Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, kons27 είπε:

Όχι δεν έχω τίποτα .... μόνο τώρα πριν λίγο με έπιασε ένας οξύς πόνος στο στομάχι...τι να πω δεν ξέρω τι είναι αυτό! Ευχαριστώ πάντως Τόνια μου!

Δευτέρα πρωί πρωί με το καφέ λέω να κάνουμε και από ένα τεστακι χαχαχχα..αν κρατηθώ μέχρι Δευτέρα εγώ είναι κ αυτό... Μαρεσει τρομάρα που έλεγα είμαι ζεν και ξαφνικά με έχει πιάσει αγωνια

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ria_ είπε:

Δευτέρα πρωί πρωί με το καφέ λέω να κάνουμε και από ένα τεστακι χαχαχχα..αν κρατηθώ μέχρι Δευτέρα εγώ είναι κ αυτό... Μαρεσει τρομάρα που έλεγα είμαι ζεν και ξαφνικά με έχει πιάσει αγωνια

Φιλενάδα εγώ δεν κάνω....δεν θα τρελαθώ πάλι..έκανα πολύ νωρίτερα..θα περιμένω αν υπάρξει καθυστέρηση!

Ρε κορίτσια βοηθήστε με αν μπορείτε γιατί έχω μπερδευτεί!

Τεστ ωορρηξία θετικό 6/11 10ημερα κ.

Θετικό 7/11 11ημερα κ

Θετικό 8/11 12ημερα κ

Αρνητικό 10/11 14ημερα 

Επειδή είχα κάτι πόνους σαν περίοδο κάνω ξανά τεστ ωορεξιας (δεν ξέρω πώς μου ηρθε) 

Άρα                 θετικό 13/11  17ημέρα κ.

Θετικό 14/11  18ημερα κ.

Είναι δυνατον; ή μήπως το μηχανάκι από την clear blue τα έπαιξε; Έτυχε σε καμια;

• Μπερδεμένη/-ος 2

Καλημέρα! Και εμείς την είχαμε πιάσει τον πρώτο μήνα επαφών, στα 4 (όχι ακριβώς δλδ ξαπλωμένη μπρούμυτα ήμουν :rolleyes:) και ούτε καν είχα σκεφτεί να μείνω ξαπλωμένη σηκωνομουν κατευθείαν.. Βέβαια και από γιατρούς έχω δει να λένε ότι δεν βοηθάει το να πετάγεσαι και σαν ελατήριο και ίσως να λειτουργεί κάπως δεν ξέρω! Νομίζω πάντως ότι όσα είναι να μείνουν μέσα και να κάνουν δουλίτσα θα μείνουν ότι και να κάνεις.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Sofia89 είπε:

Θετικό 7/11 11ημερα κ

Θετικό 8/11 12ημερα κ

Αρνητικό 10/11 14ημερα 

Επειδή είχα κάτι πόνους σαν περίοδο κάνω ξανά τεστ ωορεξιας (δεν ξέρω πώς μου ηρθε) 

Θετικό 14/11  18ημερα κ.

Είναι δυνατον; ή μήπως το μηχανάκι από την clear blue τα έπαιξε; Έτυχε σε καμια;

Βρε κοριτσι μου μηπως εισαι εγκυος;;;πολλες κοπελες λενε οτι βγαινουν θετικα τα τεστ ωορηξιας πολλες μερες...εκτος αν εκανες 2 ωορηξιες...

Διαφημίσεις

Just now, Sofia89 said:

Θετικό 7/11 11ημερα κ

Θετικό 8/11 12ημερα κ

Αρνητικό 10/11 14ημερα 

Θετικό 14/11  18ημερα κ.

Μήπως έχεις πολυκυστικες;

Just now, Τονιαα είπε:

Μήπως έχεις πολυκυστικες;

Από όσο ξέρω οχι! Πάντα είχα σταθερό κύκλο! Και πρόσφατα με έκανε υπέρηχο ο γιατρός μου 

Μήπως επειδή ήμουν πρόσφατα έγκυος επηρεάζει τα τεστ;

Just now, Sofia89 είπε:

Από όσο ξέρω οχι! Πάντα είχα σταθερό κύκλο! Και πρόσφατα με έκανε υπέρηχο ο γιατρός μου 

Όχι καλέ, πιο πιθανό είναι επειδή ήσουν πρόσφατα έγκυος να διαταρασσεται ο κύκλος και να έκανες 2 φορές ωορρηξια νομίζω 

Just now, Jamie είπε:

Βρε κοριτσι μου μηπως εισαι εγκυος;;;πολλες κοπελες λενε οτι βγαινουν θετικα τα τεστ ωορηξιας πολλες μερες...εκτος αν εκανες 2 ωορηξιες...

Μακάρι! Θα κάνω την επόμενη εβδομάδα τεστ, άμα κρατηθώ μέχρι τοτε

Διαφημίσεις

Just now, Sofia89 said:

Πόσο πρόσφατα;

Just now, Φραουλίνο είπε:

Όχι καλέ, πιο πιθανό είναι επειδή ήσουν πρόσφατα έγκυος να διαταρασσεται ο κύκλος και να έκανες 2 φορές ωορρηξια νομίζω 

Ακόμα καλύτερα δίδυμα,μου πειρε ένα ο Θεός λες να μου στείλει τώρα 2; Μακάρι Παναγία μου....

Just now, Τονιαα είπε:

Πόσο πρόσφατα;

Πριν 3 μηνες

• Μου αρέσει 2

Just now, Sofia89 είπε:

Ακόμα καλύτερα δίδυμα,μου πειρε ένα ο Θεός λες να μου στείλει τώρα 2; Μακάρι Παναγία μου....

Κάνε ένα τεστ τώρα αλλά αν είναι αρνητικό θα πρέπει να περιμένεις μέχρι 32η μέρα για να ξανακάνεις.. Τι κύκλο έχεις κανονικα; 

Just now, Sofia89 said:

Πριν 3 μηνες

Όχι μέχρι 1 μηνα το πολύ μένει η ορμόνη της εγκυμοσύνης στο σώμα...

Τεστ εγκυμοσυνης πρέπει να κάνεις....Η τελευταία σού περίοδος ήταν κανονικη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...