Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Flolipop είπε:

Είναι πολύ συχνό τις ημέρες της αναμενόμενης περιόδου να δεις καφέ η λίγο ροζ σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Είναι το αίμα από την εμφύτευση. Όχι δεν είναι κακό, ούτε ανησυχητικό.

Χμμ σε ευχαριστώ θα δω πως θα ξυπνήσω και αύριο και θα κάνω αν είναι.

Just now, Τονιαα είπε:

Δλδ δεν έχεις ροη; είναι μόνο στο σκουπιζμα;

Άντε καλό βολή...Χιχιχι 

Ναι ακριβώς αυτό .. Σκουπιστηκα είδα αίμα λέω αδιαθετησα φόρεσα σερβιετα πήγα να ξαπλώσω κατά τις 3 και 6και κάτι που πήγα ξανά τουαλέτα είχα ελάχιστο καφέ στη σερβιετα αλλά στο σκούπισμα ειχα πάλι αίμα 

Just now, TATAKI είπε:

Εγω στην κορη μου τις μερες της καθυστερησης που ηξερα πως ειμαι εγκυος ειχα στην αρχη καφε και ενα απογευμα κοκκινο αιμα με βλεννα. Μετα ξαναγινε καφε. Ηταν ψιλοαποκολληση. Ουλτρατζεσταν και ξεκουραση και πηγαν ολα τελεια. Μηπως να κανεις ενα τεστ για να σου φυγει το αγχος;

Χαχαχα θα αναστεναξουν και τα ταβανια. Ευτυχως που ειμαστε καραντινα για να μην μπορει να μου ξεφυγει χαχαχαχα

Ναι θα δω πως θα ξυπνήσω αύριο πως θα συνεχίσει και θα κάνω αν είναι έτσι παλι..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, TATAKI said:

Εγω στην κορη μου τις μερες της καθυστερησης που ηξερα πως ειμαι εγκυος ειχα στην αρχη καφε και ενα απογευμα κοκκινο αιμα με βλεννα. Μετα ξαναγινε καφε. Ηταν ψιλοαποκολληση. Ουλτρατζεσταν και ξεκουραση και πηγαν ολα τελεια. Μηπως να κανεις ενα τεστ για να σου φυγει το αγχος;

Χαχαχα θα αναστεναξουν και τα ταβανια. Ευτυχως που ειμαστε καραντινα για να μην μπορει να μου ξεφυγει χαχαχαχα

Χαχαχαχα μορε άμα θέλουμε εμείς δεν πάνε πουθενά....Και μαξιλάρι μετά και καλή επιτυχία....

Just now, Ria_ είπε:

Χμμ σε ευχαριστώ θα δω πως θα ξυπνήσω και αύριο και θα κάνω αν είναι.

Ναι ακριβώς αυτό .. Σκουπιστηκα είδα αίμα λέω αδιαθετησα φόρεσα σερβιετα πήγα να ξαπλώσω κατά τις 3 και 6και κάτι που πήγα ξανά τουαλέτα είχα ελάχιστο καφέ στη σερβιετα αλλά στο σκούπισμα ειχα πάλι αίμα 

Ναι θα δω πως θα ξυπνήσω αύριο πως θα συνεχίσει και θα κάνω αν είναι έτσι παλι..

Κάνε ένα ρε φιλενάδα να δούμε.....

• Μου αρέσει 1

Just now, kons27 είπε:

Κάνε ένα ρε φιλενάδα να δούμε.....

Ναι θα δω πως θα συνεχίσει πως θα ξυπνήσω αύριο και θα κάνω αν είναι γτ δε μου έχει ξανά τυχει έτσι ... Τώρα να φανταστείς ενώ το μεσημέρι ήταν πιο κόκκινο, πήγα ξανά τώρα και ήταν πιο ροζ... Δε ξέρω , εκτός και αν άλλαξε και με μπερδευει τώρα..

• Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Τονιαα said:

Χαχαχαχα μορε άμα θέλουμε εμείς δεν πάνε πουθενά....Και μαξιλάρι μετά και καλή επιτυχία....

Καλη επιτυχια σε ολες μας. Θα δοκιμασω και το μαξιλαρι. Ολα θα τα κανω

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

8 hours ago, Emilly said:

Δε γουστάρω καθόλου που πονάει η σκ,,,τοκοιλια μου ...να πάρω παυσίπονο να αγνοήσω αυτό το καμπανάκι....ε ρε φίλε ας μας αφήσει η φύση μια βδομάδα παραπάνω με ελπίδα....εκεί όχι κυρία μου σουρχεται.

Αααα φαγώθηκες να αποκλείσεις εγκυμοσύνη εσυυ σε λέω εμένα εγκυμοσύνη μου μυρίζουν όλα αυτά!!!! 

4 hours ago, Penny28 said:

Γειά σας κορίτσια μόλις είδα το θέμα και είπα ναα έρθω και εγώ στη παρέα σας!!!! Είχα 2 κύησης αποτυχημένες μια παλυνδομη πέρσι τέτοια μερα και ένα εξωμυτριο πριν 3 μήνες!!! 

Τώρα προσπαθουμε ξανά αλλά δεν σας κρύβω πως φοβάμαι πολύ!!!! 

Σου εύχομαι καλή επιτυχία μη φοβάσαι τίποτα τυχαία είναι καμιά φορά αυτά έτσι έπαθε η φίλη μου 3 φορες και τώρα περιμένει δεύτερο!!! Καλώς ήρθες!!! 

Πωπωω εγώ ούτε να κοιμηθώ μπορώ βραδιάτικα, ο καιμενος ροχαλίζει ξερός άτιμη καραντίνα τώρα δουλεύει κ πιο πολύ κ Σάββατα αχ αχχα κλαιωωω... 

Εντωμεταξύ έβλεπα μια σειρά στο νετφλιξ Τζέιν η παρθένα αχαχαχ έχει πολύ γέλιο, μια από εκεί πήρε την σύριγγα που γεμίζουν την γαλοπούλα πήρε σπέρμα από ένα κουτάκι κ αυτό γονιμοποίηθηκε αχχαχα έτσι μου ρχετε να κανωωωω

• Χαχα 3

On 12/11/2020 at 7:16 ΜΜ, *ζουζουνα*!!! είπε:

εγω δεν εχω σταθερο γενικα απο 33 μεχρι 40 45 κάπου εκεί, με κάποια φάρμακα όπως τα ινοφερτ,η λυγαρια μου τον είχαν ρυθμίσει τον κυκλο...τωρα επειδή θηλαζα την μικρη μεχρι κ σε αυτόν τον κυκλο μεχρι την 8η μερα του κυκλου μετα σταμάτησα οι κύκλοι μου ηταν μεγάλοι δλδ 44,44,57,40 ,31 κ σε αυτον τωρα που εμεινα εγκυος.προσπάθεια εκανα τωρα αυτός ήταν ο 2ος όπου ετυχε να ειναι καλός κύκλος γιατι ειχα πονους ωορρηξιας έντονους, ισως εκανα κ 2πλη και ναι πρωτα ο θεος παμε για 4ο!! εγω υπολογίζω σημερα οτι ειμαι 12η μερα του κυκλου βάσει της θερμοκρασίας που παίρνω εκτός κ αν ειμαι συν 2 μερες δεν ξερω θα δω την χοριακη.θα παω αυριο το πρωι.

Τωρα καταφερα να μπω κ ειδα το μυνημα... Εκανες τελικα χοριακη??? Τι εδειξε??? 

Κοριτσια μου... Να δω αν το εζησε καμια αλλη. Προχθες μ ηρθε η περιοδος η ετσι νομιζω μεχρι χθες ειχα καποια ποσοτητα αλλα οχι οπως τις αλλες φορες... Κ οχι κοκκινο κοκκινο.. Θα ελεγα κοραλι ξεθωριασμενο προς ροζ αν με καταλαβαινετε... Σημερα αρχισε να μειωνεται... Κ τωρα που σας στελνω στ χαρτι ηταν τοσο λιγο κ πολυ πολυ ξεθωριασμενο ροζ που ειν λες κ το αραιωσα ριχνοντας νερο... Δν μ εχει ξανα συμβει κ εχω αρχισει να αγχωνομαι... Διαβασα οτι μπορει να ειν ειτε ανωμαλια περιοδου ειτε εμφυτευση που κρατησε η αιμοραγια ειτε εξωμητριο... Τα διαβασα μολις οποτε γι αυτο δν πηρα τν γιατρο μ... 

πρίν από 55 λεπτά , Sadri09 είπε:

Τωρα καταφερα να μπω κ ειδα το μυνημα... Εκανες τελικα χοριακη??? Τι εδειξε??? 

καλημερα!! ναι ειχα κανει την Παρασκευή ήταν 130!! θα παω την τριτη να δουμε τον διπλασιασμό. 

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 20 λεπτά , Sadri09 είπε:

Κοριτσια μου... Να δω αν το εζησε καμια αλλη. Προχθες μ ηρθε η περιοδος η ετσι νομιζω μεχρι χθες ειχα καποια ποσοτητα αλλα οχι οπως τις αλλες φορες... Κ οχι κοκκινο κοκκινο.. Θα ελεγα κοραλι ξεθωριασμενο προς ροζ αν με καταλαβαινετε... Σημερα αρχισε να μειωνεται... Κ τωρα που σας στελνω στ χαρτι ηταν τοσο λιγο κ πολυ πολυ ξεθωριασμενο ροζ που ειν λες κ το αραιωσα ριχνοντας νερο... Δν μ εχει ξανα συμβει κ εχω αρχισει να αγχωνομαι... Διαβασα οτι μπορει να ειν ειτε ανωμαλια περιοδου ειτε εμφυτευση που κρατησε η αιμοραγια ειτε εξωμητριο... Τα διαβασα μολις οποτε γι αυτο δν πηρα τν γιατρο μ... 

Καλημέρα κορίτσι!!! Εμείς από τότε που ξεκινήσαμε να προσπαθούμε ολο ανωμαλίες Μ συμβαίνουν στην περίοδο...μια λιγότερο αίμα ,μια το χρώμα είναι διαφορετικό...δεν ξέρω τι γίνεται! Τον προηγούμενο μήνα κ εμένα ήταν σκούρο καφέ κ έκανα χοριακη για να δω τι συμβαίνει.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Sadri09 είπε:

κανε ενα τεστ να δούμε  αν βγει αρνητικο κανε αυριο παλι .οντως μπορει να παίζει εγκυμοσύνη ή ανωμαλία.παντως πολλες γυναίκες είχαν περιοδο απλα ηταν πιο λιγες μερες σε άλλες κ σε καποιες αλλες είχαν κανονική, συμβαίνει, σπάνια μεν αλλά συμβαίνει.

12 ώρες πρίν, Emilly είπε:

Βαλεντίνα πες κ εσύ που το έχεις πρόσφατο....πριν την επιβεβαίωση εγκυμοσύνης είχες πόνους περιόδου;;;;;πόσες μέρες πριν;;;;;και όταν σου ερχόταν περίοδος ποσες μέρες πριν πονουσες;;;;;αρχείο....να δούμε αν υπάρχει διαφορά ....γιατί χαλαρωσαμε πολύ με τα συμπτώματα κ τώρα εγώ θα κάνω υπολογισμούς να βγάλω άκρη....

καλημερα κοριτσακι μου,εγω παντως αυτή την φορά ειχα πονακια περιοδο πανω απο 1 εβδομάδα πριν που κ που ,την δευτερα ομως το βραδυ κ την τριτη το πρωι ένιωσα εντονο τσιμπημα χαμηλά την μια ηταν αριστερα κ την αλλη μερα δεξια.εγω γενικα δεν πονάω ετσι πριν επίσης εγω σαν θετικο σημαδι ειχα οτι ειχα υγρα πριν το τεστ που έκανα τεταρτη διαφανα κ ασπροδιαφανα σαν ζελε σαν τα γόνιμα ενω πριν την περιοδο 2 μερες βλεπω τα υγρα που ειναι σαν κόλλα. τωρα δεν θα ειχα αυτα ηταν διαφανα ελαστικά. γενικά ελαστικά κ άσπρα που ειδα.

10 ώρες πρίν, TATAKI είπε:

Εγώ σήμερα οπως περίμενα εχω θετικο τεστ ωορρηξιας. 11 ημερα οπως και τον προηγουμενο μήνα. Ειχα παλι θετικο την 11η, ωορρηξια βασει του κυκλου πρεπει να εκανα 13η γιατι μετα απο 14 μερες ακριβως αδιαθετησα. Σημερα σιγουρη επαφη...μετα όμως πότε; να μην κανω ενα σερι; 

οχι εννοείται ότι θα κάνεις σερι δλδ εχθες που ειχες θετικο σημερα κ αυριο κ ασε ενα 24ωρο απο καθε επαφη κ μεξιλαρι απο κατω.

13 ώρες πρίν, TATAKI είπε:

Εγω πινω και c καμια φορα με ροδι. Ανεβαζει την προγεστερονη διαβασα. Στον συζυγο 1000 c ζωηρευει το σπερμα

ισχυει μαλλον εγω πίνω c εδω και 2 μηνες και κ ο αντρας μου 1000αρι και οι δυο μας!!!επίσης να πω οτι την ντε την ειχα 31,1 πολυ καλη για συλληψη

12 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧ είπε:

Κανονικά πάντα πριν την περίοδο πονάω δύο μέρες πριν και μια αφού μου έρθει τώρα με την εγκυμοσύνη πονούσα μια εβδομάδα νωρίτερα και έλεγα θα έρθει νωρίτερα η σιχαμενη τελικά ακόμα τα έχω τα πονακια....

ακριβώς το ίδιο και εγω!!

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, Sofia89 είπε:

Μα αν τυχόν έχει θέμα (που εύχομαι να μην εχει) δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Μπορεί να χρειαστεί καμία βιταμίνη. 

Εκεί είναι το θέμα... Υπάρχει πρόβλημα, το βρήκαμε το καλοκαίρι. Ως τότε λέγαμε πως φταίει ο θυρεοειδής μου κι όταν πήραμε τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγραμματος, πέσαμε στα τάρταρα. Ποσότητα, κινητικότητα και ποιότητα, όλα χαμηλά. Ο γυναικολόγος, δε μου άφησε περιθώριο. Είπε σπερματέγχυση για να μην τον ζαλίζω κάθε μήνα με υπερηχους, άκουσον ακούσουν! Ο ανδρολογος όμως του είπε πως μια χαρά θα τα καταφέρουμε, παρά την ηλικία μας, αρκεί να έχουμε καθημερινες επαφές στις γονιμες και να ολοκληρώνω εγώ... Ξεκίνησε από μόνος του βιταμίνες μετά από έρευνα που κάναμε και τις παίρνει τώρα ένα τρίμηνο. Πιστεύω λοιπόν πως αν κάνει ένα σπερμοδιαγραμμα, θα δείξει αν βελτιώθηκε η κατάσταση. Δεν θέλει ούτε να ακούει όμως. Καταλαβαίνω πως θίχτηκε αντρικός του εγωισμός αλλά τόσο καιρό που νόμιζα πως το θέμα είναι δικό μου, το διαχειριζομουν τελείως διαφορετικά. Άντρες, τι να πεις!

• Λυπημένη/-ος 3

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

κανε ενα τεστ να δούμε  αν βγει αρνητικο κανε αυριο παλι .οντως μπορει να παίζει εγκυμοσύνη ή ανωμαλία.παντως πολλες γυναίκες είχαν περιοδο απλα ηταν πιο λιγες μερες σε άλλες κ σε καποιες αλλες είχαν κανονική, συμβαίνει, σπάνια μεν αλλά συμβαίνει.

καλημερα κοριτσακι μου,εγω παντως αυτή την φορά ειχα πονακια περιοδο πανω απο 1 εβδομάδα πριν που κ που ,την δευτερα ομως το βραδυ κ την τριτη το πρωι ένιωσα εντονο τσιμπημα χαμηλά την μια ηταν αριστερα κ την αλλη μερα δεξια.εγω γενικα δεν πονάω ετσι πριν επίσης εγω σαν θετικο σημαδι ειχα οτι ειχα υγρα πριν το τεστ που έκανα τεταρτη διαφανα κ ασπροδιαφανα σαν ζελε σαν τα γόνιμα ενω πριν την περιοδο 2 μερες βλεπω τα υγρα που ειναι σαν κόλλα. τωρα δεν θα ειχα αυτα ηταν διαφανα ελαστικά. γενικά ελαστικά κ άσπρα που ειδα.

οχι εννοείται ότι θα κάνεις σερι δλδ εχθες που ειχες θετικο σημερα κ αυριο κ ασε ενα 24ωρο απο καθε επαφη κ μεξιλαρι απο κατω.

ισχυει μαλλον εγω πίνω c εδω και 2 μηνες και κ ο αντρας μου 1000αρι και οι δυο μας!!!επίσης να πω οτι την ντε την ειχα 31,1 πολυ καλη για συλληψη

ακριβώς το ίδιο και εγω!!

Καλημέρα κοριτσάκια.και εγώ έχω υγρά αλλά νομίζω πάντα έχω...το μόνο που καταθετω όντως την μια εγκυμοσύνη αυτά τα τσιμπήματα που λες ήταν έντονα...σαν βελόνες στην μήτρα σαν να έστριβε την μήτρα κάποιος...κράμπες έντονες...αυτό ήταν κάπως διαφορετικό κ όταν μίλησα με την κολλητή μου που είχε κάνει σπερματεγχυση μου είπε είχε ακριβώς αυτό....αλλά κάθε εγκυμοσύνη κάτι άλλο.σε μια μόνο είχα αυτό.

4 ώρες πρίν, SerafinaPekala είπε:

Αααα φαγώθηκες να αποκλείσεις εγκυμοσύνη εσυυ σε λέω εμένα εγκυμοσύνη μου μυρίζουν όλα αυτά!!!! 

Σου εύχομαι καλή επιτυχία μη φοβάσαι τίποτα τυχαία είναι καμιά φορά αυτά έτσι έπαθε η φίλη μου 3 φορες και τώρα περιμένει δεύτερο!!! Καλώς ήρθες!!! 

Πωπωω εγώ ούτε να κοιμηθώ μπορώ βραδιάτικα, ο καιμενος ροχαλίζει ξερός άτιμη καραντίνα τώρα δουλεύει κ πιο πολύ κ Σάββατα αχ αχχα κλαιωωω... 

Εντωμεταξύ έβλεπα μια σειρά στο νετφλιξ Τζέιν η παρθένα αχαχαχ έχει πολύ γέλιο, μια από εκεί πήρε την σύριγγα που γεμίζουν την γαλοπούλα πήρε σπέρμα από ένα κουτάκι κ αυτό γονιμοποίηθηκε αχχαχα έτσι μου ρχετε να κανωωωω

Ουυ ναι εγκυμοσύνη ....είμαι τόσο σίγουρη κ ήρεμη που δεν παρήγγειλα τεστ...αφού πήγα στον γιατρό κ είδα ότι είχα ωορηξια άρα δεν θα αργήσει κιόλας κ όλα καλά...χθες με έπιασε κρίση...έλεγα τον δικό μου,,,μου έρχεται περίοδος βρες τρόπο να μου φτιάξεις την διάθεση.ο άλλος πελαγωσε σου λέει τι σκατα να την κάνω;;;;;έχει κ καραντίνα ....να την φέρω ζωντανή μουσική στην αυλή;;;;

• Χαχα 2

Just now, Emilly είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια.και εγώ έχω υγρά αλλά νομίζω πάντα έχω...το μόνο που καταθετω όντως την μια εγκυμοσύνη αυτά τα τσιμπήματα που λες ήταν έντονα...σαν βελόνες στην μήτρα σαν να έστριβε την μήτρα κάποιος...κράμπες έντονες...αυτό ήταν κάπως διαφορετικό κ όταν μίλησα με την κολλητή μου που είχε κάνει σπερματεγχυση μου είπε είχε ακριβώς αυτό....αλλά κάθε εγκυμοσύνη κάτι άλλο.σε μια μόνο είχα αυτό.

ναι ήταν εντονα πολυ οντως και σε μένα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...