Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

@Anna17 εχω διαβάσει ότι το μασάζ ανακουφίζει τα μωρά απο τους κολικούς .. Έχεις δοκιμάσει; Υπομονή με τον μικρο σου όντως δεν υπάρχει χειρότερο απο αυτό που λες. Εγω γενικά δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να πονάνε ποσό μάλλον το παιδί μου..

Cyo8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, demmikot είπε:

@Anna17 εχω διαβάσει ότι το μασάζ ανακουφίζει τα μωρά απο τους κολικούς .. Έχεις δοκιμάσει; Υπομονή με τον μικρο σου όντως δεν υπάρχει χειρότερο απο αυτό που λες. Εγω γενικά δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να πονάνε ποσό μάλλον το παιδί μου..

Μπα δεν πιάνει σε εμάς. Αυτό που πιάνει είναι να κοιμάται επάνω μου 

zrz3p3.png

@Μαρικο εγώ έκανα καισαρική ...ήμουν από της γυναίκες που δεν  την ήθελε καθόλου ήθελα πάρα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά ... Αλλά δεν έγινε ... 

Μπορώ να σου πω πως δεν είναι απόλυτος τίποτα ... Βασικά τι θέλεις να μάθεις ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

@Μαρικο εγώ έκανα καισαρική ...ήμουν από της γυναίκες που δεν  την ήθελε καθόλου ήθελα πάρα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά ... Αλλά δεν έγινε ... 

Μπορώ να σου πω πως δεν είναι απόλυτος τίποτα ... Βασικά τι θέλεις να μάθεις ? 

Χαίρομαι που το ακούω! 

Βασικά πως νιώθεις εκείνη την ώρα; πόνεσε κατά τη διάρκεια; 

Μετά; πόσο σου πήρε να συνέλθεις; μπορούσες να θηλάζεις κ να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες του μωρού; σου δίνουν παυσίπονα; επιτρέπεται; 

Διαφημίσεις

@Μαρικο εκείνη την ωρα δεν νιώθεις τίποτα. Μετά ίσως έχεις ένα τρεμουλο η φαγούρα η οποία θα φύγει μέχρι να σε πάνε στο δωμάτιο. Την πρώτη μέρα εγώ πονουσα αλλά κάθε ώρα και λιγότερο. Παυσίπονα εμένα μου έβαζαν ενδοφλέβια κάθε 4 ωρες. Την 3η μέρα είσαι μια χαρά, περπατάς κάνεις ότι θες. Εγώ φαντάσου ενώ μου έδωσε ο γιατρός ντεπον για το σπίτι εγώ δεν πήρα ούτε ένα. Το μωρό μπορείς να το φροντίσεις από την πρώτη ώρα. Κάποιος θα πρέπει να είναι εκεί βέβαια να στο δώσει γιατί δεν μπορείς να σηκωθείς. Εντάξει θα πονάς αλλά όχι κάτι που δεν μπορείς να διαχείριστεις. Το μυστικό είναι να σηκωθείς γρήγορα. Είναι λίγο ζόρικο το πρώτο σηκωμα αλλά αν έχεις πείσμα θα σηκωθείς σε λίγες ώρες. 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

@Μαρικο κατά την διάρκεια της καισαρικής νιώθεις μόνο να σε ακουμπάνε όταν σου έχει μουδιασει το χέρι κάπως έτσι να το φανταστείς ... Δεν νιώθεις πόνο ούτε δυσφορία ...μιλάω με επισκληριδιο ...την ώρα που θα αντικρίσεις το μωρό σου δεν θα θέλεις τίποτα άλλο εκτός από αυτό εμένα και η στιγμή του κλάσματος απερίγραπτη ... Εμένα μετά από 1 λεπτό μου το έφεραν στο στήθος μου ξεδεσαν ένα χέρι και το χαϊδεύα και θήλαζε .... 

Από πόνο εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτα ...γέννησα στις 1 και στης 5 περπάτησα ... Μόνο τράβηγμα στα ράμματα ένιωθα ... Παυσίπονα σου βάζουν κάθε 4 ώρες και αν πονάς πολύ που δεν πονάς ζητάς να σου βάλουν ... 

Εγώ της πρώτες δύο μέρες είχα βοήθεια στο νοσοκομείο που δεν την χρειαζομουν απαραίτητα ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Εγώ πίστευα ότι στην καισαρική πονάς πολύ και φοβόμουν μην τυχόν και χρειαστεί να γεννήσω έτσι..  Αλλά με οοοσες και αν μιλήσω που γεννησαν με καισαρική πιο γρήγορα συνηλθαν από εμένα που γέννησα φυσιολογικά.. Έχω μόνο 2 μέρες που δεν χρειάζομαι παυσίπονο...  Βέβαια από ότι μου είπε ο γιατρός φταίει η δυσκοιλιοτητα και η αιμορροΐδες που πιέζομαι και τραβάνε τα ράμματα από κάτω..

Οπότε μην φοβάστε τίποτα...  Οπως και να γεννήσεις ένας πόνος υπάρχει! Αλλά όλα ξεπερνιουνται! Ειδικά όταν έχεις το μωρούλι αγκαλιά λίγο σε νοιάζει... 

Tauip3.png[/url]

Καλημέρα!!!

Τα μωρά μου τελικά δεν είναι θερμοκοιτίδα...λάθος καταλαβα από τη ζαλάδα του τοκετού. Στην αίθουσα πρόωρων τις έχουν κ πηγαίνω εκεί για να θηλάσω.

Η καισαρική δεν είναι τίποτα! Έτσι κάνω 100 παιδιά!

• Μου αρέσει 7

POzcp3.pngal9Sp3.png

Καλημέρα μανουλες .... 

Πρωί πρωί έχω μια απορία ... 

Κάθομαι και σκέφτομαι την ώρα που θηλάζω ότι μπαίνουμε στην διαδικασία να τα αποστειρωνουμε όλα να σιδερωνουμε ρούχα και όλα τα σχετικά που κάνουνε ... 

Αν το καλό σκεφτείτε όμως τώρα που θηλάζουμε το στήθος μας δεν είναι αποστειρωμενο.... 

Και δεν κάνει να το πλύνουμε και με κάτι συγκεκριμένο ... 

Πρωί πρωί κάτι απορίες και εγώ 

• Μου αρέσει 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giosotpk said:

Καλημέρα μανουλες .... 

Πρωί πρωί έχω μια απορία ... 

Κάθομαι και σκέφτομαι την ώρα που θηλάζω ότι μπαίνουμε στην διαδικασία να τα αποστειρωνουμε όλα να σιδερωνουμε ρούχα και όλα τα σχετικά που κάνουνε ... 

Αν το καλό σκεφτείτε όμως τώρα που θηλάζουμε το στήθος μας δεν είναι αποστειρωμενο....  

Και δεν κάνει να το πλύνουμε και με κάτι συγκεκριμένο ... 

Πρωί πρωί κάτι απορίες και εγώ 

Καλημέρα, παίρνει τα αντισώματα σου που τα θελουμε. όπως και με την επαφή δέρμα με δέρμα. Η αποστείρωση καταλαβαίνω οτι γίνεται για αυτα τα μικρόβια που ειναι πιο ισχυρά και δεν είναι του σώματος. Εξάλλου αλλα μικροβια υπάρχουν στο στήθος αλλα στα χέρια άλλα στο πάγκο της κουζίνας που ακουμπάμε το μπιμπερό. Βεβαια ο παιδίατρος λεει απο την στιγμή που το παιδι βαζει τα χερια του στο στόμα του η αποστείρωση δεν εχει ουσία. Τα ρουχαλακια αν τα πλενετε στους 60 ειστε οκ :) για τον πρωτο καιρό. Μετά τα βαζεις και με τα δικα σου στην ίδια πλύση! Ενταξει οι μαναδες μας δεν νομίζω να τα ήξεραν όλα αυτα και μια χαρά μεγαλώσαμε.

Ασχετο αλλά βλέπω το τικερακι μ και δεν πιστευω οτι εφτασα 38!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Cyo8p3.png

Καλημέρα κορίτσια. :) με την αποστείρωση κ γω δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς, πόσο απαραίτητη ειναι κτλ. Κάποια πράγματα λογικά πρέπει να γίνονται..αλλά από τον 5ο μήνα κ μετά, παίζει να μν χρειάζεται κ τπτ.

Εμείς είμαστε σήμερα 13 ημερών, ο αφαλός δεν έπεσε ακόμα. Εχει ξεραθεί πολύ, θέλω να πιστεύω οτι θα πέσει άμεσα.

Κορίτσια πείτε μου λίγο για τους κολικούς, πως εκδηλωνονται στα μωρά σας. Εγώ  βλέπω οτι μετά απο κάποια γεύματα έχει εκνευρισμό, κουνάει χερια πόδια, κοκκινίζει, ψιλοκλαίει κ δεν κοιμάται. Συνήθως τον πιάνει μια φορά τη μέρα κ μια τη νύχτα. Σε αυτές τις φάσεις δίνω κ πιπίλα για να ηρεμήσει κάπως.

Σας είπε η παιδίατρος να δώσετε σταγόνες κ ποιες;

Just now, Elenpap είπε:

Κορίτσια πείτε μου λίγο για τους κολικούς, πως εκδηλωνονται στα μωρά σας. Εγώ  βλέπω οτι μετά απο κάποια γεύματα έχει εκνευρισμό, κουνάει χερια πόδια, κοκκινίζει, ψιλοκλαίει κ δεν κοιμάται. Συνήθως τον πιάνει μια φορά τη μέρα κ μια τη νύχτα. Σε αυτές τις φάσεις δίνω κ πιπίλα για να ηρεμήσει κάπως.

Σας είπε η παιδίατρος να δώσετε σταγόνες κ ποιες;

Biogaia protectis baby. Προβιοτικα είναι αν και από την εμπειρία μου δεν νομίζω ότι κάνουν τίποτα. Απλά μεγαλώνει το μωρό και ηρεμεί. Αυτό που περιγράφεις σύμφωνα με τα πρωτόκολλα δεν μοιάζει κολικος. Έχεις παρατηρήσει αν κανει αέρια η κακά εκείνη τη στιγμή; 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 said:

Biogaia protectis baby. Προβιοτικα είναι αν και από την εμπειρία μου δεν νομίζω ότι κάνουν τίποτα. Απλά μεγαλώνει το μωρό και ηρεμεί. Αυτό που περιγράφεις σύμφωνα με τα πρωτόκολλα δεν μοιάζει κολικος. Έχεις παρατηρήσει αν κανει αέρια η κακά εκείνη τη στιγμή; 

Ναι Αννα, συχνά κάνει κ κακά ή αέρια. Λες να ναι απλή γκρίνια δλδ; η επειδή ζορίζεται λόγω κακών; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...