Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, kons27 είπε:

Κορίτσια εμείς δεν τελειώνουμε πότε με αυτή την στάση για να βάλω κ τ μαξιλάρι....παίζει ρόλο λέτε η στάση???

Χαχα κορίτσι ούτε κ μεις τελειώνουμε σε αυτήν την στάση , στα τέσσερα το έπιασα πάντως εγώ :P Απλά μετά που μένω ξαπλωμένη βάζω το μαξιλάρι κ σηκώνω τα πόδια επάνω κ τα ακουμπάω στον τοίχο .Αν είναι να έρθει πάντως θα έρθει. Αλλά απλά αυτές οι δυο στάσεις βοηθανε περισσότερο να διεισδύσει το σπερμα μέσα.Αν είναι η γυναίκα από πάνω δν βοηθάει.Εμένα έτρεχαν αμέσως σε αυτή τη στάση.Χαχχαχα θα γίνουμε κ καμασούτρα εδώ μέσα :P

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ria_ είπε:

Καλημέρα , ένα περίεργο πράγμα από εχτές το βράδυ ώρες ώρες νοιωθω λες και θα αδιαθετησω από στιγμη, εντωμεταξυ αν αδιαθετησω έχω 2-3 μέρες ακόμα... 

Πολλά κορίτσια από εδώ πέρα που ήταν εγκυουλες αυτό νιώθανε.... Μακάρι κούκλα μ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Queen10 είπε:

Χαχα κορίτσι ούτε κ μεις τελειώνουμε σε αυτήν την στάση , στα τέσσερα το έπιασα πάντως εγώ :P Απλά μετά που μένω ξαπλωμένη βάζω το μαξιλάρι κ σηκώνω τα πόδια επάνω κ τα ακουμπάω στον τοίχο .Αν είναι να έρθει πάντως θα έρθει. Αλλά απλά αυτές οι δυο στάσεις βοηθανε περισσότερο να διεισδύσει το σπερμα μέσα.Αν είναι η γυναίκα από πάνω δν βοηθάει.Εμένα έτρεχαν αμέσως σε αυτή τη στάση.Χαχχαχα θα γίνουμε κ καμασούτρα εδώ μέσα :P

Εγώ πάντως ένα θα σας πω...το δεύτερο που έπιασα με μια επαφή,επειδή δεν κάναμε όλο τον μήνα λόγω πένθους με την γιαγιά μου κ καπάκι ήμουν άρρωστη,,,ήμουν από πάνω κ μετά έτρεξα κ πλυθηκα αμέσως....κ τόσες φορές στραγγίζω με κατακόρυφο κ τίποτα δεν γίνεται....αν είναι να γίνει θα σε ακουμπήσει ο άλλος κ θα μείνεις.εντωμεταξυ τον αμέσως προηγούμενο μήνα από εκείνον που έπιασα το έκανα με σύστημα και Τζιφός....αφού πέθανε η γιαγιά κ ήμουν στα πατώματα κ δεν ήθελα τίποτα...μια επαφή.

• Μου αρέσει 5

12 ώρες πρίν, vasiliki2020 είπε:

Εγω 38 χτυπάνε καμπάνες χαχχαα

Για να μην ανησυχείς για την ηλικία εγώ στα 38 έμεινα έγκυος αμέσως τον πρώτο μήνα με όλες κι όλες δυο επαφές . Α κ ο σύζυγος  ήταν 43. Όποτε μην αγχώνεσαι πραγματικά ...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, kons27 said:

Καλημέρα ζουζούνα....χθες το πρωί 36.7 σήμερα 37.0...  

Θα ξεκινήσω κάθε μέρα θερμοκρασία μπας κ βγάλουμε καμία άκρη!!

Όλα καλά κορίτσι μου; κάνα τεστ θα κανεις;

Άντε γιατί μας περιμένουν τα κορίτσια στο καφέ μανούλες Ιουλίου 

• Μου αρέσει 2

Just now, Τονιαα είπε:

Όλα καλά κορίτσι μου; κάνα τεστ θα κανεις;

Άντε γιατί μας περιμένουν τα κορίτσια στο καφέ μανούλες Ιουλίου 

Έλα Τόνια Μ όλα καλά....ε πότε να κάνω τέστ ?αφού Μ είπατε να περιμένω...έχω κ τν άντρα Μ που βλέπει 2 μέρες τώρα 37 θερμοκρασία κ Μ λέει κοίτα να δεις covid θα έχεις...μας περιμένουν ναι ναι ναι... Αχ Ιούλιος...πόσο αγαπώ τα Καρκινακια!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, kons27 said:

Έλα Τόνια Μ όλα καλά....ε πότε να κάνω τέστ ?αφού Μ είπατε να περιμένω...έχω κ τν άντρα Μ που βλέπει 2 μέρες τώρα 37 θερμοκρασία κ Μ λέει κοίτα να δεις covid θα έχεις...μας περιμένουν ναι ναι ναι... Αχ Ιούλιος...πόσο αγαπώ τα Καρκινακια!!!

Εγώ τα λεωνταρακια...

Η θερμοκρασία που έχεις είναι πολύ καλή...άλλα συμπτώματα έχεις; πάντως έχω καλή διαίσθηση για σένα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...