Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Μαρτιου 2019!!

oneira_glyka

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Καλα κανεις και πεταγεσαι εισαι ευπρόσδεκτη :mrgreen: αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο επιτελους κ θα θα τον ρωτησω.Καλη ιδεα οι ταινιες να τις εχεις σπιτι. 

Κ μενα μου ειπε φυσιολογικο ειναι αλλα για να μην ανχωνομαι μου τις εδωσε ρωτησε τον αφου θα πας ειναι μπλε χαρτακι κ με το που το ακουμπας αν γινει ροζ δεν ειναι αμνιακο αν μεινει μπλε ειναι αμνιακο εγω δοκιμασα τρεις φορες κ τις τρεις κατευθειαν εγινε ροζ οποτε ηρεμισα θα το ξανακανω αργοτερα αν συνεχισει

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Vasoth. είπε:

Κ μενα μου ειπε φυσιολογικο ειναι αλλα για να μην ανχωνομαι μου τις εδωσε ρωτησε τον αφου θα πας ειναι μπλε χαρτακι κ με το που το ακουμπας αν γινει ροζ δεν ειναι αμνιακο αν μεινει μπλε ειναι αμνιακο εγω δοκιμασα τρεις φορες κ τις τρεις κατευθειαν εγινε ροζ οποτε ηρεμισα θα το ξανακανω αργοτερα αν συνεχισει

τελεια! ευχαριστω πολυ! ;-)

DanXp2.png

Καλημερα! @Nicol_ καλο γιατρο να εχεις!

Χτες με επιασε μια ανασφαλεια επειδη πηρα φαρμακα κ επειδη ακομη ειμαι αρρωστη κ πηγα στον παλιο μου γιατρο να δουμε λιγο το μωρο να ξεαγχωθω. Ολα καλα με το μικρο κ επιβεβαιωσαμε οτι ειναι κ κοριτσακι. Μου εριξε κ μια δυνατη κ την ειδα που κλωτσησε κ το ενιωσα ταυτοχρονα, κατι χτυπηματακια που νομιζα ειναι το εντερο τελικα ειναι η μπεμπα. 

Το μπερδεμα ηρθε μετα που ζητησα μετρηση του τραχηλου. Ο τραχηλος ηταν καμπηλωτος, σκεφτειτε σαν το χερουλι μιας ομπρελας. Οποτε μετρησε ο γιατρος τον ενδοτραχηλο κατα μηκος ολης της καμπυλης κ τον εβγαλε περιπου οσο κ στην αυχενικη 40 κατι χιλιοστα. Μετα ομως μετρησε κ τον εξωτραχηλο (καπως ετσι μου το ειπε) οχι ομως κατα μηκος της καμπυλης αλλα σε ευθεια απο την κορυφη μεχρι τον πατο κ μου το εβγαλε 28,5 χιλιοστα...και στο χαρτι μου εγραψε την 2η μετρηση την μικροτερη. Πηρα κ εγω τον αλλο γιατρο που με παρακολουθει τωρα στην εγκυμοσυνη κ του ειπα τη δευτερη μετρηση μονο κ μου ειπε να βαζω προγεστερονη κ αυστηρη ξεκουραση γιατι λεει για 18η εβδ ειναι πολυ κοντος ο τραχηλος μου. Και καπου εκει αγχωθηκα επιπλεον κ μαλλον πρεπει να ξαναεπικοινωνησω κ να του πω πιο αναλυτικα τι εγινε στην εξεταση. Πφφφ τα εκανα λιγο σαλατα ρε κοριτσια.

Εσεις τι λετε για ολο αυτο εαν εχετε εμπειρια γενικα;

8sqJp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , evio είπε:

Καλημερα! @Nicol_ καλο γιατρο να εχεις!

Χτες με επιασε μια ανασφαλεια επειδη πηρα φαρμακα κ επειδη ακομη ειμαι αρρωστη κ πηγα στον παλιο μου γιατρο να δουμε λιγο το μωρο να ξεαγχωθω. Ολα καλα με το μικρο κ επιβεβαιωσαμε οτι ειναι κ κοριτσακι. Μου εριξε κ μια δυνατη κ την ειδα που κλωτσησε κ το ενιωσα ταυτοχρονα, κατι χτυπηματακια που νομιζα ειναι το εντερο τελικα ειναι η μπεμπα. 

Το μπερδεμα ηρθε μετα που ζητησα μετρηση του τραχηλου. Ο τραχηλος ηταν καμπηλωτος, σκεφτειτε σαν το χερουλι μιας ομπρελας. Οποτε μετρησε ο γιατρος τον ενδοτραχηλο κατα μηκος ολης της καμπυλης κ τον εβγαλε περιπου οσο κ στην αυχενικη 40 κατι χιλιοστα. Μετα ομως μετρησε κ τον εξωτραχηλο (καπως ετσι μου το ειπε) οχι ομως κατα μηκος της καμπυλης αλλα σε ευθεια απο την κορυφη μεχρι τον πατο κ μου το εβγαλε 28,5 χιλιοστα...και στο χαρτι μου εγραψε την 2η μετρηση την μικροτερη. Πηρα κ εγω τον αλλο γιατρο που με παρακολουθει τωρα στην εγκυμοσυνη κ του ειπα τη δευτερη μετρηση μονο κ μου ειπε να βαζω προγεστερονη κ αυστηρη ξεκουραση γιατι λεει για 18η εβδ ειναι πολυ κοντος ο τραχηλος μου. Και καπου εκει αγχωθηκα επιπλεον κ μαλλον πρεπει να ξαναεπικοινωνησω κ να του πω πιο αναλυτικα τι εγινε στην εξεταση. Πφφφ τα εκανα λιγο σαλατα ρε κοριτσια.

Εσεις τι λετε για ολο αυτο εαν εχετε εμπειρια γενικα;

Καλημέρα @evio! Με βάση την πρώτη μέτρηση ο τράχηλος σου είναι τέλειος! Με βάση τη δεύτερη καλούτσικος και θέλει προσοχή. Στο γιατρό σου εξήγησες πως προέκυψαν οι μετρήσεις και τι είναι η καθεμία? Παντως το να μπλέκεσαι με διαφορετικούς γιατρούς δεν είναι και το καλύτερο. Παρε τα φάρμακα και όσο μπορείς ξεκούραση. Είναι κάτι που αντιμετωπίζεται παντως αν τελικά η σωστή είναι η δεύτερη μέτρηση απλά θέλει παρακολούθηση και ίσως χρειαστεις περιδεση ή πεσό. Θα πας να σε δει και ο γιατρός σου σύντομα? 

• Ευχαριστώ 1

preg.png

Καλημέρα κορίτσια!

@evio δεν ξέρω καθόλου να σου πω, γιατί είχα πάντα κλειστό τράχηλο 40 χιλιοστά. Γενικά μην τρομάζεις πάντως, το 28,5  δεν είναι και τόσο τραγικό... Αλλά εφόσον είναι έτσι περίεργη η κατάσταση με τις μετρήσεις, πήγαινε και στον νέο γιατρό για να σου κάνει μια μέτρηση ο ίδιος. Μπορεί κάτι να ξέφυγε στον πρώτο. Ο πρώτος σε ανησύχησε με την μικρή μέτρηση; Αν ήταν όντως κάτι σοβαρό δεν θα σου έδινε και εκείνος οδηγίες; Μην αγχώνεσαι πάντως, όλα καλά είναι με το μωράκι σου!

@palmoira κάνω ότι μπορώ για να μην αρρωστήσουμε πολύ φέτος, όπως είπες δίνω χυμούς στην κόρη μου και μουρουνέλαιο (που λένε ότι είναι σούπερ για το ανοσοποιητικό) και θα πάμε να της κάνουμε και το εμβόλιο της γρίπης μπας και ησυχάσει λίγο το κεφάλι μας. Το σπίτι μας το αερίζω 24ώρες τη μέρα (ακόμα και το χειμώνα πάντα έχω παράθυρα ανοιχτά) γιατί έχουμε και τρία σκυλία και έχω αλλεργίες μπόλικες οπότε δεν μπορώ να μην ανανεώνεται ο αέρας στο χώρο που είμαι. 

Εγώ ίσως πάω αύριο στο γιατρό, αλλιώς την άλλη εβδομάδα! Έχω να δω το μικράκι μου από την αυχενική (ένα μήνα σχεδόν) και ελπίζω να μάθουμε και το φύλο επιτέλους....

• Μου αρέσει 1

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

@palmoira ο γιατρος που με παρακολουθει για την εγκυμοσυνη ειναι σε αλλη πολη ρε γμτ κ δεν μπορω να παω νωριτρα απο τις 25 του μηνα που εχω ραντεβου. Χτες επειδη ανυσηχησα πεταχτηκα εδω στον γιατρο να δω οτι ειναι καλα το μπεμπε να ξεαγχωθω κ καλα, τι το'θελα...χειροτερα εγινα. Ναι τωρα το πρωι ξαναεπικοινωνησα κ του ειπα αναλυτικα τι εγινε χες κ μου ειπε μεσω μηνυματος ενταξει μην αγχωνεσαι.

@elge κ εγω νομιζω τελικα οτι τζαμπα συγχιστηκα. Μου φαινεται θα την βγαλω στον καναπε για δυο βδομαδες μεχρι να παω στον κανονικο γιατρο. Κ εσενα ολα τελεια να ειναι στον γιατρο. Φανταζομαι σαν δευτεροτοκη θα νιωθεις κ πιο πολλες κινησεις.

8sqJp3.png

@elge ελπίζω κορίτσι μου να μην ταλαιπωρηθειτε. Εσυ ότι μπορείς το κάνεις! 3 σκυλιά ε? Μπράβο και εμεις είμαστε σκύλο οικογένεια! Αγαπάμε πολύ τα ζώα και ιδιαίτερα τα σκυλιά. Έχουμε 3 σε χώρο εκτός σπιτιού σε ένα κτήμα ελεύθερα τρέχουν, ένα στην αυλή μας που το ανεβάζουμε και σπίτι και φυσικά τη λατρεία μου το σκυλί της αδερφής μου που πολύ συχνά το φιλοξενούμε. Απλά το τελευταίο το έχω ζήσει μέσα στο σπίτι μέχρι που μετακόμισα και είναι η αδυναμία μου. Κοκερακι θεότρελο 18 ετών! Γριούλα αλλά μια χαρά! 

@evio μην αγχώνεσαι και μη στεναχωριέσαι. Ξεκούραση,ξάπλα και φάρμακα. Δεν είναι τραγική η μέτρηση σου και φαντάζομαι εάν ανησυχούσε ο γιατρός σου θα σου έλεγε να πας να σε δει ή θα σε έβαζε άμεσα για περιδεση. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 9 λεπτά , evio είπε:

@elge κ εγω νομιζω τελικα οτι τζαμπα συγχιστηκα. Μου φαινεται θα την βγαλω στον καναπε για δυο βδομαδες μεχρι να παω στον κανονικο γιατρο. Κ εσενα ολα τελεια να ειναι στον γιατρο. Φανταζομαι σαν δευτεροτοκη θα νιωθεις κ πιο πολλες κινησεις.

Λένε ότι το δεύτερο το καταλαβαίνεις πιο γρήγορα από το πρώτο, αλλά ακόμα δεν έχω νιώσει κάτι. Βέβαια ίσως είναι νωρίς ακόμα, αλλά ώρες ώρες δεν νιώθω καθόλου έγκυος (αν εξαιρέσεις το στομάχι μου) και μόλις αρχίσει να κλωτσάει το μωρό θα το πιστέψω και εγώ στ' αλήθεια! χαχαχα

Εν τω μεταξύ έχω και ένα άλλο περίεργο: το πρωί που ξυπνάω η κοιλιά μου είναι νορμάλ (έχει φουσκώσει πολύ λίγο) ενώ όσο περνάει  η μέρα και φτάνει το βράδυ πρήζομαι πάάάάρα πολύ λες και είμαι 7 μηνών! Πολύ ενοχλητικό αυτό!

πρίν από 3 λεπτά , palmoira είπε:

@elge ελπίζω κορίτσι μου να μην ταλαιπωρηθειτε. Εσυ ότι μπορείς το κάνεις! 3 σκυλιά ε? Μπράβο και εμεις είμαστε σκύλο οικογένεια! Αγαπάμε πολύ τα ζώα και ιδιαίτερα τα σκυλιά. Έχουμε 3 σε χώρο εκτός σπιτιού σε ένα κτήμα ελεύθερα τρέχουν, ένα στην αυλή μας που το ανεβάζουμε και σπίτι και φυσικά τη λατρεία μου το σκυλί της αδερφής μου που πολύ συχνά το φιλοξενούμε. Απλά το τελευταίο το έχω ζήσει μέσα στο σπίτι μέχρι που μετακόμισα και είναι η αδυναμία μου. Κοκερακι θεότρελο 18 ετών! Γριούλα αλλά μια χαρά! 

Ναι, είμαστε τρελή σκυλο-οικογένεια! Και τα δικά μας τα δύο είναι γέροι 13-15 ετών ενώ το μικρό μας (μαλτέζ) είναι μόλις 5 χρονών. Να δεις τι ωραία που θα είναι που το παιδάκι σου θα μεγαλώσει με ζώα. Πραγματικά εγώ βλέπω την κόρη μου και χαίρομαι που από μικρή έχει μάθει να ζει μαζί με τα ζώα και να τα σέβεται.

• Μου αρέσει 1

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Διαφημίσεις

@palmoira σε ευχαριστω πολυ, με εχεις ησυχασει παρα πολυ, να εισαι καλα! Εχεις δικιο οπως τα λες.

@elge μαζευτηκαμε οι φιλοζωες! Εγω εχω δυο γατουλες. Αγαπω κ τα σκυλακια αλλα μου ερχεται πιο δυσκολη η φροντιδα τους, ειδικα οι βολτες... Τα ειχες απο πριν κανεις το πρωτο; Γενικα ειναι θεμα που με απασχολει η συμβιωση ζωου κ νεογεννητου αλλα πιστευω με καλη θεληση ολα λυνονται. Αυτο με το φουσκωμα το παθαινω κ εγω, ειδικα αυτες τις μερες που εχω να παω τουαλετα πανω απο βδομαδα. Τι περναμε οι εγκυες...

8sqJp3.png

πρίν από 21 λεπτά , evio είπε:

@palmoira σε ευχαριστω πολυ, με εχεις ησυχασει παρα πολυ, να εισαι καλα! Εχεις δικιο οπως τα λες.

@elge μαζευτηκαμε οι φιλοζωες! Εγω εχω δυο γατουλες. Αγαπω κ τα σκυλακια αλλα μου ερχεται πιο δυσκολη η φροντιδα τους, ειδικα οι βολτες... Τα ειχες απο πριν κανεις το πρωτο; Γενικα ειναι θεμα που με απασχολει η συμβιωση ζωου κ νεογεννητου αλλα πιστευω με καλη θεληση ολα λυνονται. Αυτο με το φουσκωμα το παθαινω κ εγω, ειδικα αυτες τις μερες που εχω να παω τουαλετα πανω απο βδομαδα. Τι περναμε οι εγκυες...

Πάνω από εβδομάδα? Βρε κορίτσι μην αφήνεις τόσες μέρες θα πάθεις τίποτε! 

Και εμένα έτσι γίνεται, ξεκινάμε το πρωί μια χαρά και όσο περνάει η ώρα φουσκώνουμε! Σαν μπαλόνι! 

preg.png

Τι να κσνω ρε συ @palmoira μου σαμπως το θελω να γινεται ετσι? Χτες εβαλα κ υποθετο γλυκερινης κ παλι τιποτα. Εκτος του dufalac που παιρνω κ ολα τα φαγητα που σε στελνουν τουαλετα που τρωω. Με το που ελλατωσα το περπατημα κοιμηθηκε το συστημα.

8sqJp3.png

Καλημερα κοριτσια ομορφα! Τι μου κανετε? Ναι σημερα στις 7.30 εχω γιατρο,θα σας πω μετα τα νεα.Ανυπομονώ :)

@evio μου δεν εχω και εγω ιδεα με το θεμα του τραχηλου.αλλα οπως ειπαν κ τα Κοριτσια αν ηταν κατι σοβαρό η επειγον ο γιατρος σου θα σου ελεγε να πας. Επισης ο γιατρος σου ξερει πως σου εκανε τη μετρηση ο παλιος γιατρος? Εννοω αυτο που μας περιέγραψες εμας. Μήπως έπρεπε να δει ολο το μηκος του τραχηλου? Πριν αγχωθεις δες τι θα σου πει ο νεος γιατρός αφου στον μετρησει γιατι ο ενδοτραχηλος όπως λες φαινεται σουπερ. Ξεκουρασου απλα μεχρι να πας.Εγω πιστεύω οταν σε μετρήσει ο γιατρός σου θα ειναι ολα οκ

Παντως Κοριτσια κ εγω πρηζομαι μεχρι το βράδυ. 

DanXp2.png

πρίν από 4 λεπτά , evio είπε:

Τι να κσνω ρε συ @palmoira μου σαμπως το θελω να γινεται ετσι? Χτες εβαλα κ υποθετο γλυκερινης κ παλι τιποτα. Εκτος του dufalac που παιρνω κ ολα τα φαγητα που σε στελνουν τουαλετα που τρωω. Με το που ελλατωσα το περπατημα κοιμηθηκε το συστημα.

Βάλε ξανά υπόθετο μην το αφήνεις άλλο. Όσο το αφήνεις θα δυσκολεύει η κατάσταση. Βάλτο και κρατήσου όσο μπορείς να περάσει λίγος χρόνος. Και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι,έβαλα χθες και ξανά σήμερα. 

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημερα κοριτσια ομορφα! Τι μου κανετε? Ναι σημερα στις 7.30 εχω γιατρο,θα σας πω μετα τα νεα.Ανυπομονώ :)

@evio μου δεν εχω και εγω ιδεα με το θεμα του τραχηλου.αλλα οπως ειπαν κ τα Κοριτσια αν ηταν κατι σοβαρό η επειγον ο γιατρος σου θα σου ελεγε να πας. Επισης ο γιατρος σου ξερει πως σου εκανε τη μετρηση ο παλιος γιατρος? Εννοω αυτο που μας περιέγραψες εμας. Μήπως έπρεπε να δει ολο το μηκος του τραχηλου? Πριν αγχωθεις δες τι θα σου πει ο νεος γιατρός αφου στον μετρησει γιατι ο ενδοτραχηλος όπως λες φαινεται σουπερ. Ξεκουρασου απλα μεχρι να πας.Εγω πιστεύω οταν σε μετρήσει ο γιατρός σου θα ειναι ολα οκ

Παντως Κοριτσια κ εγω πρηζομαι μεχρι το βράδυ. 

Καλή φωτογράφιση λοιπόν! Να τον απολαύσεις τον μπέμπη σου σήμερα! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...