Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Στη λαϊκή σήμερα με σταμάτησε μια αγνωστη να με ρωτήσει αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Και τις προάλλες στο νοσοκομείο μια μεγάλη κυρία μου είπε σήκωσε λίγο το λαιμό σου να δω κάτι. Νόμιζα ήθελε να δει το κολιε μου και μετά από 1 λεπτό μου λέει έχεις χαμηλούς παλμούς θα κάνεις αγόρι. Λες και ζήτησα πρόβλεψη. Χαχαχα 

@Giosotpk άμα κάνεις 5 πάντως κράτα μου και εμένα ένα. :-DΤι κόλλημα που έχουν μερικές. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!!! Σας διαβασα ολες κι αγχωθηκα...!τελοσπαντων οπως ειπατε γερα να ναι κι ας βγουν οπως θελουν... αυτο που οταν εισαι εγκυος ολοι σε κοιτανε σου μιλανε σου λενε τη γνωμη τους χωρις να σε ξερουν με τρελαινει...!!ασε που μερικες σου πιανουν και την κοιλια κι αρχιζουν να στη χαιδευουν!!:confused::confused::confused:

@Giosotpkνα χαιρεσαι που εχεις μικρη κοιλια..αν τωρα δε μπορεις να κουνηθεις αμα ειχες καμια κοιλια τεραστια δε θα μπορουσες να σηκωθεις απ τον καναπε..ασε που θα την χασεις και πιο ευκολα;-)

Απο κιλα πως παμε;;;εγω ειμαι στα 8..δε με παιρνει για πολλα εχω ηδη παραπανω..

• Μου αρέσει 1

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

@Anna17 καλά η κυρία στο νοσοκομείο επιστήμονας δεν το συζητάω.... Εννοείται πως θα σου κρατήσω ένα η κάνουμε η δεν κάνουμε γατάκια ... 

@Γλυκερια123 μην αγχώνεσαι όπως είπαμε όλα στο πρόγραμμα είναι και όλα μια χαρά θα μας πάνε ... 

Αυτό που σου χαϊδεύουν την κοιλιά είναι απαράδεκτο ...εγώ τους περνώ τα χέρια ... 

Από κιλά πως πάμε ...εγώ με βάση την κακία ζυγαριά του γιατρού (με δείχνει δύο κιλά παραπάνω από την δικιά μου ) έχω πάρει 14 ... Πιστεύω είναι τα μόνα κιλά στην ζωή μας που είναι ευχάριστα κιλά ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

@Giosotpk χαχαχα. Είσαι Θεά.

Εμένα δεν μου την χαϊδεύουν την κοιλιά αγνωστοι. Όταν είμαι με άγνωστους κάθομαι μακριά και αν δω απειλητικές κινήσεις την περνώ αγκαλιά την κοιλιά μου. Δεν είναι ότι θα σου κάνουν κάτι κακό. Προς Θεού. Απλά άγνωστοι τώρα κάπως μου φαίνεται, αρνητικη ενέργεια. Ενώ ανθρώποι που το κάνουν με καλή ενέργεια δεν με ενοχλεί καθόλου. Τους δείχνω και που είναι το μωρό να το πιασουν, τον σκουνταω και λίγο να κουνηθεί να χαρουν. 

Όσο για κιλά. Στην αρχή του 8ου είχα πάρει 8.5 κιλά και με τους ρυθμούς που πήγαινα υπολογισα να φτάσω τα 12. Αλλά τώρα με έχουν ταράξει στη δίαιτα οπότε έπεσα στα +6.5. Δεν με πειράζαν τα κιλά βέβαια από αισθητικής άποψης γιατί ήμουν παχουλοκομψη έτσι και αλλιώς και πριν αλλά για το πρόβλημα της μέσης μου έκαναν πολύ καλό τα λίγα κιλά. 

@Γλυκερια123 είσαι πολύ καλά σε κιλά νομίζω. Όντως παιδιά είναι θέμα η μεγάλη κοιλιά. Βέβαια έχει να κάνει με τα αμνιακα της κάθε γυναίκας, αν είναι 1 μωρό κτλ. Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να την βολέψω τώρα και πλέον μου ταράζει πλάτη και μέση με ελάχιστη ορθοστασια δεν ξέρω πόσο δύσκολο θα ήταν με πιο μεγάλη.

zrz3p3.png

@Anna17 εννοείται πως θα σου κρατήσω και το πιο ομορφότερο ... 

Πραγματικά το θέμα της κοιλιάς δεν ξέρω πως το μεταχειρίζονται άλλες γυναίκες ...φαντάσου να έχει 20+ κιλά και μια κοιλιά τεράστια δηλαδή πως κουνιέται αυτή η γυναίκα ? 

Με την μικρή κοιλίτσα που έχουμε από ότι έχω καταλάβει η πιο πολλές εδώ ζοριζομαστε ... Οταν πάμε.στο γιατρό με τον άντρα μου μου λέει όλες έχουν πιο μεγάλη κοιλιά από εσένα και όταν ακούω πόσο μηνών είναι είναι όλες πιο μικρές από εμένα ... 

Τώρα που έβαλε και ζεστή σας πρήζονται τα πόδια ? 

Εμένα έχω τώρα τρεις μέρες γίνονται η αστράγαλοι κάτω τούμπανο ...καλά.δεν έχω βάλει και κωλο κάτω αυτές της μέρες όχι δουλειές όχι γιατρό όλο το πρωί όρθια λογικό ... Αν δεν πρηστουν τώρα στα τελειώματα ποτέ ? 

Αλλά και πάλι μου την σπάει που πρήζονται ...ουυυφ ορμόνες... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

εγω πηγα σημερα στο σουπερ μαρκετ και γινοταν ενας χαμος. φυσικα κανενας δεν εδινε τη θεση του να περασω αλλα και ουτε οι ταμιες που με ειδαν ειπαν τιποτα. μεχρι που ερχεται ο υπευθυνος και εβαλε τις φωνες που δε μου ειπαν να.περασω. τελοσπαντων, περναω και μια γρια λεει "θα κανω και εγω την εγκυο να περναω πρωτη" και της απαντω και εγω "μπααα εσας δε θα σας πιστευαν" ε δεν αντεξα! γενικως παντως σειρα ευκολα δε δινουν... βλεπω που κοιταζουν λιγο με την ακρη του ματιου αλλα συγκινούνται. 

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

cPKSp3.png

@Eleni2512 οι πιο πολύ κάνουν πως δεν μας βλέπουν κιόλας ... Σιγά μην μας δώσουν και την σειρά τους ... 

Είναι μερική άνθρωποι που απλά δεν έχουν τρόπους και μυαλό ... 

Αλλά την γριά θα ήθελα πολύ να την έβλεπα να κάνει την έγκυο χαχαχχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Κ γω έχω πάρει 6 κιλάκια αλλά η κοιλιά είναι μεγαλούτσικη. Αν έτρωγα κ γλυκά κανονικά, γτ φαγητό τρώω αρκετό, θα έπαιρνα ακόμα 1.

Εγώ θα ξαναπώ οτι οι ηλικιωμένοι είναι οι πιο αγενείς κ μένα δεν μ φαίνονται κ καθόλου χαριτωμένοί εκτός από σπάνιες φορές.

Μια μέρα ήμουνα για καφέ κάπου κ περνά ένας ηλικιωμένος, κάνει μια παρατήρηση στη γκαρσόνα, αυτή χαμογελά κ αυτός φευγοντας την ειπε μαλακισμένη. :evil:

@Elenpap από κιλά είσαι μια χαρά 

Ναι η ηλικιωμένη είναι η πιο αγενής από όλους ... ενώ η ίδιοι απαιτούν να τους έχεις σεβασμό ... 

Από ότι βλέπω εγώ έχω πάρει τα πιο πολλά κιλά από όλες σας :blink:

B8mAp3.pngjo4pp3.png

@Elenpap 6 κιλα;; μην το πεις ουτε του παπα:razz: δε θα σου μεινει τιποτα μετα!!!

@Giosotpk μην αγχωνεσαι με τα κιλα...ε ποσο να παρουμε ακομα;1-2;;; ε και τα 5 -6 δε θα φυγουν με τη γεννα; ελπιζω!!!!

@Eleni2512 επρεπε να ζητησεις απο μονη σου να μπεις μπροστα.. καλα δεν ντρεπονται καθολου ρε παιδι μου..χαχαχχα καλα της ειπες της γριας

• Μου αρέσει 1

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Διαφημίσεις

@Eleni2512 καλά πόση κακία πια. Και μάλιστα από γυναίκες. Οι άντρες είναι πολύ καλύτεροι. Εγώ τις ακούω καμία φορά που με φωνάζουν πρώτη να ρωτάνε γιατί κτλ αλλά κανεις δεν μου έχει πει κάτι. Ίσα ίσα σηκώνονται να κάτσω μου κουβαλάνε καρέκλες. Και στον ηλεκτρικό έχω σηκώσει κόσμο να κάτσω. Βέβαια δεν διαλέγω θέση πάω εκεί που είναι για εγγύους αλλά το απαιτώ. Και στα μαγαζιά να εξυπηρετηθω και σε δημόσιες υπηρεσίες. Αν περιμένετε από την ευγένεια του Έλληνα άνω των 50 και των νέων κοριτσιών σωθηκατε. Αντίθετα οι νέοι άντρες είναι εξαιρετικά προστατευτικοι.

zrz3p3.png

Ααα κι εμένα μου έχει τύχει να μαλώσω με γιαγιά..  Εκείνη μάλιστα μου είπε "κι εγώ έγκυος είμαι, τι θες?" αλλά εγώ απάντησα άσχημα...  Πρώτη φορά στη ζωή μου μίλησα έτσι..  Από την μία γελάω αλλά από την άλλη στεναχωρηθηκα! Είπα "σιγά μαρη..  Ποια είσαι? Η Σάρα???" Όλο το ΙΚΑ κοπανιοταν από τα γέλια αλλά εγώ μόλις το ξεστομισα ήθελα να βάλω τα κλάματα!! 

• Χαχα 1

Tauip3.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...