Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@happysmile πραγματικά αυτό ούτε εγώ το έχω καταλάβει. 1 ώρα τον κοιμηζα το απόγευμα. Τα μάτια κόκκινα και κουνουσε χέρια πόδια λες και κολυμπούσε.

@luckystar γυρίζει εμένα. Και επειδή δεν μπορεί να ξαναγυρίσει ανάσκελα φωνάζει. Μην ανησυχείς. Όσο δεν πας τόσο πιο δυνατά θα φωνάζει. Εγώ τον βάζω ανάσκελα και τον βρίσκω μπρούμυτα. Αλλά έχουν δύναμη να ξεκόλλανε το σώμα από το κρεβάτι πια. Οπότε μην ανησυχείς. Απλά αν ακούσεις φωνές θα είναι : μάνα, που σαι ρε μάνα, κόλλησα εδω μέσα. Πως γυρίζουν από την άλλη τώρα; ρε μάνα; Έλα λέω, τι κοιμάσαι; το σπλαχνο σου σε έχει ανάγκη. Γρήγορα είπα. Περιμένω ήδη 10 δευτερόλεπτα... 

• Χαχα 2

zrz3p3.png

Κορίτσια καλημέρα!! Νέα στην παρέα σας!!!Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε παιδίατρο στην Θεσσαλονίκη.Δεν είμαι ευχαριστημένη από τον δικό μου.Ευχαριστω πάρα πολύ!!!!

Καλημέρα!! Κοριτσια Έχω πάθει σοκ! Έσπασε ένας υπάλληλος στο μαγαζί του αδερφού μου το πόδι του και πήρε 3μηνη αναρρωτική και μάλλον θα πρέπει να πάω να καλύψω το κενό του εκεί..  Μάλλον 3 ώρες γιατί τα άλλα θα τα κάνει η αδερφή μου αλλά εκεί δεν μπορώ  να έχω τον μπέμπη όπως στη δουλειά μου..  Και το  ωράριο μου θα είναι απόγευμα που έχει γκρίνια.....τι θα κανωωωω?? 

• Λυπημένη/-ος 4

Tauip3.png[/url]

14 ώρες πρίν, Anna17 είπε:

Εμ επειδή το πίνει από νωρίς δεν γκρίνιαζει. Ναι θα το γράψω αλλά για να το γράψω πρέπει πρώτα να καταλυξουμε κάπου. Κορίτσια τον πήγα για ψώνια. Του πήρα ένα παλτό με γούνα από μέσα. Τ Ε Λ Ε Ι Ο. Ανυπομονώ να πιάσουν τα κρύα. Του έβαλα και ολόσωμο από τη χαρά μου. Βέβαια μέσα στο σπίτι κάνει ζέστη οπότε πρέπει να αφήσω την μπαλκονοπορτα ανοιχτή για να μην σκάσει. Αλλά θα του το αφήσω 

Μεγιαααα!!!! Καλοφόρετο!!! 

16 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Αχ μωρέ η ψυχούλα, περαστικά της. 

Εδώ θεσσαλονίκη, λίγο κρύωσε χθες αλλά σήμερα έχει ωραία μέρα με ήλιο. Ανυπομονώ κ να χουχουλιάζουμε κ να μ κάνει κ εκείνος αγκαλίτσα. :wub:

Ευχαριστούμε κοριτσάκι μου, να είσαι καλά ! 

Χουχουλιτσες αγκαλίτσες, αντεεεε να έρθουν τα κρύα!!!!! Όχι πολλά έτσι ίσα για χουχουλιασματα!!! 

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Κ μένα ρουφάει δαχτυλάκια κ φυσικά έχει καταλάβει οτι ο αντίχειρας κάνει την καλύτερη δουλειά. Μ φαίνεται δύσκολο να τους το κόψουμε, εγώ δεν προσπαθώ καν. Κ ας το πιπιλάει κάποιες φορές, όταν μεγαλώσει θα το κόψει αν τόσο τ γίνει συνήθεια. Κ ο δικός μ ξεκίνησε να σηκώνει ποδαράκια. 

Γυμνάσια του κάνεις αλλά δεν χαμπαριάζει.

Εμένα δεν έχει γυρίσει ακόμα αλλά αποκλείεται να μν την ακούσεις, ακόμα κ μέσα στον ύπνο σου. Σε καταλαβαίνω, είναι λίγο αγχωτικό αλλά νομίζω όλα καλά.

Ευχαριστώ κορίτσι μου για την απάντηση. 

11 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση να μην την άκουγες

Έλα ντε? Ενώ νυστάζουν. 

Μητρικό ένστικτο ε;;; 

7 ώρες πρίν, Anna17 είπε:

@happysmile πραγματικά αυτό ούτε εγώ το έχω καταλάβει. 1 ώρα τον κοιμηζα το απόγευμα. Τα μάτια κόκκινα και κουνουσε χέρια πόδια λες και κολυμπούσε.

@luckystar γυρίζει εμένα. Και επειδή δεν μπορεί να ξαναγυρίσει ανάσκελα φωνάζει. Μην ανησυχείς. Όσο δεν πας τόσο πιο δυνατά θα φωνάζει. Εγώ τον βάζω ανάσκελα και τον βρίσκω μπρούμυτα. Αλλά έχουν δύναμη να ξεκόλλανε το σώμα από το κρεβάτι πια. Οπότε μην ανησυχείς. Απλά αν ακούσεις φωνές θα είναι : μάνα, που σαι ρε μάνα, κόλλησα εδω μέσα. Πως γυρίζουν από την άλλη τώρα; ρε μάνα; Έλα λέω, τι κοιμάσαι; το σπλαχνο σου σε έχει ανάγκη. Γρήγορα είπα. Περιμένω ήδη 10 δευτερόλεπτα... 

Έτσι όπως μου τα περιέγραψες κορίτσι μου δεν έχω λόγια :D

Just now, demmikot είπε:

@Elen211 τι γκαντεμια είναι αυτή; Ο άνδρας σου μπορεί να στο κρατάει;;

Κορίτσια πέφτουν τα μαλλιά σας; Εμένα μου πέφτουν απίστευτα!!

Εμένα όχι αλλά έπαιρνα και βιταμίνες, πριν, κατά την διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη. 

Αλήθεια έχετε βάψει μαλλάκι;;; όσες θηλάζετε και μη θηλαζουσες μανούλες;;; 

Just now, demmikot είπε:

Συμπεθέρα πέφτει φουλ μαλλί. Φυσιολογικό μεν, αλλά ειχα ξεσυνηθισει να μαδαω έτσι. Και πιασμένα που τα έχω, πάλι πέφτουν.

Just now, Luckystars είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου για την απάντηση. 

Μητρικό ένστικτο ε;;; 

Έτσι όπως μου τα περιέγραψες κορίτσι μου δεν έχω λόγια :D

Εμένα όχι αλλά έπαιρνα και βιταμίνες, πριν, κατά την διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη. 

Αλήθεια έχετε βάψει μαλλάκι;;; όσες θηλάζετε και μη θηλαζουσες μανούλες;;; 

Εγώ έβαψα πριν 20 μέρες. Η παιδίατρος μου είπε να αποφύγω να βάψω ρίζα, αλλά και η μαία μου και στο site για το θηλασμό λέει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Οπότε τα έβαψα.

Just now, Elenit είπε:

Συμπεθέρα πέφτει φουλ μαλλί. Φυσιολογικό μεν, αλλά ειχα ξεσυνηθισει να μαδαω έτσι. Και πιασμένα που τα έχω, πάλι πέφτουν.

Εγώ έβαψα πριν 20 μέρες. Η παιδίατρος μου είπε να αποφύγω να βάψω ρίζα, αλλά και η μαία μου και στο site για το θηλασμό λέει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Οπότε τα έβαψα.

Μία χαρά,με για κορίτσι μου..... σκέφτομαι να τα βάψω. 

Just now, demmikot είπε:

Κάθε δεύτερη εβδομάδα μπορεί ο άντρας μου..  Όταν είναι απογευματινός πρέπει να το κρατάει η γιαγιά..  Αλλά πως θα κοιμάται? Τι ώρα θα κάνει μπάνιο? Έχω ρίξει απίστευτο κλάμα από εχθές...  

Πέφτουν πάρα πάρα πολύ τα μαλλιά μου!!! 

• Λυπημένη/-ος 1

Tauip3.png[/url]

Διαφημίσεις

Just now, happysmile είπε:

Αγαπες εχουν κ σαςπολλα σαλια?μιλαμε τα βλεπω να σταζουν την μπλλουζα μ την κανει μούσκεμα τι ειναι τωρα αυτο?

Πάρα πολλά σάλια κι εμένα. Και την μπλούζα της σαλιωνει, αν έχει σαλιαρα τη σαλιαρα, αλλιώς εμένα :-P

Just now, happysmile είπε:

Αγαπες εχουν κ σαςπολλα σαλια?μιλαμε τα βλεπω να σταζουν την μπλλουζα μ την κανει μούσκεμα τι ειναι τωρα αυτο?

Ναιιι κι εμενα το ιδιο..λογικα τα ουλα τους ειναι... @Giosotpk που εισαι εσυυυ;;;τι εκανες ρωτησες συμβουλο;;συνεχιζεις με μπιμπερο;

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

@Elen211 κορίτσι μου τι γκαντεμιά. Εγώ 2 φορές την εβδομάδα λείπω και το μυαλό μου είναι πίσω. Με την γιαγιά τον έχεις αφήσει καθόλου; τον κουμαντάρει; Αν θυμάμαι καλά εσύ έχεις έναν υπάλληλο. Μήπως να τον έστελνες εκεί και ας δούλευες λίγο παραπάνω εσύ στο γραφείο σου που μπορείς να έχεις το παιδί; η να πάρετε έναν υπάλληλο 4ωρο; Πάντως αν δεν θηλάζεις να ξέρεις ότι η γιαγιά θα την βρει την άκρη με τον μπέμπη. Έχουν εμπειρία. Απλά χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω να ξέρεις ότι μπορεί να σε πάρει τηλ να πας επειγόντως τις πρώτες μέρες αν δεν μπορεί να τον ηρεμήσει. Θα μπορείς να φύγεις από το μαγαζί; 

@happysmile στάζουν σάλια παντού. Στην μπλούζα στη σφαλιάρα στο πάτωμα. Κάνει και φούσκες με σαλακια χαχαχα. 

@demmikot όχι απλά πέφτουν αλλά τα τρώει και ο μπέμπης. Είναι φυσιολογικό πάντως.

Κορίτσια ο μπέμπης μεγάλο πείσμα με το γάλα. Δεν πεινει τίποτα. Όταν κάνει τον καραγκιόζη ο μπαμπάς με την κουδουνίστρα κάτι γίνετε αλλά όχι πολλά πολλά. Και είναι τόσο έξυπνο που περνει το μπιμπερό στο στόμα και απλά δεν πιπίλαει. Σου λέει αφού μιυ το βάζει με το ζόρι στο στόμα θα το κρατήσω αλλά δεν θα πιω. Και εχθές έκανε και το άλλο πρώτη φορά. Το κοίταξε που το κουνουσα να διαλυθεί η σκόνη και τσιριξε. Σε φάση το είδα, δεν το θέλω. Είμαι να σκάσω. 

@Luckystars εγώ τα εβαψα από 30 ημερών. Στο γαλα περνάνε ελάχιστα στοιχεία ακόμη και από τα φάρμακα που μπαίνουν στο στομάχι μας. Στο κεφάλι είναι ελάχιστα τα χημικά που περνάνε. Οπότε δεν έχει νόημα να μην βάφεις μαλλιά η νύχια. Εάν βέβαια μια κοπέλα δεν το θέλει δεν σημαίνει ότι είναι υπερβολικά προσεκτική. Ότι θέλει κάνει κάθε μαμά. 

zrz3p3.png

Κορίτσια έχει κάνει κανένα από τα μωράκια σας εξέταση αίματος; Πρέπει να κάνουμε για θυροειδή καθώς εμφάνισα εγώ στην κύηση. Κάλεσα χθες σε μικροβιολογικό και μου είπαν ότι αν φαίνονται οι φλέβες παίρνουν αίμα κανονικά, αλλιώς από το ποδαράκι όπως όταν γεννήθηκε. Αρχικά να σας πω ότι δεν θέλω να την πάω γιατί τη λυπάμαι την καημενουλα. Έχω μια ερώτηση όμως γιατί στο μικροβιολογικό δεν ήξεραν. Ξέρει καμία αν παίζει ρόλο η ώρα που θα έχει φάει πριν γίνει η αιμοληψια; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...