Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες Μαρτιου 2019!!

oneira_glyka

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια! Τι κανετε?

Ρε κοριτσια πως απασχολειτε τα μικρα μεσα στο σπιτι?  Εμένα εχει γινει πολυ δραστηριος πλεον και δεν καθεται πουθενα. Θελω να τον βγαλω εξω αλλα με αυτη τη ζεστη κ τον ηλιο 11 με 7 είμαστε μεσα κ ειναι μαρτυριο γιατι ειναι σαν να τον εχω σε κλουβι. Δεν αντεχει θελει ερεθίσματα και να απασχολείται διαρκως. Εσεις τι κάνετε?  Επίσης στο αυτοκίνητο απο ποτε μπορει το καθισματακι να βλέπει προς τα μπροστα ξερετε?

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Nicol_ είπε:

Ρε κοριτσια πως απασχολειτε τα μικρα μεσα στο σπιτι?  Εμένα εχει γινει πολυ δραστηριος πλεον και δεν καθεται πουθενα. Θελω να τον βγαλω εξω αλλα με αυτη τη ζεστη κ τον ηλιο 11 με 7 είμαστε μεσα κ ειναι μαρτυριο γιατι ειναι σαν να τον εχω σε κλουβι. Δεν αντεχει θελει ερεθίσματα και να απασχολείται διαρκως. Εσεις τι κάνετε?  Επίσης στο αυτοκίνητο απο ποτε μπορει το καθισματακι να βλέπει προς τα μπροστα ξερετε?

Νικόλ μου εμενα ασχολειτε παρα πολυ κατω στα παζλ κ στο γυμναστήριο.. του εχω πολλα παιχνιδια τριγυρω του Και απο πανω και παιζει μονος του αρκετη ωρα και οταν δεν κανω δουλειες καθομαι μαζι Του και τον απασχολω κ εγω με διαφορα.. τραγουδακια κουπεπε παλαμάκια.. γενικα του αρεσει η ομιλία και τα παιχνιδια με ηχους..τρελενεται! Πλεον καθεται πολλη ωρα κ στην κουνια του οταν ξυπνάει οποτε δεν τον σηκωνω αμεσως.. κ οταν ειναι να κοιμηθει επισης κάθεται μεχρι που τον παιρνει ο υπνος! Κ εμεις παντως μετα τις 8 βγαινουμε βολτα! Μεχρι εκεινη την ωρα μεσα στο σπιτι τον εχω κ εγω!  Τωρα θελω να τον ξεκινησω να τον πηγαινω για μπανιο τ απογευματα! Τωρα για το καθισματακι δεν ξερω .. κ εγω θα θελα να μαθω!

1 hour ago, Nicol_ είπε:

Νικολ μου υπομονή! Δεν είναι εύκολο να τα απασχολεί μέσα στο σπίτι οντως. Εγώ την έχω συνήθως κάτω με παιχνίδια, μόλις βαρεθεί τη βάζω στο κρεβάτι με τον παππού και παίζουν και μετά λίγο στο παρκο. Δεν είμαστε σπίτι,είμαστε ακόμη διακοπές και έχουμε βγει λιγάκι εκτός ρυθμού. Με τον ύπνο όλες αυτές τις μέρες θέλει στηθος για να την πάρει ο ύπνος αλλιώς γκρινιάζει και παραπονιέται. Με το φαγητό πάμε αρκετά καλά, τρώμε αχλάδι,μπανάνα,,λάδι,λεμονι,κολοκύθι,καροτο,γλυκοπατάτα,μοσχαρι.Αυριο θα βάλουμε καρπούζι και σε τρεις μέρες ζυμαρικό. Δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνεται με το κρέας αλλά το φρούτο το καταβροχθίζει. Ευτυχως δεν είχαμε και κάποια αλλεργία μέχρι στιγμής. Λίγο δυσκοιλιότητα  με το κρέας εμφάνισε αλλά όχι κάτι φοβερό. Ελάττωσα καροτο και μπανάνα και θα δούμε...

Με καθισματάκι αυτοκινήτου θα ασχοληθούμε και εμεις από Σεπτέμβριο. Από μάρκες πολύ αξιόπιστες είναι Besafe, axkid και Britax. Ανάλογα τι θέλει βέβαια ο καθένας. Όσο για την πίσω θέση, καλό είναι να μείνει όσο γίνεται περισσότερο Νικολ. Οι Σουηδοί που έχουν τα πιο αυστηρά πρότυπα  λένε μέχρι 4 ετών, στην Ελλάδα συνήθως στο χρόνο τα γυρίζουν. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Κοριτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Απο παιχνίδια τι έχετε γιαυτη την ηλικια? Έχουμε κ εμείς διαφορα αλλα θελω να πάρω κατι που θα τον κρατησει απασχολημένο κανενα 5λεπτο παραπανω χαχα. Δωστε καμια.ιδεα.

Για το καθίσματακι ρωταω γιατι δεν κάθεται καθολου και με εχει καθηλωσει αυτό, δεν μπορω να βγω οταν ειμαι μονη με το αμαξι.Οταν βγαίνουμε με τον αντρα μου κ κάθομαι πισω με το ζορι κάθεται 5 λεπτα κ αρχιζει τα κλαμματα. Τον απασχολώ συνεχεια μεχρι να φτάσουμε. Αρα μονος πίσω δεν παίζει κ εγω να οδηγω. Θα αγχώθω αν κλαίει κ δεν μπορω να τον δω

DanXp2.png

Κοριτσια εμεις καναμε το εμβολιο κ αυτη τη φορα εκλαψε πολυ λιγο το αγορι μου :)

Είμαστε 7 κιλα αλλα εχουμε σταθερό ρυθμό αναπτυξης οποτε δεν μας πειράζει. 68.5 υψος

Τον βρηκε πολυ καλα και κινητικα,κάθεται μια χαρα και ξεκιναμε και στερεα. Μας ξεκιναει με λαχανικά τελικα. Πατατα καροτο και κολοκυθακι μαζι μας είπε. Θα βαλω και λιγο ωμο λαδι και θα του δώσω μονο 4 κουταλιες για αρχή και μετα θηλασμος κανονικα. Και σιγα σιγα θα αυξησω τις κουταλιες.

Λεω να ξεκινησω την Πεμπτη γιατι έχει βιολογική λαϊκή  οποτε να εφοδιαστούμε. Πολυ χαρηκα ελπιζω να του αρέσει 

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Εμείς ακόμα διακοπές είμαστε θα γυρίσουμε τέλος του μήνα  που έχουμε εμβόλιο , τη δεύτερη δόση του prevenar. 

Διαβάζω πως τα μωράκια  σας γυρνάνε βαρελάκια , εμένα έγινε 5 μηνών πριν απο 2 μέρες αλλά δε γυρνάει από ανάσκελα μπρούμυτα και το αντίστροφο μόνο με λίγη βοήθεια. 

Από τροφές ξεκινήσαμε ρυζάλευρο, 2-3 κουταλιές τη μέρα και μετά γάλα , της αρεσει πιστεύω απλά δεν έχει βρει τον τρόπο να το καταπιεί ακόμα, παράλληλα της βαζω και φρουτα στο διχτάκι τα οποία της αρεσουν αρκετά μπορώ να πώ.

Από καθισματακι αυτοκινήτου εγώ θα παρω το besafe γιατί έχω και το αυγό το οποίο δε μπορώ να πΩ πως με βόλεψε ιδιαίτερα, είναι αρκετά βαρύ και καταπιεστικό, το δευτερο καθισματακι ειναι πολυ καλό πάντως, πολυ καλα ειναι και τα maxi cosi. 

Παιχνίδια εμεις δεν εχουμε παρα πολλά, κυρίως μασητικα και αρκουδακια που βγαζουν ήχους και γυμναστηριο, με αυτα την απασχολώ η κάθομαι και της μιλάω και της τραγουδάω αυτο της αρεσει πολύ. 

Επισης εμεις εχουμε τρελά σάλια δε ξερω εσεις..

Κοριτσια σε 2 μηνες γυρναω δουλειά...πως θα αντεξω να την αποχωριστώ ειναι νωρις ακομα!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Κοριτσια εμεις καναμε το εμβολιο κ αυτη τη φορα εκλαψε πολυ λιγο το αγορι μου :)

Είμαστε 7 κιλα αλλα εχουμε σταθερό ρυθμό αναπτυξης οποτε δεν μας πειράζει. 68.5 υψος

Τον βρηκε πολυ καλα και κινητικα,κάθεται μια χαρα και ξεκιναμε και στερεα. Μας ξεκιναει με λαχανικά τελικα. Πατατα καροτο και κολοκυθακι μαζι μας είπε. Θα βαλω και λιγο ωμο λαδι και θα του δώσω μονο 4 κουταλιες για αρχή και μετα θηλασμος κανονικα. Και σιγα σιγα θα αυξησω τις κουταλιες.

Λεω να ξεκινησω την Πεμπτη γιατι έχει βιολογική λαϊκή  οποτε να εφοδιαστούμε. Πολυ χαρηκα ελπιζω να του αρέσει 

Ουυυυυ τελεια Νικολ μου!!! Καλη αρχη σου ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα  κορίτσια .  Εμείς σήμερα  κάναμε το εμβολιο μας και η μικρή για άλλη μια φορά μας τρελάνε τελείως .  Σε όλη την εξέταση  γελουσε διαρκώς  με το στηθοσκοπιο,  το γλωσσοπιεστρο,  τον φακό για τα αυτιά.. Στο εμβολιο  δεν σε έκλαψε  πάρα μόνο ενοχλητικό λίγο.  Είμαστε 68 ποντους και 6950 κιλά. Περίμενα ότι θα είχε βάλει λιγάκι παραπάνω βάρος,  αλλά μου είπε ο γιατρός πως το φυσιολογικο είναι 400 με 600 τον μήνα.  Κ τωρα παίρνουν λιγότερο βάρος σε σχέση με την αρχή.  Εμείς παίρνουμε  συνήθως 500 γρ  τον μήνα.  Αλλά είμαστε  ζουμερες,  έχουμε  τα μπουτακια  μας.   Στο επόμενο  ραντεβού  θα μιλήσουμε  για εισαγωγή  στις Στερεες.  Θα ξεκινήσουμε  με φρούτα κ λαχανικά . Καθώς μου είπε ότι το ρυζαλευρο  προτείνεται  σε λιποβαρη  παιδιά   για ξεκίνημα. Από τον 5ο μήνα επίσης  θα ξεκινήσουμε  να καθόμαστε  λίγο πιο όρθιοι  στο Καρότσι,  στο καρεκλακι φαγητού  και στον καναπέ  με μαξιλαρια.. Επίσης μας επέτρεψε  και το μπάνιο  στη θαλασσα.  Εγώ πάντως μόνο τα ποδαράκια για φέτος λέω να της βάλω,  και να πάρω μια μικρή πισίνα  έξω από την παραλία  για παιχνίδι.   @fairy-mary άστα  να πάνε!  Εγώ πάλι πιάνω δουλειά  από Ιανουάριο κ όσο το σκέφτομαι  από τώρα με πιάνει κατάθλιψη .  @palmoira εσείς  που κάνετε  μπάνια  στην θάλασσα  πως μπαίνετε  μέσα στο νερό;  χωρίς πανα  ή με τις αδιάβροχες ; προτιμάς μαγιό ή μπλούζα  από πάνω;  εγώ λέω να της βάζω μπλουζακι  από πάνω,  με την πανα ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό... 

Στο Καρότσι  κορίτσια  του μπεμπακια σας που είναι πιο μεγάλα  λίγο,  ξεκίνησατε να τα βάζετε σε καθιστά θέση; με λίγο κλίση προς τα πίσω φυσικά ;; 

Από παιχνίδια  εμείς  έχουμε πολλές κουδουνιστρες,  λουτρινα μικρά,  μασητικα παιχνίδια πολλά διαφορετικά ..  Παιχνίδια κρεμαστα με διαφορετικές υφες  κ καθρέφτες που τις αρέσουν  πολύ,  μια καμηλοπάρδαλακι με μουσική που τρελαίνεται  και επίσης ένα ελέφαντα κι με μουσική και μια φωτιζομενη  οθόνη  που εμφανίζεται  ζώακια  τρελενομαστε γι αυτό.    Αλλά φυσικά το καλύτερο  της που θα την κρατήσει  πολύ ώρα απασχόλημενη ,  είναι να μασουλάει τα πανακια  και τα σεντόνια  της κ να τα βάζει στο στόμα...  Η αδυναμία μας! Το γυμναστήριο  το ψιλοβαριετσι τώρα,  αν κ της το δίνω μόνο αν κάθομαι δίπλα  της γιατί Τραβαει κ κλωτσαει  με δύναμη  κ κοντεύει  να τα φέρει στο κεφάλι ... Τώρα θα ανανέωση λίγο τα παιχνίδια  της, θα πάρω κάποια fisher price που είναι λίγο πιο σύνθετα με μουσική κ απαιτούν κινητικά δεξιότητες εκπαιδευτικα  κλπ, θα τα παίζουμε  στην αρχή μαζί  κ αργότερα  μόνη της. Ωραία επίσης παιχνίδια έχει κ η elc - Mothercare και bright  stars.  Νομίζω πως το επόμενο καλό παιχνίδι που θα πρέπει να επενδυσουμε τώρα είναι ένα τραπεζάκι  ή κέντρο  δραστηριοτητων. .  Θα τους αρέσει πολύ τώρα και στο εξής. Μια άλλη δραστηριότητα  που αρέσει επίσης  πολύ στην μικρή μου ει αίτηση να την κρατάω αγκαλιά κ να χορεουμε  να τραγουδάμε  με μουσική.  Το διασκεδάζει  πολύ.   Ακόμη σκέφτομαι να ξεκινήσω κ τα βιβλία .  Με μεγάλες εικόνες κ χοντρες σελίδες.. Ή  τα υφασμάτινα.. 

• Μου αρέσει 2

ydztp2.png
To get the code: 

Καλημέρα κορίτσια!

Ο μικρός έκανε εχτές το δεύτερο σετ εμβολίων. Ευτυχώς δεν μου έκανε δέκατα όπως την προηγούμενη φορά

Από κιλά είμαστε αρκετά 9180!!! Ασηκωτος!! Ύψος είναι 65.5.

Η παιδίατρος μας  είπε ότι είναι πάνω από την τελευταία καμπύλη στο βάρος. :(. Γενικά τον βρήκε υγιή.:) 

Τον θηλαζω όλη μέρα αλλά στις 7 τρώει συνήθως φόρμουλα 90 μλ ή 120

Και στις 9 με 10 πάλι φόρμουλα 120 μλ.

Δεν θέλει στήθος αυτές τις ώρες και κλαίει αν δεν φάει μπουκάλι. Αν δεν προκύψει κάτι άλλο είναι οι μόνες φορές που πίνει έτοιμο γάλα.

Μας πρότεινε όταν θα μπει στο 5ο μήνα να τον ξεκινήσω φαγητό. Πρώτα κολοκύθι και με λάδι φρέσκο. Μετά από 3 μέρες να προσθέσω σιγά σιγά και άλλα.

Δεν ξέρω αν θα τον ξεκίνησω ή θα περιμένω να μπει στον 6ο. Τώρα είναι 4 και 2 εβδομάδων.

Από παιχνίδια του αρέσει μια κουδουνιστρα πολύ από τα jumbo. Και κάτι κρεμαστά που του έχω πάρει από το ίντερνετ από το AliExpress. Τα έχω κρεμάσει στην κούνια του και τα τραβάει με μανία. Τώρα κάνει το εξής: τα τραβάει και βάζει τα πόδια του πάνω στα κάγκελα και σιγά σιγά γυρίζει το κορμί του 360ο μοίρες. 

Του έχω πάρει την Σόφη για μασητικό. Μόνο όταν την βάζω στο στόμα την μασάει αλλιώς την πιάνει και χτυπάει τα πάντα με αυτήν. Ιδίως στο γυμναστήριο την πιάνει και χτυπάει τα κρεμαστά!!

Και στο ριλαξ κάθεται και παίζει τα κρεμαστά αλλά όχι πάρα πολύ ώρα γιατί μου φαίνεται ότι ζεστενεται εκεί.

Μετά τρελενεται με βόλτες με το καρότσι. Βάζει τα πόδια του ψηλά και αράζει. Του σηκώνω πια και την πλατουλα πίσω και του αρέσει

Καλημερα κορίτσια!  Εμενα η παιδίατρος μου ειπε πλεον να τοβ βάζω στο καρότσι καθιστό απλα οχι στην τελευταια θεση που είναι εντελώς καθιστή.  Ελπιζω έτσι να κάθεται περισσότερο.  Εμένα ολα τα παιχνίδια τα βαριέται μετα απο 5 λεπτά. Θέλει συνέχεια να τον απασχολω με κατι αλλα παντα βαριέται πολυ ευκολα.Ακομα κ αγκαλιά που τον εδω τεντωνεται να πιασει τα παντα στο σπίτι μ πολλες φορες αν δεν του δίνω κατι κλαιει. Γενικα ειναι υπερδραστηριος και δυσκολεύομαι πολυ μεσα στη μερα. Θελω να βρω μια δραστηριότητα να κάνουμε σκέφτηκα κολύμπι, αλλα πρωτα πρέπει να παρω καθισματακι αυτοκινήτου ώστε να καθεται κ να μπορούμε να μετακινούμαστε 

Αφήστε κορίτσια είναι πολυ ζωηρος τα εχω δει ολα. Αφου ο αντρας μου μια βδομαδα ειχε αδεια και ασχολήθηκε αρκετα με το μωρο για να με ξεκουράσει και πιαστηκε η μεση του! Που είναι κ πιο ανθεκτικος απο εμενα.Εμενα με πονάει ολο μου το σωμα. Φαντάζομαι οταν αρχισει να περπατάει τι εχει να γινει..

Α η παιδίατρος μου εδωσε σαν ιδεα για να τον απασχολω αυτη την κούνια που κρέμεται απο το ταβανι και αναπηδαει λιγο. Το εχετε υποψην?

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nicol_ είπε:

Καλημερα κορίτσια!  Εμενα η παιδίατρος μου ειπε πλεον να τοβ βάζω στο καρότσι καθιστό απλα οχι στην τελευταια θεση που είναι εντελώς καθιστή.  Ελπιζω έτσι να κάθεται περισσότερο.  Εμένα ολα τα παιχνίδια τα βαριέται μετα απο 5 λεπτά. Θέλει συνέχεια να τον απασχολω με κατι αλλα παντα βαριέται πολυ ευκολα.Ακομα κ αγκαλιά που τον εδω τεντωνεται να πιασει τα παντα στο σπίτι μ πολλες φορες αν δεν του δίνω κατι κλαιει. Γενικα ειναι υπερδραστηριος και δυσκολεύομαι πολυ μεσα στη μερα. Θελω να βρω μια δραστηριότητα να κάνουμε σκέφτηκα κολύμπι, αλλα πρωτα πρέπει να παρω καθισματακι αυτοκινήτου ώστε να καθεται κ να μπορούμε να μετακινούμαστε 

Αφήστε κορίτσια είναι πολυ ζωηρος τα εχω δει ολα. Αφου ο αντρας μου μια βδομαδα ειχε αδεια και ασχολήθηκε αρκετα με το μωρο για να με ξεκουράσει και πιαστηκε η μεση του! Που είναι κ πιο ανθεκτικος απο εμενα.Εμενα με πονάει ολο μου το σωμα. Φαντάζομαι οταν αρχισει να περπατάει τι εχει να γινει..

Α η παιδίατρος μου εδωσε σαν ιδεα για να τον απασχολω αυτη την κούνια που κρέμεται απο το ταβανι και αναπηδαει λιγο. Το εχετε υποψην?

Καλημερα Νικόλ.  Λ μένα ότι βρει μπροστά. Της όταν την κάνω βόλτα θέλει να το πιάσει.  Δεν κλαίει  αν δεν της το δώσω αλλά Τίναζεται με φόρα  κ θέλει προσοχή.  Έχει ζωηρεψει πολύ στις κινήσεις  της κ τις αντιδράσεις  της, αλλά δεν γκρινιάζει ευτυχώς,  απλά την κάνω βόλτες στο σπίτι  αν βαρεθεί ,  στο μπαλκόνι  κ πολύ έξω με το Καρότσι  από τις 6 κ μετά.  Μεγαλώνουν  τα μωράκια  μας.  Κ γω το βράδυ νιώθω  όλο  το σώμα μου να  πονάει  από τη  κούραση,  που να βαρυνει  κι άλλο.. . Εγώ καμία φορά της γεμίσω κ το μπανιερό αν εχει κ πολύ ζέστη  κ καθόμαστε  κ μέσα στο νεράκι κ παίζουμε  λίγο  με παιχνιδάκια της αρέσει πολύ. Γιατί δεν το δοκιμάζεις κ αυτό;  την Κρεμαστη κούνια εννοείς  το jumperoo; αν είναι αυτό,  έχω ακούσει τις γνώμες να διίστανται,  αν είναι κάτι άλλο δεν το ξέρω,  αλλά αφού στο προτείνει ο παιδίατρος  θα είναι Οκ.  Δοκίμασε μπορεί να του αρεσει 

• Ευχαριστώ 1

ydztp2.png
To get the code: 

Καλημερα κοριτσια! Απο οταν την εχω μαζι μου στο κρεβατι καταφεραμε κ κοιμηθηκαμε λιγο παραπανω. Κ οταν ξυπναει δεν γκρινιαζει απλα μου τραβαει την μπλουζα της δινω να φαεικ ολα καλα!

@Vasoth. Τελικα συνεχιζετε τα φρουτα με το μπισκοτακι; Μπορει οντως να της αρεσει καλυτερα ετσι. Εγω επιμενω με σκετα φρουτα γιατι ειναι χοντρουλα κ δεν θελω να μαθει γλυκιες γευσεις μην εχει θεμα αργοτερα. Δεν τα τρωει, μονο χτες εφαγε 5 κουταλιες χωρις να αηδιαζει, θα επιμεινω ομως να τα μαθει.

@Xioni τσουπωτος ο μπεμπης! Οταν λες δευτερο σετ εμβολιων; Κανετε το 6πλο μαζι με της πνευμονιας;

@Nicol_ απο οτι καταλαβα ειναι τελικα τι αρεσει στο καθε παιδακι. Αλλα ειναι πιο ευκολα αλλα βαριουνται γρηγορα...της δικιας μου της αρεσαν κατι κουδουνιστρες του jambo ,με το γυμναστηριο δεν πολυασχοληθηκε. Πεταμενα λεφτα για μας. Γενικα προτιμαει ακομη την αγκαλια. Κ οταν τρωω στην αγκαλια μου την εχω. Εμενα με επιασε κριση αυχενικου, γυρναω το κεφαλι κ με πιανει ιλιγγος χαλια μαυρα. Απο βδομαδα θα της αρχισω κ εγω λαχανικα, προς το παρρον τρωει πεπονι-μπανανα-ροδακινο.

Κοριτσια το νερο το δεχτηκαν τα μικρα σας;

8sqJp3.png

Just now, evio είπε:

Καλημερα κοριτσια! Απο οταν την εχω μαζι μου στο κρεβατι καταφεραμε κ κοιμηθηκαμε λιγο παραπανω. Κ οταν ξυπναει δεν γκρινιαζει απλα μου τραβαει την μπλουζα της δινω να φαεικ ολα καλα!

@Vasoth. Τελικα συνεχιζετε τα φρουτα με το μπισκοτακι; Μπορει οντως να της αρεσει καλυτερα ετσι. Εγω επιμενω με σκετα φρουτα γιατι ειναι χοντρουλα κ δεν θελω να μαθει γλυκιες γευσεις μην εχει θεμα αργοτερα. Δεν τα τρωει, μονο χτες εφαγε 5 κουταλιες χωρις να αηδιαζει, θα επιμεινω ομως να τα μαθει.

@Xioni τσουπωτος ο μπεμπης! Οταν λες δευτερο σετ εμβολιων; Κανετε το 6πλο μαζι με της πνευμονιας;

@Nicol_ απο οτι καταλαβα ειναι τελικα τι αρεσει στο καθε παιδακι. Αλλα ειναι πιο ευκολα αλλα βαριουνται γρηγορα...της δικιας μου της αρεσαν κατι κουδουνιστρες του jambo ,με το γυμναστηριο δεν πολυασχοληθηκε. Πεταμενα λεφτα για μας. Γενικα προτιμαει ακομη την αγκαλια. Κ οταν τρωω στην αγκαλια μου την εχω. Εμενα με επιασε κριση αυχενικου, γυρναω το κεφαλι κ με πιανει ιλιγγος χαλια μαυρα. Απο βδομαδα θα της αρχισω κ εγω λαχανικα, προς το παρρον τρωει πεπονι-μπανανα-ροδακινο.

Καλημερα κοριτσια! 

Πως πατε? Εμενα χθες βραδυ μετα τις 4 ξυπνούσε ανα 1 ωρα οποτε τώρα ειμαι σαν κοτοπουλο. 

Evio μου ειπε η παιδίατρος οτι δεν δέχονται ευκολα νερο γενικα. Εμενα στην αρχη με έχει να συμπληρώσω με θηλασμο το γεύμα. Μετα απο 3-4 μερες κ αφου τρωει λιγο παραπάνω θα ξεκινήσω νερο. Πηρα εκπαιδευτικό ποτηράκι αλλα πως του μαθω να το χρησιμοποιεί δεν ξερω. Παντως πρέπει να μάθουν να πίνουν σιγα σιγα για να μη κανουν δυσκοιλιοτητα μου ειπε.Εσεις εχετε φίλτρο στη βρύση?  Λεμε να παρουμε.

Εγω τελικα θα ξεκινήσω αυριο τα στερεα

Περαστικα εβιο!! Μεγαλο ζορι..ελπιζω να περάσει γρήγορα 

DanXp2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Καλημερα κοριτσια! 

Πως πατε? Εμενα χθες βραδυ μετα τις 4 ξυπνούσε ανα 1 ωρα οποτε τώρα ειμαι σαν κοτοπουλο. 

Evio μου ειπε η παιδίατρος οτι δεν δέχονται ευκολα νερο γενικα. Εμενα στην αρχη με έχει να συμπληρώσω με θηλασμο το γεύμα. Μετα απο 3-4 μερες κ αφου τρωει λιγο παραπάνω θα ξεκινήσω νερο. Πηρα εκπαιδευτικό ποτηράκι αλλα πως του μαθω να το χρησιμοποιεί δεν ξερω. Παντως πρέπει να μάθουν να πίνουν σιγα σιγα για να μη κανουν δυσκοιλιοτητα μου ειπε.Εσεις εχετε φίλτρο στη βρύση?  Λεμε να παρουμε.

Εγω τελικα θα ξεκινήσω αυριο τα στερεα

Περαστικα εβιο!! Μεγαλο ζορι..ελπιζω να περάσει γρήγορα 

E μεις εδώ  νερό εμφιαλωμένο πίνουμε μόνο   γιατί το νερό της βρύσης είναι χάλια.  Στο μωρό Βρασμενο  νερό δεν δίνουμε; @evio κ μένα το ίδιο κόλπο χρησιμοποιεί  για να  ε ξυπνήσει.  Τραβαει ΑΕΙ την μπλούζα μου κ χτυπάει τα πόδια της πάνω κάτω στο στρώμα.  Κ μόλις δει ότι ξύπνησα αρχίζει κ μου γελάει.. Πονηρουλες!  Κ γω κάθε πρωί  σηκωνομαι  πιασμενη  από τον ύπνο ο γιατί κοιμάμαι ακίνητη όλο το βράδυ  από τον φόβο μου μην την χτυπήσω..  Δεν ξέρω ποτέ θα ξανά  ευχαριστηθουμε  ύπνο κορίτσια  :)

• Χαχα 1

ydztp2.png
To get the code: 

2 ώρες πρίν, evio είπε:

Ναι συνεχίζουμε γιατί εμείς θέλουμε θερμίδες είμαστε λιποβαρεις ακόμα κ βάζουμε κ ρυζάλευρο για τον ίδιο λόγο να παίρνει θερμίδες δε τρώει πάντα καλά είναι με τις ώρες της μπορεί μια μέρα να φάει  8 κουταλιές κ την επόμενη να Φαεί μια αυτό που μου είπαν εδώ είναι ότι γενικά θέλουν εκπαίδευση κ τα μωρά κ εμείς για να συνηθίσουν κ να μην την πιέζω όσο τρώει κ μετά συμπληρώνουμε με γάλα κ σε λίγο θα μπούμε κ στα λαχανικά άλλο ζόρι αυτο

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...