κιόλας, είναι 450 γραμμάρια αντράκι. :)

Χαίρομαι που πήγε καλά ο υπέρηχος ... μπόμπιρας ... Κλοτσαει σήμερα η είναι ήσυχος ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

πρίν από 55 λεπτά , Giosotpk είπε:

πρίν από 57 λεπτά , Giosotpk είπε:

Δεν γίνεται η παρέα εδώ πρέπει να έχει ένα κοριτσάκι χαχαχαχ ...γερό να είναι μόνο και τίποτα άλλο ... 

Αν το δεις και στον υπέρηχο την ώρα που κουνιέται και αισθανθείς ταυτόχρονα το κούνημα έχεις γενικά μια εικόνα τι κάνει εκείνη την στιγμή όταν αισθάνεσαι έτσι ... 

(Λαθος η προηγουμενη δημοσιευση)

Ναι μεσα στο οριο ειμαι..πωπω το πιο ωραιο συναισθημα πρεπει να ναι..μπραβο ρε κοριτσακι να χει υγεια τιποτ αλλο..ο αντρας σου θα πρεπει να τρελαθηκε ετσι?

8 hours ago, Giosotpk said:

Χαίρομαι που πήγε καλά ο υπέρηχος ... μπόμπιρας ... Κλοτσαει σήμερα η είναι ήσυχος ? 

Καλημέρα...ξύπνησα νωρίς νωρίς σήμερα, ελπίζω να ξανακοιμηθώ πιο μετά...είναι κάποιες ώρες που είναι πολύ ενεργός, και άλλες που είναι ησυχούλης...είναι ζωηρούλης πάντως. Τη φυσιογνωμία του την είδατε στη β επιπέδου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...