Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, happysmile said:

Εμενα μετα απο λιγο την φτυνει οψι κστευθριαν κ τι ωραια που την φτυνουν 

!

Εμένα αρχικά την έφτυνε κ δίπλα του, πλέον καμιά φορά την φτύνει κ εκσενδονίζεται εκτός κούνιας...:D

Η πιπίλα είναι σωτήρια...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανουλες τι κάνετε ? 

Εμείς ταλαιπωρουμαστε πάλι με συγκαμα αν κ το προλάβαμε ... 

Το πρώτο μας το προκάλεσε η κρέμα hydrovit βάζαμε μετά κάτι μέρες sudocream κ μας πέρασε αλλά επειδή έχει πολύ ψευδάργυρο μου είπε η παιδίατρος να μην την βάζω σε καθημερινή βάση ... 

Μου συστήνει της neria που είναι φυτική .. και με αυτή μας κοκκινησε ο ποπος ..παράγγειλα της frezyderm τώρα να δω μήπως μας βολεύει αυτή ...αν δεν μας βολεύει κ αυτή θα βάζω , sudocream.... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Μανουλες τι κάνετε ? 

Το πρώτο μας το προκάλεσε η κρέμα hydrovit βάζαμε μετά κάτι μέρες sudocream κ μας πέρασε αλλά επειδή έχει πολύ ψευδάργυρο μου είπε η παιδίατρος να μην την βάζω σε καθημερινή βάση ... 

Μου συστήνει της neria που είναι φυτική .. και με αυτή μας κοκκινησε ο ποπος ..παράγγειλα της frezyderm τώρα να δω μήπως μας βολεύει αυτή ...αν δεν μας βολεύει κ αυτή θα βάζω , sudocream.... 

Της φρεζυντερμ ειναι φοβερη!

• Μου αρέσει 1

Just now, Giosotpk είπε:

Μανουλες τι κάνετε ? 

Αμα το προλαβατε οκ..κι εγω sudocrem του βαζω μετα απο καθε μπανιο κι οποτε κανει κακα του..αλλα αμα ειναι ετσι δε θα του βαζω τοσο συχνα..:? αυτη της frezyderm ειναι πολυ καλη..αυτη του βαζα στο νοσοκομειο..

Εμεις καλα ειμαστε..παλι σημερα κοιμηθηκαμε απο τις 2 μεχρι τις 7...οποτε καλα παμε για να δουμε..

• Μου αρέσει 1

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Κορίτσια εγώ βάζω της frezyderm αλλά λίγες φορές. Τις περισσότερες βάζω της mustela που είναι τρομερή. Απλά πιο παχυρευστη από της frezyderm. Στην frezyderm μου την σπάει το σωληνάκι. Εμάς δεν έχει πάθει κανένα συγκαμα και ο γλυκός μου κάνει συνέχεια κακά του και δεν τον αλλάζω αμέσως πάντα!

Cyo8p3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Giosotpk said:

Μανουλες τι κάνετε ? 

Νομίζω με της φρεζιντερμ δεν θα χετε θέμα. Περαστικά στο κοριτσάκι.

@Γλυκερια123 πες μας τι έκανες και κοιμάται από της 2-7 .... 

Εγώ προσπαθώ να της κάνω πρόγραμμα ...κάθε μέρα την κάνω μπάνιο από της 6-8 κάποια στιγμή έτσι ώστε το αργότερο 8 να έχει κοιμηθεί ... 

Κορίτσια θα δοκιμάσω και της frezyderm αλλά αν δεν κάνει δουλειά κ αυτή θα συνεχίσω με sudocream....

Σκεφτοσαστε καθόλου τι ρουχαλακια θα χρειαστείτε το χειμώνα κ πως θα ντύνεται τα μωράκια σας ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

@Γλυκερια123 πες μας τι έκανες και κοιμάται από της 2-7 .... 

Εγώ προσπαθώ να της κάνω πρόγραμμα ...κάθε μέρα την κάνω μπάνιο από της 6-8 κάποια στιγμή έτσι ώστε το αργότερο 8 να έχει κοιμηθεί ... 

Κορίτσια θα δοκιμάσω και της frezyderm αλλά αν δεν κάνει δουλειά κ αυτή θα συνεχίσω με sudocream....

Σκεφτοσαστε καθόλου τι ρουχαλακια θα χρειαστείτε το χειμώνα κ πως θα ντύνεται τα μωράκια σας ? 

Φυσικα κ το σκεφτόμαστε, εγώ έχω κάποια λίγα χειμωνιάτικα αλλά παρήγγειλα 2 ζευγάρια πυζάμες κ 2 φόρμες κ τα περιμένω να έρθουν. Φόρμα εξόδου μ κάνανε δώρο. Θα χρειαστώ κ άλλα φυσικά, μάλιστα είδα οτι σε λίγες μέρες θα πέσει η θερμοκρασία οπότε πρέπει να οργανωθώ.

Χθες κ σήμερα αρκετό κλάμα το απόγευμα. :cry: Σχεδόν απαρηγόρητο...μόλις έκανε κακά, αμέσως ηρέμησε. Αχ αυτά τα έντερά τους...

Just now, Elenpap είπε:

Φυσικα κ το σκεφτόμαστε, εγώ έχω κάποια λίγα χειμωνιάτικα αλλά παρήγγειλα 2 ζευγάρια πυζάμες κ 2 φόρμες κ τα περιμένω να έρθουν. Φόρμα εξόδου μ κάνανε δώρο. Θα χρειαστώ κ άλλα φυσικά, μάλιστα είδα οτι σε λίγες μέρες θα πέσει η θερμοκρασία οπότε πρέπει να οργανωθώ.

Χθες κ σήμερα αρκετό κλάμα το απόγευμα. :cry: Σχεδόν απαρηγόρητο...μόλις έκανε κακά, αμέσως ηρέμησε. Αχ αυτά τα έντερά τους...

Και εγώ έχω μερικά απλά δεν ξέρω πως θα τα ντύνουμε ... Δηλαδή βάζουμε μακρυμάνικο ζιπουνακι και από πάνω τίποτα ? 

Φόρμα εξόδου σωστό δεν το είχα σκεφτεί ... Θα κοιτάξω να βρω και εγώ να πάρω ... Τι νούμερο την έχεις την φόρμα εξόδου ? 

Ωχ μωρέ ο καημένος ...έχει δυσκοιλιότητα ο μικρούλης ? 

Δεν του δίνεις τίποτα για αυτό ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Και εγώ έχω μερικά απλά δεν ξέρω πως θα τα ντύνουμε ... Δηλαδή βάζουμε μακρυμάνικο ζιπουνακι και από πάνω τίποτα ? 

Φόρμα εξόδου σωστό δεν το είχα σκεφτεί ... Θα κοιτάξω να βρω και εγώ να πάρω ... Τι νούμερο την έχεις την φόρμα εξόδου ? 

Είναι για 6 μηνών η φόρμα...

Δν νομιζω λτι ειναι τοσο δυσκοίλιος, όσο οτι τον πιάνουν οι κολικοι του η πονάνε τα εντεράκια τπυ γνκ :(

Διαφημίσεις

Just now, Giosotpk είπε:

Δεν του κανα τιποτα..μονος του οτι κανει..κι εμεις ποκυ γκρινια σημερα τ απογευμα αφου δεν κοιμηθηκε καθολου..μαλλον κολικοι..τουλαχιστον θα κοιμηθει το βραδυ με τοση ταλαιπωρια..

Μου φαινεται τους βαζεις απο μεσα μακρυμανικο ζιπουνακι που ναι με μανικι και τα ποδαρακια εξω κι απο πανω τους βαζεις το ολοσωμο που ειναι με τα κουμπακια και χερακια ποδαρακια μεσα...και καλτσουλες...ετσι πιστευω..κι εμενα μου χει δωσει η κουνιαδα μου πολλα τετοια..λογικα θα του κανουν...αλλα πρεπει να παρω κιολας..

Πιτζαμες θα τους παρετε;η αυτα που ειναι σετ πανω κατω;θα παρετε τετοια;

Σκεφτείτε λίγο κ την αλλαγή της πάνας με τόσα ρούχα...δύσκολο.

Επίσης εξαρτάται κ πόσο ζεστό είναι το σπιτι κάποιου. Το δικό μας είναι ζεστό κ γνκ καίμε το καλοριφερ όλη μέρα. 

Εγώ θα προτιμήσω σετάκια πάνω κάτω κ ζακετάκια. 

πρίν από 37 λεπτά , Γλυκερια123 είπε:

Δεν του κανα τιποτα..μονος του οτι κανει..κι εμεις ποκυ γκρινια σημερα τ απογευμα αφου δεν κοιμηθηκε καθολου..μαλλον κολικοι..τουλαχιστον θα κοιμηθει το βραδυ με τοση ταλαιπωρια..

Μου φαινεται τους βαζεις απο μεσα μακρυμανικο ζιπουνακι που ναι με μανικι και τα ποδαρακια εξω κι απο πανω τους βαζεις το ολοσωμο που ειναι με τα κουμπακια και χερακια ποδαρακια μεσα...και καλτσουλες...ετσι πιστευω..κι εμενα μου χει δωσει η κουνιαδα μου πολλα τετοια..λογικα θα του κανουν...αλλα πρεπει να παρω κιολας..

Πιτζαμες θα τους παρετε;η αυτα που ειναι σετ πανω κατω;θα παρετε τετοια;

Ναι μπορεί κολικη το απόγευμα πιάνουν συνήθως ...υπομονή μέχρι τον 3 μετά δεν έχουν άλλους κολικούς ... 

Εγώ σκέφτηκα για πιτζάμες να της φοράω της ολόσωμες φόρμες ... Και τα σετ πάνω κάτω για έξω ... 

Μου έχουν φέρει τόσα πολλά ρουχαλακια για τωρα μέχρι τριών μηνών και δεν φορέσαμε τίποτα κυριολεκτικά ...αφού όλοι μέρα με το ζιπουνακι και έξω που την έβγαζα έτσι την είχα ... 

Και τι ωραία φορεματακια και σετάκια από όλα ...αλλά καλύτερα να μου είχαν φέρει ζιπουνακια η τουλάχιστον μεγαλύτερο νούμερο.... 

@Γλυκερια123 σε κιλά και ύψος πόσο είστε ? Η μήπως δεν πήγες ακόμα παιδίατρο γιατί δεν θυμάμαι ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Ναι μπορεί κολικη το απόγευμα πιάνουν συνήθως ...υπομονή μέχρι τον 3 μετά δεν έχουν άλλους κολικούς ... 

Εγώ σκέφτηκα για πιτζάμες να της φοράω της ολόσωμες φόρμες ... Και τα σετ πάνω κάτω για έξω ... 

Μου έχουν φέρει τόσα πολλά ρουχαλακια για τωρα μέχρι τριών μηνών και δεν φορέσαμε τίποτα κυριολεκτικά ...αφού όλοι μέρα με το ζιπουνακι και έξω που την έβγαζα έτσι την είχα ... 

Και τι ωραία φορεματακια και σετάκια από όλα ...αλλά καλύτερα να μου είχαν φέρει ζιπουνακια η τουλάχιστον μεγαλύτερο νούμερο.... 

@Γλυκερια123 σε κιλά και ύψος πόσο είστε ? Η μήπως δεν πήγες ακόμα παιδίατρο γιατί δεν θυμάμαι ... 

Καλημερααα!!! Ναι οντως τι να τους φπρεσεις μωρε καλοκαιριατικα;εγω τις περισσοτερες φορες μονο με πανα τον ειχα..τζαπα τα ρουχαλακια. μ αρεσουν τοσο πολυ τα κοριτσιστικα ρουχαλακια..κορδελιτσες φρου φρου πεθαινω..πιστευω αμα ειχα κοριτσι θα το ντυνα μονο και μονο γιατι μ αρεσουν τα ρουχαλακια χαχχαχα..δεν εχω παει ακομα παιδιατρο..αυριο θα παω και θα σου πω..εγω τον βγαζω 6.200 αλλα δεν ειναι σιγουρη η ζυγαρια μου..εσεις πως ειστε κοιμαστε καθολου;γκρινιαζετε;

Just now, Giosotpk said:

Κ γω με ζιπουνάκι το είχα κ έτσι το έβγαζα κ έξω. Λίγες φορές του έβαλα παντελονάκι κ μπλουζάκι.

Ναι, τα δώρα είναι κριμα κ κανονικά θα έπρεπε να φέρνουν πιο μεγάλα νούμερα. Αλλά ήταν η εποχή περίεργη, δν είχε χειμερινά να πάρουν. Κάποιοι σε μένα έφεραν καλοκαιρινά ενός έτους π ήταν σωστό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...