Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Η πρώτη ήταν παλίνδρομη 6 εβδομάδα και η δεύτερη φυσική αποβολή 6η βδομάδα πάλι σε καμία δεν είχαμε προλάβει να δούμε έμβρυο και καρδιακή λειτουργία !!! Είχα κάνει εξετάσεις αιματολογικές και ανοσοολογικες όπου δεν είχε φανεί κάτι και τώρα μου πρότεινε υστεροσκοπηση και μικροβιομα 

Το scratching τι είναι ακριβώς ; Ναι θα τις κάνω εφόσον τις πρότεινε!! Εσύ τις είχες κάνει συγκεκριμένη μέρα του κύκλου ; Εκείνος μου είπε μια εβδομάδα μετά δηλαδή 8-10 μέρα να της κάνουμε 

Λυπάμαι πολύ!

το scratching λένε ότι αναζωογονή το ενδομήτριο και βοηθάει στην εμφύτευση. Βέβαια εσύ έχεις εμφύτευση. Τόσο νωρίς, συνήθως φταίει το έμβρυο και όχι κάτι σε σένα. Θα δεις για μικροβίωμα μήπως κάτι εμποδίζει την ανάπτυξη, κοίτα για ζάχαρο εάν δεν το έχεις κοιτάξει, που φαντάζομαι θα σε έχει βάλει ο αιματολόγος μαζί με τις ανοσολογικές. Τι κατηγορίας βλαστοκύστη βάλατε; Μήπως απλά περιμένετε και εσείς το ένα το τυχερό. Από τα 4 που έχω βάλει, το ένα τα κατάφερε. Όλες βιοχημικές. και 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη. 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Πραγματικα τι να κανεις...εν τω μεταξυ εγω οταν μπηκα στον τεταρτο σταματησα τη δουλεια βγηκα με αναρρωτικη και τωρα το χουμε ριξει πολυ στην οικονομια..τις εξετασεις αιματος τις κανω σε μικροβιολογικο και πληρωνω ελαχιστη συμμετοχη..1 ευρω το πολυ ειναι...τις πρωτες εκανα στο νοσοκομειο που ηταν πολλες.. ναι εχουμε και την καμπυλη πρεπει να προσεχουμε..ολα καλα θα πανε να σκεφτεσαι μονο θετικα...ισα ισα που θα δεις και το μπεμπακι σου..απλα θα σου πει οτι ειναι ολα καλα μην τρελαινεσαι και μην εχεις αγχος γιατι το καταλαβαινει το μπεμπακι σου!!! Τι ωρα θα πας

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Γλυκερια123 είπε:

Πραγματικα τι να κανεις...εν τω μεταξυ εγω οταν μπηκα στον τεταρτο σταματησα τη δουλεια βγηκα με αναρρωτικη και τωρα το χουμε ριξει πολυ στην οικονομια..τις εξετασεις αιματος τις κανω σε μικροβιολογικο και πληρωνω ελαχιστη συμμετοχη..1 ευρω το πολυ ειναι...τις πρωτες εκανα στο νοσοκομειο που ηταν πολλες.. ναι εχουμε και την καμπυλη πρεπει να προσεχουμε..ολα καλα θα πανε να σκεφτεσαι μονο θετικα...ισα ισα που θα δεις και το μπεμπακι σου..απλα θα σου πει οτι ειναι ολα καλα μην τρελαινεσαι και μην εχεις αγχος γιατι το καταλαβαινει το μπεμπακι σου!!! Τι ωρα θα πας

Αγαπημενη ειναι μεγαλη η διαφορα μισθου κ αναρωτικης?ξερω οτι ειναι περιπου το 80%του μισθου!ισχυει?

2 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Τι τραβάνε και αυτή η μπαμπάδες ... Έχουν και αυτή το άγχος τους να.λεμε την αλήθεια ... 

Ναι τι πόνος ήταν αυτός στην αρχή με το στήθος εγώ δεν μπορούσα ούτε μπρούμυτα να ξαπλώσω ... Τώρα μόνο που είναι πρησμένο αλλά δεν πονάει ... 

120-150€ ήταν να πληρώσω αν την έκανα σε γιατρό έξω ..

Έτσι αποφασίσαμε με τον άντρα μου να την κάνουμε στο νοσοκομείο που δεν πληρώνεις... έψαξα και βρήκα έναν γιατρό που λένε πως δεν κάνει εσκεμμένα λάθος για να σε βάλει να κάνεις αμνιοπαρακέντηση για να του δώσεις το γνωστό φακελάκι ... 

Θα δούμε αύριο πάω με το σκεπτικό πως είναι όλα καλά και απλά θα μου το επιβεβαιώσει ... 

Εσείς κορίτσια έξω θα την κάνετε ? 

Και εμένα μέχρι στιγμής μόνο ο άντρας μου... αργότερα θα βάλω την πεθερά και τον μπαμπά μου να την πιάσουν αν θέλουν να έρθουν σε μια επαφή με το εγγονάκι τους ... 

Εμενα με παρακολουθει γιατρος του νοσοκομειου ετσι κ αλλιως!στον ιδιο εκανα κ την αυχενικη διαφανεια!παιζει πολυ αυτο το σεναριο( λεω κατι λαθος!)δεν μ χει δωσει φυσικα τετοιο δικαιωμα ο γιατρος μου!ντροπη σε οσους το κανουν αληθεια!

πρίν από 20 λεπτά , Γλυκερια123 είπε:

Δυστυχώς είναι δύσκολες εποχές και είναι αναγκαίο να κάνεις τρελή οικονομία αλλά το αποτέλεσμα από όλο αυτό θα σε δικαιώσει ...το μωράκι σου ... Οπότε δεν με απασχολεί η οικονομία που κάνω ξέρω πως σαν μαμά και σαν μπαμπάς θα τα καταφέρω όπως το έκανα και οι δικοί μου και όλος ο κόσμος ...από αυτό κρατιεμαι από αυτή την σκέψη ... 

Είσαι τυχερή που πληρώνεις μόνο την συμμετοχή εδώ στα μικροβιολογικά πληρώνω 15€ συν την συμμετοχή και όταν ρωτάω το γιατί μου λένε δεν τους πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ ... 

Αύριο έχω 11 ραντεβού δεν πιστεύω όμως ότι θα με πάρουν στις 11 ... 

πρίν από 9 λεπτά , happysmile είπε:

Αγαπημενη ειναι μεγαλη η διαφορα μισθου κ αναρωτικης?ξερω οτι ειναι περιπου το 80%του μισθου!ισχυει?

Εμενα με παρακολουθει γιατρος του νοσοκομειου ετσι κ αλλιως!στον ιδιο εκανα κ την αυχενικη διαφανεια!παιζει πολυ αυτο το σεναριο( λεω κατι λαθος!)δεν μ χει δωσει φυσικα τετοιο δικαιωμα ο γιατρος μου!ντροπη σε οσους το κανουν αληθεια!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι άνθρωπος πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο ...να βάλεις σε κίνδυνο μάνα και μωρό αλλά και σε ψυχολογική περιπέτεια ένα ζευγάρι για λεφτά ; 

Εγώ προσωπικά φακελάκι δεν έχω δώσει ούτε πρόκειται να δώσω ποτέ σε γιατρό δημοσίου... 

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό και εμένα μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός μου ότι είναι η συγκεκριμένη γιατροί που το κάνουν μου τους είπε ονομαστικά για να μην πάω εκεί ... 

Απαράδεκτο και ντροπή τους .. 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

πρίν από 8 λεπτά , happysmile είπε:

Κοιτα να δεις στη δουλεια μου επαιρνα γυρω στα 600 ευρω.. απο το ικα πηρα 174 ευρω για το μηνα..απο τη δουλεια μου αυριο θα πληρωθω πρωτη φορα ... θα σου πω σιγουρα αυριο..Αλλα εγω στα χαρτια ημουν 4 ωρη..τα υπολοιπα ηταν υπερωριες..αμα ημουν 8ωρη θα ηταν πιο πολλα απο το ικα..

πρίν από 4 λεπτά , Γλυκερια123 είπε:

Κοιτα να δεις στη δουλεια μου επαιρνα γυρω στα 600 ευρω.. απο το ικα πηρα 174 ευρω για το μηνα..απο τη δουλεια μου αυριο θα πληρωθω πρωτη φορα ... θα σου πω σιγουρα αυριο..Αλλα εγω στα χαρτια ημουν 4 ωρη..τα υπολοιπα ηταν υπερωριες..αμα ημουν 8ωρη θα ηταν πιο πολλα απο το ικα..

Πωωωω μεγαλη βλακεια αυτο στα επιδοματα που θα παρεις μετα!των 58 ημερων κ  απτο ικα!λογικα θα τα παρεις σαν 4ωρη!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Giosotpk είπε:

Δυστυχώς είναι δύσκολες εποχές και είναι αναγκαίο να κάνεις τρελή οικονομία αλλά το αποτέλεσμα από όλο αυτό θα σε δικαιώσει ...το μωράκι σου ... Οπότε δεν με απασχολεί η οικονομία που κάνω ξέρω πως σαν μαμά και σαν μπαμπάς θα τα καταφέρω όπως το έκανα και οι δικοί μου και όλος ο κόσμος ...από αυτό κρατιεμαι από αυτή την σκέψη ... 

Είσαι τυχερή που πληρώνεις μόνο την συμμετοχή εδώ στα μικροβιολογικά πληρώνω 15€ συν την συμμετοχή και όταν ρωτάω το γιατί μου λένε δεν τους πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ ... 

Αύριο έχω 11 ραντεβού δεν πιστεύω όμως ότι θα με πάρουν στις 11 ... 

Δεν μπορώ να καταλάβω τι άνθρωπος πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο ...να βάλεις σε κίνδυνο μάνα και μωρό αλλά και σε ψυχολογική περιπέτεια ένα ζευγάρι για λεφτά ; 

Εγώ προσωπικά φακελάκι δεν έχω δώσει ούτε πρόκειται να δώσω ποτέ σε γιατρό δημοσίου... 

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό και εμένα μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός μου ότι είναι η συγκεκριμένη γιατροί που το κάνουν μου τους είπε ονομαστικά για να μην πάω εκεί ... 

Απαράδεκτο και ντροπή τους .. 

Δεν καταλαβαινω πως γινεται να μην τους πληρωνει ο εοππυ..κατι δε μου καθεται καλα..αλλα στην ελλαδα που ζουμε τιποτα δε μου φαινεται παραξενο πλεον..εγω σε δημοσιο θα γεννησω κι ομως στο γιατρο μου καθε φορα του δινω η 20 η 25 ευρω γιατι αλλιως ξερω οτι δε θα με προσεξει..ασ τα να πανε..

πρίν από 7 λεπτά , Γλυκερια123 είπε:

Δεν καταλαβαινω πως γινεται να μην τους πληρωνει ο εοππυ..κατι δε μου καθεται καλα..αλλα στην ελλαδα που ζουμε τιποτα δε μου φαινεται παραξενο πλεον..εγω σε δημοσιο θα γεννησω κι ομως στο γιατρο μου καθε φορα του δινω η 20 η 25 ευρω γιατι αλλιως ξερω οτι δε θα με προσεξει..ασ τα να πανε..

Ισχυει κ γω δινω ..

Αυτό το πράγμα εδώ στην Ελλάδα να είσαι αναγκασμένος να δώσεις λεφτά για να σε προσέξει ο γιατρός σου δεν μπορώ να το καταλάβω ... 

Είναι κρίμα πραγματικά να έχουμε τέτοια μυαλά αλλά να μην είναι άνθρωποι ... 

Ένας που δεν έχει πραγματικά να δώσει λεφτά τι κάνει ? 

Εγώ δόξα το θεό έπεσα σε καλό γιατρό και άνθρωπο ...δεν του έχουμε δώσει τίποτα και μας προσέχει παρά μα πάρα πολύ ... 

Τουλάχιστον κορίτσια είστε ευχαριστημένες με τους γιατρούς σας ? Νιώθετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Giosotpk είπε:

Αυτό το πράγμα εδώ στην Ελλάδα να είσαι αναγκασμένος να δώσεις λεφτά για να σε προσέξει ο γιατρός σου δεν μπορώ να το καταλάβω ... 

Εγώ δόξα το θεό έπεσα σε καλό γιατρό και άνθρωπο ...δεν του έχουμε δώσει τίποτα και μας προσέχει παρά μα πάρα πολύ ... 

Τουλάχιστον κορίτσια είστε ευχαριστημένες με τους γιατρούς σας ? Νιώθετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη ? 

Ναι αγαπη.εχουν γεννησει κ αλλες στον συγκεκριμενο γιαυτο πηγα!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Πωωωω μεγαλη βλακεια αυτο στα επιδοματα που θα παρεις μετα!των 58 ημερων κ  απτο ικα!λογικα θα τα παρεις σαν 4ωρη!

Ναι ακριβως τιποτα δε θα παιρνω..εσυ δουλευεις; 

3 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Χαιρομαι που υπαρχουν και τετοιοι γιατροι..να τα λεμε κι αυτα..γιατι υπαρχουν..λιγοι μεν αλλα υπαρχουν..κι εμενα μου τον συστησαν και πηγα..ειμαι ευχαριστημενη μεχρι στιγμης..

εγω κοριτσια βρηκα γιατρο στο Ελενα και εχω κλεισει ραντεβου για τη Πεμπτη για να δω αν θα με αναλαβει. ειναι οτι εχω ΠΗΤ 30 Ιουλιου που πεφτουν οι αδειες τους και με εχει φαει το αγχος. 

cPKSp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Eleni2512 είπε:

εγω κοριτσια βρηκα γιατρο στο Ελενα και εχω κλεισει ραντεβου για τη Πεμπτη για να δω αν θα με αναλαβει. ειναι οτι εχω ΠΗΤ 30 Ιουλιου που πεφτουν οι αδειες τους και με εχει φαει το αγχος. 

Καλησπερα κοριτσι μου..Γιατι θ αλλαξεις γιατρο?

Καλημερα κοριτσακια!!

21 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Καλή εβδομάδα και από εμένα κορίτσια ...διάβασα όλα όσα γράψατε και με.την σειρά.μου έχω να πω ότι αύριο πάω για β επιπέδου ...μάλλον είμαι η πρώτη που πάω ? 

Και εμένα είναι η πρώτη εγκυμοσύνη μετά από πολύ καιρό προσπαθειών ... 

Εγώ μερικές φορές δεν το νιώθω καθόλου και όταν με πιάνει άγχος και λέω μέσα μου γιατί δεν το νιώθω λες και με καταλαβαίνει που αγχώνομαι τσουπ εμφανίζεται ...ώρες ώρες νομίζω ότι κάνει σβούρες εκεί μέσα σαν να μου τεντώνεται το δέρμα ...μου το που βάζει ο μπαμπάς το χέρι στην κοιλιά ακίνητο αυτό :-P και καμαροτος λέει μετά ότι στον μπαμπα κάθεται ήσυχο ... 

Εγώ αύριο θα πάω στα Lidl θέλω να πάρω αυτά τα ζακετακια μου άρεσαν πολύ ... 

Από ρούχα φοράω τα τζιν μου αλλά όλα ανοιχτά χαχαχαχα φοράω και μια φαρδιά μπλούζα και δεν φαίνεται τίποτα ... 

Εμένα κορίτσια μου φαίνεται η κοιλιά την έχω και ψιλά ξεκινάει κατευθείαν κάτω από το στήθος .... 

Το στήθος σας έχει μεγαλώσει ? Εμένα μου έχει μεγαλώσει κατά ένα νούμερο σίγουρα ... 

Πολύ απολαμβάνω της συζητήσεις μας εδώ μιας και εδώ που είμαι δεν έχω καμία άλλη εγκυουλα ... 

Αγαπημενη καλη επιτυχια περιμενουμε νεα σου ε!!!!!!ολα θα ναι τελεια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...