Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες Μαρτιου 2019!!

oneira_glyka

Recommended Posts

Just now, Xrysats είπε:

Σε ευχαριστώ Νικόλ, θα πάω να πάρω. Στα φαρμακεία λογικά θα εχουν πιστεύω. Έχεις πάρει εσύ, μπορείς να μου προτείνεις ποια να πάρω? 

Δεν πηρα ακομα Χρυσα. Προς το παρόν μονο ταμπλετες χωρις αρωμα κ κουνούπιερα για το καροτσι

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Xrysats είπε:

Σε ευχαριστώ Νικόλ, θα πάω να πάρω. Στα φαρμακεία λογικά θα εχουν πιστεύω. Έχεις πάρει εσύ, μπορείς να μου προτείνεις ποια να πάρω? 

Κριλεν της φρεζιντερμ αφρό για πάνω στα ρούχα, cer8 για παιδιά αυτοκόλλητο για καροτσι. Στο σπίτι οποιοδήποτε άοσμο και οπωσδήποτε κουνουπιερα για καροτσι. Έχει στα τζάμπο πάμφθηνη 

preg.png

7 ώρες πρίν, Xrysats είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Αργησα να μπω στην ομάδα αλλά χαίρομαι που σας βρήκα. Γέννησα 5 Μαρτίου την μπεμπούλα μου και τώρα κλείσαμε τους 3 μηνες. Έχω διαβάσει όλα τα μνμ σας και να σας πω και εγώ τα νέα μου. Με τη μικρή από πολύ νωρίς είχαμε κολικούς τους οποίους και ακόμη έχουμε άλλα όχι σε τόσο ένταση. Θήλασα πολύ λίγο και μετά έδωσα φορμουλα λόγω ότι το στήθος μου δν είχε πολύ γάλα. Περιττό να σας πω ότι μετά το δεύτερο εμβόλιο η μικρή μου είχε πολύ γκρίνια ενώ στο πρώτο μια μέρα γκρίνια και τπτ άλλο. Ευελπιστώ να χαλαρώσουμε από κολικούς γιατί έχει κουραστεί πολύ η μπεμπούλα μου :sad::sad::sad: έχει και πολλά αέρια κάθε μέρα. Θα χαρώ πολύ να τα λέμε

Εμένα η παιδίατρος μου είπε να μην δώσω νερό καθόλου μόνο γάλα και νερακι θα δώσω μόνο όταν ξεκινήσει τροφή μετά τους 5 μήνες. Αλλά πως θα βγει το καλοκαίρι βρε κορίτσια χωρίς να πίνει και λίγο νερακι δν ξέρω. Επίσης μου είπε αντηλιακό απαγορεύεται τώρα και θα βάλεις μετά τους 5 με 6 μήνες. Και τι θα κάνω ολόκληρο καλοκαίρι δν ξέρω :sad:

Καλώς ήρθες!! Να το χαίρεσαι το νινί σου..

Κ εμάς νερό δεν μας είπε.. Όταν αρχίσει τις τροφές.. Κ αντηλιακό μου είπε ότι μπορώ να του βάλω.. Κ εμένα έχει αυξήσει θηλασμους κ επίσης εδώ κ δύο μέρες γυρίζει κ εμένα.. το κάνει συνέχεια κ πλέον δεν του έχω εμπιστοσύνη να τον αφήσω μόνο.. αλλού τον βάζω αλλού τον βρίσκω..

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, σας δαγκώνουν κ εσάς στο θηλασμό? Δύο μέρες τώρα εκεί που θηλάζει σταματάει κ δαγκώνει δυνατά την θηλή κ πονάει αφάνταστα κ μόλις του μιλήσω γελάει κ την αφήνει.. Δεν είναι καθόλου αστείο όμως... Είναι πόνος.. εσάς το κάνουν?

• Μου αρέσει 1

Καλημερα σε ολες!

@Xrysatsκαλωσηρθες! Ακομη ταλαιπωρειται απο κολικους η μικρη σου; Περαστικα σας συντομα!

Κ εμενα κοριτσια δεν μου ειπε κατι η γιατρος για νερο, νομιζω ειναι πολυ νωρις. @Sol_10 προσφερε του πιο συχνα στηθος να ξεδιψαει. 

Ααα καλε συγχαρητηρια στα παιδακια που αρχισαν να κανουν βαρελακια! Εμεις οχι ακομη.

@February17 εδω εχω κ εγω ενα κροκοδιλακι. Να δω οταν θα βγαζει δοντια τι θα γινει με τα δαγκωματα...

• Μου αρέσει 3

8sqJp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Nicol_ είπε:

Εμενα δαγκώνει μερικες φορες ναι.οχι πολυ δυνατά αλλα ποναει φυσικα.

Καλημερα κοριτσια! Δυσκολη νυχτα με την κωλοζεστη..

Πωπω η ζεστη της Θεσ/νικης δεν παλευεται, σε συνδιασμο με την υγρασια...νομιζω δεν υπαρχει πολη με χειροτερο κλιμα στην Ελλαδα. Κουραγιο!

Εμενα πιο παλια μου ειχε κανει κ φουσκαλες στη μια θηλη απο το δαγκωμα. Ευτυχως σταματησε να δαγκωνει τοσο συχνα.

Πηγα πηρα αυτοκολλητα αντικουνουπικα σημερα. Εχω κ κριλεν κ κουνουπιερα για το καροτσι. Να μην φοβαμαι να την βγαζω εξω μετα απο καποια ωρα. Πηρα κ ενα λαδι της φρεζιντερμ για την νινιδα να το δοκιμασω σημερα γιατι με το σκετο ελαιολαδο χαΐρι δεν βλεπω. Επισης εχει πολλες μερες που δεν κοιμαται πανω απο 2-3 μισαωρα μεσα στη μερα. Τα δικα σας ποσο κοιμουνται;

8sqJp3.png

Just now, evio είπε:

Πωπω η ζεστη της Θεσ/νικης δεν παλευεται, σε συνδιασμο με την υγρασια...νομιζω δεν υπαρχει πολη με χειροτερο κλιμα στην Ελλαδα. Κουραγιο!

Εμενα πιο παλια μου ειχε κανει κ φουσκαλες στη μια θηλη απο το δαγκωμα. Ευτυχως σταματησε να δαγκωνει τοσο συχνα.

Πηγα πηρα αυτοκολλητα αντικουνουπικα σημερα. Εχω κ κριλεν κ κουνουπιερα για το καροτσι. Να μην φοβαμαι να την βγαζω εξω μετα απο καποια ωρα. Πηρα κ ενα λαδι της φρεζιντερμ για την νινιδα να το δοκιμασω σημερα γιατι με το σκετο ελαιολαδο χαΐρι δεν βλεπω. Επισης εχει πολλες μερες που δεν κοιμαται πανω απο 2-3 μισαωρα μεσα στη μερα. Τα δικα σας ποσο κοιμουνται;

Καλημέρα!  Κ μεις μέσα στην μέρα κάπου τόσο κοιμομαστε.  2 με 3 μισάωρο αλλά  πάντα στην αγκαλιά  μου πάνω...  Αλλιώς καθόλου..  Αλλά μην είμαι αχαριστη...  Φτιάξαμε τον βραδινό ύπνο..  Χιχι :) εμένα δεν γυρίζει ακόμη συστηματικά αλλά μια φορά το έκανε από μπρουμυτα  γύρισε ανάσκελα.  Πόση ώρα κορίτσια την ημέρα τα αφήνετε μπρουμυτα; 

ydztp2.png
To get the code: 

Γεια σας κορίτσια. Εγώ γέννησα 8 Απριλίου. Απλά σας διαβάζω εδώ και καιρό για να ξέρω τι να περιμένω. Γέννησα με καισαρική νωρίτερα ένα αγοράκι 3570. Είχα Πητ 27/4. Προσπαθώ να τον θηλάζω αλλά πάντα του δίνω και συμπλήρωμα αρκετό. Η αλήθεια είναι ότι άργησα να ξεκινήσω θηλασμό λόγω προβλήματος υγείας με την χολή μου. Τώρα είμαι μια χαρά και έχω όρεξη να τον θηλάζω. Δεν ξέρω σκέφτομαι να πάρω μαγιά μπύρας. Εσείς τι λέτε;

@February17 τι κάνεις; Είχαμε συναντηθεί στο νοσοκομείο. Είμαι αυτή που δούλευα στο σχολείο της μαμάς σου.

Καλησπέρα κορίτσια. 

Σήμερα γυρίσαμε και εμείς από υπτια μπρούμυτα 2 φορές το έκανε και τρόμαξε κιόλας χαχαχχαχα είχε πολύ γέλιο. 

Evio ναι ακόμη έχει κολικούς αλλά πιο ήπιους. Ελπίζω να σχολαμε σύντομα. 

Ρε κορίτσια εσάς σας βάζει τα δαχτυλάκια στο στόμα επίμονα? Εμένα δν δέχεται πιπίλα με τίποτα αλλά όλη μέρα βάζει δαχτυλάκια στο στόμα. Επίσης την κουνουπιερα στην κούνια που της έβαλα νευριάζει συνέχεια δν την θέλει... Χαχχαχχα οπότε φαντάζομαι ούτε στην καλαθούνα θα την θέλει..  

Καλώς ήρθες xioni, να σου ζήσει το μωράκι σου.!

Διαφημίσεις

Just now, Xioni είπε:

Γεια σας κορίτσια. Εγώ γέννησα 8 Απριλίου. Απλά σας διαβάζω εδώ και καιρό για να ξέρω τι να περιμένω. Γέννησα με καισαρική νωρίτερα ένα αγοράκι 3570. Είχα Πητ 27/4. Προσπαθώ να τον θηλάζω αλλά πάντα του δίνω και συμπλήρωμα αρκετό. Η αλήθεια είναι ότι άργησα να ξεκινήσω θηλασμό λόγω προβλήματος υγείας με την χολή μου. Τώρα είμαι μια χαρά και έχω όρεξη να τον θηλάζω. Δεν ξέρω σκέφτομαι να πάρω μαγιά μπύρας. Εσείς τι λέτε;

@February17 τι κάνεις; Είχαμε συναντηθεί στο νοσοκομείο. Είμαι αυτή που δούλευα στο σχολείο της μαμάς σου.

Κ γω θελω  να πάρω τα χάπια χάπια  μαγιάς  μπύρας  αλλά όλο το αμέσως μέχρι τώρα. Ρώτησα κ τον γυναικολογο κ τον παιδιατρο  μου  κ μου είπε πως δεν υπάρχει  πρόβλημα  κ απ ότι διάβασα  κιόλας έχουν αποτέλεσμα  συχνά. Βέβαια  δεν  ξέρω ακριβώς την δοσολογία  που πρέπει  να τα παίρνεις 

Just now, Xrysats είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. 

Σήμερα γυρίσαμε και εμείς από υπτια μπρούμυτα 2 φορές το έκανε και τρόμαξε κιόλας χαχαχχαχα είχε πολύ γέλιο. 

Evio ναι ακόμη έχει κολικούς αλλά πιο ήπιους. Ελπίζω να σχολαμε σύντομα. 

Ρε κορίτσια εσάς σας βάζει τα δαχτυλάκια στο στόμα επίμονα? Εμένα δν δέχεται πιπίλα με τίποτα αλλά όλη μέρα βάζει δαχτυλάκια στο στόμα. Επίσης την κουνουπιερα στην κούνια που της έβαλα νευριάζει συνέχεια δν την θέλει... Χαχχαχχα οπότε φαντάζομαι ούτε στην καλαθούνα θα την θέλει..  

Καλώς ήρθες xioni, να σου ζήσει το μωράκι σου.!

Αχ άσε κ μένα ούτε  να την δει την πιπίλα. Όσο για τα χέρια συνέχεια  σχεδόν στο στόμα, όχι τα δάχτυλα αλλά μπουνιτσα...  Την πιπιλαει  συνέχεια...  Κ αν δεν έχει  αυτή πιπιλαει τα ρούχα,  την κουβερτουλα  της... Εμένα.... Όπου  βρει.. Χιχι  :}  όλη μερα,..  Γενικά  νομίζω  πως έχουν  αρχίσει  να ενοχλούν  κ τα ουλα...  Γιατί έχει αρχίσει να δαγκώνει κ την θηλη από το ο μπουκάλι  της πολλές φορές... 

ydztp2.png
To get the code: 

Καλησπερα κοριτσια δαβαζω για τα χαπια που λετε να σας πω την αποψη μου κ αν θελετε το κανετε εμενα η μαγια μπυρας δε μου αυξησε την παραγωγη καθολου για να δεις αποτελεσμα πρεπει να παιρνεις 10 χαπια επι 7 φορες την ημερα αν το κανεις αυτο σε φουσκωνουν απιστευτα κ ανοιγουν κ την όρεξη εγω ειδα διαφορα με την τριγωνελα 3 χαπια επι τρεις φορες την ημερα με το φαγητο. στις πεντε μερες ειδα αυξηση κ στις δεκαπεντε ακομα πιο πολυ μετα σταματας για μια εβδομαδα κ τα ξαναπαιρνεις αν θες συμβουλος μου το ειπε κ οντως ειδα μεγαλη διαφορα επισης πολυ νερο κοριτσια!

0EKFp2.png

Και εμένα δεν θέλει πιπίλα και βάζει την μπουνιτσα του στο στόμα. Χαχα! Αλλά δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Είναι φυσιολογικό νομίζω. 

Διάβασα για την μαγιά 7 χάπια 3 φορές την μέρα. Τα ξεκίνησα τώρα και θα σας πω. Ήδη βέβαια έχω δει διαφορά με το συνεχή θηλασμό. Τον θηλαζω πρώτα και μετά του δίνω συμπλήρωμα. Στην αρχή του έδινα πιο πολύ. Το πρόβλημα μου είναι ότι είναι λαίμαργος και τρώει όλο το γάλα από το μπουκάλι και μετά αν έχει πιεί παραπάνω το βγάζει και ζοριζεται ... Οπότε δεν ξέρω πόσο συμπλήρωμα να του κάνω.

Με τα κουνούπια και εγώ έχω πρόβλημα. Η παιδίατρος μου είπε όχι αντικουνουπικο μέσα στο σπίτι. Οπότε κλείνω πριν σουρουπιασει και κυνηγάω με την σαγιονάρα αν μπει κανένα...

Σκέφτομαι να βάλω κουνουπιέρα. Στο καρότσι πήρα από τα τζάμπο μια και είναι μια χαρουλα..

Just now, Vasoth. είπε:

Καλησπερα κοριτσια δαβαζω για τα χαπια που λετε να σας πω την αποψη μου κ αν θελετε το κανετε εμενα η μαγια μπυρας δε μου αυξησε την παραγωγη καθολου για να δεις αποτελεσμα πρεπει να παιρνεις 10 χαπια επι 7 φορες την ημερα αν το κανεις αυτο σε φουσκωνουν απιστευτα κ ανοιγουν κ την όρεξη εγω ειδα διαφορα με την τριγωνελα 3 χαπια επι τρεις φορες την ημερα με το φαγητο. στις πεντε μερες ειδα αυξηση κ στις δεκαπεντε ακομα πιο πολυ μετα σταματας για μια εβδομαδα κ τα ξαναπαιρνεις αν θες συμβουλος μου το ειπε κ οντως ειδα μεγαλη διαφορα επισης πολυ νερο κοριτσια!

Πήρα ένα χάπι τριγωνελα και με χάλασε παρά πολύ. Το ρευομουν όλη μέρα. Οπότε μου πήρε ο σύζυγος την μαγιά μπύρας εδώ και ένα μήνα και σήμερα την ξεκίνησα....

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

• Μου αρέσει 2

Και εμένα μπουνιτσα τα βάζει αλλά μερικές φορές πιπίλαει τα δάχτυλα όχι κάποιο συγκεκριμένο. Χαχχχα καλ λέτε πιπίλαει τα ρούχα της ναι χαχχχαχ. Λογικά θα της ενοχλούν τα ουλα τι να πω. Αντε να βγάλουνε κανένα δοντάκι να τρελαθούμε χαχχχα. 

Κοριτσια εγώ θα την βαφτίσω 15 Αύγουστο. Εσείς πότε σκέφτεστε για βάφτιση? 

Γεια σου @Xioni κ σε σενα! Μπεμπαρος ο δικος σου, πού να γεννιοταν κ στην πητ! Ειναι μια τηλ γραμμη που μπορεις να απευθυνθεις για θηλασμο 10525 κ φυσικα αμα μπορεις να απευθυνθεις σε συμβουλο θηλασμου βοηθαει πολυ. Απο την δικη μου οπτικη αξιζει να το παλεψεις! 

Και η δικια μου εχει πολυ καιρο που πιπιλαει την μπουνιτσα της κ το βρισκω τερμα χαριτωμενο. Τα δοντια ακομη δεν την ενοχλουν, την κοιταξε η γιατρος. Ειναι αναπτυξιακο ολο αυτο.

@Alex1989 μεχρι πριν λιγο καιρο κοιμοταν κανα 3ωρο συνεχομενα κ εκανα κ καμια δουλεια. Τωρα με τα μισαωρακια τιποτα... Αλλα μην τα θελουμε κ ολα δικα μας αμα κοιμουνται το βραδυ :mrgreen:

8sqJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...