Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Sofi_ABC said:

Ναι υπαρχουν διαφορα πολυβιταμινουχα για εγκυμοσυνη, αν ρωτησεις στο φαρμακειο θα σου δωσουν. Εκτος απο φολλικο, συμπλεγμα Β,  Ε, D οπωσδηποτε (και για προστασια απο κοβιντ ;) ). Για αντρες σεληνιο μου φαινεται και γενικα πολυβιταμινουχα, γυρη και βασιλικος πολτος. 

Εγω πινω και c καμια φορα με ροδι. Ανεβαζει την προγεστερονη διαβασα. Στον συζυγο 1000 c ζωηρευει το σπερμα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, vasiliki2020 είπε:

Χαχαχα παραοονιαρααα. Όχι δεν πονούσα τόσες μερες πριν μπορώ να σου πω ότι ήταν ήπια τα συμπτώματα 2 με 3 μερες πριν την αναμενομενη. Παντως και της 2 φορες είχα βγάλει το χαζό σπυρακι στο προσωπο .και να μην σου ερθει η βλαμμένη εντάξει;;

Ελα κοριτσακι μου δεν πειράζει εμείς θα πιάσουμε Χριστούγεννιατικο σπορακι:x

Δεν κατάλαβα.εννοεις ότι τις δύο φορές που έπιασες πονουσες δύο μέρες πριν ηηη τώρα πονουσες δύο μέρες πριν;;;;;κ σπυράκι ποτέ έβγαλες;;περίοδος θα μου έρθει απλά για το αρχείο τώρα κρατάω να δω τον επόμενο πως θα είμαι ..

Χαχαχα παραοονιαρααα. Όχι δεν πονούσα τόσες μερες πριν μπορώ να σου πω ότι ήταν ήπια τα συμπτώματα 2 με 3 μερες πριν την αναμενομενη. Παντως και της 2 φορες είχα βγάλει το χαζό σπυρακι στο προσωπο .και να μην σου ερθει η βλαμμένη εντάξει;;

Κατάλαβα τώρα που το ξαναδιάβασα ...εγώ δεν θυμάμαι τίποτα πάντως....απλά πάντα αφού είχα διαπιστώσει την εγκυμοσύνη μετά πονουσα κ έλεγα τρομάζω σαν περίοδος είναι...αλλά κ δεν ερμηνεύα κ τίποτα έτσι;;;;;κοιμησμενη.

πρίν από 6 λεπτά , kons27 είπε:

Εγώ έχω κ υγρά σαν νερό.... οτιδήποτε κ ν γίνει τώρα το παρατηρούμε...έκανε μούσκεμα το εσώρουχο μ

Πολύ θετικό αυτό! εμενα ήταν το βασικότερο σύμπτωμα ένιωθα βρεγμένο το εσωρουχο λες κ είχα κατουρήσει (συγγνώμη κ για την έκφραση) μου φαινοταν πάρα πολύ περιεργο

• Μου αρέσει 2

On 17/10/2020 at 2:21 ΜΜ, ΒαλεντιναΧ είπε:

Ναι ναι και εγώ έτσι αφού πήγαινα κάθε τρεις και λίγο στο μπάνιο έλεγα που θα πάει θα έρθει ενώ ήξερα ότι ήμουν έγκυος....άσε φρίκη έλεγα πως γίνεται να ποναω σαν να έχω περίοδο και να είμαι έγκυος

Βαλεντίνα πες κ εσύ που το έχεις πρόσφατο....πριν την επιβεβαίωση εγκυμοσύνης είχες πόνους περιόδου;;;;;πόσες μέρες πριν;;;;;και όταν σου ερχόταν περίοδος ποσες μέρες πριν πονουσες;;;;;αρχείο....να δούμε αν υπάρχει διαφορά ....γιατί χαλαρωσαμε πολύ με τα συμπτώματα κ τώρα εγώ θα κάνω υπολογισμούς να βγάλω άκρη....

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Feniamam είπε:

Πολύ θετικό αυτό! εμενα ήταν το βασικότερο σύμπτωμα ένιωθα βρεγμένο το εσωρουχο λες κ είχα κατουρήσει (συγγνώμη κ για την έκφραση) μου φαινοταν πάρα πολύ περιεργο

Αχ μακάρι τι να πω...πόσες μέρες πριν την αναμενόμενη το είχες αυτό??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, kons27 είπε:

Αχ μακάρι τι να πω...πόσες μέρες πριν την αναμενόμενη το είχες αυτό??

Δε θυμάμαι ακριβώς να το προσδιορίσω, γιατί μια μέρα το χα άλλη οχι.νομιζω το χα δει λίγες μέρες μετά την ωορρηξία αλλά κ σίγουρα το χα  δει κ μέσα στις πρώτες μέρες τις καθυστέρησης.επισης εγώ είχα κανονικά πόνους περιόδους όπως όταν περίμενω τουλάχιστον από πέντε μέρες πριν την αναμενομενη.απλα η μόνη διαφορά ήταν ότι δεν είχαν πολύ διάρκεια ενώ όταν πειριμενα είχα για πιο πολύ ώρα συνηθως.ακομα έχω πάντως τσιμπήματα κ κράμπες που κ που, που είμαι έξι βδ και κτ μέρες.

• Ευχαριστώ 1

Just now, Emilly είπε:

Βαλεντίνα πες κ εσύ που το έχεις πρόσφατο....πριν την επιβεβαίωση εγκυμοσύνης είχες πόνους περιόδου;;;;;πόσες μέρες πριν;;;;;και όταν σου ερχόταν περίοδος ποσες μέρες πριν πονουσες;;;;;αρχείο....να δούμε αν υπάρχει διαφορά ....γιατί χαλαρωσαμε πολύ με τα συμπτώματα κ τώρα εγώ θα κάνω υπολογισμούς να βγάλω άκρη....

Κανονικά πάντα πριν την περίοδο πονάω δύο μέρες πριν και μια αφού μου έρθει τώρα με την εγκυμοσύνη πονούσα μια εβδομάδα νωρίτερα και έλεγα θα έρθει νωρίτερα η σιχαμενη τελικά ακόμα τα έχω τα πονακια....

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

Κανονικά πάντα πριν την περίοδο πονάω δύο μέρες πριν και μια αφού μου έρθει τώρα με την εγκυμοσύνη πονούσα μια εβδομάδα νωρίτερα και έλεγα θα έρθει νωρίτερα η σιχαμενη τελικά ακόμα τα έχω τα πονακια....

Πωπω...καλά εγώ πάντα έχω μια βδομάδα πριν πόνο.για περιοδο..αλλά λόγω ηλικίας δεν θυμάμαι καθόλου πριν τις εγκυμοσύνες πως ήμουν.αλτσχαιμερ.πως πας εσύ;;;;πότε θα κάνεις υπέρηχο;;;;τώρα θα δείτε καρδούλα έτσι;;άντε με το καλό κοριτσάκι...να προσέχεις με βάρη κ δουλειές.

Just now, Emilly είπε:

Πωπω...καλά εγώ πάντα έχω μια βδομάδα πριν πόνο.για περιοδο..αλλά λόγω ηλικίας δεν θυμάμαι καθόλου πριν τις εγκυμοσύνες πως ήμουν.αλτσχαιμερ.πως πας εσύ;;;;πότε θα κάνεις υπέρηχο;;;;τώρα θα δείτε καρδούλα έτσι;;άντε με το καλό κοριτσάκι...να προσέχεις με βάρη κ δουλειές.

Υπέρηχο στις 20 ναι θα ακούσουμε καρδιά αν όλα πάνε καλά....τώρα για τα βάρη και τις δουλειές μόνη μου με την μικρή είμαι οπότε δεν γίνεται και αλλιώς!!! Αλλά και στην πρώτη και τώρα έχω πονακια!!!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

Υπέρηχο στις 20 ναι θα ακούσουμε καρδιά αν όλα πάνε καλά....τώρα για τα βάρη και τις δουλειές μόνη μου με την μικρή είμαι οπότε δεν γίνεται και αλλιώς!!! Αλλά και στην πρώτη και τώρα έχω πονακια!!!

Και εγώ πάντα όλο το πρώτο τρίμηνο πολύ κουραστικό και με τρόμαζε κιόλας πολύ...έλεγα έγκυος είμαι τώρα ηη περίοδος έρχεται....τύχαινε να πονάω κ όλο το βράδυ επειδή μεγαλώνει η μήτρα κ αγριευομαι πολύ.κ όχι αρχή αρχή....9 εβδομάδα κ πόνο....λογικό είναι όμως..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Emilly είπε:

Δεν κατάλαβα.εννοεις ότι τις δύο φορές που έπιασες πονουσες δύο μέρες πριν ηηη τώρα πονουσες δύο μέρες πριν;;;;;κ σπυράκι ποτέ έβγαλες;;περίοδος θα μου έρθει απλά για το αρχείο τώρα κρατάω να δω τον επόμενο πως θα είμαι ..

Κατάλαβα τώρα που το ξαναδιάβασα ...εγώ δεν θυμάμαι τίποτα πάντως....απλά πάντα αφού είχα διαπιστώσει την εγκυμοσύνη μετά πονουσα κ έλεγα τρομάζω σαν περίοδος είναι...αλλά κ δεν ερμηνεύα κ τίποτα έτσι;;;;;κοιμησμενη.

Ναι οταν ειχα πιάσει πόναγε 2 μερες πριν και ειχα βγάλει και σπυρακι κανονικα οπως όταν αδιαθετουσα.τωρα τι να πω ρε κοριτσακι μου δεν ξέρω εχω μπερδευτεί με τα συμπτώματα  .

Just now, Feniamam είπε:

Πολλα κορίτσια έχουν το συμπτωματα με πολλα υγρά που αισθάνονται έτσι. Ίσως αυτό είναι ένα από τα βασικά συμπτωματα εγκυμοσυνης 

• Μου αρέσει 1

Ναι οταν ειχα πιάσει πόναγε 2 μερες πριν και ειχα βγάλει και σπυρακι κανονικα οπως όταν αδιαθετουσα.τωρα τι να πω ρε κοριτσακι μου δεν ξέρω εχω μπερδευτεί με τα συμπτώματα  .

Πολλα κορίτσια έχουν το συμπτωματα με πολλα υγρά που αισθάνονται έτσι. Ίσως αυτό είναι ένα από τα βασικά συμπτωματα εγκυμοσυνης 

Μη φοβάσαι τίποτα.εγω είμαι εδώ.θα τα ξεκαθαρίσω όλα.χαχαχαζαχα.

Just now, Emilly είπε:

Μη φοβάσαι τίποτα.εγω είμαι εδώ.θα τα ξεκαθαρίσω όλα.χαχαχαζαχα.

Αυριο εγω τελειώνω με την ακατονομαστη θα δώσω ρεσιτάλ αυτο τον μηνα.δουκευω και τηλεργασια οποτε θα είμαι φουλ ξεκούραστη. Ανάσα δεν θα πάρει χαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Αυριο εγω τελειώνω με την ακατονομαστη θα δώσω ρεσιτάλ αυτο τον μηνα.δουκευω και τηλεργασια οποτε θα είμαι φουλ ξεκούραστη. Ανάσα δεν θα πάρει χαχαχ

Μη κάνεις τα λάθη μου κάθε μέρα κ το σπέρμα νερό....πριν τις γόνιμες Άστον αταιστο καμία τρεις μέρες να δυναμώσει κ μετά μέρα παρά μέρα...εγώ έτσι θα κάνω τον επόμενο....κάθε μέρα εμείς ολυμπιακούς...πως την είδαμε;;;

• Χαχα 2

Just now, Sofi_ABC είπε:

Ναι υπαρχουν διαφορα πολυβιταμινουχα για εγκυμοσυνη, αν ρωτησεις στο φαρμακειο θα σου δωσουν. Εκτος απο φολλικο, συμπλεγμα Β,  Ε, D οπωσδηποτε (και για προστασια απο κοβιντ ;) ). Για αντρες σεληνιο μου φαινεται και γενικα πολυβιταμινουχα, γυρη και βασιλικος πολτος. 

Ααα ωραία θα πάω να δω στο φαρμακείο η θα κοιτάξω να παραγγείλω απ' το ίντερνετ καμία..

Αχ μακάρι θα έρθει χριστουγεννιάτικο με τον Άη Βασίλη :)

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...