Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Τονιαα είπε:

Που τα είδες τα καλά νέα; απλά σε αναμονή είμαι...Δεν έχω ούτε καν πρισμενο στήθος ούτε υγρά...μόνο θετική ενέργεια 

Χαχαχα...

Βρε ασε το βυζι ησυχο!! Εγω 2 μερες πριν πονος, κακο κ μου ηρθε κ ακομα με πονα..η αλλη στον 9ο εκανε βυζι..σχετικα ειναι ολα..

ωορηξια λεω ποτε εκανες?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, tina79 said:

Βρε ασε το βυζι ησυχο!! Εγω 2 μερες πριν πονος, κακο κ μου ηρθε κ ακομα με πονα..η αλλη στον 9ο εκανε βυζι..σχετικα ειναι ολα..

ωορηξια λεω ποτε εκανες?

Πριν 12 μέρες έχω σταθερό κύκλο σε 2 μέρες θα έχω καθηστερηση χαχαχαχα 

Just now, Ria_ said:

Πωω ωραίο προαίσθημα είχα χαχα, αδιαθετησα για αυτό ενοιωθα έτσι όχι γτ είμαι έγκυος και μάλιστα Μ ήρθε κ νωρίτερα.   :(

Πολύ λυπάμαι γλυκούλα μου....θα έρθει το μωράκι λίγο παράταση πήρε 

Just now, Τονιαα είπε:

Μόνο η θερμοκρασία μου είναι σύμμαχος μου...το πρωί είχα 36.7 και από τότε παίζει από 36.7 μέχρι 37.2 που έχω τωρα

Εγώ έχω κ υγρά σαν νερό.... οτιδήποτε κ ν γίνει τώρα το παρατηρούμε...έκανε μούσκεμα το εσώρουχο μ

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, Τονιαα είπε:

Πολύ λυπάμαι γλυκούλα μου....θα έρθει το μωράκι λίγο παράταση πήρε 

Ναι εντάξει αρχή είναι στις προσπάθειες πιστεύω θα έρθει ,στεναχωρέθηκα γτ πίστευα ότι έγινε αλλά... Και γτ εχτές έλεγε ο άντρας Μ για μια κύστη που έχει χαμηλά στη κοιλιά και δεν την έχουμε ψάξει ακόμα και Μ έλεγε ο γλυκούλης μ λες να είναι κάτι να μη μπορώ να κάνω παιδιά.? Τ λέω μη λες χαζα δεν έχει σχέση εκεί π είναι νομίζω ...Τ είπα και εγώ σήμερα ότι αδιαθετησα και καταλαβαίνεις..

• Λυπημένη/-ος 2

Just now, Ria_ είπε:

Πωω ωραίο προαίσθημα είχα χαχα, αδιαθετησα για αυτό ενοιωθα έτσι όχι γτ είμαι έγκυος και μάλιστα Μ ήρθε κ νωρίτερα.   :(

Δεν πειράζει κούκλα μ μην απελπιζεσαι...είναι ίδια τ συμπτώματα γι'αυτό κ κάθε μήνα μπερδευομαστε...πάμε δυναμικά για χριστουγεννιάτικο!!

Just now, Ria_ said:

Ναι εντάξει αρχή είναι στις προσπάθειες πιστεύω θα έρθει ,στεναχωρέθηκα γτ πίστευα ότι έγινε αλλά... Και γτ εχτές έλεγε ο άντρας Μ για μια κύστη που έχει χαμηλά στη κοιλιά και δεν την έχουμε ψάξει ακόμα και Μ έλεγε ο γλυκούλης μ λες να είναι κάτι να μη μπορώ να κάνω παιδιά.? Τ λέω μη λες χαζα δεν έχει σχέση εκεί π είναι νομίζω ...Τ είπα και εγώ σήμερα ότι αδιαθετησα και καταλαβαίνεις..

Έλα τα μωρά θέλουν υπομονή και προσπάθειά...για να του φυγει η αμφιβολία μπορείς να του πάρεις το σπιτικό σπερματοδιαγραμμα από το home test

Είναι εγγύηση στο αποτέλεσμα 

Just now, Flolipop είπε:

Για να μην ανησυχείς για την ηλικία εγώ στα 38 έμεινα έγκυος αμέσως τον πρώτο μήνα με όλες κι όλες δυο επαφές . Α κ ο σύζυγος  ήταν 43. Όποτε μην αγχώνεσαι πραγματικά ...

Ποια θυμάται να τα βάλουμε κάτω να βγάλουμε συμπεράσματα.ισως κ η βασιλική.οταν ξεκινάνε πόνοι περιόδου μια εβδομάδα πριν μάλλον έρχεται περίοδος εεε;;;;;θυμάμαι όλες οι εγκυμοσύνες είχα πονακια αλλά μάλλον μέρα περιόδου κ ίσως μετά την καθυστέρηση....άρα αν μια εβδομάδα πριν ξεκινάς πονάς έρχεται....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια, δε σας προλαβαίνω λέμε! Τις τελευταίες 5 σελίδες διάβασα μόνο... 30 μου έπεφταν πολλές!

6η μέρα περιόδου σήμερα και χθες σε ένα φαρμακείο που πήγα, δεν είχαν τεστ ωορρηξίας. Θα πάρω μάλλον τα clear blue για αρχή, χαλάλι το 40αρι. Πήγα χθες καρδιολόγο γιατί μέσα σε όλα έχω και χοληστερίνη. Γονιδιακή και δε μου κάνει τίποτα η άσκηση και η διατροφή πέρα από το γενικότερο καλό που κάνει στην υγεία. Έριξα και το βάρος μου λίγο και συνεχίζω. Ήμουν κατά 2 κιλά υπερβαρη, μπήκα εντός φυσιολογικων ορίων και θέλω άλλα 2-3. Μέχρι τα Χριστούγεννα, θα τα χάσω πιστεύω. Πρέπει λοιπόν να πάρω χάπι για την χοληστερίνη αλλά αφού είμαι ακόμα σε φάση τεκνοποιησης, δεν πρέπει να το πάρω. Γίνεται παρακαλω πολύ να έρθει το τέκνο; να πάρω λέτε το σπερμοδιαγραμμα της hometest μπας και τον πείσω να κάνει αυτό; δεν ξέρω πια πώς να τον προσεγγίσω. Ότι κι αν του πω θίγεται και νιώθει πως το πρόβλημα είναι όλο δικό του. Μα θα σκάσω! Του είπα να ξαναπάει στον ανδρολογο ο οποίος τον τονωσε κιόλας με αυτά που του είπε, αλλά αρνείται. Τι να πω... Δεν θελω6να το πάρω μοιρολατρικα. Νομίζω πως εμείς κρατάμε το μαχαίρι, εμείς και την πίτα. 

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κοίτα γενικά ότι να ναι γίνεται.. Εγώ μετά την πρώτη περίοδο πήγα για υπέρηχο και ήμουν 9η μέρα και ο γιατρός είδε ότι είχα κάνει ήδη ωορηξια τις μέρες εκείνες.. Που κανονικά έχω κύκλο 29 ημερών.. Μετά προφανώς ξαναέκανα για να μην έχω αδιαθετησει ακόμα 28η μερα! Όλα είναι πιθανά μετά από τέτοιες καταστάσεις.. 

Τώρα που το λες...Μου ήρθε κάτι στο μυαλό. 

7/10 είχα ραντεβού στον γυναικολόγο για τεστ Παπ και τον ρώτησα να με κοιτάξει σε τι φάση του κύκλου μ είμαι και είδε ότι είχα ωορρηξία, αλλά η περίοδος μου ήρθε 3 εβδομάδες μετά!

19 ώρες πρίν, vasiliki2020 είπε:

Γεια σας κοριτσια ελπιζω να είσαστε ολες καλα τελικ με πήρε από κάτω δεν τα κατάφερα..έχω απογοητευτεί οτι δεν θα τα καταφέρω ποτε ευτυχως που κάποια κοριτσια εδω τα καταφέρνουν και παίρνουμε λίγη χαρα

Που είσαι εσύ;;;;;;;;εσένα θα ψάχνω 70 ώρες;;;;;;;ααα δεν θα μου έρθει περίοδος μεθαύριο;;;;θα κάνω πέντε μέρες να εμφανιστεί να νομίζουν ότι αυτοκτόνησα.λοιπον άρχισα να έχω πόνους περιόδου μια εβδομάδα πριν....έλα να βγάλουμε συμπεράσμα να έχουμε στο αρχείο.....και εσύ 8 μέρες πριν την περίοδο πονουσες έτσι;;;;;άρα αν αρχίζουμε νωρίς αυτό είναι προεμμηνορροϊκό σύνδρομο άρα σύμπτωμα ότι έρχεται περίοδος....θυμάσαι στις εγκυμοσύνες αν πονουσες πάλι νωρίς;;;;;εγώ δεν θυμάμαι Χριστό απλά θυμάμαι πάλι πονουσα αλλά μήπως προς την καθυστέρηση;;;;;εεεε;;;;;;έλα να βάλουμε ένα σύμπτωμα που να αποκλείει εγκυμοσύνη....

Just now, Agatte είπε:

Κορίτσια, δε σας προλαβαίνω λέμε! Τις τελευταίες 5 σελίδες διάβασα μόνο... 30 μου έπεφταν πολλές!

6η μέρα περιόδου σήμερα και χθες σε ένα φαρμακείο που πήγα, δεν είχαν τεστ ωορρηξίας. Θα πάρω μάλλον τα clear blue για αρχή, χαλάλι το 40αρι. Πήγα χθες καρδιολόγο γιατί μέσα σε όλα έχω και χοληστερίνη. Γονιδιακή και δε μου κάνει τίποτα η άσκηση και η διατροφή πέρα από το γενικότερο καλό που κάνει στην υγεία. Έριξα και το βάρος μου λίγο και συνεχίζω. Ήμουν κατά 2 κιλά υπερβαρη, μπήκα εντός φυσιολογικων ορίων και θέλω άλλα 2-3. Μέχρι τα Χριστούγεννα, θα τα χάσω πιστεύω. Πρέπει λοιπόν να πάρω χάπι για την χοληστερίνη αλλά αφού είμαι ακόμα σε φάση τεκνοποιησης, δεν πρέπει να το πάρω. Γίνεται παρακαλω πολύ να έρθει το τέκνο; να πάρω λέτε το σπερμοδιαγραμμα της hometest μπας και τον πείσω να κάνει αυτό; δεν ξέρω πια πώς να τον προσεγγίσω. Ότι κι αν του πω θίγεται και νιώθει πως το πρόβλημα είναι όλο δικό του. Μα θα σκάσω! Του είπα να ξαναπάει στον ανδρολογο ο οποίος τον τονωσε κιόλας με αυτά που του είπε, αλλά αρνείται. Τι να πω... Δεν θελω6να το πάρω μοιρολατρικα. Νομίζω πως εμείς κρατάμε το μαχαίρι, εμείς και την πίτα. 

Μα αν τυχόν έχει θέμα (που εύχομαι να μην εχει) δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Μπορεί να χρειαστεί καμία βιταμίνη. 

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κοίτα γενικά ότι να ναι γίνεται.. Εγώ μετά την πρώτη περίοδο πήγα για υπέρηχο και ήμουν 9η μέρα και ο γιατρός είδε ότι είχα κάνει ήδη ωορηξια τις μέρες εκείνες.. Που κανονικά έχω κύκλο 29 ημερών.. Μετά προφανώς ξαναέκανα για να μην έχω αδιαθετησει ακόμα 28η μερα! Όλα είναι πιθανά μετά από τέτοιες καταστάσεις.. 

Just now, Agatte είπε:

Just now, linaa είπε:

τα clear blue το κανουν αυτο συχνα δεν ειναι αξιοπιστα κ εμενα εδειχνε καθε μερα ωορηξια κ νομιζα οτι κατι εχω. παρε αλλα τεστ απο το ιντερνετ  τις ταινιες ειναι πολυ πιο φτηνα κ πιο αξιοπιστα

Αχ θεέ μου... Ναι το σκέφτηκα να πάρω αλλά και να κάνω. Θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και ανάλογα θα παρω

Just now, Emilly είπε:

Ποια θυμάται να τα βάλουμε κάτω να βγάλουμε συμπεράσματα.ισως κ η βασιλική.οταν ξεκινάνε πόνοι περιόδου μια εβδομάδα πριν μάλλον έρχεται περίοδος εεε;;;;;θυμάμαι όλες οι εγκυμοσύνες είχα πονακια αλλά μάλλον μέρα περιόδου κ ίσως μετά την καθυστέρηση....άρα αν μια εβδομάδα πριν ξεκινάς πονάς έρχεται....

Εγω πονουσα από τη μέρα που περίμενα αλλά μια φίλη μου από 10 μέρες πριν. Αφού έβαζε θερμοφορες γιατί πονούσε και έπαιρνε και παυσίπονα νόμιζε ότι θα της έρθει νωρίτερα και ήταν έγκυος.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...