Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, kons27 είπε:

Χάχαχα ζουζούνα θα τρελαθώ......δρακουλινια έφαγα κ εγώ τ μεσημέρι με σοκολάτα...Μν Μ λες τέτοια κ θ πιάσω τα δρακουλινια για θετικό σύμπτωμα...πάει το χάσαμε τελείως!!!!

Χαχαχαχχα , και εγώ γαριδάκια έτρωγα πριν λέω τον άντρα μου σταματά σε ένα περίπτερο να πάρω πατατάκια και πήρα γαριδάκια και μου λέει καλά πατατάκια δεν ήθελες? Χχαα και πριν φυγουμς απ' το σπίτι έτρωγα απ' τ τάπερ τυρί ...αν δεν είμαι έγκυος το χάσαμε οντως

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

Χαχαχαχα εννοείται παντα εδώ!!!σε ευχαριστώ πολυ!!εσας τα αποτελέσματα? τωρα μπηκα παλι να δω αν έγραψες.

αχ εγω πεινάω, τρώω εχω αναγούλα μετα κ καουρα λιγο  αν σας πω τι εχω φάει θα γελάτε!...τωρα για βραδυ εφαγα 1,5 τοστ μονο τυρί,2 αυγά βραστά και λιγα δρακουλικια χαχαχα

*δρακουλινια εφαγα κ για πρωινό προχθές γιαυτο εκανα το τεστ!λεω κατι παίζει..αφου ειχα φάει παλι αυγο κ μαφινς χαχαχαχα 

Ζουζουνα μου τα αποτελεσματα μας την Τριτη το απογευμα μας ειπαν. Ξεκινησα και τα τεστ ωορρηξιας σημερα. Λογικα αυριο μεθαυριο θα δω θετικο, παντα 11η ή 12η εχω θετικο επομενως θα κανω την προσπαθεια μου και βλεπουμε.

7 ώρες πρίν, kons27 είπε:

Χάχαχα ζουζούνα θα τρελαθώ......δρακουλινια έφαγα κ εγώ τ μεσημέρι με σοκολάτα...Μν Μ λες τέτοια κ θ πιάσω τα δρακουλινια για θετικό σύμπτωμα...πάει το χάσαμε τελείως!!!!

χαχαχα εγω ειχα καιρό να φαω ,τα ετρωγα παλι στην κόρη μου που ημουν έγκυος 

4 ώρες πρίν, TATAKI είπε:

Ζουζουνα μου τα αποτελεσματα μας την Τριτη το απογευμα μας ειπαν. Ξεκινησα και τα τεστ ωορρηξιας σημερα. Λογικα αυριο μεθαυριο θα δω θετικο, παντα 11η ή 12η εχω θετικο επομενως θα κανω την προσπαθεια μου και βλεπουμε.

όταν δεις το θετικο επαφες σιγουρα 3 μερες σερι μην σ πω 4...και να ειναι ανα 24ωρο η επαφή...με μαξιλάρι απο κατω πριν τελειώσει.καντε το αν δεν το έχετε κάνει! και μένετε σιγουρα 30 λεπτά.

πχ εγω το έκανα βραδυ ,οχι οτι μπορουσα κ αλλη ωρα,αλλα με βολεψε ,εκανα αυτο με το μαξιλάρι κ μετα κοιμόμουν κιολας.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

Καλημέρα ζουζούνα....χθες το πρωί 36.7 σήμερα 37.0...  

Θα ξεκινήσω κάθε μέρα θερμοκρασία μπας κ βγάλουμε καμία άκρη!!

Just now, kons27 είπε:

Καλημέρα ζουζούνα....χθες το πρωί 36.7 σήμερα 37.0...  

Θα ξεκινήσω κάθε μέρα θερμοκρασία μπας κ βγάλουμε καμία άκρη!!

καλημέρα!!! τέλεια!!!παρα πολυ καλη εγω φαντασου σημερα εχω 36,9 και εντονα συμπτωματα αναγούλας, πήγα δλδ 2 φορες να κανω αλλα την μια ενα φλεμα εβγαλα...πολυ κουραση νιωθω κ ζαλάδα πολυ ζαλάδα κατά διαστήματα 

επίσης έχω πολυυυυ υπνηλία!!! παρα πολυ κοιμάμαι ακομα απο της 9,30 με 10

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλημέρα!!! τέλεια!!!παρα πολυ καλη εγω φαντασου σημερα εχω 36,9 και εντονα συμπτωματα αναγούλας, πήγα δλδ 2 φορες να κανω αλλα την μια ενα φλεμα εβγαλα...πολυ κουραση νιωθω κ ζαλάδα πολυ ζαλάδα κατά διαστήματα 

επίσης έχω πολυυυυ υπνηλία!!! παρα πολυ κοιμάμαι ακομα απο της 9,30 με 10

Συνεχίζεις κανονικά να μετράς ε?!!να κοιμάσαι να ξεκουράζεσαι...

Επειδή αυτό το μήνα θα ξεκινήσω με τις θερμοκρασίες...μπορείς να Μ πεις λίγο τι γίνεται κ τ καταλαβαίνουμε???θα βγάλω μια φωτογραφία την απάντηση σ κ μετά δεν σ ξανά ρωτάω...

Just now, kons27 είπε:

Συνεχίζεις κανονικά να μετράς ε?!!να κοιμάσαι να ξεκουράζεσαι...

Επειδή αυτό το μήνα θα ξεκινήσω με τις θερμοκρασίες...μπορείς να Μ πεις λίγο τι γίνεται κ τ καταλαβαίνουμε???θα βγάλω μια φωτογραφία την απάντηση σ κ μετά δεν σ ξανά ρωτάω...

μετράω για λιγο ακομα κ μετα στοπ..συνηθως μένει αυξημένη στο 36,8 έως 37 σε εγκυμοσυνη. 

τι θέλεις να σ πω? πες μου

γενικα θα σ πω για μενα η θερμοκρασία μου κυμαίνεται η βασική στο 36,2 με 36,3.στην ωορρηξια πεφτει λιγο κατά 0,1 βαθμό πριν γίνει για 2 μερες εχω παρατηρήσει ότι ειναι χαμηλη στο 36,2 συνηθως κ καποιες φορες βλεπω στο 36,4, 2 φορες το ιδιο κ μετα αρχιζει κ ανεβαίνει...επίσης σε μενα ανεβαίνει σταδιακά, οχι μπαμ...και συνήθως η καλη ωορρηξια παει 36,2 36,2 ,36,5 ,36 7 ,36,7 ,36,8 κ καπως ετσι

όταν δεν εχω καλο κυκλο ωορρηξια δλδ δεν βλέπει την καλή αύξηση δλδ να παει νετα την ωορρηξια 36,5 κ μετα 36,7...παει συνηθως 36,5 36,5 36 ,6 αργεί να ανέβει κ παει μεχρι 36,7 κ αν δω μια φορα 36,8

μετράω για λιγο ακομα κ μετα στοπ..συνηθως μένει αυξημένη στο 36,8 έως 37 σε εγκυμοσυνη. 

τι θέλεις να σ πω? πες μου

γενικα θα σ πω για μενα η θερμοκρασία μου κυμαίνεται η βασική στο 36,2 με 36,3.στην ωορρηξια πεφτει λιγο κατά 0,1 βαθμό πριν γίνει για 2 μερες εχω παρατηρήσει ότι ειναι χαμηλη στο 36,2 συνηθως κ καποιες φορες βλεπω στο 36,4, 2 φορες το ιδιο κ μετα αρχιζει κ ανεβαίνει...επίσης σε μενα ανεβαίνει σταδιακά, οχι μπαμ...και συνήθως η καλη ωορρηξια παει 36,2 36,2 ,36,5 ,36 7 ,36,7 ,36,8 κ καπως ετσι

όταν δεν εχω καλο κυκλο ωορρηξια δλδ δεν βλέπει την καλή αύξηση δλδ να παει νετα την ωορρηξια 36,5 κ μετα 36,7...παει συνηθως 36,5 36,5 36 ,6 αργεί να ανέβει κ παει μεχρι 36,7 κ αν δω μια φορα 36,8

Πολύ ωραία ...κ αν υπάρξει εγκυμοσύνη η θερμοκρασία μένει ανεβασμένη ενώ αν δεν υπάρχει πέφτει όταν αδιαθετεις?!

• Μου αρέσει 1

Just now, kons27 είπε:

Πολύ ωραία ...κ αν υπάρξει εγκυμοσύνη η θερμοκρασία μένει ανεβασμένη ενώ αν δεν υπάρχει πέφτει όταν αδιαθετεις?!

ναι ακριβώς σε μενα συνηθως κ καλο κυκλο την ημερα που περιμενω πεφτει σε κακο κυκλο μπορει να υπαρχει 2 με 3 μερες σιγα σιγα κάθοδο 

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

όταν δεις το θετικο επαφες σιγουρα 3 μερες σερι μην σ πω 4...και να ειναι ανα 24ωρο η επαφή...με μαξιλάρι απο κατω πριν τελειώσει.καντε το αν δεν το έχετε κάνει! και μένετε σιγουρα 30 λεπτά.

πχ εγω το έκανα βραδυ ,οχι οτι μπορουσα κ αλλη ωρα,αλλα με βολεψε ,εκανα αυτο με το μαξιλάρι κ μετα κοιμόμουν κιολας.

Καλημέρα. Μαξιλαρι δεν εχω χρησιμοποιησει η αληθεια ειναι. Θα το κανω και αυτο.  Στους γλουτους δηλαδη ενα μαξιλαρακι, ουσιαστικα να ειναι η λεκανη λιγο σηκωμενη αν καταλαβα καλα. Μετα δεν σηκωνομαι απλα και κοιμαμαι και εγω. Θα ξεκινησω το σερι μου απο σημερα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, TATAKI είπε:

Καλημέρα. Μαξιλαρι δεν εχω χρησιμοποιησει η αληθεια ειναι. Θα το κανω και αυτο.  Στους γλουτους δηλαδη ενα μαξιλαρακι, ουσιαστικα να ειναι η λεκανη λιγο σηκωμενη αν καταλαβα καλα. Μετα δεν σηκωνομαι απλα και κοιμαμαι και εγω. Θα ξεκινησω το σερι μου απο σημερα. 

Κορίτσια εμείς δεν τελειώνουμε πότε με αυτή την στάση για να βάλω κ τ μαξιλάρι....παίζει ρόλο λέτε η στάση???

Just now, kons27 said:

Κορίτσια εμείς δεν τελειώνουμε πότε με αυτή την στάση για να βάλω κ τ μαξιλάρι....παίζει ρόλο λέτε η στάση???

Γνωμη μου ειναι πως το ζευγαρι πρεπει να χαιρεται την επαφη οπως του αρεσει. Αν ειναι να κανουμε παιδακι θα το κανουμε οπως και να ειχαμε επαφη πιστευω...Απλα υπαρχουν καποιες στασεις που βοηθουν να υπαρχει βαθυτερη διεισδυση. Ισως με αυτες να βοηθαμε να συναντηθουν πιο γρηγορα το σπερμα με το ωαριο. ισως ομως...αν ειναι να παει θα παει πιστευω κατα βαθος. Τωρα οταν δεν παει το ατιμο αρχιζουμε να τα δοκιμαζουμε ολα. Διαβασε και τα σχετικα αρθρα στο site της hometest. Λεει πολλα πραγματακια σχετικα με το αν πρεπει να μενουμε ξαπλωμενες και τετοια.

• Μου αρέσει 1

Just now, TATAKI είπε:

ναι στον ποπο απο ξατω βάζεις ένα μαξιλάρι, και εγω τουλάχιστον για να μην λερωθω αν έβγαιναν που δεν έβγαιναν δλδ ετσι με τπτ ουτε σταγόνα,ειχα μια πετσέτα απο κατω και φορούσα κ σερβιέτα εκει μετα στο εσώρουχο. οποτε αν βγει να παει εκει κ το πρωι πλενομουν κανονικα.

Just now, TATAKI είπε:

Γνωμη μου ειναι πως το ζευγαρι πρεπει να χαιρεται την επαφη οπως του αρεσει. Αν ειναι να κανουμε παιδακι θα το κανουμε οπως και να ειχαμε επαφη πιστευω...Απλα υπαρχουν καποιες στασεις που βοηθουν να υπαρχει βαθυτερη διεισδυση. Ισως με αυτες να βοηθαμε να συναντηθουν πιο γρηγορα το σπερμα με το ωαριο. ισως ομως...αν ειναι να παει θα παει πιστευω κατα βαθος. Τωρα οταν δεν παει το ατιμο αρχιζουμε να τα δοκιμαζουμε ολα. Διαβασε και τα σχετικα αρθρα στο site της hometest. Λεει πολλα πραγματακια σχετικα με το αν πρεπει να μενουμε ξαπλωμενες και τετοια.

Ε ναι δεν μπορείς να σκεφτείς την στάση...όπως τ απολαμβάνει το κάθε ζευγάρι!!! Θα μπω στ site να διαβάσω...!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...