Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες Μαρτιου 2019!!

oneira_glyka

Recommended Posts

Just now, palmoira είπε:

Νομίζω ότι το αντιμετωπίζεις τέλεια! Αλεξ, εσυ τρως πάντα με την ίδια όρεξη? Μην σκέφτεσαι από τώρα τι θα κάνεις εάν...αυτό το εάν μπορεί να μη συμβεί ποτέ. Αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι και το καταλαβαίνει το μωρό. Άστο να πάει μόνο του και χαλάρωσε για να συνεχίσεις να το απολαμβάνεις!

Καλωσορίσατε και τα νέα μας κοριτσια!

Λοιπον εμεις επιστρέψαμε από τις μίνι διακοπές και ήταν τέλεια! Η μικρή ήταν άψογη, πολύ συνεργάσιμη και παρόλο που βγήκε εκτός προγράμματος και ήταν σε άγνωστο μέρος το αντιμετώπισε πολύ καλά! Από πράγματα δεν μου χρειάστηκε τίποτε έξτρα για τη μικρή, είχα όλα τα απαραίτητα. Το μόνο που με δυσκόλεψε στο ξενοδοχείο ήταν το μπάνιο της μικρής. Είχα πάρει μαζί μου ένα σφουγγάρι μπανάκι από τα τζάμπο κα την έκανα εκεί τελικά. Το έβαζα κάτω στην ντουζιέρα και κάναμε έτσι το μπανάκι της μικρής. Επίσης εκτίμησα την αλλαξιερα ξανά πολύ! Το άλλαγμα στο κρεβάτι ήταν πολύ κουραστικό για τη μέση όπως επίσης και το παρκοκρέβατο που είχε μόνο ένα επίπεδο κάτω και έπρεπε να σκύβω πολύ για να τη βάζω και να τη βγάζω. Σεντόνια και πετσετες είχα τα δικά της, δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω του ξενοδοχείου. Για όσο ακόμη πλένουμε τα ρούχα με το βρεφικό θα παίρνω τα δικά της σε ταξίδια. Ήταν τόσο καλή που την είχαμε στο αυγό στην πισίνα και εμεις κολυμπουσαμε! 

Εμενα που είναι μεγαλύτερη λίγο από τα δικά σας πλέον πιάνει τα πάντα με τα χεράκια της και κατευθείαν τα βάζει στο στόμα, Πλέον μπορεί και πιάνει και με τα δυο χέρια και γυρνάει συνέχεια μπρούμυτα. Ακόμη δεν μπορεί να κάνει βαρελάκι αλλά σύντομα πιστεύω ότι θα μπορέσει. Είναι πολύ πεισματάρα, γυρνάει μπρούμυτα και κάνει κινήσεις για να μπουσουλησει. Από σάλια έχουμε άπειρα συνέχεια και την ενοχλούν αρκετά τα ούλα. Έχουμε διάφορα μασητικα που χρησιμοποιούμε αλλά της αρέσει και παρα πολύ να μασουλάει υφάσματα και πανακια. Με τον ύπνο το βράδυ συνεχίζουμε να κοιμόμαστε όλη νύχτα αλλά πριν κοιμηθεί έχει πολύ έντονη υπερένταση. Έχω βρει ένα εκπληκτικό νανούρισμα που τη χαλαρώνει τρελά και το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά, εάν ψάξετε στο YouTube θα το βρείτε lullaby fisher price 2 hours. Εμένα η δικιά μου γίνεται αλοιφή μετά από λίγο με το συγκεκριμένο. 

Το απολαμβάνω  αλλά με ανησυχεί  έντονα, και έχω την απορία σαν καινούρια μανούλα...  Αν κοπεί  το γαλα μου,  το παιδί  εφόσον είναι χορτατο,  θα βρίσκει ικανοποίηση στο στήθος μόνο αν πιπιλαει  ή θα απογοητεύεται  Και θα θυμωνει που δεν έχει γάλα;  

Αχ μπράβο  που περάσατε  όμορφα!  Καλά αυτά τα νανουρισματα  τα έχω ξετιναξει όλα στο you tube από την πρώτη μέρα που παλευαμε  να κοιμηθεί..  είναι υπέροχα και το συγκεκριμένο..  Μας αρέσουν πολύ κ την μπεμπουλα  την χαλαρωνουν...  Τα πανακια και τα υφάσματα είναι κ μας ή αδυναμία μας να  τα μασουλάει.. Τα πιάνει μόνη της κ τα Τραβαει στο στόμα της..  Γενικά κορίτσια  εμένα τρελαίνεται με την μουσική κ οτιδήποτε έχει μελωδία.. Όλη την ημέρα σχεδόν θα ακούμε  μουσική,  ή θα έχω καποια μελωδία χαλαρωτικη  να παίζει,  φαίνεται ότι της αρέσει πολύ κ κουνιεται κιόλας με τον ρυθμό.. Βαριέται  την πολύ ησυχία.. Μάλλον έχει συνηθίσει  από την κοιλιά  που ακούγε κάθε μέρα παιδικά τραγουδάκια  να τραγουδάω στο σχολείο  και παιδικής  φωνουλες να τσιριζουν .. . Χιχι..  Αλλά είναι καλό αυτό γιατί δεν αναστατώνεται με τους θόρυβους στο σπίτι. 

• Μου αρέσει 2

ydztp2.png
To get the code: 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? Έχουμε 10 μέρες που μας χάλασε ο βραδινός ύπνος, γενικά μετά το 2 εμβόλιο είχε γκρίνια πολύ και  επειδή ταλαιπωρείται λίγο ακόμη με κολικούς μας χάλασε ο ύπνος. Κοιμότανε 2 ώρες μεσημέρι κ όλο το βράδυ 8 με 9 ώρες. Την έβαζα κουνια και ένα τραγούδι χαλαρωτικό κι κοιμότανε. Τώρα έχει τέτοια υπερένταση το βράδυ, που δν σταματάει πουθενά. Δν ξέρω αν την ενοχλούν τα ουλα τόσο πολύ γιατί έχουμε πολλά σάλια και όλη την ωρα έχει τα χεράκια στο στόμα. Πλέον μόνο αγκαλια κοιμάται μέσα στη μέρα και το βράδυ την κρατώ αγκαλιά κι μετ την βάζω κουνια. 

Επίσης γι την άσπρη γλώσσα εμάς η παιδιατρος μας είχε τρελάνει να καθαρίζω της μικρής τη γλώσσα με σόδα μαγειρική γιατί μου έλεγε εινι άσπρη πολύ. Η μικρή μου δν είχε κανεν αυμπτωμα βέβαια. Εκανα με σόδα δν είδα διαφορά και μετά από μέρες η μικρή είχε τσαντιστεί τόσο πολύ που την έκανα με σόδα κι μου χάλαγε το πρόγραμμα για φαγητό γιατί όταν πήγαινε Ν την ταισω νόμιζε ότι έχω σόδα.

Αλλά βρε κορίτσια η γλώσσα προς τ πίσω μένει άσπρη και επειδή είχα αλλάξει γαλα είδα ότι με το πρώτο γάλα της έμενε πάρα πολύ άσπρη και μετά με το δεύτερο δν είχε τόσο άσπρη γλώσσα. Ξαναγύρισα ε στο αρχικό γαλα και πάλι γίνεται άσπρη αρκετά. Οπότε είναι από το γάλα. 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλημερα!!! 

Και εμενα ο μπεμπης μια απο τ ιδια! Εχει ξεκινησει και πιανει και αμεσως στο στομα χαχαχα και τα χερακια του επισης..εγω μονο που το βλεπω απλα λιώνω! Βαρελακια δεν μου εχει  κανει ουτε εμενα...τον γυριζω μπρούμυτα και προσπαθει να γυρισει αλλα ως εκει! 

Σημερα περιμενω τις πρωτες εξετασεις του και από την ωρα που ξυπνησα απλα τρεμω μεχρι να μου στειλουν e mail..  μακαρι να ναι ολα καλα! 

@Alex1989 ουτε εμενα ετρεχε το στηθος μου ποτε...μονο το πρωι μπορεί να τρεξει επειδη εχει γεμίσει ολο το βραδυ.. επισης αυτο μου το εκανε και εμενα ενα διάστημα συνηθως τα απογευματα...να πιπιλαει και να νευριαζει και εβγαζα και εγω λιγο γαλα ομως μεσα σε 2 3 μερες σταμάτησε αυτο..εγω τον εβαζα συνεχεια και αμα νευριαζε πολυ τον χαλαρωνα και μετα παλι στηθος γτ νομιζα και εγω πως δεν ειχα γαλα! Αλλα εφτιαξε μονο τ μετα απο λιγες μερες! 

dsXAp3.png

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Xrysats είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? Έχουμε 10 μέρες που μας χάλασε ο βραδινός ύπνος, γενικά μετά το 2 εμβόλιο είχε γκρίνια πολύ και  επειδή ταλαιπωρείται λίγο ακόμη με κολικούς μας χάλασε ο ύπνος. Κοιμότανε 2 ώρες μεσημέρι κ όλο το βράδυ 8 με 9 ώρες. Την έβαζα κουνια και ένα τραγούδι χαλαρωτικό κι κοιμότανε. Τώρα έχει τέτοια υπερένταση το βράδυ, που δν σταματάει πουθενά. Δν ξέρω αν την ενοχλούν τα ουλα τόσο πολύ γιατί έχουμε πολλά σάλια και όλη την ωρα έχει τα χεράκια στο στόμα. Πλέον μόνο αγκαλια κοιμάται μέσα στη μέρα και το βράδυ την κρατώ αγκαλιά κι μετ την βάζω κουνια. 

Επίσης γι την άσπρη γλώσσα εμάς η παιδιατρος μας είχε τρελάνει να καθαρίζω της μικρής τη γλώσσα με σόδα μαγειρική γιατί μου έλεγε εινι άσπρη πολύ. Η μικρή μου δν είχε κανεν αυμπτωμα βέβαια. Εκανα με σόδα δν είδα διαφορά και μετά από μέρες η μικρή είχε τσαντιστεί τόσο πολύ που την έκανα με σόδα κι μου χάλαγε το πρόγραμμα για φαγητό γιατί όταν πήγαινε Ν την ταισω νόμιζε ότι έχω σόδα.

Αλλά βρε κορίτσια η γλώσσα προς τ πίσω μένει άσπρη και επειδή είχα αλλάξει γαλα είδα ότι με το πρώτο γάλα της έμενε πάρα πολύ άσπρη και μετά με το δεύτερο δν είχε τόσο άσπρη γλώσσα. Ξαναγύρισα ε στο αρχικό γαλα και πάλι γίνεται άσπρη αρκετά. Οπότε είναι από το γάλα. 

Κ πως την καθάρισες την γλώσσα με σοδα; 

ydztp2.png
To get the code: 

Εμένα με σόδα μου είπε να πλένω το σφουγγάρι μπάνιου εάν χρησιμοποιήσω και αυτά τα γαντακια για τα ούλα. Για λόγους απολύμανσης για να μην πιάσουν μύκητες. Τώρα για τη γλωσσα του μωρου...λογικό μου φαίνεται @Xrysats να διαμαρτύρεται η μικρή σου! 

πρίν από 20 λεπτά , Sol_10 είπε:

Κοριτσια καλημερα!!! 

Και εμενα ο μπεμπης μια απο τ ιδια! Εχει ξεκινησει και πιανει και αμεσως στο στομα χαχαχα και τα χερακια του επισης..εγω μονο που το βλεπω απλα λιώνω! Βαρελακια δεν μου εχει  κανει ουτε εμενα...τον γυριζω μπρούμυτα και προσπαθει να γυρισει αλλα ως εκει! 

Σημερα περιμενω τις πρωτες εξετασεις του και από την ωρα που ξυπνησα απλα τρεμω μεχρι να μου στειλουν e mail..  μακαρι να ναι ολα καλα! 

@Alex1989 ουτε εμενα ετρεχε το στηθος μου ποτε...μονο το πρωι μπορεί να τρεξει επειδη εχει γεμίσει ολο το βραδυ.. επισης αυτο μου το εκανε και εμενα ενα διάστημα συνηθως τα απογευματα...να πιπιλαει και να νευριαζει και εβγαζα και εγω λιγο γαλα ομως μεσα σε 2 3 μερες σταμάτησε αυτο..εγω τον εβαζα συνεχεια και αμα νευριαζε πολυ τον χαλαρωνα και μετα παλι στηθος γτ νομιζα και εγω πως δεν ειχα γαλα! Αλλα εφτιαξε μονο τ μετα απο λιγες μερες! 

dsXAp3.png

Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας!

• Ευχαριστώ 1

preg.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. 

Αλεξ μου είχε πει να την καθαρίζω με Γάζα κ λίγο νερό με σόδα φαγητού μέχρι που την τιναξα φαίνεται και μετά δν μου έτρωγε καλά αλλά επειδή πήγα σε άλλη παιδίατρο μου είπε ότι μπορεί να ήταν από το γάλα. Γενικά μου έδωσε και ένα τζελ να βάζω στη γλώσσα για να της καθαρίσει. Τεσπα μαλάκια μου φυσικά που δ πήγα να της κάνω μια καλλιέργεια και δν μου έκοψε εμένα μέσα στο άγχος να τις πω γιατί λόγω κολικων είχα άγχος όλη μέρα γιατί έκλαιγε συνέχεια. 

Πλέον της μένει προς τα πίσω άσπρη γλώσσα και αυτή όταν τρώει γίνεται έντονο μετά με το σάλιο καθαρίζει αρκετά μπορώ να πω. 

Ρε κορίτσια σας είναι και εσάς ζωηρά τα παιδιά εμένα όλη μέρα πρέπει να έχει άτομο δίπλα να την απασχολεί άμα την αφήσω γκρινιάζει. Και επίσης το απόγευμα έχει μια χαζογκρινια. 

Καλαθούνα δν της αρέσει από μικρή να κάθεται και στο αυγό πάλι πολύ λίγο κάθεται. Τι να κάνω, δν γίνεται όλη την ώρα στα χέρια βόλτα με πέθανε χχααχαχαχαχαχα

Καλημερα κοριτσια! Μου φαινεται εχω το πιο αδυνατο μωρο.. Στο εμβολιο τριτου μηνα είμασταν σχεδον 6 κιλα. Αλλα η παιδίατρος μου ειπε οτι βαζει κανονικα βαρος οποτε δεν ανησύχησα. 

Εμεις ξυπνάμε ανα 3ωρο το βραδυ κ εχουμε αρκετη νευρικότητα. Κλασικα ολη μερα αγκαλιά ακόμα. 

Απο ανασκελα παει μπρούμυτα και προσπαθει να μπουσούλησει να φτάσει το παιχνιδια και νευριαζει παρα πολυ επειδη δεν μπορει.

@Xrysats το ιδιο θεμα εχω εγω,το εχω γραψει πολλες φορες. Μονο αγκαλια ο δικος μου. Όλη μερα κ δεν εχω κ βοήθεια κ καταλαβαίνεις. Ειναι στο παιδι τελικά. Απλα προσπαθω πλεον να βρω τρόπους να τον αφηνω κατω. Λιγο στον καναπε,λιγο στο γυμναστήριο λιγο στην κουνια ξεκλεβω χρονο να ξεκουραστώ. Επειδη δεν μπορουσα ουτε να φαω,ειδα οτι οταν τον εβαζα στον καναπε με ενα μαλακο μαξιλαρι πίσω του, να ειναι λιγο ανασηκωμένος δηλαδή και του μιλουσα,καθοταν κ προλαβαινα να φαω τουλάχιστον. Ειναι μεγαλο ζορι μη το συζητας.τα απογεύματα ειναι κουρασμενα κ γιαυτο γκρινιαζουν. Σεσουαρ λικνισμα κ τον παίρνει ο ύπνος ευτυχώς . Επίσης κ μενα θελει συνεχεια ναντον απασχολώ αλλα τα περισσοτερα μωρά μου ειπε η παιδίατρος βαριούνται ευκολα και θελουν να αλλαζουν ερεθίσματα. 

Το θετικο είναι πως αρχίσαμε να βγαίνουμε κ του αρεσει και καθεται,δεν κλαιει οποτε ξεθαρεψα κ εγω. 

@Sol_10 μου.περιμένουμε τα νεα σου!

Εμεις 13 Ιουλιου φευγουμε διακοπές και εχω αγχος για το αεροπλανο. @Alex1989 μου εσεις ταξιδεψατε? Δεν προλαβα να τα διαβάσω ολα 

DanXp2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Καλημερα κοριτσια! Μου φαινεται εχω το πιο αδυνατο μωρο.. Στο εμβολιο τριτου μηνα είμασταν σχεδον 6 κιλα. Αλλα η παιδίατρος μου ειπε οτι βαζει κανονικα βαρος οποτε δεν ανησύχησα. 

Εμεις ξυπνάμε ανα 3ωρο το βραδυ κ εχουμε αρκετη νευρικότητα. Κλασικα ολη μερα αγκαλιά ακόμα. 

Απο ανασκελα παει μπρούμυτα και προσπαθει να μπουσούλησει να φτάσει το παιχνιδια και νευριαζει παρα πολυ επειδη δεν μπορει.

@Xrysats το ιδιο θεμα εχω εγω,το εχω γραψει πολλες φορες. Μονο αγκαλια ο δικος μου. Όλη μερα κ δεν εχω κ βοήθεια κ καταλαβαίνεις. Ειναι στο παιδι τελικά. Απλα προσπαθω πλεον να βρω τρόπους να τον αφηνω κατω. Λιγο στον καναπε,λιγο στο γυμναστήριο λιγο στην κουνια ξεκλεβω χρονο να ξεκουραστώ. Επειδη δεν μπορουσα ουτε να φαω,ειδα οτι οταν τον εβαζα στον καναπε με ενα μαλακο μαξιλαρι πίσω του, να ειναι λιγο ανασηκωμένος δηλαδή και του μιλουσα,καθοταν κ προλαβαινα να φαω τουλάχιστον. Ειναι μεγαλο ζορι μη το συζητας.τα απογεύματα ειναι κουρασμενα κ γιαυτο γκρινιαζουν. Σεσουαρ λικνισμα κ τον παίρνει ο ύπνος ευτυχώς . Επίσης κ μενα θελει συνεχεια ναντον απασχολώ αλλα τα περισσοτερα μωρά μου ειπε η παιδίατρος βαριούνται ευκολα και θελουν να αλλαζουν ερεθίσματα. 

Το θετικο είναι πως αρχίσαμε να βγαίνουμε κ του αρεσει και καθεται,δεν κλαιει οποτε ξεθαρεψα κ εγω. 

@Sol_10 μου.περιμένουμε τα νεα σου!

Εμεις 13 Ιουλιου φευγουμε διακοπές και εχω αγχος για το αεροπλανο. @Alex1989 μου εσεις ταξιδεψατε? Δεν προλαβα να τα διαβάσω ολα 

Μπράβο Νικολ! Καλές βόλτες, θα δεις πόσο πιο ωραία θα περνάτε πλέον που θα βγαίνετε πιο συχνά! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Μπράβο Νικόλ χαίρομαι! Εμενα πλέον στη βόλτα θέλει αγκαλιά και δ θέλει καλαθούνα με τπτ ούτε το αυγό. Προσπαθώ κάθε μέρα, κάνουμε ένα κύκλο και μετα γκρινια θέλει να βγει. Πιο μικρή καθόταν τώρα τπτ. Υπομονή θα μεγαλώσουν τα σκατουλια μας χαχαχα

Κοριτσια μου ευτυχως Οι εξετασεις ειναι καλες!! Δεν έχει καποιο μικροβιο και τα ουρα του φυσιολογικα..και οι αιματολογικες μια χαρα!! Αυτο που μενει τωρα ειναι να βγουν την Πέμπτη και οι αλλεργιες να δουμε που εχει και αν εχει! Εγω συνεχιζω εννοειται να μην τρωω και δεν σας κρυβω οτι ζοριζομαι αλλα προσπαθω..πρεπει να κατσω να βρω συνταγες να φτιαχνω τιποτα στο σπιτι γτ απο σουπερ μαρκετ δεν ξερω τι να αγοραζω πλεον! Και εγω γενικα που ειμαι του γλυκου και τωρα δεν μπορω να φαω αφηστε...θα κανω ομως οτι μπορω!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

@Sol_10 μπραβο για τις εξετασεις! Κουραγιο με το θεμα των αλλεργιων. Για σενα θα ειναι πιο πολυ δυσκολο παρα για το μωρο. Θα περασει ομως, ειναι πολυ κοινο.

@palmoira ζηλεψα να ξερεις! Φτου φτου εχεις πολυ συνεργασιμο μωρο. Η δικια μου δεν θελει πολλα πολλα. Ελπιζω μεγαλωνοντας να αλλαξει.

@Nicol_εγινε το θαυμα με τη βολτα; Μακαρι ετσι να συνεχισει! Πιο λιγα κιλα αλλα κ ο πιο ζουζουνος με τα βαρελακια του.

Η δικια μου τρωει με μανια οτι πανακι πεσει στο χερι της. Κυριως τις σαλιαρες, εχει πολυ πλάκα κ πολυ σαλιο! Ακομη δεν λεει να γυρισει απο μπρουμητα ανασκελα. Ισως φταιω κ εγω που δεν την βαζω μπρουμητα πολυ μεσα στη μερα. Αλλα γκρινιαζει πολυ ρε γμτ κ δεν μπορω.

• Μου αρέσει 1

8sqJp3.png

7 ώρες πρίν, Sol_10 είπε:

Κοριτσια μου ευτυχως Οι εξετασεις ειναι καλες!! Δεν έχει καποιο μικροβιο και τα ουρα του φυσιολογικα..και οι αιματολογικες μια χαρα!! Αυτο που μενει τωρα ειναι να βγουν την Πέμπτη και οι αλλεργιες να δουμε που εχει και αν εχει! Εγω συνεχιζω εννοειται να μην τρωω και δεν σας κρυβω οτι ζοριζομαι αλλα προσπαθω..πρεπει να κατσω να βρω συνταγες να φτιαχνω τιποτα στο σπιτι γτ απο σουπερ μαρκετ δεν ξερω τι να αγοραζω πλεον! Και εγω γενικα που ειμαι του γλυκου και τωρα δεν μπορω να φαω αφηστε...θα κανω ομως οτι μπορω!

Επειδή ο άντρας μου έχει δυσανεξία στη λακτόζη και στα λιπαρα σε καταλαβαινω. Είναι παρα πολλά τα προϊόντα που περιέχουν γάλα και δεν το υποψιαζόμαστε. Επειδή πολύς κόσμος έχει θέμα υπάρχουν πολλά προϊόντα χωρίς γαλακτοκομικά πλέον. Λίγο προσοχή με τις κρέμες γάλακτος, όσες γράφουν φυτικές εννοούν συνήθως με φυτικά λίπη. Ακόμη και κρέατα μοσχαρι αποχής μπορείς να βρεις. Στο σούπερ μαρκετ θα συνηθίσεις...Επίσης, στα μαγαζιά εξω σε πολλά έχουν πλέον καταλόγους με όλα τα αλλεργιογόνα ή μπορείς να ζητάς να ρωτήσουν στην κουζίνα εάν περιέχεται κάτι που σε πειράζει. Ζαχαροπλαστεία θα βρεις άνετα με γλυκά για βιγκαν αλλά και πολλές συνταγες στο ιντερνετ. Υπάρχει ολόκληρη σειρά προϊόντων της αρλα χωρίς γαλακτοκομικά. Εγώ εύχομαι παντως να είναι κάτι παροδικό και να συνεχίσεις κανονικά τη διατροφη σου! Μίλα και με την παιδίατρο μόλις βγουν οι εξετάσεις, συνήθως έχουν ξανασυναντήσει τέτοια προβλήματα και ξέρουν να σε κατευθύνουν ακριβώς. 

Just now, evio είπε:

Γεια σας κοριτσια!

@Sol_10 μπραβο για τις εξετασεις! Κουραγιο με το θεμα των αλλεργιων. Για σενα θα ειναι πιο πολυ δυσκολο παρα για το μωρο. Θα περασει ομως, ειναι πολυ κοινο.

@palmoira ζηλεψα να ξερεις! Φτου φτου εχεις πολυ συνεργασιμο μωρο. Η δικια μου δεν θελει πολλα πολλα. Ελπιζω μεγαλωνοντας να αλλαξει.

@Nicol_εγινε το θαυμα με τη βολτα; Μακαρι ετσι να συνεχισει! Πιο λιγα κιλα αλλα κ ο πιο ζουζουνος με τα βαρελακια του.

Η δικια μου τρωει με μανια οτι πανακι πεσει στο χερι της. Κυριως τις σαλιαρες, εχει πολυ πλάκα κ πολυ σαλιο! Ακομη δεν λεει να γυρισει απο μπρουμητα ανασκελα. Ισως φταιω κ εγω που δεν την βαζω μπρουμητα πολυ μεσα στη μερα. Αλλα γκρινιαζει πολυ ρε γμτ κ δεν μπορω.

Και εμένα δεν μπορεί ακόμη να γυρίσει από μπρούμυτα ανάσκελα. Πιστεύω όμως ότι είναι λίγο τεμπελα! Με το που την ξαπλώνω ανάσκελα γυρνάει κατευθείαν. Την αφήνω αρκετή ώρα στα αφρολέξ παζλ που πήραμε από τα τζάμπο κάτω στο πάτωμα. Της αρέσει πολύ γιατί έχουν έντονα χρώματα και σκορπάω παιχνιδάκια γύρω γύρω. Η μεγάλη διαφορά που έχω δει εγώ τις τελευταίες μέρες είναι με την αληλεπίδραση μαζί μου αλλά και με τα παιχνίδια της. Πολλά παιχνίδια που πριν δεν τους έδινε καμία σημασία πλέον τρελαίνεται και άλλα που έπαιζε πιο παλιά πλέον δεν της δημιουργούν κανενα ενδιαφέρον. Μιλάει όλο και περισσότερο και προσπαθεί να κάνει ολόκληρη συζήτηση. Της μιλάς και απαντάει. Γέλιο πλέον εκτός από χαμόγελα κελαριστό. Γενικά είναι απόλαυση! Μουσική ακούμε πολύ και της τραγουδάω και εγώ. Προσπαθώ να ακούει παιδικά τραγουδάκια, κλασική μουσική και χαλαρωτικη αλλά εάν ακουστεί κανενα τσιφτετελε στην τηλεόραση τρελαίνεται! Έχει πολύ πλάκα, ο άντρας μου με κοροϊδεύει! 

• Μου αρέσει 3

preg.png

@palmoira φτου φτου η μπεμπουλα σου!! Πολυ καλη και συνεργασιμη! Εμεις τωρα περναμε πιο εντονη την φαγουρα στα ουλα και του βαζω κρεμουλα και του αρεσει πολυ χαχα σημερα μου ηρθε και εμενα ενα χαλακι που του πηρα και θα τον βαλω κατω μαζι με το γυμναστηριο να παιζει..γτ πανω στον καναπε και στο κρεβατι φοβομουν πλεον ετσι οπως κανει!

Κοριτσια βγηκαν και οι αλλεργιες και ολα αυτα που είχε γραψει η γιατρος ειναι μη ανιχνευσιμα... δεν μπορω μα καταλαβω τι γίνεται  τωρα...και περιμενω να με παρει και η γιατρος να μ πει και καθομαι σε αναμμένα καρβουνα! Μηπως ειναι ακομα μικρουλη για να δειξουν οι εξετασεις με τις αλλεργιες?? Και αν δεν εχει καπου αλλεργια τοτε γτ εβγαλε αιμα? 

• Μου αρέσει 1

Just now, Sol_10 είπε:

@palmoira φτου φτου η μπεμπουλα σου!! Πολυ καλη και συνεργασιμη! Εμεις τωρα περναμε πιο εντονη την φαγουρα στα ουλα και του βαζω κρεμουλα και του αρεσει πολυ χαχα σημερα μου ηρθε και εμενα ενα χαλακι που του πηρα και θα τον βαλω κατω μαζι με το γυμναστηριο να παιζει..γτ πανω στον καναπε και στο κρεβατι φοβομουν πλεον ετσι οπως κανει!

Κοριτσια βγηκαν και οι αλλεργιες και ολα αυτα που είχε γραψει η γιατρος ειναι μη ανιχνευσιμα... δεν μπορω μα καταλαβω τι γίνεται  τωρα...και περιμενω να με παρει και η γιατρος να μ πει και καθομαι σε αναμμένα καρβουνα! Μηπως ειναι ακομα μικρουλη για να δειξουν οι εξετασεις με τις αλλεργιες?? Και αν δεν εχει καπου αλλεργια τοτε γτ εβγαλε αιμα? 

Μπράβο! Πολύ όμορφα νέα! Θα μιλήσεις με τη γιατρό και θα σε καθοδηγήσει. Αντε περιμένουμε νέα σας! 

preg.png

3 ώρες πρίν, evio είπε:

Γεια σας κοριτσια!

Καλησπέρα evia και εμένα τρώει τις σαλιάρες με μανία και δαχτυλάκια χαμός. Θα ταλαιοωρουνται με τα ούλα τα ζουζούνια μας. Εμένα μπρούμυτα κάθεται πλέον πιο πολύ. Εμένα επίσης πιάνει τα χεράκια της τα δύο τα κοιτάει τα τεντωνει τα σφίγγει και έχει πλάκα. Στο κάνει εσένα αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...