Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Μαρτιου 2019!!

oneira_glyka

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , palmoira είπε:

Κοριτσια καλησπέρα! Πήγαμε πάλι για NST σήμερα! Όλα μια χαρά ξαναπάμε τη Δευτέρα και Τετάρτη στο γιατρό! Εσείς είστε όλες καλά?

Μπραβο palmoira χαιρομαι πολυ που ολα πανε μια χαρα..λιγο εμεινε κοντευουμε ,απιστευτο μου φαινεται! Εγω μια χαρα,απλα νιωθω τρομερη δυσφορια οταν φαω. Κατα τα αλλα ολα καλα :)

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Χαίρομαι που όλες οι μανούλες Του Μαρτίου  πάμε καλά και είμαστε στην τελική ευθεία..  Ειδικά εσύ @palmoira αν θυμάμαι καλά είσαι πιο κοντά από όλες.  Πως νιώθεις; εχεις αγωνία;  @Nicol_κ γω έχω σοβαρό  πρόβλημα μόλις φάω,  προσπαθώ πολυ γιατί νιώθω τύψεις νομίζω πως δεν τρώω αρκετά  άλλα μετά κοντεύω να σκάσω. Τουλάχιστον προσπαθώ να τρώω πολλά φρούτα.  Το ζουζουνακι μου ξεσαλωνει καθημερινά.  Βάζω το χέρι μου στην κοιλιά μου και νιώθω από κάτω τα ποδαράκια της που χτυπάνε και κουνιουνται πέρα δώθε.  Η κοιλιά μου μάλιστα  μετατοπιζεται ολόκληρη...  Τώρα που την νιώθω πιο έντονα,  έχω ξετρελαθει περισσότερο.. Αφού κάθομαι στο κρεβάτι και της μιλάω συνέχεια..  Κορίτσια να σας ρωτήσω  κ κάτι άλλο...  Απο κρέμα για τις θηλες και τα επίθεματα στηθους,  τι επιλεξατε;  επίσης πήρατε και ψευδοθηλες στήθους  για το θηλασμό; 

ydztp2.png
To get the code: 

πρίν από 1 λεπτό , Alex1989 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Χαίρομαι που όλες οι μανούλες Του Μαρτίου  πάμε καλά και είμαστε στην τελική ευθεία..  Ειδικά εσύ @palmoira αν θυμάμαι καλά είσαι πιο κοντά από όλες.  Πως νιώθεις; εχεις αγωνία;  κ γω έχω σοβαρό  πρόβλημα μόλις φάω,  προσπαθώ πολυ γιατί νιώθω τύψεις νομίζω πως δεν τρώω αρκετά  άλλα μετά κοντεύω να σκάσω. Τουλάχιστον προσπαθώ να τρώω πολλά φρούτα.  Το ζουζουνακι μου ξεσαλωνει καθημερινά.  Βάζω το χέρι μου στην κοιλιά μου και νιώθω από κάτω τα ποδαράκια της που χτυπάνε και κουνιουνται πέρα δώθε.  Η κοιλιά μου δε μετατοπιζεται ολόκληρη...  Τώρα που την νιώθω πιο έντονα,  έχω ξετρελαθει περισσότερο.. Αφού κάθομαι στο κρεβάτι και της μιλάω συνέχεια..  Κορίτσια να σας ρωτήσω  κ κάτι άλλο...  Απο κρέμα για τις θηλες και τα επίθεματα στηθους,  τι επιλεξατε;  επίσης πήρατε και ψευδοθηλες στήθους  για το θηλασμό; 

με το καλο κοριτσι μου! μην παρεις τιποτα προκαταβολικα για το.θυλασμο. εγω δεν χρησιμοποιησα τιποτα ουτε κρεμα ουτε επιθεματα ουτε ψευδοθυλες. περνε σταδιακα μολις γεννησεις αν βλεπεις προβλημα. δοξα το θεο τα μαγαζια ανοιχτα ειναι συνεχεια. εμενα πηγαν σχεδον ολα τσαμπα για το.θυλασμο κ κρεμες κ επιθεματα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Alex1989 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Χαίρομαι που όλες οι μανούλες Του Μαρτίου  πάμε καλά και είμαστε στην τελική ευθεία..  Ειδικά εσύ @palmoira αν θυμάμαι καλά είσαι πιο κοντά από όλες.  Πως νιώθεις; εχεις αγωνία;  @Nicol_κ γω έχω σοβαρό  πρόβλημα μόλις φάω,  προσπαθώ πολυ γιατί νιώθω τύψεις νομίζω πως δεν τρώω αρκετά  άλλα μετά κοντεύω να σκάσω. Τουλάχιστον προσπαθώ να τρώω πολλά φρούτα.  Το ζουζουνακι μου ξεσαλωνει καθημερινά.  Βάζω το χέρι μου στην κοιλιά μου και νιώθω από κάτω τα ποδαράκια της που χτυπάνε και κουνιουνται πέρα δώθε.  Η κοιλιά μου μάλιστα  μετατοπιζεται ολόκληρη...  Τώρα που την νιώθω πιο έντονα,  έχω ξετρελαθει περισσότερο.. Αφού κάθομαι στο κρεβάτι και της μιλάω συνέχεια..  Κορίτσια να σας ρωτήσω  κ κάτι άλλο...  Απο κρέμα για τις θηλες και τα επίθεματα στηθους,  τι επιλεξατε;  επίσης πήρατε και ψευδοθηλες στήθους  για το θηλασμό; 

Alex μου δεν χρειαζεται να προσπαθείς να τρως πολυ κ μετα να έχεις δυσφορια. Απλα τρωγε μικρα γεύματα. Το μωράκι θα τα παρει αυτα που πρέπει απο εσενα. Μη σε αγχωνει αυτο.Εγώ τρωω πολυ μικρες ποσοτητες γιατι εχω μεγάλη δυσφορία αλλα το μωρακι παιρνει κανονικά το βαρος του. Μικρα γεύματα.Πολυ καλο κανουν και οι ωμοι ξηροι καρποι καρυδια φουντουκια αμυγδαλα,τρως λιγο και παίρνεις πολλα θρεπτικά συστατικα και καλα λιπαρα. Δεν χρειαζεται ποσότητα γενικα.

Κρεμα για τις θηλες πηρα purelan της medela ειναι η καλυτερη. Επίθεματα πηρα αρχικα να δοκιμασω avent της Philips γιατι ειχαν καλα σχολια και καποια δειγματα που ειδα της chicco δεν μου άρεσαν. Εβγαζαν κατι μπιλακια και δεν τα θεωρησα ασφαλη. Θα δοκιμασω αυτά αρχικα θα δω πως θα παει. Αν πληγωθούν οι θηλες αργοτερα θα παρω κοχύλια στηθους. Βλεποντας και κανοντας

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

1 hour ago, Alex1989 είπε:

@Nicol_ Purelan πήρα και εγώ και επιθέματα μιας χρήσης από το mothercare. Κοριτσια και εγώ με το φαγητό υποφέρω αλλά δεν γίνεται.Πρεπει να πάρει βάρος το μωρό όποτε προσπαθώ να τρώω ειδικά το βράδυ νωρίς. Σήμερα δεν άντεξα,ήθελα να το γιορτάσω λιγάκι και πήραμε goodys! Ήθελα να φάω club από τα goodys...Αγωνία και άγχος δεν έχω προς το παρόν. Μου αρέσει που πάμε τόσο συχνά πλέον στο γιατρό οπότε δεν προλαβαίνω να αγχωθώ. Έχω ρίξει πολύ τους ρυθμούς μου και προσπαθώ να μην κουράζομαι καθόλου για να καταφέρουμε να φτάσουμε στις 12/2. 

Εχθες το πρωί έγινε κάτι απίστευτο. Καθόμουν ξάπλα στον καναπέ και ήρθε στο παράθυρο ένα παπαγαλάκι. Έκατσε περίπου 4-5 ώρες απέξω και μου χτυπούσε το τζάμι να μπει στο σπίτι. Δεν έφευγε με τίποτε. Όταν ήρθε ο άντρας μου το έπιασε με μια κούτα και το χαρίσαμε σε έναν φίλο που είχε έρθει για βοηθεία. Το κακόμοιρο ήταν τόσο πεινασμένο. Τέλος πάντων το φοβερό της ιστορίας είναι ότι ένα συγγενικό μας πρόσωπο μου έλεγε ότι λίγο πριν γεννήσει ένα καναρινακι είχε κάνει ακριβώς το ίδιο σπίτι της! Μπορεί να σκέφτομαι βλακείες αλλά το θεώρησα πολύ καλό σημάδι. Λέτε να έχω χαζέψει από την πολύ τηλεόραση?χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 5

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , palmoira είπε:

@Nicol_ Purelan πήρα και εγώ και επιθέματα μιας χρήσης από το mothercare. Κοριτσια και εγώ με το φαγητό υποφέρω αλλά δεν γίνεται.Πρεπει να πάρει βάρος το μωρό όποτε προσπαθώ να τρώω ειδικά το βράδυ νωρίς. Σήμερα δεν άντεξα,ήθελα να το γιορτάσω λιγάκι και πήραμε goodys! Ήθελα να φάω club από τα goodys...Αγωνία και άγχος δεν έχω προς το παρόν. Μου αρέσει που πάμε τόσο συχνά πλέον στο γιατρό οπότε δεν προλαβαίνω να αγχωθώ. Έχω ρίξει πολύ τους ρυθμούς μου και προσπαθώ να μην κουράζομαι καθόλου για να καταφέρουμε να φτάσουμε στις 12/2. 

Εχθες το πρωί έγινε κάτι απίστευτο. Καθόμουν ξάπλα στον καναπέ και ήρθε στο παράθυρο ένα παπαγαλάκι. Έκατσε περίπου 4-5 ώρες απέξω και μου χτυπούσε το τζάμι να μπει στο σπίτι. Δεν έφευγε με τίποτε. Όταν ήρθε ο άντρας μου το έπιασε με μια κούτα και το χαρίσαμε σε έναν φίλο που είχε έρθει για βοηθεία. Το κακόμοιρο ήταν τόσο πεινασμένο. Τέλος πάντων το φοβερό της ιστορίας είναι ότι ένα συγγενικό μας πρόσωπο μου έλεγε ότι λίγο πριν γεννήσει ένα καναρινακι είχε κάνει ακριβώς το ίδιο σπίτι της! Μπορεί να σκέφτομαι βλακείες αλλά το θεώρησα πολύ καλό σημάδι. Λέτε να έχω χαζέψει από την πολύ τηλεόραση?χαχαχαχαχα

Δε ξερω πάντως εγώ συγκινήθηκα ρε συ!!τι τέλειο!! Νομίζω πως Κ Η φύση κατάλαβαινει πολλά περισσότερα από ότι εμείς νομίζουμε!Ούτε για μένα ήταν τυχαίο..Έτσι πιστεύω! Μ φτιάξεις τη διάθεση.. αλήθεια..

Εγώ κορίτσια αναμένω Κ παρακαλώ Ν ξεκινήσει Ο τοκετός.. Ευτυχώς Θ χω λίγες μέρες βοήθεια τον άντρα Μ Τώρα..Κ μετά αν δεν έχω γεννήσει ακόμα Ίσως ζητήσω βοήθεια.. μέσα στη μέρα υπάρχουν ώρες Π παω σκυμμένη..Είναι γελοίο το ξέρω Αλλά δεν μπορώ Ν ισιωσω με τπτ.από το πόνο που νιώθω παντουυυ..Χαχαχα..μόνο οι τρίχες του κεφαλιού Μ Δεν πονάνε. Το βράδυ είχα όλη νυχτα πονακια.. Δεν τ χρονομετρουσα βέβαια γτ ήμουν πτώμα..παρόλο Π Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλα..Αλλά το πρωι ήμουν καλά. Οπότε δεν ήταν τπτ. Νιώθω δυσφορία κάτω.. ελλατωθηκαν οι κινήσεις τ πολύ.. τι Ν πω..Δεν τ μείναν Κ πολλές μέρες.. ανυπομονώ Ν Τον αντικρυσω Κ δαυτον.. Κ σκέφτομαι πως Θ αφήσω τα Αλλά δυο εδώ. Για τρεις μέρες...ξέρω Θ Μ λείψουν πολύ!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Δε ξερω πάντως εγώ συγκινήθηκα ρε συ!!τι τέλειο!! Νομίζω πως Κ Η φύση κατάλαβαινει πολλά περισσότερα από ότι εμείς νομίζουμε!Ούτε για μένα ήταν τυχαίο..Έτσι πιστεύω! Μ φτιάξεις τη διάθεση.. αλήθεια..

Εγώ κορίτσια αναμένω Κ παρακαλώ Ν ξεκινήσει Ο τοκετός.. Ευτυχώς Θ χω λίγες μέρες βοήθεια τον άντρα Μ Τώρα..Κ μετά αν δεν έχω γεννήσει ακόμα Ίσως ζητήσω βοήθεια.. μέσα στη μέρα υπάρχουν ώρες Π παω σκυμμένη..Είναι γελοίο το ξέρω Αλλά δεν μπορώ Ν ισιωσω με τπτ.από το πόνο που νιώθω παντουυυ..Χαχαχα..μόνο οι τρίχες του κεφαλιού Μ Δεν πονάνε. Το βράδυ είχα όλη νυχτα πονακια.. Δεν τ χρονομετρουσα βέβαια γτ ήμουν πτώμα..παρόλο Π Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλα..Αλλά το πρωι ήμουν καλά. Οπότε δεν ήταν τπτ. Νιώθω δυσφορία κάτω.. ελλατωθηκαν οι κινήσεις τ πολύ.. τι Ν πω..Δεν τ μείναν Κ πολλές μέρες.. ανυπομονώ Ν Τον αντικρυσω Κ δαυτον.. Κ σκέφτομαι πως Θ αφήσω τα Αλλά δυο εδώ. Για τρεις μέρες...ξέρω Θ Μ λείψουν πολύ!!

Υπομονή θα έρθει το μπεμπακι σου. Ναι καταλαβαινω ότι οντως θα είναι δύσκολο να αφήσεις τα αλλά δυο. Πως το έχουν πάρει που θα έχετε αλλο ένα μωράκι στο σπίτι? Τους έχετε πάρει δωράκια που θα φέρει το μωρό σπίτι? Αχ μακάρι να είχα τον χρόνο μπροστά μου να κάνω 3 παιδάκια! Μπράβο σας, να είστε καλά να τα καμαρώνετε! 

preg.png

@palmoira ελα ρε συ τι ομορφο σημάδι αυτο και εγω θα το ειχα παρει εντελώς θετικα. Καλα κανατε και το πιασατε θα πέθαινε το καημενο εξω απο το κρυο.κ την πεινα. 

Οσο για το γκουντις δεν φαντάζεσαι ποσο τα λαχταρω..μου αρεσουν πααααρα πολυ αλλα πρόσφατα έφαγα και εκανα εμμετο επειδή πλέον δεν αντεχει το στομαχι μου και φοβαμαι να ξαναφαω να μην ανακατευτω..αλλα λιμπιζομαι τρελα πατατουλες τηγανιτές! !

@oneira_glyka κουραγιο και υπομονή.. Φαντάζομαι οτι ειναι αρκετά δυσκολα εγω ακομα δεν έφτασα εκει και ζοριζομαι ηδη..φαντασου οταν περασει κ αυτος ο μηνας. Θα εισαι δηλ.η πρώτη απο την παρεα που θα γεννήσει.?  Αντε θα περιμένουμε με αγωνία!  :)

DanXp2.png

Τι όμορφο σημάδι ήταν αυτό @palmoiraμου.... μπράβο στον άντρα σου που το μάζεψε για να μην πεθάνει.εγω λατρεύω όλα τα ζωάκια.πιστευω ότι πάντα φέρνουν μόνο χαρά και καλή διάθεση..εμεις έχουμε ένα κουνελάκι το οποίο το θεωρούμε το πρώτο μας παιδί;-).. @oneira_glykaμε τι καλό.. προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο δυνατόν μπορείς.. βέβαια με τα άλλα δύο ζουζούνια που έχεις στο σπίτι μάλλον είναι δύσκολα... @Nikol_ εγω έχω τρέλα με όστρακα και Kfc αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο μπορώ να φάω 8-( και έχω τρελαθεί...

πρίν από 7 λεπτά , Margigo είπε:

Τι όμορφο σημάδι ήταν αυτό @palmoiraμου.... μπράβο στον άντρα σου που το μάζεψε για να μην πεθάνει.εγω λατρεύω όλα τα ζωάκια.πιστευω ότι πάντα φέρνουν μόνο χαρά και καλή διάθεση..εμεις έχουμε ένα κουνελάκι το οποίο το θεωρούμε το πρώτο μας παιδί;-).. @oneira_glykaμε τι καλό.. προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο δυνατόν μπορείς.. βέβαια με τα άλλα δύο ζουζούνια που έχεις στο σπίτι μάλλον είναι δύσκολα... @Nikol_ εγω έχω τρέλα με όστρακα και Kfc αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο μπορώ να φάω 8-( και έχω τρελαθεί...

Έτσι κ εγω..λιγουρευομαι απίστευτα τα goodys..μου τα θύμισε η palmoira και μου ανοιξε την όρεξη. .τι να κανουμε υπομονή. :mrgreen:

DanXp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nicol_ είπε:

Έτσι κ εγω..λιγουρευομαι απίστευτα τα goodys..μου τα θύμισε η palmoira και μου ανοιξε την όρεξη. .τι να κανουμε υπομονή. :mrgreen:

Κοριτσια τωρα διαβαζω τα νεα σας και λιγουρευομαι βραδιατικα το κλαμπ...εχω να το φαω και εγω 7 μιση μηνες :roll: χαιρομαι που ολες ειμαστε καλα και ευχομαι ετσι να συνεχίσουμε!!! @oneira_glyka εισαι η πρωτη ε?? Αντε με το καλο !!! 

On 31/1/2019 at 9:17 ΜΜ, palmoira είπε:

Δεν ξέρω, παντως σε σχέση με το επίδομα ασθένειας που έπαιρνα μέχρι τώρα η διαφορά είναι πολύ μεγάλη στο επίδομα κυοφορίας. 

Δλδ για να καταλάβω,  επειδή δεν πήγα χθες κ θα πάω μέχρι την Δευτέρα να καταθέσω χαρτιά,  μόλις τα καταθέσουμε μας λένε πόσα χρήματα θα πάρουμε κ μέχρι πότε θα τα πάρουμε ??  Εσένα σου έχουν πει?? 

Τι κάνετε κορίτσια μου..? Δεν έχω χρόνο να σας απαντάω λόγω του μικρου!! Σας διαβάζω όμως!! :-)

On 31/1/2019 at 7:06 ΜΜ, Alex1989 είπε:

Απλά έχω απογοητευτεί λίγο και μου κάνε εντύπωση γιατί το επίδομα που θα πληρωθω [κυοφοριας]  ειναι το μισό περίπου του μισθού μου. Δηλαδή το ημερήσιο πόσο επιδόματος που αναγράφεται,  είναι το μισό σχεδόν του ημερομισθιου μου.  Να φανταστώ ότι με το συμπληρώματα ο του ΟΑΕΔ καλύπτεται όλη η διαφορά μέχρι να φτάσει τον μισθό σου; 

Από ότι κατάλαβα εγώ που ρώτησα σχεδόν τους πάντες,  μας πληρώνουνε με βάση την σύμβαση που έχουμε κάνει στην επιχείρηση..  Επειδή όλα τα βλέπουν στο ΙΚΑ..  Οπότε παίρνουμε περίπου το μισθό μας..  Έτσι δεν είναι @palmoira  ? 

Οσο για το φαγητό, θα πω ότι θέλω κ εγώ ένα κλαμπ Αλλα πολύ φοβάμαι ότι θα κάνω Εμετό.. 

Καλά πολύ θετικό το παπαγαλάκι!! Μην αγχώνεσαι @palmoira όλα πάνε κ θα πάνε τέλεια!!!!

5 ώρες πρίν, February17 είπε:

Δλδ για να καταλάβω,  επειδή δεν πήγα χθες κ θα πάω μέχρι την Δευτέρα να καταθέσω χαρτιά,  μόλις τα καταθέσουμε μας λένε πόσα χρήματα θα πάρουμε κ μέχρι πότε θα τα πάρουμε ??  Εσένα σου έχουν πει?? 

Τι κάνετε κορίτσια μου..? Δεν έχω χρόνο να σας απαντάω λόγω του μικρου!! Σας διαβάζω όμως!! :-)

Από ότι κατάλαβα εγώ που ρώτησα σχεδόν τους πάντες,  μας πληρώνουνε με βάση την σύμβαση που έχουμε κάνει στην επιχείρηση..  Επειδή όλα τα βλέπουν στο ΙΚΑ..  Οπότε παίρνουμε περίπου το μισθό μας..  Έτσι δεν είναι @palmoira  ? 

Οσο για το φαγητό, θα πω ότι θέλω κ εγώ ένα κλαμπ Αλλα πολύ φοβάμαι ότι θα κάνω Εμετό.. 

Καλά πολύ θετικό το παπαγαλάκι!! Μην αγχώνεσαι @palmoira όλα πάνε κ θα πάνε τέλεια!!!!

Μόλις καταθέσεις τα χαρτιά βγαίνει η απόφαση που λέει ακριβώς πόσα θα πληρωθείς. Εμένα ήταν πολύ κοντά στον μισθό μου παντως...υπάρχει διαφορά αλλά την περίμενα μεγαλύτερη. Το ΙΚΑ πληρώνει δυο φορές το μήνα, θα σου πουν ακριβώς πότε θα μπουν τα χρήματα σου, υπολόγισε περίπου 15 ημέρες. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Καλημέρα κορίτσια.  @Nicol_ σε ευχαριστώ  για την βοήθεια,  και γω αυτά λέω να πάρω.  @palmoira και γω πιστεύω σε αυτά,  είναι μάλλον θετικό σημάδι,  πριν το  ερχομό της μπεμπουλας σου στο σπίτι.  Με το καλό εύχομαι και σε σενα και στην @oneira_glyka που θα είστε οι πρώτες της ομάδας μας... Να υποδεχτείτε με αγάπη,  γερά και υγιή τα ζουζουνακια  σας! @February17 όσον αφορά το επίδομα  κυοφορίας.  Τα λεφτά θα μπουν σε 15 μέρες μου είπαν απο το ΙΚΑ και  αναγράφεται το ποσό που θα πληρωθείς.  Αυτό το ποσό υπολογίζεται με βάση τον μέσο όρο του ημερομισθιου που έπαιρνες τον τελευταίο μήνα του προηγούμενου χρόνου,  δηλαδή τον Δεκέμβριο. Πρόσεξε όμως,  είναι μέσος όρος,  άρα βγαίνουν περίπου τα μισά από όσα θα έπαιρνες για 2 μήνες  [56 ημερες] αν έπαιρνες κανονικά τον μισθό σου.  Πάνω στο χαρτί που  θα σου δώσουν αναγράφεται το ημερομισθιο  σου και και το ημερήσιο πόσο επιδόματος που θα παίρνεις (δηλαδή το μισό του ημερομισθιου), που αν το πολλαπλασιασεις επί τις 56 μέρες,  ειναι συνολικά το επίδομα  κυοφορίας που θα λάβεις. Το μόνο που δεν ξέρω είναι το ποσό που σου δίνει ο οαεδ. Ουφ...  Πονοκέφαλος με έπιασε.... :)

• Μου αρέσει 1

ydztp2.png
To get the code: 

Γεια σας κοριτσια!!! Εγω γεννησα τον Μαρτιο του 18 και τωρα που διαβασα τα σχολια σας θυμηθηκα τη δικια μου αγωνια και τους προβληματησμους και ολα..!! Αμα θελετε κατι να ρωτησετε και μπορω να βοηθησω εδω ειμαι!! Σας ευχομαι σε ολες με εναν πονο και να πανε ολα καλα!!! Συντομα θα εχετε τα νινια σας αγκαλιτσα!!!!

• Μου αρέσει 4

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...