Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κάνε ένα τεστ τώρα αλλά αν είναι αρνητικό θα πρέπει να περιμένεις μέχρι 32η μέρα για να ξανακάνεις.. Τι κύκλο έχεις κανονικα; 

Τώρα ότι και να σου ψέματα θα είναι,μου ήρθε 28/10 πρώτη φορά. Γενικά έχω σταθερό κύκλο όμως 28-30 μερες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, tina79 said:

Κορασιδες κ συμμαθητριες τι κανετε?? Πως πανε τα κεφια??

Εγώ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα αύριο το πρωί θα κάνω τεστ...σε αντίθεση με τους άλλους μήνες αυτό το μήνα το στήθος μου δεν πρηστικε....

Εσύ όλα καλα;

• Μου αρέσει 1

Just now, Τονιαα είπε:

Όχι μέχρι 1 μηνα το πολύ μένει η ορμόνη της εγκυμοσύνης στο σώμα...

Τεστ εγκυμοσυνης πρέπει να κάνεις....Η τελευταία σού περίοδος ήταν κανονικη;

4 μέρες περίοδο, εντάξει η ροή δεν με γέμισε και πολύ το μάτι! 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Τονιαα είπε:

Εγώ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα αύριο το πρωί θα κάνω τεστ...σε αντίθεση με τους άλλους μήνες αυτό το μήνα το στήθος μου δεν πρηστικε....

Εσύ όλα καλα;

Ωωωωωωωωω νατα νατα!!!! Ανοιξε το δρομο συμμαθητρια!!! Πολυ πολυ καλη σου επιτυχια!!! Ποτε εκανες ωορηξια?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Τονιαα είπε:

Περίεργα πράγματα.....τεστ εγκυμοσυνης κανε

Λέτε κι όλας από τώρα να μου δείξει κατι;

Νωρίς δεν είναι για τεστ; έχω ένα τώρα στο σπίτι.

Θα περιμένω κάνα 2 μέρες και θα κανω 

Just now, Sofia89 είπε:

Τώρα ότι και να σου ψέματα θα είναι,μου ήρθε 28/10 πρώτη φορά. Γενικά έχω σταθερό κύκλο όμως 28-30 μερες

Κοίτα γενικά ότι να ναι γίνεται.. Εγώ μετά την πρώτη περίοδο πήγα για υπέρηχο και ήμουν 9η μέρα και ο γιατρός είδε ότι είχα κάνει ήδη ωορηξια τις μέρες εκείνες.. Που κανονικά έχω κύκλο 29 ημερών.. Μετά προφανώς ξαναέκανα για να μην έχω αδιαθετησει ακόμα 28η μερα! Όλα είναι πιθανά μετά από τέτοιες καταστάσεις.. 

Just now, tina79 said:

Ωωωωωωωωω νατα νατα!!!! Ανοιξε το δρομο συμμαθητρια!!! Πολυ πολυ καλη σου επιτυχια!!! Ποτε εκανες ωορηξια?

Που τα είδες τα καλά νέα; απλά σε αναμονή είμαι...Δεν έχω ούτε καν πρισμενο στήθος ούτε υγρά...μόνο θετική ενέργεια 

Χαχαχα...

Just now, Sofia89 είπε:

Θα δείξει μόνο αν ενώ κάνεις τα τεστακια και βγαίνουν θετικά είσαι ήδη έγκυος 

Just now, Sofia89 said:

Πρέπει να το κάνεις Γιατί δεν είναι φυσιολογικό τόσα τεστ θετικά...Δεν είναι νορμάλ...είτε είσαι είτε δεν είσαι πρέπει να ξέρεις γιατί έχεις και ιστορικό....Και μετά να μιλήσεις με τον γιατρό σου 

Διαφημίσεις

Just now, Τονιαα είπε:

Που τα είδες τα καλά νέα; απλά σε αναμονή είμαι...Δεν έχω ούτε καν πρισμενο στήθος ούτε υγρά...μόνο θετική ενέργεια 

Χαχαχα...

Εγω τίποτα δεν είχα πριν την καθυστέρηση.. απολύτως όμως! Και 1η μέρα καθυστέρησης εκεί που περπατούσα νιώθω ένα σβήσιμο σαν να με αφήνουν οι δυνάμεις μου.. Έτσι το κατάλαβα και έκανα τεστ! Συγνώμη κορίτσια το ξέρω ότι πάω ενάντια στο τίτλο της ομαδουλα αλλά λέω την αλήθεια.. :-P

Just now, Φραουλίνο said:

Εγω τίποτα δεν είχα πριν την καθυστέρηση.. απολύτως όμως! Και 1η μέρα καθυστέρησης εκεί που περπατούσα νιώθω ένα σβήσιμο σαν να με αφήνουν οι δυνάμεις μου.. Έτσι το κατάλαβα και έκανα τεστ! Συγνώμη κορίτσια το ξέρω ότι πάω ενάντια στο τίτλο της ομαδουλα αλλά λέω την αλήθεια.. :-P

Της εμπειρίες μας μοιραζόμαστε φραουλινο...δεν είναι κακο

• Μου αρέσει 1

Just now, Τονιαα είπε:

Πρέπει να το κάνεις Γιατί δεν είναι φυσιολογικό τόσα τεστ θετικά...Δεν είναι νορμάλ...είτε είσαι είτε δεν είσαι πρέπει να ξέρεις γιατί έχεις και ιστορικό....Και μετά να μιλήσεις με τον γιατρό σου 

Οκ λες να κάνω και τωρα;

Just now, Sofia89 είπε:

Ρε κορίτσια βοηθήστε με αν μπορείτε γιατί έχω μπερδευτεί!

Τεστ ωορρηξία θετικό 6/11 10ημερα κ.

Θετικό 7/11 11ημερα κ

Θετικό 8/11 12ημερα κ

Αρνητικό 10/11 14ημερα 

Επειδή είχα κάτι πόνους σαν περίοδο κάνω ξανά τεστ ωορεξιας (δεν ξέρω πώς μου ηρθε) 

Άρα                 θετικό 13/11  17ημέρα κ.

Θετικό 14/11  18ημερα κ.

Είναι δυνατον; ή μήπως το μηχανάκι από την clear blue τα έπαιξε; Έτυχε σε καμια;

τα clear blue το κανουν αυτο συχνα δεν ειναι αξιοπιστα κ εμενα εδειχνε καθε μερα ωορηξια κ νομιζα οτι κατι εχω. παρε αλλα τεστ απο το ιντερνετ  τις ταινιες ειναι πολυ πιο φτηνα κ πιο αξιοπιστα

Μόνο η θερμοκρασία μου είναι σύμμαχος μου...το πρωί είχα 36.7 και από τότε παίζει από 36.7 μέχρι 37.2 που έχω τωρα

Just now, Sofia89 said:

Οκ λες να κάνω και τωρα;

Ναι κανε εσυ πρέπει να ξέρεις...έχεις ώρα να πας τουαλέτα; εάν δεν έχεις κρατήσου λίγο σε καμία ωρα

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...