Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Μαρτιου 2019!!

oneira_glyka

Recommended Posts

Just now, Nicol_ είπε:

Καλημέρα! !! Α ευτυχως evio μακαρι και σε μενα να ειναι ετσι. Αύριο το πρωι θα το κανουμε. 

Πως τα πατε? Εμενα εχει κανα 2 μερες κοιμαται καλα το βραδυ. Τρώει γύρω στις 10 και μετα κοιμαται 5-6 ωρες! Μακαρι να το κρατησει. 

Μια χαρα θα το κρατησει! Μεγαλωνουν κ θα κοιμουνται πιο καλα, θα θηλαζουν κ πιο γρηγορα κ μετα ξανα υπνο. Η δικια μου εχει μυξουλες παλι οποτε δεν κοιμαται τοσο καλα αλλα καμια σχεση με τις αρχες. Ξεκουραζομαι τα βραδια καλυτερα. Ενα βραδυ ειχε κοιμηθει 8ωρο, ειχα να κοιμηθω 8ωρο συνεχομενο απο οταν εμεινα εγκυος :shock:

• Μου αρέσει 5

8sqJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, evio είπε:

Μια χαρα θα το κρατησει! Μεγαλωνουν κ θα κοιμουνται πιο καλα, θα θηλαζουν κ πιο γρηγορα κ μετα ξανα υπνο. Η δικια μου εχει μυξουλες παλι οποτε δεν κοιμαται τοσο καλα αλλα καμια σχεση με τις αρχες. Ξεκουραζομαι τα βραδια καλυτερα. Ενα βραδυ ειχε κοιμηθει 8ωρο, ειχα να κοιμηθω 8ωρο συνεχομενο απο οταν εμεινα εγκυος :shock:

8ωρο??? Τι ειναι αυτό? ?? Χαχα μπραβο στη μικρούλα σου παντα τετοια :)

• Χαχα 2

DanXp2.png

22 ώρες πρίν, Sol_10 είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα!!! Σας διαβαζω συνεχεια αλλα δν κατάφερνα να σας γραψω!

Απο οτι βλεπω ξεκινανε τα εμβόλια! Και εμεις θα κανουμε στις 14 Μαΐου οπως επισης θα κανουμε και υπερηχο των ισχιων! Θα κανει καμια σας τετοιον υπέρηχο?η γιατρος μου ειπε πως το κανει σε ολα τα παιδακια εγω ομως φοβαμαι για να ειμαι ειλικρινης!

Κατα τ αλλα ειμαστε καλα αλλα τα πονακια εξακολουθουν να υπάρχουν...νοιωθω πως δν θα σταματησουν ποτε. Εκει που ειχε ηρεμησει λιγες μερες ξαναρχισαν παλι! Το βραδυ ευτυχως είναι πολυ ησυχος και ευτυχως ξυπναει μια φορα να φάει και καποιες φορες και καθολου! 

Παντως κοριτσια μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα παιδακια μας! Κοιταζω φωτογραφιες απο ημερων που ηταν και τον κοιταζω τωρα και δν εχω καταλαβει πως εχει περασει ο καιρος!!

Εμεις κάναμε υπέρηχο ισχύων. Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο σαν διαδικασία,δεν θα ταλαιπωρηθεί καθόλου το μωρό σου. Πιο πολύ τυπικό είναι, εάν υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τα ισχυα θα το είχε δει και ο παιδίατρος σου. 

Πολύ χαιρομαι που όσο περνάει ο καιρός τα μωράκια σας κοιμούνται περισσότερο και έχουν αρχίσει τα γελάκια και τις φωνούλες. Κάθε μέρα την κοιτάω και μου φαίνεται διαφορετική η Μπέμπα μου. Τώρα είμαστε στη φάση που της μιλάς και απαντάει με φωνούλες, πιάνει με τα χεράκια της και γελάει πολύ περισσότερο και πιο συνειδητά. Έχουμε ξεκινήσει και αναζήτησή βρεφικού σιγά σιγά για του χρόνου το Μάιο. Έχω δίλλημα για το εάν πρέπει να πάει βρεφικό ή να βρούμε κοπέλα στο σπίτι. Νόμιζα ότι είχα άπλετο χρόνο για να το σκεφτώ αλλά δεν ισχύει. Οι θέσεις κλείνονται για του χρόνου αυτή την εποχή και σε κάποιους βρεφικούς μου είπαν ότι έχουμε αργήσει κιόλας. Η μικρή θα είναι 14 μηνών όταν λέμε να τη στείλουμε. Το Δεκέμβριο γυρνάω στη δουλειά και μάλλον από Δεκέμβρη μέχρι Μάιο θα την κρατήσει κοπέλα σπίτι ή η μητέρα μου. Δε θέλω μέσα στο χειμώνα να ξεκινήσει που θα είναι φουλ οι ιώσεις. Κάποιοι φίλοι μας μου λένε ότι και πάλι είναι πολύ μικρή καλύτερα όταν γίνει 2 χρόνων, άλλοι ότι είναι καλύτερα στο σχολείο από θέμα κοινωνικοποίησης. Εσείς κοριτσια έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε όταν επιστρέψετε στη δουλειά? 

• Ευχαριστώ 1

preg.png

4 ώρες πρίν, evio είπε:

Ερώτηση κορίτσια από περιέργεια;.  Πόση ώρα περίπου κατά μέσο όρο κρατάει κάθε θηλασμός σας; κ αφού θηλασουν  μέχρι να κοιμηθεί ξανά,  πως περνάτε την ώρα;  στο στήθος  πιπιλουν,  αγκαλιά,  ξαπλωμενα  μόνα τους ; εμάς ο θηλασμός κρατάει περίπου  20 λεπτά,  όταν πεινάει κ ξεκινήσει  κανονικά να τρώει,  αλλά μετά μέχρι να κοιμηθεί ξανά ζητάει το στήθος κ είναι σχεδόν όλη την ώρα  εκεί,  θα ψιλό τρώει κ θα πιπιλαει 

1 ώρα πρίν, palmoira είπε:

Εμεις κάναμε υπέρηχο ισχύων. Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο σαν διαδικασία,δεν θα ταλαιπωρηθεί καθόλου το μωρό σου. Πιο πολύ τυπικό είναι, εάν υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τα ισχυα θα το είχε δει και ο παιδίατρος σου. 

Πολύ χαιρομαι που όσο περνάει ο καιρός τα μωράκια σας κοιμούνται περισσότερο και έχουν αρχίσει τα γελάκια και τις φωνούλες. Κάθε μέρα την κοιτάω και μου φαίνεται διαφορετική η Μπέμπα μου. Τώρα είμαστε στη φάση που της μιλάς και απαντάει με φωνούλες, πιάνει με τα χεράκια της και γελάει πολύ περισσότερο και πιο συνειδητά. Έχουμε ξεκινήσει και αναζήτησή βρεφικού σιγά σιγά για του χρόνου το Μάιο. Έχω δίλλημα για το εάν πρέπει να πάει βρεφικό ή να βρούμε κοπέλα στο σπίτι. Νόμιζα ότι είχα άπλετο χρόνο για να το σκεφτώ αλλά δεν ισχύει. Οι θέσεις κλείνονται για του χρόνου αυτή την εποχή και σε κάποιους βρεφικούς μου είπαν ότι έχουμε αργήσει κιόλας. Η μικρή θα είναι 14 μηνών όταν λέμε να τη στείλουμε. Το Δεκέμβριο γυρνάω στη δουλειά και μάλλον από Δεκέμβρη μέχρι Μάιο θα την κρατήσει κοπέλα σπίτι ή η μητέρα μου. Δε θέλω μέσα στο χειμώνα να ξεκινήσει που θα είναι φουλ οι ιώσεις. Κάποιοι φίλοι μας μου λένε ότι και πάλι είναι πολύ μικρή καλύτερα όταν γίνει 2 χρόνων, άλλοι ότι είναι καλύτερα στο σχολείο από θέμα κοινωνικοποίησης. Εσείς κοριτσια έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε όταν επιστρέψετε στη δουλειά? 

Κοριτσια εμείς σήμερα σαραντισαμε... Να χουμε αρχίσει να μοιραζουμε τα πρώτα μας χαμογελα κ να κάνουμε <<αγου>>... @palmoira θα σου απαντήσω στην ερώτηση μιας που εγώ είμαι μέσα στο κλίμα αυτό  καθώς δουλεύω σε βρεφονηπιακο  σταθμό. Εγώ έχω βέβαια μεγαλύτερα παιδιά,  αλλά έχω επαφή κ βλέπω την εξέλιξη και των μικρότερων παιδιών που ξεκινούν τον παιδικό σταθμό. Θεωρώ πως όσο καλή κ αν είναι μια κοπέλα να προσέχει το παιδί στο σπίτι, όσο δημιουργικά κ αν το απασχολεί,  η επαφή του παιδιού κ η συναντά στροφή του με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του είναι ένα κομμάτι που δεν αναπληρωνονται κ παίζει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα του κ στην ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων,  ακόμα και από την ηλικία των 2 ετών. Βέβαια οι ίωσεις είναι ένα στάδιο που θα το περάσει κάθε παιδί σχεδόν,  αλλά είναι μέχρι να αποκτήσει  αντισώματα,  κ το κάθε παιδί το περνά διαφορετικά  ανάλογα τον οργανισμό  του,  δεν θα ειναι όμως συνέχεια επιρρεπες  στις ιωσεις  μόνο τον πρώτο καιρό. Εγώ θα προτιμούσα μέχρι τα δύο χρόνια να είμαι με το παιδί  μου ιδανικά...  Αλλά κάτι τέτοιο στην Ελλάδα δεν ιφισταται.. Αν δουλεύεις... Θεωρώ όμως πως στην ηλικία των 12 με 15 μηνών είναι μια καλή ηλικία να ξεκινήσει το παιδί σταθμό,  εφόσον οι γονείς  το έχουν αποφασίσει..  Γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό..  Να είναι οι γονείς έτοιμοι  πρώτα για αυτό το μεγάλο βήμα,  κ μετά να προετοιμασουν κ το παιδί. Εγώ λοιπόν θα πάρω την 6μηνη αδεια που δικαιούμαι  κ μετά όταν το παιδί θα είναι περίπου  ενός χρόνου  θα το πάρω μαζί μου στον σταθμό. Παρόλο που έχω την επιλογή να το αφήσω σπίτι  με Τον μπαμπά. 

• Μου αρέσει 1

ydztp2.png
To get the code: 

@palmoira μου δεν το εχω σκεφτει καθόλου το συγκεκριμένο θεμα μιας και δεν δουλευω αυτη την περιοδο ουτε πιεζομαι να ξεκινησω γρήγορα. Θεωρώ τον παιδικο σταθμο πολυ καλη επιλογη αν και μενα η μονη μου ανησυχία ειναι οι ιωσεις. Γιατί αν ειναι καθε 10 μερες αρρωστο στο σπίτι δεν έχει και πολυ νοημα. Σιγουρα καποια στιγμή κανουν αντισώματα απλα ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος. Στα υπόλοιπα συμφωνώ με Αλεξ,θεωρω οτι κανει καλο στο χαρακτήρα του παιδιου. 

@Alex1989 αλλες φορες τρωει σε 10 λεπτα και αλλες κανει 20 αναλογα τα κεφια και την πεινα του. Πολλες φορες του αρεσει να πιπιλάει μετα κ τον αφηνω γιατί τον χαλαρώνει. Έχει τύχει να τον εχω 45 λεπτα στο στηθος επειδη πιπιλάει και μετα τον παίρνει ο υπνος.Οσον αφορα πως περναμε το χρόνο..ειμαστς μονιμα αγκαλια. Και βολτες στο σπιτι γιατι θελει να χαζευει τριγύρω. Καποιες φορες τον βάζω στην κούνια του να χαζεψει το μομπιλε και κατι κουκλακια αλλα δεν κάθεται πολυ. Ειναι της αγκαλιας κ μενα πλεον πονανε τα χερια κ η μεση μου. Αλλες φορες τον βαζω με μια πανα αγκαλιας στον καναπέ και τον απασχολώ είτε με ασκήσουλες ειτε με παιχνιδάκια.  Αλλα ακομα και οταν κοιμαται θελει αγκαλια οποτε ολη η μερα ειναι ετσι χωρίς να μπορω να κανω τιποτα αλλο. Κατι 10λεπτα.που καθεται στην κουνια τρέχω να φαω η να κανω καμια δουλεια. Ειναι απαιτητικο το ζουζουνι μου :-P

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Alex1989 είπε:

Ερώτηση κορίτσια από περιέργεια;.  Πόση ώρα περίπου κατά μέσο όρο κρατάει κάθε θηλασμός σας; κ αφού θηλασουν  μέχρι να κοιμηθεί ξανά,  πως περνάτε την ώρα;  στο στήθος  πιπιλουν,  αγκαλιά,  ξαπλωμενα  μόνα τους ; εμάς ο θηλασμός κρατάει περίπου  20 λεπτά,  όταν πεινάει κ ξεκινήσει  κανονικά να τρώει,  αλλά μετά μέχρι να κοιμηθεί ξανά ζητάει το στήθος κ είναι σχεδόν όλη την ώρα  εκεί,  θα ψιλό τρώει κ θα πιπιλαει 

Κοριτσια εμείς σήμερα σαραντισαμε... Να χουμε αρχίσει να μοιραζουμε τα πρώτα μας χαμογελα κ να κάνουμε <<αγου>>... @palmoira θα σου απαντήσω στην ερώτηση μιας που εγώ είμαι μέσα στο κλίμα αυτό  καθώς δουλεύω σε βρεφονηπιακο  σταθμό. Εγώ έχω βέβαια μεγαλύτερα παιδιά,  αλλά έχω επαφή κ βλέπω την εξέλιξη και των μικρότερων παιδιών που ξεκινούν τον παιδικό σταθμό. Θεωρώ πως όσο καλή κ αν είναι μια κοπέλα να προσέχει το παιδί στο σπίτι, όσο δημιουργικά κ αν το απασχολεί,  η επαφή του παιδιού κ η συναντά στροφή του με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του είναι ένα κομμάτι που δεν αναπληρωνονται κ παίζει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα του κ στην ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων,  ακόμα και από την ηλικία των 2 ετών. Βέβαια οι ίωσεις είναι ένα στάδιο που θα το περάσει κάθε παιδί σχεδόν,  αλλά είναι μέχρι να αποκτήσει  αντισώματα,  κ το κάθε παιδί το περνά διαφορετικά  ανάλογα τον οργανισμό  του,  δεν θα ειναι όμως συνέχεια επιρρεπες  στις ιωσεις  μόνο τον πρώτο καιρό. Εγώ θα προτιμούσα μέχρι τα δύο χρόνια να είμαι με το παιδί  μου ιδανικά...  Αλλά κάτι τέτοιο στην Ελλάδα δεν ιφισταται.. Αν δουλεύεις... Θεωρώ όμως πως στην ηλικία των 12 με 15 μηνών είναι μια καλή ηλικία να ξεκινήσει το παιδί σταθμό,  εφόσον οι γονείς  το έχουν αποφασίσει..  Γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό..  Να είναι οι γονείς έτοιμοι  πρώτα για αυτό το μεγάλο βήμα,  κ μετά να προετοιμασουν κ το παιδί. Εγώ λοιπόν θα πάρω την 6μηνη αδεια που δικαιούμαι  κ μετά όταν το παιδί θα είναι περίπου  ενός χρόνου  θα το πάρω μαζί μου στον σταθμό. Παρόλο που έχω την επιλογή να το αφήσω σπίτι  με Τον μπαμπά. 

Σ ευχαριστώ πολύ Αλεξ! Πήγαμε και ειδαμε το βρεφικό και μου άρεσε σαν πρώτη εικόνα. Ευτυχως είναι πολύ μικρός με λίγα παιδάκια και ένιωσα αρκετά οικογενειακό το κλίμα και όχι απρόσωπο όπως ίσως συμβαίνει σε μεγαλύτερα σχολεία. Η κοπέλα που μιλήσαμε ήταν ήρεμη και πολύ ευγενική χωρίς να προσπαθεί να μας εντυπωσιάσει με υπερβολές. Παντως χαιρομαι που εσυ σαν πιο ειδικός θεωρείς ότι και πριν την ηλικία των 2 η συνύπαρξη και κοινωνικοποίηση είναι πολύ σημαντική γιατί έχω δεχτεί τις τελευταίες ώρες απίστευτο bullying από άλλες μαμάδες! Νομίζω ότι τελικά είναι μια πολύ προσωπική απόφαση του κάθε ζευγαριού για το τι θα κάνει με το παιδί του. 

Για το θηλασμό εμεις περίπου 20 λεπτά θηλαζουμε και συνήθως αμέσως μετά κοιμάται ή κάθεται ήσυχη στο λίκνο μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Το πρωί μπορεί να κοιμηθεί ελάχιστα μετά το θηλασμό οπότε αμέσως μετά είναι η ώρα που παίζουμε,τραγουδάμε ή κάνουμε ασκήσεις ενδυνάμωσης. Το βράδυ κοιμάται πάντα αμέσως ή και πάνω στο στηθος. 

@Nicol_ ο μαρσιπος δεν σε έχει βοηθήσει για να μην κουράζεσαι αλλά και να έχεις ελεύθερα χέρια? Εμεις πήγαμε σήμερα να μας δείξουν πως να φοράμε το Μαι ται που μας έκανε δωρο η αδερφή μου. Εξάσκηση θέλει αλλά νομίζω ότι κάποιες φορές θα με εξυπηρετήσει πολύ γιατί το καροτσι δεν βολεύει παντού. 

@evio και εμένα έχει κάποιες μέρες μυξουλες και της κάνω όρο πριν από κάθε γεύμα για να τρώει εύκολα και μετά να κοιμάται πιο  άνετα. Με τόση σκόνη και γύρη το περίεργο θα ήταν να μην έχει συνάχι! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Καλημερα!

@Alex1989 οι θηλασμοι μας ακομη μπορει να κρατησουν κ μισαωρο κ ειδικα τη νυχτα μαζι με το πιπιλισμα μπορει να παει κ παραπανω. Ολο το ξυπνημα δηλαδη με αλλαγη πανας κ ταισμα μπορει να μας παει κ ωρα. Αλλα μετα ξανακοιμαται ευκολα ευτυχως. Τον περισσοτερο χρονο τον περναμε κ εμεις αγκαλια κ κοβω χιλιομετρα μεσα στο σπιτι αλλιως κλαιει ή μαλλον γκρινιαζει. Οταν ειναι δεκτικη της μιλαω ή παιζουμε με κανα παιχνιδακι αλλα η δικια μου θελει να καθεται κ μονη της καποια ωρα κ να μην την πολυζαλιζω! Εχει παθει κ ενα κακο τωρα τελευταια που δεν θελει κανεναν αλλον να την εχει αγκαλια, μονο σε μενα ηρεμει η μαμοθρεφτη. Οποτε χαλια η πλατη-χερακια-αυχενας...

@palmoiraκ της δικιας μου δεν φαινεται να ειναι απο κρυολογημα οι μυξουλες....Παρατηρησα οτι την πιανει οταν ειναο πολλη η αφρικανικη σκονη. Τωρα αρχισαν να λιγοστευουν ευτυχως γιατι επηρρεαζεται πολυ ο βραδινος υπνος. Εκατσε τελικα η δικια στου στο μει ται; Η δικια μου ειναι με τις ωρες της, τις πιο πολλες φορες δεν το θελει.

Πλεον κοριτσια τη νυχτα γυρω στις 10 που παμε για υπνο την ταιζω ,την κουναω λιγη ωρα λεγοντας ενα μονοτονο ωωωωω κ την βαζω στην κουνια. Καθεται λιγη ωρα κ μπορει να γκρινιαξει κ λιγο αλλα την παιρνει ο υπνος τελικα. Βαζω κ ηχους απο ενα ιπποποταμακι της φισερ πραιζ που μας εφεραν κ το συνδιασε με την ωρα του υπνου. Μονο αμα κλαιει την σηκωνω κ την ξανανανουριζω.

• Μου αρέσει 1

8sqJp3.png

Just now, evio είπε:

Καλημερα!

@Alex1989 οι θηλασμοι μας ακομη μπορει να κρατησουν κ μισαωρο κ ειδικα τη νυχτα μαζι με το πιπιλισμα μπορει να παει κ παραπανω. Ολο το ξυπνημα δηλαδη με αλλαγη πανας κ ταισμα μπορει να μας παει κ ωρα. Αλλα μετα ξανακοιμαται ευκολα ευτυχως. Τον περισσοτερο χρονο τον περναμε κ εμεις αγκαλια κ κοβω χιλιομετρα μεσα στο σπιτι αλλιως κλαιει ή μαλλον γκρινιαζει. Οταν ειναι δεκτικη της μιλαω ή παιζουμε με κανα παιχνιδακι αλλα η δικια μου θελει να καθεται κ μονη της καποια ωρα κ να μην την πολυζαλιζω! Εχει παθει κ ενα κακο τωρα τελευταια που δεν θελει κανεναν αλλον να την εχει αγκαλια, μονο σε μενα ηρεμει η μαμοθρεφτη. Οποτε χαλια η πλατη-χερακια-αυχενας...

@palmoiraκ της δικιας μου δεν φαινεται να ειναι απο κρυολογημα οι μυξουλες....Παρατηρησα οτι την πιανει οταν ειναο πολλη η αφρικανικη σκονη. Τωρα αρχισαν να λιγοστευουν ευτυχως γιατι επηρρεαζεται πολυ ο βραδινος υπνος. Εκατσε τελικα η δικια στου στο μει ται; Η δικια μου ειναι με τις ωρες της, τις πιο πολλες φορες δεν το θελει.

Πλεον κοριτσια τη νυχτα γυρω στις 10 που παμε για υπνο την ταιζω ,την κουναω λιγη ωρα λεγοντας ενα μονοτονο ωωωωω κ την βαζω στην κουνια. Καθεται λιγη ωρα κ μπορει να γκρινιαξει κ λιγο αλλα την παιρνει ο υπνος τελικα. Βαζω κ ηχους απο ενα ιπποποταμακι της φισερ πραιζ που μας εφεραν κ το συνδιασε με την ωρα του υπνου. Μονο αμα κλαιει την σηκωνω κ την ξανανανουριζω.

Εκεί έκατσε, όταν πηγα να δοκιμασω σπίτι έκλαιγε! Μάλλον κάτι έκανα λάθος. Απλά την ηρέμησα και την έβγαλα γιατί δεν ήθελα να την πιέσω. Πιστεύω σιγά σιγά θα το καταφέρουμε. Εγώ το βράδυ τη βάζω στο λίκνο και την κουνάω εκεί λιγάκι για να κοιμηθεί. 

Σκεφτομαι μέσα στην ημέρα να ξεκινήσω σιγά σιγά να τη βάζω για ύπνο στην κούνια για να αρχίσει να τη συνηθίζει. Ή για παιχνίδι στην κούνια αντί για πάνω στον καναπέ. 

preg.png

Just now, palmoira είπε:

Εκεί έκατσε, όταν πηγα να δοκιμασω σπίτι έκλαιγε! Μάλλον κάτι έκανα λάθος. Απλά την ηρέμησα και την έβγαλα γιατί δεν ήθελα να την πιέσω. Πιστεύω σιγά σιγά θα το καταφέρουμε. Εγώ το βράδυ τη βάζω στο λίκνο και την κουνάω εκεί λιγάκι για να κοιμηθεί. 

Σκεφτομαι μέσα στην ημέρα να ξεκινήσω σιγά σιγά να τη βάζω για ύπνο στην κούνια για να αρχίσει να τη συνηθίζει. Ή για παιχνίδι στην κούνια αντί για πάνω στον καναπέ. 

Ζηλευω τα μωρα που δειχνουν στα βιντεακια που απολαμβανουν τους μαρσιπους τους. Ελπιζω κ η δικια μου καποτε να συνηθισει. Βεβαια καποιες φορες μεχρι που την παιρνει κ ο υπνος εκει μεσα αλλα τις περισσοτερες σκουζει. Οταν λες οτι κανετε ασκησεις ενδυναμωσης τι εννοεις;

Οσο για τον υπνο εγω απο την αρχη μονο κουνια αγορασα κ την εχω στην κρεβατοκαμαρα μου . Σκοπευω κανα χρονο τουλαχιστον να κοιμαται μαζι μας, ειμαι πολυ φοβιτσιαρα σε κατι τετοια...

8sqJp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!! Κάναμε το εμβολιο μας και ολα καλα! Εκλαψε γοερα εκεινη τη στιγμη αλλα πηρε αμεσως στηθος και το ξεχασε γρήγορα χαχα

Βρε κοριτσια πως εχετε καταφέρει να μωρακια σας να τα παιρνει ο υπνος στο λικνο η στην κουνια? Εμενα πρέπει να κοιμηθει στην αγκαλια και μαλιστα βαθιά για να τον βαλω μετα ξαπλα. 

Παλμοιρα στο μαρσιπο συνηθως καθεται και τον παιρνει κ υπνος αλλα δεν με πολυβολευει μέσα στο σπιτι. Ειναι τετοιος που δεν μπορω να κατσω οταν τον φοραω ουτε δουλειες να κανω. Οποτε περιφέρομαι αναγκαστικά. Ενω στην αγκαλια κάθομαι και λιγο.

DanXp2.png

Διαφημίσεις

@Nicol_ μη φανταστεις οτι πιανει κ παντα αυτο. Διαβασα ομως οτι πρεπει να τα βαζουμε στο κρεβατακι τους μισοκοιμησμενα κ οχι εντελως κοιμισμενα. Δεν ξερω για ποιον λογο αλλα ετσι κανω το βραδυ. Τις προαλλες προσπαθούσε ο αντρας μου να την κοιμησει μεχρι τη 1, εγω ειχα κατεβασει ρολα ημουνα πτωμα. Ποτε θα περασει αυτη η φαση που θελουν ολο αγκαλια; Κ ο δικος σου ειναι κ πιο απαιτητικος, πως την παλευεις αραγε;

Με γεια το εμβολιακι!

8sqJp3.png

Just now, evio είπε:

@Nicol_ μη φανταστεις οτι πιανει κ παντα αυτο. Διαβασα ομως οτι πρεπει να τα βαζουμε στο κρεβατακι τους μισοκοιμησμενα κ οχι εντελως κοιμισμενα. Δεν ξερω για ποιον λογο αλλα ετσι κανω το βραδυ. Τις προαλλες προσπαθούσε ο αντρας μου να την κοιμησει μεχρι τη 1, εγω ειχα κατεβασει ρολα ημουνα πτωμα. Ποτε θα περασει αυτη η φαση που θελουν ολο αγκαλια; Κ ο δικος σου ειναι κ πιο απαιτητικος, πως την παλευεις αραγε;

Με γεια το εμβολιακι!

Ποιος την παλευει? :-P Άσε έχει μερες που μετραω τις ωρες να έρθει ο αντρας μου να τον κρατησει να ξεκουραστούν τα χερια κ η μεση μου. Και σκεφτομαι οταν βάλει κ αλλο βαρος τι θα κανω? Προσπαθώ να τον αφηνω συχνα στην κούνια του να χαζευει τα παιχνιδάκια του αλλα δεν καθεται πολυ. ελπίζω σιγα σιγα να αυξήσω το χρόνο. Γιατι τωρα σε κατι 10λεπτα πρέπει να φαω η να κανω καμια δουλεια. Αν τον βαλω μισοκοιμισμενο στο κρεβατι το εχασα το παιχνιδι. Πρέπει να κοιμάται βαθιά για να μεινει αλλιως φτου κ απο την αρχη. Τουλάχιστον κοιμαται πλεον παραπάνω τα βραδια κατι ειναι κ αυτό. Σιγα σιγα φαντάζομαι θα στρώσουν κ τα υπολοιπα. 

Εμενα μου είπε επίσης η παιδίατρος να τον βαζω συχνα μπρουμυτα να δυναμωσει ο αυχενας του. Εσεις τα βάζετε μπρούμυτα? 

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Κοριτσια η σημερινη μας μερα απο πονους ηταν οι χειροτερη μας!! Δεν μου εχει ξανα κανει τοσο πολυ και σπαραζε! Ευτυχως τωρα το βραδυ εχει ηρεμησει και κοιμαται και μαλιστα βαρια...δεν κοιμηθηκε και ολη μερα! Επισης εχω παρατηρήσει πως οταν ποναει και μετα ηρεμει στην αγκαλια μου και κοιμαται τον εχω βαλει μπρούμυτα 2 φορες και κοιμαται χωρις να ξυπνήσει στο 3ωρο καθολου  και ειναι πολυ ηρεμος...βεβαια ειμαι συνεχεια απο πανω του αλλα εχω καταλαβει πως του αρεσει πολυ και τον αφηνουν τα πονακια ν κοιμηθει..προφανως γτ πιεζεται η κοιλίτσα του!

@Alex1989 εμενα εχει κατι μερες που τρωει 10 λεπτα απο το ενα στήθος και συνηθως δν θελει απο το αλλο...οποτε τον ρευω και αν δεν τον πιασουν πονακια τον βαζω για υπνο !

κοριτσια οσο αφορα την κουνια εμενα δεν χωραει στο δωματιο και τωρα πρεπει να τον βγαλω απο την καλαθουνα του γτ εχει αρχισει και δεν χωραει...το σκεφτομαι συνεχεια και αγχωνομαι και ολο το αναβάλλω και δεν τον βαζω γτ φοβαμαι...αλλα πρεπει ! Αποφαση πως θα το παρω δεν ξερω εκτος το οτι αγχωνομαι δν θελω να τον βγαλω απο διπλα μου χαχαχα

Καλημέρα κοριτσια!

@Sol_10 μου με τους κολικους μας βοήθησε παρα.πολυ οταν ρίχναμε ζεστο αερα με το σεσουάρ στην κοιλιτσα του. Δοκιμασε το αν θελεις.Στην αγκαλια μου κ μενα ηρεμούσε πολυ. Ειναι αληθεια οτι πολλα μωρακια προτιμανε μπρούμυτα καλα κανεις και τον βαζεις και ανακουφίζεται 

Εμεις ειμασταν χθες αρκετα ανήσυχοι μετα το εμβολιο κ μεχρι το βραδυ δεν κοιμηθηκε. Εκανε λιγα δεκατα και έκλαιγε πονούσε μαλλον και του εδωσα λιγο ντεπον σιροπι. Ετσι ηρέμησε κ κοιμηθηκε το βραδυ. Τωρα το πρωί ειναι λιγο αδιάθετος παλι. Μεχρι αυριο ομως θα συνελθει μας ειπε η παιδιατρος

DanXp2.png

21 ώρες πρίν, evio είπε:

Ζηλευω τα μωρα που δειχνουν στα βιντεακια που απολαμβανουν τους μαρσιπους τους. Ελπιζω κ η δικια μου καποτε να συνηθισει. Βεβαια καποιες φορες μεχρι που την παιρνει κ ο υπνος εκει μεσα αλλα τις περισσοτερες σκουζει. Οταν λες οτι κανετε ασκησεις ενδυναμωσης τι εννοεις;

Οσο για τον υπνο εγω απο την αρχη μονο κουνια αγορασα κ την εχω στην κρεβατοκαμαρα μου . Σκοπευω κανα χρονο τουλαχιστον να κοιμαται μαζι μας, ειμαι πολυ φοβιτσιαρα σε κατι τετοια...

Καλημέρα! Ανάσκελα κάνουμε ασκησούλες για χεράκια και ποδαράκια, ποδήλατο τα ποδαράκια ή και τα δυο μαζί προς την κοιλιτσα.Ανάσκελα επίσης της κρατάω τα χεράκια και την τραβάω πολύ απαλά με τα χέρια μου κάτω από τις μασχάλες να ανασηκώνεται το κεφάλι. Προσοχή δεν τραβάμε από τα χεράκια γιατί οι αρθρώσεις τους είναι ακόμη πολύ ευαίσθητες.Μετά τη βάζω μπρούμυτα και της βάζω αριστερά και δεξιά παιχνίδια σε έντονα χρώματα. Την κρατάω όρθια στην αγκαλιά μου με το κεφάλι προς το δωματιο και αργά γυρνάω για να δει το δωματιο. Γυρνάμε το κεφάλι ποτέ από τη μια ποτέ από την άλλη. Μη φανταστείς με πολύ απαλές κινήσεις και όταν και όσο θέλει. Μπρούμυτα την αφήνω λίγο και πάντα είμαι από πάνω της. Της κάνω και λίγο μασάζ στην πλατούλα και αρχίζει και ανασηκώνει το κεφαλάκι της. Ο παιδίατρος μου είπε τι να κάνουμε αλλά μην ξεχνας εμένα είναι και λίγο μεγαλύτερη.

9 ώρες πρίν, Sol_10 είπε:

Κοριτσια η σημερινη μας μερα απο πονους ηταν οι χειροτερη μας!! Δεν μου εχει ξανα κανει τοσο πολυ και σπαραζε! Ευτυχως τωρα το βραδυ εχει ηρεμησει και κοιμαται και μαλιστα βαρια...δεν κοιμηθηκε και ολη μερα! Επισης εχω παρατηρήσει πως οταν ποναει και μετα ηρεμει στην αγκαλια μου και κοιμαται τον εχω βαλει μπρούμυτα 2 φορες και κοιμαται χωρις να ξυπνήσει στο 3ωρο καθολου  και ειναι πολυ ηρεμος...βεβαια ειμαι συνεχεια απο πανω του αλλα εχω καταλαβει πως του αρεσει πολυ και τον αφηνουν τα πονακια ν κοιμηθει..προφανως γτ πιεζεται η κοιλίτσα του!

@Alex1989 εμενα εχει κατι μερες που τρωει 10 λεπτα απο το ενα στήθος και συνηθως δν θελει απο το αλλο...οποτε τον ρευω και αν δεν τον πιασουν πονακια τον βαζω για υπνο !

κοριτσια οσο αφορα την κουνια εμενα δεν χωραει στο δωματιο και τωρα πρεπει να τον βγαλω απο την καλαθουνα του γτ εχει αρχισει και δεν χωραει...το σκεφτομαι συνεχεια και αγχωνομαι και ολο το αναβάλλω και δεν τον βαζω γτ φοβαμαι...αλλα πρεπει ! Αποφαση πως θα το παρω δεν ξερω εκτος το οτι αγχωνομαι δν θελω να τον βγαλω απο διπλα μου χαχαχα

Δοκίμασε να του πιέζεις τα ποδαράκια προς την κοιλιτσα, μπορεί να τον ανακουφίσει και να φύγουν πολλά αέρια. 

• Ευχαριστώ 2

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...