Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

On 13/11/2020 at 6:19 ΜΜ, SerafinaPekala είπε:

Αχ άστα 17ειμαι πάνε οι γόνιμες... Ήταν την προηγούμενη βδομάδα κάτι πήγε να γίνει εκεί και έμεινε μιση :cry:,  (ξεραθηκε στη μέση με λίγα λόγια κάπου) και μένα και με lock down και δουλεύει δόξα το θεό να λέμε δηλαδή που έχει και δουλειά τέτοιες μέρες αλλά εγώ ποτέ θα γίνωωω μαναα αχαχ Αντε σοφία σε σένα βασίζομαι να πάρω τα πάνω μου αχαχαχ σου εύχομαι αναστολή αντε με το καλό!! 

Expand  

Αχ κορίτσι μου βασισου αλλού γιατί τόσους μήνες όλες εμένα περιμένουν κ μένω με το..... στο χέρι χαχαχχαχα,!!! Κομμάτια ο δικός σου ε;; κ εμένα έχει τύχει εν μέσω βαρδιων κ αϋπνίες να μου σταματήσει επαφή γιατί δεν άντεχε.. Σε καταλαβαίνω θεέ μου πόσο... Κ να σκεφτείς κάποτε σα τα κουνέλια αχχ ωραίες εποχές... 

Όσο αφορά την αναστολή αύριο θα μαθω αν κ δεν ξέρω αν μπορώ να τη παρω 100%.θα δείξει... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 13/11/2020 at 9:16 ΜΜ, Queen10 είπε:

Πολύ σωστά τα λες κορίτσι μου. Από προσωπικά βιώματα γνωρίζω πως είναι να γεννάς ένα παιδί κ να είναι άρρωστο κ ποσό δύσκολο είναι για τους γονείς. Πουε δν θα το ξεχασεις αυτό το παιδί αλλά ο,τι έγινε έγινε για καλό κ από εκεί και πέρα κοιτάτε μπροστά με αισιοδοξία! Μπροστά στο δικό σου Γολγοθά τα δικά μου είναι μικρά.Εγώ είχα 2 βιοχημικές κυήσεις  η μια από εξωσωματικη κ η άλλη από φυσική σύλληψη.Παιδευόμαστε 2 χρόνια τώρα με τον σύζυγο σε γιατρούς εξετάσεις κ χίλια δυο χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο σοβαρό προβλημα , παρά μόνο το ότι έχω λίγο λεπτό ενδομήτριο κ λίγη χαμηλή κινητικότητα στο σπερμα του συζύγου το οποίο βελτιώθηκε με βιταμίνες. Όμως όλη η διαδικασία με τις εξωσωματικές τις εξετάσεις είναι τόσο ψυχοφθόρες που δν αντέχεις άλλο.Κ η φυσική σύλληψη ήρθε μετά από τη δεύτερη αποτυχημένη εξωσωματικη κ δν μπορείς να φανταστείς πόση χαρά μου έδωσε αλλά κ ότι δν μπορούσα να το ζήσω γτ φοβόμουν πάλι να μην κατάληξη σε αποβολή οπως κ έγινε.Το καλό είναι ότι με γέμισε ελπίδες στο ότι δν έχουμε κάτι κ εγώ κ ο σύζυγος κ ότι μπορεί να ξανμεινω φυσιολογικά έγκυος.Κ τώρα έχει 3 μήνες που προσπαθούμε.Απλά το μόνο που με στεναχωρεί είναι πως αν δν έρθει στους επόμενους 3-4 μήνες θα πάω ξανά για προσπάθεια εξωσωματικής.Κ το οικονομικό κομμάτι είναι κ αυτό ένα θέμα γτ έχω δώσει πολλά μέχρι στιγμής κ ζούμε κ σε δύσκολες εποχές.

Αχ στα ίδια είμαστε .Κ γω δυο χρόνια προσπαθώ κ είχα δυο βιοχημικές. Ποσό χρόνων είσαι; Εμένα με τρώει κ αυτό το θέμα ότι μεγαλώνω κ ακόμα δν έχω αποκτήσει ένα μωράκι. Ήθελα από πολύ μικρή παιδι(20 χρόνων) κ τώρα που έφτασα 34 με χτυπαει πολύ άσχημα το καμπανάκι.  

Expand  

Εγω 38 χτυπάνε καμπάνες χαχχαα

• Μου αρέσει 1

On 13/11/2020 at 6:50 ΜΜ, *Vasoula είπε:

Σοφακι μου με έκανες και γέλασα..ωραία ιδέα για σαββατόβραδο...χαχχαχα αλλα θα ψήνω κάτι άλλο.....έχουμε σουβλατζιδικο εμείς και ειμαι εκει όλη μέρα...οχι και στο σπίτι σουβλάκια!χαχαχχα

Expand  

Τότε ζύμη σπιτική κ πίτσα αααααα!! Χαχχαχαχα

• Μου αρέσει 1

On 13/11/2020 at 7:24 ΜΜ, Φραουλίνο είπε:

Μπορεί να έγινε κ έτσι! Βέβαια δεν χρειάζεται η σύλληψη να έγινε τη μέρα που είχες κ επαφή αφού το σπέρμα κάθεται και περιμένει υπομονετικά για λίγες μέρες μετά την επαφή.. Από την άλλη η χοριακη νομίζω αρχίζει να ανεβαίνει μετά την εμφύτευση, όχι μετά τη σύλληψη οπότε δεν έχω καταλάβει γενικά αν η ηλικία της εγκυμοσύνης και του εμβρύου αργότερα υπολογίζεται βαση ημέρας σύλληψης ή εμφύτευσης.. 

Όπως και να χει η χοριακη σου είναι τέλεια για πρώτη και τόση είναι συνήθως κοντά ή μετά την καθυστέρηση! 

Expand  

καλα γενικα μετράει η περιοδος η τεπ δλδ εγω ειχα 6/10 αλλα αν εκανα μετα την 18η που σίγουρα τοτε εκανα μπορει να ειμαι κ 1 βδομαδα πίσω στον υπέρηχο..πάντως ναι η χοριακη ανεβαίνει μετα την εμφύτευση. 

On 13/11/2020 at 7:54 ΜΜ, Queen10 είπε:

Μπράβο ζουζουνιτσα πολύ καλή είναι η χοριακη.Καλούς διπλασιασμούς να έχεις τωρα(που θα τους έχεις) κ όλα να πάνε καλά! 

Expand  

σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! με το καλο ευχομαι σε όλες!

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

On 13/11/2020 at 10:04 ΜΜ, vasiliki2020 είπε:

Με κάνατε και πείνασα σταματήστε χαχχχ

Expand  

Αχ πεινάω κ εγώ.. Είμαι μόνη καναπέ, ο μικρός κοιμήθηκε πριν λίγο, ψυγείο άδειο, όρεξη να φτιάξω κάτι μηδέν.... Αχ πόσο θα ήθελα έτσι μαγικά να εμφανιζόταν από τη κουζίνα η μάνα μου με ζεστό σφουγγάτο κρητικό μια μιαμμμ μιαμμμμ

• Μου αρέσει 1

On 13/11/2020 at 9:16 ΜΜ, Queen10 είπε:

Πολύ σωστά τα λες κορίτσι μου. Από προσωπικά βιώματα γνωρίζω πως είναι να γεννάς ένα παιδί κ να είναι άρρωστο κ ποσό δύσκολο είναι για τους γονείς. Πουε δν θα το ξεχασεις αυτό το παιδί αλλά ο,τι έγινε έγινε για καλό κ από εκεί και πέρα κοιτάτε μπροστά με αισιοδοξία! Μπροστά στο δικό σου Γολγοθά τα δικά μου είναι μικρά.Εγώ είχα 2 βιοχημικές κυήσεις  η μια από εξωσωματικη κ η άλλη από φυσική σύλληψη.Παιδευόμαστε 2 χρόνια τώρα με τον σύζυγο σε γιατρούς εξετάσεις κ χίλια δυο χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο σοβαρό προβλημα , παρά μόνο το ότι έχω λίγο λεπτό ενδομήτριο κ λίγη χαμηλή κινητικότητα στο σπερμα του συζύγου το οποίο βελτιώθηκε με βιταμίνες. Όμως όλη η διαδικασία με τις εξωσωματικές τις εξετάσεις είναι τόσο ψυχοφθόρες που δν αντέχεις άλλο.Κ η φυσική σύλληψη ήρθε μετά από τη δεύτερη αποτυχημένη εξωσωματικη κ δν μπορείς να φανταστείς πόση χαρά μου έδωσε αλλά κ ότι δν μπορούσα να το ζήσω γτ φοβόμουν πάλι να μην κατάληξη σε αποβολή οπως κ έγινε.Το καλό είναι ότι με γέμισε ελπίδες στο ότι δν έχουμε κάτι κ εγώ κ ο σύζυγος κ ότι μπορεί να ξανμεινω φυσιολογικά έγκυος.Κ τώρα έχει 3 μήνες που προσπαθούμε.Απλά το μόνο που με στεναχωρεί είναι πως αν δν έρθει στους επόμενους 3-4 μήνες θα πάω ξανά για προσπάθεια εξωσωματικής.Κ το οικονομικό κομμάτι είναι κ αυτό ένα θέμα γτ έχω δώσει πολλά μέχρι στιγμής κ ζούμε κ σε δύσκολες εποχές.

Αχ στα ίδια είμαστε .Κ γω δυο χρόνια προσπαθώ κ είχα δυο βιοχημικές. Ποσό χρόνων είσαι; Εμένα με τρώει κ αυτό το θέμα ότι μεγαλώνω κ ακόμα δν έχω αποκτήσει ένα μωράκι. Ήθελα από πολύ μικρή παιδι(20 χρόνων) κ τώρα που έφτασα 34 με χτυπαει πολύ άσχημα το καμπανάκι.  

Expand  

Δεν υπάρχει πιο σημαντικό και πιο ασήμαντο.. Όπως είπες και οι εξωσωματικές είναι μια πολύ ψυχοφθορα διαδικασία, επίπονη και δαπανηρη.. προφανώς όταν κάνεις αυτή την επένδυση και δεν πάει καλά έχεις κάθε δίκιο να απογοητευεσαι και να στεναχωριέσαι!

Και οι βιοχημικες κυησεις απο τυχαίες χρωμοσωμικες ανωμαλιες είναι στην πλειονότητα τους όπως και οι παλινδρομες. Προσωπικά αυτό που λέω και ξαναλέω για την δική μου περίπτωση είναι γιατί αυτό το μωρακι να μην ήταν μια παλινδρομη κυηση όπως τόσα μωρά που έχουν προβλήματα και απλώς δεν αναπτύσσονται.. Άσε που μας είπαν ότι το 90% των μωρών με την ανωμαλία που είχε το δικό μας είναι αποβολές και δεν προχωράνε (τόσο άτυχοι)!

Αυτό δεν σου το λέω για να σου πω τι είναι καλύτερο και χειρότερο αλλά γιατί το πιο σημαντικό είναι ότι μένεις έγκυος και θα έρθει όπου να ναι το μωρακι που θα είναι υγιές για να μείνει!! Από τη στιγμή που συνέλαβες μωράκια τα οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν υγιή, πάλι καλα τουλάχιστον που ήταν βιοχημικες κυησεις και όχι μωρά που θα μεγάλωναν δινοντας ελπίδα και ευτυχία μέχρι ένα σημείο ή ακόμα χειρότερα που μπορεί και κάποιο να γεννιόταν.. 

Είναι πολύ ευτυχές το γεγονός ότι είστε και οι δύο υγιείς χωρίς κληρονομικες ανωμαλίες και θα έρθει κορίτσι μου το παιδάκι σας!! 

• Μου αρέσει 3

On 13/11/2020 at 9:06 ΜΜ, TATAKI είπε:

Οχι δεν εγραφε οξειδωση. Ειχε μικροσκοπικη εξεταση, αεροβια, αναεροβια, μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα, χλαμυδια και το σπερμοδιαγραμμα

Ζουζουνα μου με το καλο κοριτσι μου. Να εχεις μια ευχαριστη εγκυμοσυνη σου ευχομαι, να το χαρεις και μην εξαφανιστεις, ακους; σε θελουμε εδω να μας βοηθας με τα επιστημονικα σου

Expand  

Χαχαχαχα εννοείται παντα εδώ!!!σε ευχαριστώ πολυ!!εσας τα αποτελέσματα? τωρα μπηκα παλι να δω αν έγραψες.

On 13/11/2020 at 10:06 ΜΜ, sofiadu είπε:

Αχ πεινάω κ εγώ.. Είμαι μόνη καναπέ, ο μικρός κοιμήθηκε πριν λίγο, ψυγείο άδειο, όρεξη να φτιάξω κάτι μηδέν.... Αχ πόσο θα ήθελα έτσι μαγικά να εμφανιζόταν από τη κουζίνα η μάνα μου με ζεστό σφουγγάτο κρητικό μια μιαμμμ μιαμμμμ

Expand  

αχ εγω πεινάω, τρώω εχω αναγούλα μετα κ καουρα λιγο  αν σας πω τι εχω φάει θα γελάτε!...τωρα για βραδυ εφαγα 1,5 τοστ μονο τυρί,2 αυγά βραστά και λιγα δρακουλικια χαχαχα

*δρακουλινια εφαγα κ για πρωινό προχθές γιαυτο εκανα το τεστ!λεω κατι παίζει..αφου ειχα φάει παλι αυγο κ μαφινς χαχαχαχα 

• Χαχα 2

On 13/11/2020 at 10:06 ΜΜ, sofiadu είπε:

Expand  

Χαχαχαχ οποτε έχεις 3 επιλογές η φτιάχνεις κάτι η παραγγέλνεις η μένεις με το όνειρο χαχχαα

• Χαχα 1

On 13/11/2020 at 10:05 ΜΜ, *ζουζουνα*!!! είπε:

καλα γενικα μετράει η περιοδος η τεπ δλδ εγω ειχα 6/10 αλλα αν εκανα μετα την 18η που σίγουρα τοτε εκανα μπορει να ειμαι κ 1 βδομαδα πίσω στον υπέρηχο..πάντως ναι η χοριακη ανεβαίνει μετα την εμφύτευση. 

σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! με το καλο ευχομαι σε όλες!

Expand  

Ναι εννοούσα η πραγματική ηλικία. Εγω πχ είχα τεπ 17/02 και σε όλους τους υπέρηχος έβγαινε το μωρό ότι πιάστηκε 5 μέρες αργότερα από την υποτιθέμενη ωορηξια.. Μέχρι και την αυχενική που επιβεβαίωσε απόλυτα τους υπερηχους οπότε θεωρήσαμε τεπ 22/02 για να υπολογιστεί η πητ

Πιθανόν τότε είχε γίνει η εμφύτευση;; Ή απλά είχα κάνει ωορηξια 5 μέρες αργότερα εκείνο το μήνα; Αυτό είναι που με μπερδευει.. 

Διαφημίσεις

On 13/11/2020 at 10:14 ΜΜ, Φραουλίνο είπε:

Ναι εννοούσα η πραγματική ηλικία. Εγω πχ είχα τεπ 17/02 και σε όλους τους υπέρηχος έβγαινε το μωρό ότι πιάστηκε 5 μέρες αργότερα από την υποτιθέμενη ωορηξια.. Μέχρι και την αυχενική που επιβεβαίωσε απόλυτα τους υπερηχους οπότε θεωρήσαμε τεπ 22/02 για να υπολογιστεί η πητ

Πιθανόν τότε είχε γίνει η εμφύτευση;; Ή απλά είχα κάνει ωορηξια 5 μέρες αργότερα εκείνο το μήνα; Αυτό είναι που με μπερδευει.. 

Expand  

μμ μαλλον την συλληψη εννοουν, γενικα ομως ναι μπορείς να μείνεις έγκυος γιατι μένει το σπερμα μεσα.

**κοριτσια να βάζετε μαξιλάρι απο κατω πριν την επαφή, δλδ πριν τελειώσει κ μείνετε για 30 λεπτά σιγουρα,εγω κοιμούνται κιολας μετα.στα 3 τελευταία ετσι έκανα. στο 1ο δεν ήξερα εμενα πολυ λιγο παλι αλλα χωρις μαξιλάρι...ξαλα ημουν κ πιπίνι τοτε 23 χρονων

On 13/11/2020 at 10:07 ΜΜ, Φραουλίνο είπε:

Δεν υπάρχει πιο σημαντικό και πιο ασήμαντο.. Όπως είπες και οι εξωσωματικές είναι μια πολύ ψυχοφθορα διαδικασία, επίπονη και δαπανηρη.. προφανώς όταν κάνεις αυτή την επένδυση και δεν πάει καλά έχεις κάθε δίκιο να απογοητευεσαι και να στεναχωριέσαι!

Και οι βιοχημικες κυησεις απο τυχαίες χρωμοσωμικες ανωμαλιες είναι στην πλειονότητα τους όπως και οι παλινδρομες. Προσωπικά αυτό που λέω και ξαναλέω για την δική μου περίπτωση είναι γιατί αυτό το μωρακι να μην ήταν μια παλινδρομη κυηση όπως τόσα μωρά που έχουν προβλήματα και απλώς δεν αναπτύσσονται.. Άσε που μας είπαν ότι το 90% των μωρών με την ανωμαλία που είχε το δικό μας είναι αποβολές και δεν προχωράνε (τόσο άτυχοι)!

Αυτό δεν σου το λέω για να σου πω τι είναι καλύτερο και χειρότερο αλλά γιατί το πιο σημαντικό είναι ότι μένεις έγκυος και θα έρθει όπου να ναι το μωρακι που θα είναι υγιές για να μείνει!! Από τη στιγμή που συνέλαβες μωράκια τα οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν υγιή, πάλι καλα τουλάχιστον που ήταν βιοχημικες κυησεις και όχι μωρά που θα μεγάλωναν δινοντας ελπίδα και ευτυχία μέχρι ένα σημείο ή ακόμα χειρότερα που μπορεί και κάποιο να γεννιόταν.. 

Είναι πολύ ευτυχές το γεγονός ότι είστε και οι δύο υγιείς χωρίς κληρονομικες ανωμαλίες και θα έρθει κορίτσι μου το παιδάκι σας!! 

Expand  

Κ γω να σου πω την αλήθεια ευχαριστώ την Παναγία που ήταν βιοχημικές κ όχι παλινδρομες κ δν χρειάστηκα ούτε απόξεση ούτε τπτ. Ξέρεις υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που αυτά τα έμβρυα με τέτοιες χρωμοσωμικες ανωμαλίες έχουν δυναμική κ γεννιοντουσαν όπως τα νταουν. Δυστυχώς σας έτυχε αυτή η δύσκολη περίπτωση.Αλλά όπως κ να χει όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Σίγουρα θα έρθει η ώρα που θα φέρεις ένα υγιές μωράκι στον κόσμο! Να ξέρεις όλη αυτή η ακτινοβολία που τρώμε από παντού μπορεί να ευθύνεται για όλα αυτά. Καθως κ η διατροφη μας δν είναι όπως ήταν παλιά.Τπτ δν είναι αγνό κ καθαρό πλέον. Καθως κ το αγχος κ το στρες που εχουμε. Δν γίνεται σχεδόν όλα τα ζευγάρια να έχουν θέμα υπογονιμότητας κ τόσα έμβρυακια που να έχουν χρωμοσωμικες ανωμαλίες. 

On 13/11/2020 at 9:01 ΜΜ, Queen10 είπε:

Ειναι νωρίς ακόμα.Έχεις μια βδομάδα μην απογοητεύεσαι από τώρα.Νομιζω πως μόνο με καθυστέρηση υπάρχουν συμπτώματα.Οι πόνοι αυτοί δν λένε τπτ. Κ μια φίλη μου έτσι νόμιζε επειδή πονούσε ότι θα της έρθει περιοδος κ τελικά ήταν έγκυος.

Expand  

Ε ναι ....έχω συμπτώματα μόνο ότι θα μ έρθει περίοδος χαχαχαχα.αυτο λέω....αχ έχει ο Θεός κοριτσάκι μου...το λάθος μας είναι ότι μετράμε μήνα μήνα κ αγχωνόμαστε αντί να βάλουμε ένα πλάνο εξαμήνου ας πούμε κ να θεωρήσουμε ότι κάπου μέσα σε αυτό ηηη κ παραπάνω θα έρθει...μας βγαίνει η ψυχή δηλαδή κάθε μήνα....ααα ζωή είναι αυτή;;;;;

• Μου αρέσει 1

On 13/11/2020 at 10:08 ΜΜ, *ζουζουνα*!!! είπε:

Χαχαχαχα εννοείται παντα εδώ!!!σε ευχαριστώ πολυ!!εσας τα αποτελέσματα? τωρα μπηκα παλι να δω αν έγραψες.

αχ εγω πεινάω, τρώω εχω αναγούλα μετα κ καουρα λιγο  αν σας πω τι εχω φάει θα γελάτε!...τωρα για βραδυ εφαγα 1,5 τοστ μονο τυρί,2 αυγά βραστά και λιγα δρακουλικια χαχαχα

*δρακουλινια εφαγα κ για πρωινό προχθές γιαυτο εκανα το τεστ!λεω κατι παίζει..αφου ειχα φάει παλι αυγο κ μαφινς χαχαχαχα 

Expand  

Χάχαχα ζουζούνα θα τρελαθώ......δρακουλινια έφαγα κ εγώ τ μεσημέρι με σοκολάτα...Μν Μ λες τέτοια κ θ πιάσω τα δρακουλινια για θετικό σύμπτωμα...πάει το χάσαμε τελείως!!!!

• Χαχα 2

On 13/11/2020 at 10:21 ΜΜ, Queen10 είπε:

Κ γω να σου πω την αλήθεια ευχαριστώ την Παναγία που ήταν βιοχημικές κ όχι παλινδρομες κ δν χρειάστηκα ούτε απόξεση ούτε τπτ. Ξέρεις υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που αυτά τα έμβρυα με τέτοιες χρωμοσωμικες ανωμαλίες έχουν δυναμική κ γεννιούνταν όπως τα νταουν. Δυστυχώς σας έτυχε αυτή η δύσκολη περίπτωση.Αλλά όπως κ να χει όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Σίγουρα θα έρθει η ώρα που θα φέρεις ένα υγιές μωράκι στον κόσμο! Να ξέρεις όλη αυτή η ακτινοβολία που τρώμε από παντού μπορεί να ευθύνεται για όλα αυτά. Καθως κ η διατροφη μας δν είναι όπως ήταν παλιά.Τπτ δν είναι αγνό κ καθαρό πλέον. Καθως κ το αγχος κ το στρες που εχουμε. Δν γίνεται σχεδόν όλα τα ζευγάρια να έχουν θέμα υπογονιμότητας κ τόσα έμβρυακια που να έχουν να είναι από χρωμοσωμικες ανωμαλίες. 

Expand  

Πράγματι είναι πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και δεν είναι τυχαία όλα αυτά! Κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και ελπίζουμε την επόμενη φορά η τύχη τουλάχιστον να είναι με το μέρος μας.. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...