Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Εμάς κορίτσια μας έχουν γονατίσει οι κολικοι! 

Εχτές το βράδυ χτυπιομασταν στο λίκνο, μου είπε παιδίατρος περνάμε άλμα! 

Ερώτηση :πόσα είναι αυτά τα άλματα;;;; 

Just now, demmikot είπε:

Ναι ναι, εμένα παίζει να κλαίει και με του που τον βάλω στο νερό κοκαλωνει και μετά από λίγο παίρνει φάτσα απόλαυσης και κουνάει φουλ πόδια...

Εεεεετσι..... Σου είπα κορίτσι μου, παιδιά του νερου;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Luckystars είπε:

Εμάς κορίτσια μας έχουν γονατίσει οι κολικοι! 

Εχτές το βράδυ χτυπιομασταν στο λίκνο, μου είπε παιδίατρος περνάμε άλμα! 

Ερώτηση :πόσα είναι αυτά τα άλματα;;;; 

Εεεεετσι..... Σου είπα κορίτσι μου, παιδιά του νερου;)

Πολλά είναι ...άσε εμείς μέχρι στιγμής όλα τα περάσαμε ...πόσο εβδομάδων είστε τώρα ? Γιατί δεν της δίνεις κάτι για τους κολικούς ?

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Πολλά είναι ...άσε εμείς μέχρι στιγμής όλα τα περάσαμε ...πόσο εβδομάδων είστε τώρα ? Γιατί δεν της δίνεις κάτι για τους κολικούς ?

12 εβδομάδων είμαστε 

Ότι και αν έχουμε δωσει δεν την βοηθάει οπότε διακόψαμε.... Κλαίνε και εσάς έτσι γοερά.... Δεν ξέρω μου φαίνεται μη διαχειρισιμο ως κατάσταση.... 

Just now, Luckystars είπε:

12 εβδομάδων είμαστε 

Ότι και αν έχουμε δωσει δεν την βοηθάει οπότε διακόψαμε.... Κλαίνε και εσάς έτσι γοερά.... Δεν ξέρω μου φαίνεται μη διαχειρισιμο ως κατάσταση.... 

Και εμείς πριν κάτι μέρες το περάσαμε ...μέχρι στιγμής το πιο γκρινιαρικο άλμα ...

Εμείς για τους κολικούς περνούμε το infacolic μας κάνει δουλειά...

• Μου αρέσει 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να κάνω μια άσχετη ερώτηση! Σε τι χρησιμεύει το πανακι παρηγοριάς; Παρήγγειλα ένα για τη κάθε μία αλλά φοβάμαι ότι είναι η πιο βλακεία αγορά.

• Χαχα 1

POzcp3.pngal9Sp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Και εμείς πριν κάτι μέρες το περάσαμε ...μέχρι στιγμής το πιο γκρινιαρικο άλμα ...

Εμείς για τους κολικούς περνούμε το infacolic μας κάνει δουλειά...

Το κατάλαβα ακριβώς όπως το λες κορίτσι μου....

Αυτο πως το δίνεις; σταγόνες είναι; 

4 ώρες πρίν, Γλυκερια123 είπε:

Για το συμπληρωματικο επιδομα  του οαεδ πρεπει να πας μεσα σε 60 μερες απ τη στιγμη που πληρωνεσαι τις 63 μερες..εχε το στο νου σου..

3μηνο όχι 60 μερες

POzcp3.pngal9Sp3.png

Αχ κι εμένα το μπάνιο το απολαμβάνει..  Μπορεί να κλαίει πριν αλλά με το που τον βάζω μέσα παίρνει φάτσα ανακούφισης, απόλαυσης κλπ..  Γενικότερα αισθάνομαι σαν να μου λέει "μπράβο ρε μάνα"  και ταυτόχρονα να με κοροϊδεύει κιόλας τύπου "δεν σε χάλασε που εγώ κάνω μπάνιο κάθε μέρα κι εσύ με το ζόρι προλαβαίνεις να αλλάξεις βρακι..."  Μου σηκώνει και το ένα φρύδι συνέχεια.....  Αν άρχισε από τώρα την πάτησα!!! 

@Μαρίτσα10 συμπεθέρα, τα πανάκια παρηγοριάς τα χρησιμοποιούν τα μωράκια για να νιώθουν ασφάλεια.  Δενονται συναισθηματικά μαζί τους και όσο λείπει η μαμά τους βρίσκουν παρηγοριά στα πανάκια αυτά.. Τα έδιναν παλιά στα μωράκια στα ορφανοτροφεια που δεν γινόταν να τρέχει κάποιος από πάνω τους με το που αναζητούσαν ασφάλεια η παρηγοριά.  Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να δεθουν συναισθηματικά τα μωράκια τα δικά μας γιατί εκτός ότι μας έχουν εκεί, πλέον δεν υπάρχουν μαμάδες που να τα αφήνουν να κλαίνε με τις ώρες ώστε το μωράκι να ζητήσει παρηγοριά αλλού.  Οπότε συνήθως πάνε χαμένα ή χρησιμοποιούνται σαν απλό παιχνίδι.. 

• Χαχα 1

Tauip3.png[/url]

Just now, Elen211 είπε:

Αχ κι εμένα το μπάνιο το απολαμβάνει..  Μπορεί να κλαίει πριν αλλά με το που τον βάζω μέσα παίρνει φάτσα ανακούφισης, απόλαυσης κλπ..  Γενικότερα αισθάνομαι σαν να μου λέει "μπράβο ρε μάνα"  και ταυτόχρονα να με κοροϊδεύει κιόλας τύπου "δεν σε χάλασε που εγώ κάνω μπάνιο κάθε μέρα κι εσύ με το ζόρι προλαβαίνεις να αλλάξεις βρακι..."  Μου σηκώνει και το ένα φρύδι συνέχεια.....  Αν άρχισε από τώρα την πάτησα!!! 

@Μαρίτσα10 συμπεθέρα, τα πανάκια παρηγοριάς τα χρησιμοποιούν τα μωράκια για να νιώθουν ασφάλεια.  Δενονται συναισθηματικά μαζί τους και όσο λείπει η μαμά τους βρίσκουν παρηγοριά στα πανάκια αυτά.. Τα έδιναν παλιά στα μωράκια στα ορφανοτροφεια που δεν γινόταν να τρέχει κάποιος από πάνω τους με το που αναζητούσαν ασφάλεια η παρηγοριά.  Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να δεθουν συναισθηματικά τα μωράκια τα δικά μας γιατί εκτός ότι μας έχουν εκεί, πλέον δεν υπάρχουν μαμάδες που να τα αφήνουν να κλαίνε με τις ώρες ώστε το μωράκι να ζητήσει παρηγοριά αλλού.  Οπότε συνήθως πάνε χαμένα ή χρησιμοποιούνται σαν απλό παιχνίδι.. 

Σε μένα μπορεί να πιάσει τόπο γτ η αλήθεια είναι ότι δεν τα προλαβαίνω κ συνήθως κάποιο κλαίει.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anna17 είπε:

@happysmile όχι αλλά μου το έδωσε εμένα και δεν το βρίσκω. Εσύ μπορείς να βρεις; 

Ναι ειναι σκονιτσα,ανακατευεις 30μλ απτο γαλα σου με την σκονη καλα καλα ανοιξε τρυπα στο μπιμπερο γτ δν θα τρεχει δινε το απόγευμα για να το πιανει το μωρο μεχρι το βράδυ σου ειπε καθημερινη χρηση γτ εγω το δινω μονο οταν καταλαβαινω οτι τον ενοχλει το στομαχι για καμμια βδομαδα!κ το κοβω κ βλεπω μετα παλι!

Μας εκανε εναν σεισμο κοριτσια το πρωι ξύπνησα κ κουνιομασταν το μωρο διπλα μ κοιμόταν εκατδα ξαπλωμενη κ κει που ημουν ετοιμη να τον αρπαξω να παω κατω απτο δοκαρι σταματησε!ο μικρος το πρωι πιπιλουσε τον αντιχειρα επαθα σοκ πεντε πιπιλες αλλαξα εχει το βυζι μ μαθε κ το δαχτυλο 2μιση μηνων εντομεταξυ βγαζει κατι κραυγουλες τωρα τις τρελας ειναι!απο ποτε βλεπουν ονειρα?τον επιασε ενα κλαμα στον υπνο του το πρωι στα καλα καθουμενα τον πηρα πανω μ κ ξανακοιμηθηκε σε τρια λεπτα!

• Λυπημένη/-ος 1

7 ώρες πρίν, Μαρίτσα10 είπε:

Σε μένα μπορεί να πιάσει τόπο γτ η αλήθεια είναι ότι δεν τα προλαβαίνω κ συνήθως κάποιο κλαίει.

Δεν πιστεύω οτι τα αφήνεις να κλαίνε μόνα τους κάνα δίωρο μέχρι να εξαντληθούν.. Δεν μιλάμε για λίγο..  Και επίσης είσαι εκεί..  Σε μυρίζουν, σε ακούν και επίσης έχει η μία την άλλη οπότε δύσκολο και σε εσένα να πιάσουν τόπο ως πανάκι παρηγοριάς..  Εγώ πχ έχω ένα που έχει κεφάλι σαν αρκουδάκι αλλά τι σώμα του είναι πανάκι και παίζουμε όπως με τα άλλα παιχνίδια. Του μιλάει, του γελάει κλπ. Και μου έφεραν άλλο ένα που έχει πάνω και μασητικα οπότε θα χρησιμοποιηθεί όταν θα βγάζουμε δοντάκια. 

Τι κάνετε? Τι κάνουν τα μωρουλια σας? 

Tauip3.png[/url]

Καλημέρα κορίτσια ... 

Εμεις μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο ...κάναμε και το εμβόλιο ...

Έχουμε νινιδα μας είπε και τώρα θα βάζουμε λαδακι στο κεφαλάκι για μισή ώρα πριν το μπάνιο και μετά με μια χτένα θα της το τρίβω λίγο για να φύγει ... 

Επίσης βάρος δεν πήραμε ιδιαίτερο 310γρ . Και ξεκινάμε και συμπλήρωμα ... 

Αυτά ...λίγο με στεναχώρησε το ότι θα δώσω και συμπλήρωμα και δεν της φτάνει το δικό μας αλλά εντάξει ..θα το ξεπεράσω ...

Εσείς τι κάνετε ?

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...