Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Μαρτιου 2019!!

oneira_glyka

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

παντως μην.ανχωνεσε αν τρωει με ορεξη εστω κ λιγοτερο κ.σε περισσοτερες ωρες δεν θα ειναι τιποτα. εμεις καποια στιγμη καναμε κ 4 γευματα επερνε βαρος ομως κανονικα απλα τον εφταναν αυτα τα γευματα. τον εβλεπα οτι ειχε ορεξη οταν ετρωγε απλα δεν ηθελε τα ιδια ml. καποια στιγμη επανηλθε. ειναι κ τα αλματα αναπτυξης που εκει μειωνουν τις ποσοτητες. 

Καλημέρα Λίνα. Ξυπνήσαμε φάγαμε 7:30 έφαγε μόνο 70 μλ μετά από 9 ώρες, δν είχε βρεγμένη πανα αφού στο προηγούμενο γεύμα είχε 6 ώρες να φάει και όταν την κράταγα αγκαλιά στο τάισμα ζορίστηκε πολύ λίγο και νόμιζα μήπως θέλει να κάνει κακά αλλά είδα ότι κατουρησε. Τώρα με έβαλε σε δίλημμα, να την ενοχλούσε που κατουραγε? Δν ξέρω.. Ν έχει καμία ουρολοιμωξη αλλ δν α γκρινιαζε, δν θα Ειχε πυρετο κάτι? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Xrysats είπε:

Καλημέρα Λίνα. Ξυπνήσαμε φάγαμε 7:30 έφαγε μόνο 70 μλ μετά από 9 ώρες, δν είχε βρεγμένη πανα αφού στο προηγούμενο γεύμα είχε 6 ώρες να φάει και όταν την κράταγα αγκαλιά στο τάισμα ζορίστηκε πολύ λίγο και νόμιζα μήπως θέλει να κάνει κακά αλλά είδα ότι κατουρησε. Τώρα με έβαλε σε δίλημμα, να την ενοχλούσε που κατουραγε? Δν ξέρω.. Ν έχει καμία ουρολοιμωξη αλλ δν α γκρινιαζε, δν θα Ειχε πυρετο κάτι? 

καμια φορα η ουρολοιμωξη δεν φαινετε .μονο στο αν περνει βαρος την καταλαβαινουν καποιες φορες. αφου σε ανχωνει καλο ειναι να,την πας για εξετασεις. σε καταλαβαινω οτι εχεις μπερδευτει κ δεν σε βοηθαει κ ο παιδιατρος. ειναι δυσκολο να καταλαβεις τι το ενοχλει. αλλα αν.ανχωνεσε πηγαινε την στο νοσοκομειο ξερω οτι σκεφτεσε μηπως το ταλαιπωρησεις τσαμπα κ εγω εχω μπει πολλες φορες σε αυτα τα διλληματα αλλα ετσι ειναι τα μωρα μη νιωθεις τυψεις ποτε δεν βγαζεις ακρη στο τι τους συμβαινει ακριβως . 

Just now, Xrysats είπε:

Καλημέρα. Μπαίνω στην κουβέντα επειδή πριν τρεις μερες βγήκαμε από το νοσοκομείο που μπήκαμε με ουρολοίμωξη. Εμενα δεν έδειχνε τίποτα τις προηγουμενες αλλα δεν ήξερα και ποσο τρώει γτ θηλαζα αποκλειστικα εκεινες τις μερες. Απλώς ξύπνησε κ έμεινε για ώρα ήσυχος κ αυτό για εμας ήταν περίεργο. Είχε έρθει κ ο παιδίατρος να μας δει κ ούτε γκρίνιαξε ούτε έκλαψε οπως συνήθιζε για να φάει.Ηθελε μόνο ύπνο. Εν τελει έπειτα αφού έφαγε τα έβγαλε. Είχε δεκατα 37.3 κ ωσπου να φτάσουμε νοσοκομείο είχε γίνει πυρετός.

Ο γιατρος τα είχε βρει όλα τέλεια αφού η ουρολοίμωξη δεν φαίνεται αν δεν δώσει σημάδια ιδιαίτερα σε ένα βρεφος που δεν μπορεί να μας μιλήσει. Όταν πήρα και ειπα πως τον βλέπω αδιάθετο και πως είχε δεκατα θεώρησε αρχικά πως φταίει η τρομερή ζεστη που είχε κ μου είπε μπάνιο και κλιματιστικό. Τα έκανα ομως έβλεπα κ ένιωθα πως το παιδάκι δεν ήταν καλα. Να πω επίσης πως έπαιρνε βάρος κανονικότατα. Καταλήγω πρώτον στο να εμπιστεύεστε και το ένστικτο αν κάτι σας λέει να μην διστάζετε να επιμένετε στον γιατρό ακόμη και αν σας έχει δει πριν.  

Κοριτσι μου καλό δεν ξέρω οσβς εχεις έχει επικοινησει αλλα αν όχι καλύτερα μίλησε με τον γιατρο σας και συμφωνώ μήπως να πήγαινες για εξετασεις και ας μην είναι τίποτα στο εύχομαι! Είναι σημαντικό όταν ένα μωράκι δεν έχει όρεξη να φάει. Εκεί σημείωναν και τα μλ και τόνιζαν πως θέλουν να βλέπουν πως τρώνε τα μωρα. 

Γεια σας κοριτσια!

Εγραψα και στο θεμα μπεμπακια 2019..

Μπορει να το εχω αναφερει παλι εδω, η μπεμπα μου συνηθιζει να κοιμαται απο τη δεξια πλευρα και γενικα τον περισσοτερο καιρο ειναι γυρισμενη προς τα εκει..

Το θεμα ειναι οτι το κεφαλι της ειναι πιο πλακουτσωτο σε εκεινο το σημειο;

Να ανησυχησω βρε παιδια;

Διορθωνεται αυτο;

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Γεια σας κοριτσια!

Μπορει να το εχω αναφερει παλι εδω, η μπεμπα μου συνηθιζει να κοιμαται απο τη δεξια πλευρα και γενικα τον περισσοτερο καιρο ειναι γυρισμενη προς τα εκει..

Να ανησυχησω βρε παιδια;

Διορθωνεται αυτο;

γενικα στα νεογεννητα αλλαζεις πλευρο εσυ καθε φορα μην την αφηνεις παντα απτην ιδια πλευρα κ ας το προτιμαει. κ οταν ειναι ξυπνια υπο επιβλεψη να την βαζεις μπρουμητα. αλλαζει παντως αυτο μην ανχωνεσε αν της αλλαζεις πλευρο στρωνει . 

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

γενικα στα νεογεννητα αλλαζεις πλευρο εσυ καθε φορα μην την αφηνεις παντα απτην ιδια πλευρα κ ας το προτιμαει. κ οταν ειναι ξυπνια υπο επιβλεψη να την βαζεις μπρουμητα. αλλαζει παντως αυτο μην ανχωνεσε αν της αλλαζεις πλευρο στρωνει . 

Τωρα γυριζει μονη της και απο την αλλη ..τη βαζω και εγω οσο μπορω..

Μπρουμυτα τη βαζω 5 λεπτα περιπου καθε μερα..γιατι γενικα δε της πολυαρεσει και γκρινιαζει.

Ειχες και εσυ τετοιο θεμα και εστρωσε;

Εχει αρχισει και με πιανει πανικος.

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Τωρα γυριζει μονη της και απο την αλλη ..τη βαζω και εγω οσο μπορω..

Μπρουμυτα τη βαζω 5 λεπτα περιπου καθε μερα..γιατι γενικα δε της πολυαρεσει και γκρινιαζει.

Ειχες και εσυ τετοιο θεμα και εστρωσε;

Εχει αρχισει και με πιανει πανικος.

ναι στρωνει μην ανχωνεσε ολα τα μωρακια διαλεγουν μια πλευρα αν δεν ειναι απο την μητρα το θεμα στρωνει οσο μεγαλωνει το.μωρο. το κεφαλακι τους ειναι πολυ ευπλαστο. 

Just now, linaa είπε:

ναι στρωνει μην ανχωνεσε ολα τα μωρακια διαλεγουν μια πλευρα αν δεν ειναι απο την μητρα το θεμα στρωνει οσο μεγαλωνει το.μωρο. το κεφαλακι τους ειναι πολυ ευπλαστο. 

Ναι δεν ειναι απο τη μητρα..

Οταν γεννηθηκε ηταν μια χαρα το κεφαλακι της, καλα και τωρα δεν ειναι παρα πολυ εντονο, απλα με ανησυχει..

aKX8p2.png

23 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Καλημερα κορίτσια!  Να σας ρωτήσω το αυγο του καροτσιου σας ειναι ανετο για το μωρο? Μου φαινεται οτι βουλιαζει πολυ ο δικος μου εκει μεσα και με το ζορι κουνιέται.  Ετσι υποτιθεται πρεπει να ειναι? Σκεφτομουν να το αλλαξω. 

Τελικά έφαγε Χρυσα?

Νομίζω πως όλα τα καθίσματα τέτοιου  τύπου "αυγό"  έτσι είναι.  Κ μένα μου φαινόταν πολύ βάθουλωτο ειδικά όταν ήταν πιο μικρό το μωρό  και πήρα ένα ειδικό ανατομικο στρωματακι  για αυγό,  με στήριξη αυχένα  για το μωρό,  και είναι πολύ πιο άνετα  κ δεν βουλιάζει. Ψάξε κάτι τέτοιο 

19 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Μην αγχώνεσαι για το φαΐ, από τη ζέστη θα είναι. 

Εγω το αυγό το χρησιμοποιώ πολύ αλλά πλέον και το καροτσι το κανονικό. Όχι για βόλτα, απλά εάν είμαστε κάπου εξω με το αυγό και θέλει να κοιμηθεί, τη βάζω εκεί να ξαπλώνει. Είναι αλήθεια ότι στο αυγό δεν κάθονται και πολύ άνετα αλλά όλα συνήθεια είναι. Εμεις κοιτάμε πλέον για κάθισμα αυτοκινήτου μετά το αυγό. Έχω μπερδευτεί αρκετά αλλά που θα πάει θα καταλήξουμε. Πανάκριβα είναι! Επίσης, καρεκλάκι φαγητού και παρκοκρεββατο κοιτάξαμε για το χωριό καθώς και τα πρώτα σκεύη για φαγητό. Θα μας δώσουν ένα πάρκο αλλά χρειάζομαι και δεύτερο. Είδα και το μηχάνημα 4 σε 1 της avent που αποτύχει,μαγειρευει και λιώνει. Ωραίο μου φάνηκε αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο θα είναι. Το σκέφτομαι μόνο και μόνο επειδή θα ξεκινήσουμε φαγητό στις διακοπές και είναι μια καλή λύση για να μην κουβαλάω ένα σωρό τσιμπραγκαλα. Θα δούμε. Πολλά τα έξοδα παντως. 

Και γω καρέκλα κι φαγητού  θα διαλέξω από τώρα γιατί θέλουν να μου το κάνουν  Δώρο οι γονείς  μου.  Παρκοκρεβατο δεν νομίζω να χρησιμοποιήσω σπίτι  δεν υπάρχει  λόγος,  αφου έχω την κούνια.  Μου χάρισαν ένα σκελετό πάρκο,  αλλά δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω. Δεν μου αρέσει κ πολύ σαν ιδέα... Τον ατμομσγειρα της αvent τον ζαχαρωνω  και γω :) αν τελικά τον πάρεις πες  μας εντυπώσεις! 

Just now, linaa είπε:

Εγω εχω παρατηρήσει πως όταν ξαπλώσει από την μία πλευρά τσαλακωνεται λίγο το αυτάκι της κ έχει αρχίσει το ένα να πετάει ελαφρά.  Μην φανταστείς ίσα που φαίνεται   ξέχασα να ρωτήσω  τον παιδιατρο.  

Καλησπέρα  κορίτσια.  Πως είστε σήμερα; εμείς  αύριο ταξιδεύουμε και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε. Στα βρέφη  επιτρέπεται  ο έλεγχος με σάρωση στο αεροδρόμιο  ή το αποφεύγουμε  όπως στην εγκυμοσύνη; @Nicol_ το έχεις ψάξει  αυτό καθόλου; επίσης τώρα με την ζέστη εμείς έχουμε  αυξήσει τους ημερησίως ύπνους,  κοιμάται από 40 λεπτά  κάνα 3 φορές μέσα στην μέρα. Και εδώ κ δύο μέρες  σηκώνεται στις 4 για να φάει  γιατί μάλλον ξυπνάει  από την δίψα,  κ μετά  ξανακοιμσται.. 

ydztp2.png
To get the code: 

Just now, Alex1989 είπε:

Νομίζω πως όλα τα καθίσματα τέτοιου  τύπου "αυγό"  έτσι είναι.  Κ μένα μου φαινόταν πολύ βάθουλωτο ειδικά όταν ήταν πιο μικρό το μωρό  και πήρα ένα ειδικό ανατομικο στρωματακι  για αυγό,  με στήριξη αυχένα  για το μωρό,  και είναι πολύ πιο άνετα  κ δεν βουλιάζει. Ψάξε κάτι τέτοιο 

Και γω καρέκλα κι φαγητού  θα διαλέξω από τώρα γιατί θέλουν να μου το κάνουν  Δώρο οι γονείς  μου.  Παρκοκρεβατο δεν νομίζω να χρησιμοποιήσω σπίτι  δεν υπάρχει  λόγος,  αφου έχω την κούνια.  Μου χάρισαν ένα σκελετό πάρκο,  αλλά δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω. Δεν μου αρέσει κ πολύ σαν ιδέα... Τον ατμομσγειρα της αvent τον ζαχαρωνω  και γω :) αν τελικά τον πάρεις πες  μας εντυπώσεις! 

Εγω εχω παρατηρήσει πως όταν ξαπλώσει από την μία πλευρά τσαλακωνεται λίγο το αυτάκι της κ έχει αρχίσει το ένα να πετάει ελαφρά.  Μην φανταστείς ίσα που φαίνεται   ξέχασα να ρωτήσω  τον παιδιατρο.  

Καλησπέρα  κορίτσια.  Πως είστε σήμερα; εμείς  αύριο ταξιδεύουμε και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε. Στα βρέφη  επιτρέπεται  ο έλεγχος με σάρωση στο αεροδρόμιο  ή το αποφεύγουμε  όπως στην εγκυμοσύνη; @Nicol_ το έχεις ψάξει  αυτό καθόλου; επίσης τώρα με την ζέστη εμείς έχουμε  αυξήσει τους ημερησίως ύπνους,  κοιμάται από 40 λεπτά  κάνα 3 φορές μέσα στην μέρα. Και εδώ κ δύο μέρες  σηκώνεται στις 4 για να φάει  γιατί μάλλον ξυπνάει  από την δίψα,  κ μετά  ξανακοιμσται.. 

κοριτσια το.θεμα ειναι οτι βαριουνται στο ιδιο μερος τα μωρα κ θα πρεπει εκτος απο την κουνια να το απασχολεις με ασφαλεια κ.σε αλλα μερη. δηλαδη εμενα πλεον οταν βλεπει οτι παμε προς το δωματιο γινετε χαμος κλαιει κτλ . αν ειμαι στο σαλονι πχ κ κανω δουλειες κ αυτο παιζει στο παρκο μενει ησυχος κανενα μισαωρο. ειναι πρακτικα θεματα που δεν τα υπολογιζεις ποτε οτι το μωρο θα θελει να σε βλεπει πχ οτι θα βαριεται στην κουνια οτι θα εχει προτιμησεις 

Διαφημίσεις

@Xrysats πως ειναι τωρα η μικρη σου; Ακομη δεν τρωει; Εγω στη θεση σου θα την πηγαινα νοσοκομειο ειδικα αμα δεν την βλεπεις να εχει καλη διαθεση κ δεν εχει βρεγμενες πανες. Ελπιζω φυσικα να ειναι λογω ζεστης.

@fairy-mary ετσι ειναι κ της δικιας μου, απο μικρη προτιμουσε τη δεξια πλευρα κ πλακουτσεψε το κεφαλι της. Η παιδιατρος μου ειπε να την βαζω συχνα μπρουμητα. Ελπιζω να επανελθει το σχημα τους. Ηδη η δικια μου τωρα το γυρναει μονη της κ στα αριστερα.

Πωπω @palmoira τον θελω κ εγω αυτον τον παρασκευαστη νομιζω θα μου λυσει πολυ τα χερια οταν ξεκινησουμε τροφες. Τον ειχα δει ενα καιρο σε προσφορα 90 ευρω κ σκεφτομαι σοβαρα οταν τον ξαναβρω να τον αγορασω.

Η μπεμπα αρχισε να γεμιζει το πορτ μπεμπε κ νομιζω συντομα θα πρεπει να χρησιμοποιησω το κανονικο καθισμα του καροτσιου. Θα υπαρχει προβλημα αμα δεν ξαπλωνει εντελως πισω;

8sqJp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. 

Συγνώμη που άργησα να σας απαντήσω αλλα σήμερα είχα τρέξιμο. Λοιπόν την πήρα ουρά και τα πήγα μικρόβιολογο όλα καλα. Την είδε η παιδίατρος και δν την βρήκε αφυδατωμενη μου είπε λόγω ζέστης και από τα ούλα της είναι ερεθισμένο πολύ γι αυτό μπορεί να μην τρώει. Μας άλλαξε και γαλ μας έβαλε απλό γάλα της frisolac γιατί πριν έπινε το Νan sensitive. Τώρα μου ήπιε 2 γεύμα καλα τι να πω. 

Να βαριούνται την ίδια γεύση στο γάλα δν ξέρω. Πάντως βάζει χέρια φουλ στα ούλα και ότι πιάνει στο στόμα κατευθείαν και δαγκώνει. Να δω πως θα είναι μετά. Η παιδίατρος μου είπε ότι όσο αγχώνεσαι εσύ τόσο χάλια θα την κάνεις! Και της είπα 6 ώρες νηστικά να μην αγχωθω τι να κάνω να πετάω από τη χαρά μου. Και μου λέει βρες τρόπο Ν την ταΐζεις... Οκ με δουλεύει δλδ δν βρίσκω τρόπους θα τρελαθώ που κάνω τον καραγκιόζη όλη μέρα γι να φάει χαχχαχχα. 

13 ώρες πρίν, linaa είπε:

παντως μην.ανχωνεσε αν τρωει με ορεξη εστω κ λιγοτερο κ.σε περισσοτερες ωρες δεν θα ειναι τιποτα. εμεις καποια στιγμη καναμε κ 4 γευματα επερνε βαρος ομως κανονικα απλα τον εφταναν αυτα τα γευματα. τον εβλεπα οτι ειχε ορεξη οταν ετρωγε απλα δεν ηθελε τα ιδια ml. καποια στιγμη επανηλθε. ειναι κ τα αλματα αναπτυξης που εκει μειωνουν τις ποσοτητες. 

• Μου αρέσει 1

Χρύσα μου Με συγχωρείς αλλά η παιδίατρος σου δεν μου αρέσει καθόλου τι πάει να πει βρες τρόπο να την ταΐζεις.Να την ταΐσεις δηλαδή με το ζόρι ?Κάτι τέτοιο είναι τραγικό για ένα μικρό παιδί.

θα έπρεπε να σου δώσει κάποιες απαντήσεις και να σου προτείνει κάποιες Λύσεις όταν το μωρό δεν τρώει και αν είναι φυσιολογικό να σε καθησυχάσει, όχι να σε βάλει σε διαδικασια να σκέφτεσαι ότι Κάτι Τρέχει με το μωρό και να σε βάζει να το ταΐζεις με το ζόρι, κάτι που θα δημιουργήσει πρόβλημα στο πως βλέπει το μωρό το φαγητό.Εμένα η γνώμη μου είναι να αλλάξεις παιδίατρο. Επίσης 6 ωρες χωρις φαγητο δεν μου φαινεται πολυ εμεις εχουμε κανει και 7. Το παιδι αν δεν εχει κατι οταν πεινασει θα φαει. Σρο εμβολιο που εχουν υπνηλία η παιδίατρος μου μας ειπε αν κοιμηθει κ δεν ξυπνάει να φαει το αφηνεις μεχρι κ 10 ωρες χωρις πρόβλημα 

Κοριτσια εμείς έχουμε πολυ γκρινια δεν ξερω μήπως είναι τα ουλα του. Παντως δαγκωνει τα πάντα κ έχουμε πολλα σαλια.

Αλεξ δεν το εψαξα αυτο το θεμα καθόλου. Δεν νομιζω να υπάρχει προβλημα να περάσουν απο εκει τα μωρα αλλα θα ρωτησω την παιδίατρο. Περιμενω να μου πεις πως πηγε το ταξιδι σας

DanXp2.png

Just now, evio είπε:

@Xrysats πως ειναι τωρα η μικρη σου; Ακομη δεν τρωει; Εγω στη θεση σου θα την πηγαινα νοσοκομειο ειδικα αμα δεν την βλεπεις να εχει καλη διαθεση κ δεν εχει βρεγμενες πανες. Ελπιζω φυσικα να ειναι λογω ζεστης.

@fairy-mary ετσι ειναι κ της δικιας μου, απο μικρη προτιμουσε τη δεξια πλευρα κ πλακουτσεψε το κεφαλι της. Η παιδιατρος μου ειπε να την βαζω συχνα μπρουμητα. Ελπιζω να επανελθει το σχημα τους. Ηδη η δικια μου τωρα το γυρναει μονη της κ στα αριστερα.

Πωπω @palmoira τον θελω κ εγω αυτον τον παρασκευαστη νομιζω θα μου λυσει πολυ τα χερια οταν ξεκινησουμε τροφες. Τον ειχα δει ενα καιρο σε προσφορα 90 ευρω κ σκεφτομαι σοβαρα οταν τον ξαναβρω να τον αγορασω.

Η μπεμπα αρχισε να γεμιζει το πορτ μπεμπε κ νομιζω συντομα θα πρεπει να χρησιμοποιησω το κανονικο καθισμα του καροτσιου. Θα υπαρχει προβλημα αμα δεν ξαπλωνει εντελως πισω;

Και εμενα γυρναει αριστερα πλεον, αλλα και παλι περισσοτερο προτιμα τη δεξια πλευρα.

Εσενα σου ειπε η παιδιατρος οτι θα επανελθει το σχημα;

Οσο για το καροτσι εγω ηδη τη βαζω στο κανονικο καθισμα και δεν ειναι ξαπλωμενη τελειως, μια χαρα κοιμαται και εκει οχι βεβαια για ωρες.

Δες αν το καροτσι σου ειναι απο 0+, αν ναι δεν εχεις θεμα.

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

7 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Γεια σας κοριτσια!

Να ανησυχησω βρε παιδια;

Διορθωνεται αυτο;

Νεραιδουλα μου αυτό που περιγράφεις ονομάζεται πλαγιοκεφαλία θέσης. Εμεις με τη μικρή έχουμε σημαντικό πρόβλημα με το κεφάλι γιατί είναι πολύ πλακουτσωτο από τη μια πλευρά , σε σημείο που πήραμε γνώμη και από παιδονευροχειρουργο. Μην ανησυχείς, είναι καθαρά αισθητικό το πρόβλημα και σταδιακά θα διορθωθεί. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να της γυρίζεις το κεφαλάκι όσο μπορείς και από την άλλη πλευρά και να τη βάζεις και μπρούμυτα όταν είναι ξύπνια και πάντα υπό την επίβλεψη σου. Είναι πολύ συχνό στα μωράκια να προτιμούν τη μια θέση και επειδή είναι εύπλαστο ακόμη το κεφάλι δημιουργείται αυτή η εικόνα. Σιγά σιγά θα φτιάξει, απλά μας πιάνει μια μανία να διορθωθεί άμεσα. Θέλει το χρόνο του και θα δούμε μεγάλη βελτίωση μας είπε ο νευροχειρουργος αφού το παιδί αρχίσει να κάθεται και περιοριστούν οι πιέσεις στο κρανίο από την ξαπλωτη θέση. Ό,τι άλλο θες με ρωτάς γι αυτό γιατί το ψάξαμε παρα πολύ 

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...