Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Emilly είπε:

Μη κάνεις τα λάθη μου κάθε μέρα κ το σπέρμα νερό....πριν τις γόνιμες Άστον αταιστο καμία τρεις μέρες να δυναμώσει κ μετά μέρα παρά μέρα...εγώ έτσι θα κάνω τον επόμενο....κάθε μέρα εμείς ολυμπιακούς...πως την είδαμε;;;

Καλα εννοείται το ξερω θελει ξεκούραση θα δοκιμάσουμε τα πάντα μέχρι να πετύχουμε χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Emilly είπε:

Ποια θυμάται να τα βάλουμε κάτω να βγάλουμε συμπεράσματα.ισως κ η βασιλική.οταν ξεκινάνε πόνοι περιόδου μια εβδομάδα πριν μάλλον έρχεται περίοδος εεε;;;;;θυμάμαι όλες οι εγκυμοσύνες είχα πονακια αλλά μάλλον μέρα περιόδου κ ίσως μετά την καθυστέρηση....άρα αν μια εβδομάδα πριν ξεκινάς πονάς έρχεται....

Κι εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι το πολύ μια η δυο μέρες πριν να είχα πόνους περιόδου, καθώς κ την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου. Τα οποία βέβαια συνεχίζονταν κ μετά. Όταν πονάω αρκετές μέρες πριν σε μένα δεν ειναι εγκυμοσύνη.Αλλά νομίζω ότι τίποτα δεν είναι νόμος. Όλα συμβαίνουν κι όλα γίνονται. Να σου πω όμως κάτι? Δεν μπορεί να είναι πόνοι εμφύτευσης? 

Just now, Flolipop είπε:

Κι εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι το πολύ μια η δυο μέρες πριν να είχα πόνους περιόδου, καθώς κ την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου. Τα οποία βέβαια συνεχίζονταν κ μετά. Όταν πονάω αρκετές μέρες πριν σε μένα δεν ειναι εγκυμοσύνη.Αλλά νομίζω ότι τίποτα δεν είναι νόμος. Όλα συμβαίνουν κι όλα γίνονται. Να σου πω όμως κάτι? Δεν μπορεί να είναι πόνοι εμφύτευσης? 

Όχι κ εγώ νομίζω ότι πολλές μέρες πριν είναι το λεγόμενο προεμηνορυσιακο σύνδρομο.ετσι για να βγάλουμε μια άκρη βρε παιδί μου...θα κάνουμε αρχείο συμπτώματα που αποκλείουν εγκυμοσύνη χαχαχαχαχα.αλλος τίτλος ποτέ κάνει μπαμ ότι σου ρχεται περιοδος.

• Χαχα 2

Just now, Emilly είπε:

Όχι κ εγώ νομίζω ότι πολλές μέρες πριν είναι το λεγόμενο προεμηνορυσιακο σύνδρομο.ετσι για να βγάλουμε μια άκρη βρε παιδί μου...θα κάνουμε αρχείο συμπτώματα που αποκλείουν εγκυμοσύνη χαχαχαχαχα.αλλος τίτλος ποτέ κάνει μπαμ ότι σου ρχεται περιοδος.

Emilly δεν υπάρχεις ρε εσύ!!!! Είσαι το μασκότ της ομάδας μας!!!! Μας φτιάχνεις το κέφι!!!! 

• Χαχα 1

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια μπορεί χαζό , μπορεί να λέω βλακείες ... Αλλά... Υπάρχει περίπτωση να μην είναι περίοδος αλλά κάτι άλλο αυτό το αίμα.? Γιατί πήγα τουαλέτα μεσημέρι σκουπιστηκα και ήταν σα βλέννα με αίμα κόκκινο μετά από 2 ώρες ξανά τ ίδιο. Κοιμήθηκα ξύπνησα στη σερβιετα τίποτα μόνο λίγο καφέ ξανά στο σκούπισμα είχα όμως... Επίσης συγνώμη για τη τόση ανάλυση αλλά πάντα όταν έχω περίοδο κάπως μου μυρίζει καταλαβαίνεται τώρα όχι...

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μόλις είδα το θέμα και είπα ναα έρθω και εγώ στη παρέα σας!!!! Είχα 2 κύησης αποτυχημένες μια παλυνδομη πέρσι τέτοια μερα και ένα εξωμυτριο πριν 3 μήνες!!! 

Τώρα προσπαθουμε ξανά αλλά δεν σας κρύβω πως φοβάμαι πολύ!!!! 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Ria_ είπε:

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια μπορεί χαζό , μπορεί να λέω βλακείες ... Αλλά... Υπάρχει περίπτωση να μην είναι περίοδος αλλά κάτι άλλο αυτό το αίμα.? Γιατί πήγα τουαλέτα μεσημέρι σκουπιστηκα και ήταν σα βλέννα με αίμα κόκκινο μετά από 2 ώρες ξανά τ ίδιο. Κοιμήθηκα ξύπνησα στη σερβιετα τίποτα μόνο λίγο καφέ ξανά στο σκούπισμα είχα όμως... Επίσης συγνώμη για τη τόση ανάλυση αλλά πάντα όταν έχω περίοδο κάπως μου μυρίζει καταλαβαίνεται τώρα όχι...

Μπορεί να μην είναι περίοδος. Έχεις κανένα τεστ εγκυμοσύνης να κανεις?

Just now, Penny28 είπε:

Γειά σας κορίτσια μόλις είδα το θέμα και είπα ναα έρθω και εγώ στη παρέα σας!!!! Είχα 2 κύησης αποτυχημένες μια παλυνδομη πέρσι τέτοια μερα και ένα εξωμυτριο πριν 3 μήνες!!! 

Τώρα προσπαθουμε ξανά αλλά δεν σας κρύβω πως φοβάμαι πολύ!!!! 

Καλώς το κορίτσι. Με το καλό ένα υγιές μωρό. 28 είναι η ηλικία σου? Έχεις καιρό να κανείς όσα παιδάκια θες.

Just now, Flolipop είπε:

Έχω ναι, λες να το δω πως θα συνεχίσει και να κάνω Δευτέρα?? Δηλαδή συμβαίνει μπορεί να ναι κάτι κακό αν πχ είμαι έγκυος?

Just now, Flolipop είπε:

Καλώς το κορίτσι. Με το καλό ένα υγιές μωρό. 28 είναι η ηλικία σου? Έχεις καιρό να κανείς όσα παιδάκια θες.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Ναι 28 είμαι περισσότερο φοβάμαι να μην μου ξανά τύχει πάλι εξωμυτριο μιας και έχει γίνει αφαίρεση σάλπιγγας...Εύχομαι να είμαι λίγο τυχερή την επόμενη φορά!!! 

• Μου αρέσει 1

Εγώ σήμερα οπως περίμενα εχω θετικο τεστ ωορρηξιας. 11 ημερα οπως και τον προηγουμενο μήνα. Ειχα παλι θετικο την 11η, ωορρηξια βασει του κυκλου πρεπει να εκανα 13η γιατι μετα απο 14 μερες ακριβως αδιαθετησα. Σημερα σιγουρη επαφη...μετα όμως πότε; να μην κανω ενα σερι; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Ria_ είπε:

Έχω ναι, λες να το δω πως θα συνεχίσει και να κάνω Δευτέρα?? Δηλαδή συμβαίνει μπορεί να ναι κάτι κακό αν πχ είμαι έγκυος?

Είναι πολύ συχνό τις ημέρες της αναμενόμενης περιόδου να δεις καφέ η λίγο ροζ σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Είναι το αίμα από την εμφύτευση. Όχι δεν είναι κακό, ούτε ανησυχητικό.

Just now, TATAKI said:

Εγώ σήμερα οπως περίμενα εχω θετικο τεστ ωορρηξιας. 11 ημερα οπως και τον προηγουμενο. Ειχα παλι θετικο την 11η, ωορρηξια βασει του κυκλου πρεπει να εκανα 13η γιατι μετα απο 14 μερες ακριβως αδιαθετησα. Σημερα σιγουρη επαφη...μετα όμως πότε; να μην κανω ενα σερι; 

Σήμερα αύριο και μεθαύριο σίγουρα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, TATAKI είπε:

Εγώ σήμερα οπως περίμενα εχω θετικο τεστ ωορρηξιας. 11 ημερα οπως και τον προηγουμενο μήνα. Ειχα παλι θετικο την 11η, ωορρηξια βασει του κυκλου πρεπει να εκανα 13η γιατι μετα απο 14 μερες ακριβως αδιαθετησα. Σημερα σιγουρη επαφη...μετα όμως πότε; να μην κανω ενα σερι; 

Σερί σήμερα αύριο μεθαυριο!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Ria_ said:

Δλδ δεν έχεις ροη; είναι μόνο στο σκουπιζμα;

Just now, TATAKI said:

Άντε καλό βολή...Χιχιχι 

• Χαχα 1

Just now, Ria_ said:

Εγω στην κορη μου τις μερες της καθυστερησης που ηξερα πως ειμαι εγκυος ειχα στην αρχη καφε και ενα απογευμα κοκκινο αιμα με βλεννα. Μετα ξαναγινε καφε. Ηταν ψιλοαποκολληση. Ουλτρατζεσταν και ξεκουραση και πηγαν ολα τελεια. Μηπως να κανεις ενα τεστ για να σου φυγει το αγχος;

Just now, Τονιαα said:

Δλδ δεν έχεις ροη; είναι μόνο στο σκουπιζμα;

Άντε καλό βολή...Χιχιχι 

Χαχαχα θα αναστεναξουν και τα ταβανια. Ευτυχως που ειμαστε καραντινα για να μην μπορει να μου ξεφυγει χαχαχαχα

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...