-
Από την διαχείριση / Admin news
-
@MK2012Καλημέρα κορίτσι. Διάβαζα εχθές το βράδυ τα νέα σου. Τι να πω πια πραγματικά ένας Γολγοθάς. Θέλω να σου πω μερικές σκέψεις μου ελπίζοντας να μην υπάρξει παρεξήγηση. Δεν γνωρίζω για το prp πράγματα γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου οπότε δεν μπορώ να σταθώ σε αυτό. Συμφωνώ όμως ότι ίσως θέλει λίγο χρόνο να πιάσει, αυτό που λενε και τα κορίτσια 1-2 μήνες όπως πολλές θεραπείες. Εξαρτάται και τι οργανισμός είσαι. Θα σταθώ όμως λίγο στο πώς νιώθεις. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν νιώθεις καλά εκεί που είσαι απλώς αλλάζεις. Μιλάω εντελώς προσωπικά. Όσες φορές στην ζωή μου πίεζα κάτι συνήθως είχα το ανάποδο αποτέλεσμα και επίσης αν έβλεπα ότι κατι μου βγάζει τόσα αρνητικά κάτι σημαίνει και τότε το άλλαζα. Πώς να το πω όταν κάτι είναι τόσο αρνητικό τότε μάλλον δεν ταιριάζει σε σένα και στο δείχνει. Οπότε όσο και να είναι ο καλύτερος γιατρός του κόσμου μήπως απλά δεν ταιριάζει με σένα. Μήπως πρέπει να δεις κάτι άλλο. Πιστεύω και εγώ ότι με τον γιατρό που είμαστε πρέπει να νιώθουμε καλά. Καλώς η κακώς φίλοι δεν θα γίνουμε αλλά είναι πολύ βασικό να νιώθουμε όσο το δυνατόν πιο χαλαρές, να νιώθουμε ότι μας καταλαβαινει στο βαθμό που του επιτρέπεται, να νιώθουμε και λιγο ότι πάει με τα νερά μας στον βαθμό που του επιτρέπεται. Γιατί όλα αυτά δημιουργούν μια σχέση ασφαλείας και ηρεμίας. Εγώ πάντα το έλεγα και το πιστεύω, η εμπιστοσύνη ακόμα και σε έναν γιατρό δεν δίνεται από την πρώτη μέρα. Είναι κάτι που χτίζεται και από τις δύο μεριές. Θέλει τρόπο γιατί δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Οπότε επειδή πλατιασα πάλι και έγραψα σεντόνι. Σκέψου μήπως πρέπει να βρεις κάποιον που ξέρει να κάνει φυσικούς και ας μην είναι ο καλύτερος αρκεί να είσαι εσύ καλά μαζί του.
-
Πίνακας Ανακοινώσεων Δυτικής Αττικής
-
Θέματα
-
- 12.492 απαντήσεις
- 1.259.164 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 83 απαντήσεις
- 149.057 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.261.224 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 511.096 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 152.929 εμφανίσεις
-
-
-
- 71 απαντήσεις
- 6.910 εμφανίσεις
-
- 46 απαντήσεις
- 14.423 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 27 απαντήσεις
- 1.568 εμφανίσεις
-
- 12.492 απαντήσεις
- 1.259.175 εμφανίσεις
-
- 1.937 απαντήσεις
- 277.405 εμφανίσεις
-
- 2.453 απαντήσεις
- 141.174 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 83 απαντήσεις
- 149.057 εμφανίσεις
-
- 1.186 απαντήσεις
- 143.028 εμφανίσεις
-
Femara
Από Purplebat87, in Ιατρικά & Υγεία
- 1 απάντηση
- 125 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 37
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 544 απαντήσεις
- 120.296 εμφανίσεις
-
Recommended Posts