Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ήταν 4BC. Δεν είχα ποτέ 4 ως τώρα η αλήθεια είναι. Είχα μόνο ως 3. Ακριβώς , έδωσαν το ίδιο μοτίβο εμβρύων. 6 ημερών πάλι.

Να αλλάξεις πρωτόκολλο και φάρμακο. Αφού ούτως ή άλλως θα δοκιμάσετε ξανά με φάρμακα. Και να κάνεις έναν υπέρηχο αρχές κύκλου να δεις σε ποιον φαίνονται περισσότερες καταβολές.

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Μαρτιου 2019!!

oneira_glyka

Recommended Posts

Just now, Smile89 είπε:

Μήπως είστε σε άλμα αγάπη? Η στο άγχος αποχωρισμού? Κατι τέτοιο μου θυμίζει αυτή η συμπεριφορά. 

Δν ξέρω ν εινι άγχος αποχωρισμού το να πω μπορεί.. Και πόσο κρατάει θεέ μου χαχαχα απλά χθες ήταν τραγική η κατάσταση τόσο κλάμα με πόνεσε η ψυχή μου και να μη μπορεί να κοιμηθεί πουθενά όλα να της φταίνε. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Xrysasid είπε:

Δν ξέρω ν εινι άγχος αποχωρισμού το να πω μπορεί.. Και πόσο κρατάει θεέ μου χαχαχα απλά χθες ήταν τραγική η κατάσταση τόσο κλάμα με πόνεσε η ψυχή μου και να μη μπορεί να κοιμηθεί πουθενά όλα να της φταίνε. 

Πότε είχες Πητ? Να υπολογίσω τις εβδομάδες να δούμε αν είσαι σε άλμα. Αν η ημερομηνία γέννησης είναι διαφορετική από την Πητ εμείς θέλουμε τη Πητ για υπολογισμό. 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Πότε είχες Πητ? Να υπολογίσω τις εβδομάδες να δούμε αν είσαι σε άλμα. Αν η ημερομηνία γέννησης είναι διαφορετική από την Πητ εμείς θέλουμε τη Πητ για υπολογισμό. 

8 Μαρτίου ήταν η πητ κια γεννήθηκε 5 Μαρτίου 

Από τι είδα δν είναι σε άλμα. Για δες το κ εσύ 

Just now, Xrysasid είπε:

8 Μαρτίου ήταν η πητ κια γεννήθηκε 5 Μαρτίου 

Από τι είδα δν είναι σε άλμα. Για δες το κ εσύ 

Ναι δεν είστε σύμφωνα με την πητ κοντευτε αυτό που διαρκεί από την 34η έως την 37η εβδομάδα με κορύφωση την 36η. Όμως οι βδομάδες δεν είναι στάνταρ. 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Κορίτσια  πείτε κανένα συνδυασμό λαχανικών που μπορούμε να κάνουμε μαζί με το κρέας μπας  κ δούμε άσπρη μέρα με το φαγητό,  εκτός από πατάτα καρότο κολοκύθι.  Επίσης  ψάρι ξεκίνησατε; 

ydztp2.png
To get the code: 

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , Alex1989 είπε:

Κορίτσια  πείτε κανένα συνδυασμό λαχανικών που μπορούμε να κάνουμε μαζί με το κρέας μπας  κ δούμε άσπρη μέρα με το φαγητό,  εκτός από πατάτα καρότο κολοκύθι.  Επίσης  ψάρι ξεκίνησατε; 

Εγώ βάζω φασολάκια φρέσκα, ντομάτα, μαϊντανό, κρεμμύδι, σκόρδο, σπανάκι. Δες εσύ ποιο θες κάθε φορά εγώ πχ τα έχω βάλει όλα μαζί εκτός από σπανάκι τα υπόλοιπα και της αρέσουν πολύ. Θέλω να δοκιμάσω ανιθο αλλά μου φαίνεται βαρυς θα είναι σαν μυρωδιά. 

Άσχετο από κρέας μόνο μοσχάρι έχετε δώσει? Εμένα μου είπε να δοκιμάσω και κατσίκι αλλά μου φαίνεται λίγο μπλιαχ χαχχαχαχχα

1 hour ago, Alex1989 είπε:

Μαζί με πατάτα κοροτο κολοκύθι κ σελινο πράσσο μπρόκολο κ λίγο πιπεριά κόκκινη. Κ λεμόνι λαδάκι κ γίνετε πολύ νόστιμο. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Alex1989 είπε:

Αρακά, ντομάτα, κρεμμύδι, πατάτα, μοσχάρι. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Just now, Xrysasid είπε:

Εγώ βάζω φασολάκια φρέσκα, ντομάτα, μαϊντανό, κρεμμύδι, σκόρδο, σπανάκι. Δες εσύ ποιο θες κάθε φορά εγώ πχ τα έχω βάλει όλα μαζί εκτός από σπανάκι τα υπόλοιπα και της αρέσουν πολύ. Θέλω να δοκιμάσω ανιθο αλλά μου φαίνεται βαρυς θα είναι σαν μυρωδιά. 

Άσχετο από κρέας μόνο μοσχάρι έχετε δώσει? Εμένα μου είπε να δοκιμάσω και κατσίκι αλλά μου φαίνεται λίγο μπλιαχ χαχχαχαχχα

Απο κρέας μου είπε  κοτόπουλο  μοσχάρι γαλοπούλα κουνέλι ψάρι...  Τα βγάζεις όλα μαζί  κ στο τέλος προσθέτεις λάδι ωμο; 

Just now, Smile89 είπε:

Αρακά, ντομάτα, κρεμμύδι, πατάτα, μοσχάρι. 

Κατεψυγμένα  λαχανικά μα φανταστώ  δεν πειράζει  κάποιες φορές αν δίνουμε.. Όπως τον αρακά φασολακια  κλπ.. Γενικά μπορούμε να κάνουμε κ στο φούρνο,  ή μόνο  βραστα ή στον ατμό πρέπει; 

ydztp2.png
To get the code: 

12 ώρες πρίν, Alex1989 είπε:

Απο κρέας μου είπε  κοτόπουλο  μοσχάρι γαλοπούλα κουνέλι ψάρι...  Τα βγάζεις όλα μαζί  κ στο τέλος προσθέτεις λάδι ωμο; 

Κατεψυγμένα  λαχανικά μα φανταστώ  δεν πειράζει  κάποιες φορές αν δίνουμε.. Όπως τον αρακά φασολακια  κλπ.. Γενικά μπορούμε να κάνουμε κ στο φούρνο,  ή μόνο  βραστα ή στον ατμό πρέπει; 

Εγώ τα κάνω βραστά. Ναι κατεψυγμένο αρακά βάζω. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ κοριτσια προσπαθώ όταν βρίσκω ωραία λαχανικά εποχής να παίρνω λίγα παραπάνω και να τα καταψύχω μόνη μου. Έτσι έχω κάνει ντομάτα,φασολάκια,κολοκυθα πορτοκαλί,μπάμιες. 

Για συνδυασμούς λαχανικών μπορείς να βάζεις τα πάντα που θα έβαζες και στο δικό σας φαγητό. Εγώ το κρεμμύδι το βάζω σε κάθε φαγητό και μετά παίζω με συνδυασμούς. Εμεις τώρα κάνουμε εισαγωγή το ασπράδι του αυγου, κάναμε ήδη τον κρόκο και μετά πάμε για ψαρι. 

12 ώρες πρίν, Alex1989 είπε:

Μπορείς να μαγειρέψεις με όποιον τρόπο θέλεις. Απλα τα βραστά είναι συνήθως πιο εύκολα γιατί τα βάζεις μαζί με το κρέας και γίνονται πιο νόστιμα. Ψητό κρέας δεν έχω δοκιμάσει, φαντάζομαι θα γίνεται λίγο σκληρό. Γλυκοπατάτα ας πούμε στο φούρνο γίνεται καταπληκτική! Το λάδι εγώ βάζω λίγο στο φαγητό και προσθέτω μετά και ώμο από πάνω. 

• Μου αρέσει 2

preg.png

On 23/10/2019 at 11:25 ΠΜ, Xrysasid είπε:

Καλημέρα κορίτσι πως είστε? 

Να σας ρωτήσω τα ζουζούνια σας πω ςπανε από νυχτερινό ύπνο? Εμένα έχει 2 εβδομάδες που σας είχα γράψει ότι ξυπναγε και έκλαιγε, τώρα ενώ τρίβει ματάκια το βράδυ είναι κομμάτια για ύπνο μόλις την πάρω αγκαλιά για νανούρισμα αρχίζει και πλανταζει σοτ κλάμα. Αν την αφήσω κουνια χωρίς αγκαλιά πάλι το ίδιο. Μπορεί να κοιμηθεί αγκαλιά και μόλις την αφήσω κούνια αρχίζει και τσιριζει. Επίσης, και στην αγκαλιά θα ξυονησει και θα κλάψει ρε κορίτσια, δν ξέρω τι φταίει τόσες μέρες.. Είπα δοντάκια, είπα από δυσκοιλιοτητα μην έχει πονακια αλλά πραγματικά δν ξερω τι να κάνω. Την χαϊδεύω της μιλάω ήρεμα και η μπέμπα μου συνεχίζει να κλαίει σπαρακτικα ;μέχρι που μετά αρχίζει και γίνεται χαλια από το κλάμα. 

Ειμαι τόσο χάλια αυτές τις μέρες και από χθες το βράδυ κλαίω γιατί δν ξέρω τι είναι αυτό πάλι τωρα. Μέχρι 6 μηνών κοιμόταν το βράδυ τώρα όταν. Φτάνει η ώρα του βραδινό γίνεται χαμός. Και το. Μεσημέρι κάποιες φορές κάνει έτσι, πάω να. Την αφήσω κούνια και πλανταζει. 

Σαν να περιγραφεις αυτο που ζω την τελευταια βδομαδα. Κ επιπλεον επειδη θηλαζω να διωχνει και το στηθος...Δεν ξερω τι να κανω, κοντευω να πεσω κατω απο την αϋπνια. Εκει που ειχε στρωσει ο υπνος της ξανα μανα τα ιδια...Λες να ειναι το αγχος αποχωρισμου; Πχ χτες νυσταζε απο τις 8 παρα, την κοιμιζω 8κ30 κ μεχρι τις 10 ειχε ξυπνησει δυο φορες με κλαματα. Και ολο το βραδυ να στριφογυρναει σαν την σβουρα.

Κοριτσια εμεις ειχαμε παιδιατρο σημερα. Ολα καλα , αναπτυσεται κανονικα. Απο αυριο ξεκιναμε κροκο αυγου, μετα ασπραδι κ μετα γιαουρτι κ τραχανα. Επισης εμεις οι γονεις να κανουμε αντιγριπικο οχι η μικρη. Ειχα καιρο να σας γραψω αλλα με την γκρινια κ την αϋπνια, ειχαμε κ τη βαφτιση ,χαλια εχω γινει. Θα πεσω κατω νομιζω...

• Λυπημένη/-ος 1

8sqJp3.png

Just now, evio είπε:

Σαν να περιγραφεις αυτο που ζω την τελευταια βδομαδα. Κ επιπλεον επειδη θηλαζω να διωχνει και το στηθος...Δεν ξερω τι να κανω, κοντευω να πεσω κατω απο την αϋπνια. Εκει που ειχε στρωσει ο υπνος της ξανα μανα τα ιδια...Λες να ειναι το αγχος αποχωρισμου; Πχ χτες νυσταζε απο τις 8 παρα, την κοιμιζω 8κ30 κ μεχρι τις 10 ειχε ξυπνησει δυο φορες με κλαματα. Και ολο το βραδυ να στριφογυρναει σαν την σβουρα.

Κοριτσια εμεις ειχαμε παιδιατρο σημερα. Ολα καλα , αναπτυσεται κανονικα. Απο αυριο ξεκιναμε κροκο αυγου, μετα ασπραδι κ μετα γιαουρτι κ τραχανα. Επισης εμεις οι γονεις να κανουμε αντιγριπικο οχι η μικρη. Ειχα καιρο να σας γραψω αλλα με την γκρινια κ την αϋπνια, ειχαμε κ τη βαφτιση ,χαλια εχω γινει. Θα πεσω κατω νομιζω...

Καταρχήν χαίρομαι που περνάτε και σε άλλα τρόφιμα μπράβο σας. Αχ τι κα σου πω και εγώ χθες έτσι πο τις 8 και μισή κοιμήθηκε κι μέχρι τις 11 ώρα σηκώθηκε 3 φορές. Αλλά μετά κοιμηθηκε ανήσυχα πολύ, όπως και τώρα το μεσημέρι ανήσυχη πολύ ρε σι. Δν ξέρω τι γίνεται. Εκεί που έλεγα ευτυχώς κοιμάται το βράδυ τώρα πελαγωνω χχχχ

@Xrysasid πωπω ακριβως τα ιδια... Δεν ξερω τι ειναι αυτο. Την παιδιατρο σημερα δεν την ρωτησα μιας κ την βρηκε πολυ καλα στην υγεια της. Εσενα κανενα δοντακι εχει βγαλει; Η δικια μου τουλαχιστον δεν φαινεται να ταλαιπωριεται απο δοντια. Πφφφ ευχομαι να τους περασει συντομα

8sqJp3.png

Just now, evio είπε:

@Xrysasid πωπω ακριβως τα ιδια... Δεν ξερω τι ειναι αυτο. Την παιδιατρο σημερα δεν την ρωτησα μιας κ την βρηκε πολυ καλα στην υγεια της. Εσενα κανενα δοντακι εχει βγαλει; Η δικια μου τουλαχιστον δεν φαινεται να ταλαιπωριεται απο δοντια. Πφφφ ευχομαι να τους περασει συντομα

Βαπτιστηκατε;  Καλοφωτιστο κ τυχερή η κορούλα  σου..  Εμείς  την Κυριακή... Πως ήταν  έκλαιγε πολύ; 

• Ευχαριστώ 1

ydztp2.png
To get the code: 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...