Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , vasiliki2020 είπε:

Γεια σας κοριτσια ελπιζω να είσαστε ολες καλα τελικ με πήρε από κάτω δεν τα κατάφερα..έχω απογοητευτεί οτι δεν θα τα καταφέρω ποτε ευτυχως που κάποια κοριτσια εδω τα καταφέρνουν και παίρνουμε λίγη χαρα

Κορίτσι μου μη στεναχωριέσαι κρύβουμε πολύ δύναμη μέσα μας όλες.Κ μένα από προχθές που είδα αρνητική χοριακη μέχρι κ σήμερα που αδιαθέτησα με πήρε πολύ από κάτω! Έκλαιγα κ έλεγα στον άντρα μου ότι τώρα το πρώτο μας μωράκι που χάσαμε θα ήταν 2 μηνών σχεδόν κ θα το είχαμε αγκαλιά κ το άλλο που χάσαμε τον Αύγουστο θα ξέραμε τώρα το φύλο του κ διαφορά τέτοια κ όπως καταλαβαίνεις πολύ κλάμα.Γτ προσπαθούμε σχεδόν 2 χρόνια τώρα κ με όσα έχουμε περάσει γενικά κ όχι μόνο με το θέμα παιδιού δν έχω αντοχές!Ομως μέσα μου πιστεύω ότι θα έρθει αυτη η ευτυχισμένη ώρα που θα γίνω μανούλα! Αυτό να έχεις κ συ πάντα στο μυαλό κ στη καρδιά σου κ ότι όλα τα δύσκολα τυχαίνουν στους δυνατούς ανθρώπους! Για πρώτο παιδάκι προσπαθείς;

1 ώρα πρίν, Φραουλίνο είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! :x

Δύσκολες καταστάσεις Τονια μου, και εσύ αντί να χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου να έχεις ενοχές και να στεναχωριέσαι αλλά έτσι είναι η ζωή δυστυχώς.. 

Κορίτσι μου ποσό λυπάμαι με όσα πέρασες! Διάβασα την ιστορία σου κ πραγματικά με πήραν λίγο τα ζουμιά κ αναθεώρησα καπως τις σκεψεις μου κ να λεω πως αλλες γυναικες  έχουν περάσει πολυ χειρότερα από μένα.Είναι τόσο δύσκολο για μια γυναίκα όλο αυτό ,να γεννήσει το μωράκι της κ να μη το πάρει ποτέ αγκαλιά. Να σου δίνει δύναμη ο Θεός κ Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να μείνεις έγκυος κ να αποκτήσεις το μωράκι σου!

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Queen10 είπε:

Κορίτσι μου μη στεναχωριέσαι κρύβουμε πολύ δύναμη μέσα μας όλες.Κ μένα από προχθές που είδα αρνητική χοριακη μέχρι κ σήμερα που αδιαθέτησα με πήρε πολύ από κάτω! Έκλαιγα κ έλεγα στον άντρα μου ότι τώρα το πρώτο μας μωράκι που χάσαμε θα ήταν 2 μηνών σχεδόν κ θα το είχαμε αγκαλιά κ το άλλο που χάσαμε τον Αύγουστο θα ξέραμε τώρα το φύλο του κ διαφορά τέτοια κ όπως καταλαβαίνεις πολύ κλάμα.Γτ προσπαθούμε σχεδόν 2 χρόνια τώρα κ με όσα έχουμε περάσει γενικά κ όχι μόνο με το θέμα παιδιού δν έχω αντοχές!Ομως μέσα μου πιστεύω ότι θα έρθει αυτη η ευτυχισμένη ώρα που θα γίνω μανούλα! Αυτό να έχεις κ συ πάντα στο μυαλό κ στη καρδιά σου κ ότι όλα τα δύσκολα τυχαίνουν στους δυνατούς ανθρώπους! Για πρώτο παιδάκι προσπαθείς;

Μεγάλη αγκαλιά σου στέλνω...έχω κ εγώ κάτι τέτοιους υπολογισμούς...

• Μου αρέσει 4

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

κοριτσια μου τα πήρα 130 ειναι η χοριακη!!! νομίζω πολύ καλή!!!

Μπράβο ζουζουνιτσα πολύ καλή είναι η χοριακη.Καλούς διπλασιασμούς να έχεις τωρα(που θα τους έχεις) κ όλα να πάνε καλά! 

Just now, Emilly είπε:

Just now, Queen10 είπε:

Κορίτσι μου ποσό λυπάμαι με όσα πέρασες! Διάβασα την ιστορία σου κ πραγματικά με πήραν λίγο τα ζουμιά κ αναθεώρησα καπως τις σκεψεις μου κ να λεω πως αλλες γυναικες  έχουν περάσει πολυ χειρότερα από μένα.Είναι τόσο δύσκολο για μια γυναίκα όλο αυτό ,να γεννήσει το μωράκι της κ να μη το πάρει ποτέ αγκαλιά. Να σου δίνει δύναμη ο Θεός κ Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να μείνεις έγκυος κ να αποκτήσεις το μωράκι σου!

Αχ κι εγώ τα λέω αυτά, δυστυχώς θυμάμαι όλες τις ημερομηνίες ...

• Μου αρέσει 2

Just now, Emilly είπε:

Νομίζω ότι ποτέ δε θα πάψουμε να τους κάνουμε...νιώθω τόση αγάπη γ αυτό και τη νιώθω εγκλωβισμένη μέσα μου δε μπορω να το περιγράψω,  και εγώ χάλια ήμουν αυτές της μέρες γιατί προχθές θα έμπαινα στον πέμπτο και  σκεφτόμουν ότι τώρα θα το ένιωθα ξεκάθαρα, αλλά ...  τέλος πάντων... όλα για κάποιο λόγο γίνονται. υπομονή σε όλες μας. Μια μεγάλη αγκαλιά και από μένα :)

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Just now, Emilly είπε:

@Emilly μου σε ευχαριστώ για την αγκαλιά την έχω ανάγκη κ εδώ μέσα η μια νιώθει την άλλη. Κ να ξέρεις πως κ  με τις δικές σου ιστορίες έχω αναθεωρήσει τις σκέψεις μου.Όταν τις διάβασα άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά.Όμως ξέρεις πως είναι κάθε μήνα να αγωνιάς ότι έγινε το θαυμα κ τελικά να μην έχει γίνει, όσο να ναι θα μας πάρει λίγο από κάτω. Μετά όμως λες τέλος,ευχαριστείς την Παναγία που σου ήρθε η περιοδος κ ότι θα ξαναπροσπαθήσεις! 

• Μου αρέσει 3

Just now, Emilly είπε:

Συμμαθήτριά...άρχισαν τα πονακια για να μου ρθει....πάντα μια βδομάδα πριν...τακουςςς;;;;;;;;πάντως τεστ δεν παίρνω....θα πάρω σουβλάκια όμως γιατί μου ανοίξατε την όρεξη 

Εγώ μια ζωή μες στα ωραία αισθητικός δούλεψα Αθήνα κωλονακι όπου θες είχε τότε πριν 20 χρόνια τα envie στην Τσακάλωφ μέσα στην πολυτέλεια έπρεπε ως όρος εργασίας εκεί να μπαίνουμε καλοντυμένες με τακούνια κ ότι θες...ομορφιές...συνέδρια αρώματα δούλεψα κ σιλουέτ κ καβαλιερατο πάλι Κολωνάκι δεν ξέρω αν είναι εν ζωή τώρα...μετά Θεσσαλονίκη το δικό μου πάλι Καλο μαλλί Μπριζίτ Μπαρντό .....κ τώρα......κουτσοχωρι μαντήλα κ φασινα....αλλά μεγαλώνω τον μπουμπουκο χαλαρώνω ηρεμία οικογένεια ομορφιά.επιλογες...εγω απλά πριν έξι χρόνια είχε αρχίσει κ η κρίση κ ο τζίρος μου έπεσε 70 % και λέω....( Αξιοπρεπές μηνιατικο μιλάμε κ πάλι) εγώ δεν αφήνω το παιδί μόνο για αυτά τα λεφτά κ τέλος πούλησα μερίδιο στη συναιτερο τρία χρονών το μωρό το άρπαξα από την πεθερά κ δεν κουνήθηκε ξανά από το σπιτάκι του 

Παααψε εσυ..αραξε, εχεις μιαεβδομαδα ακομα..ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε! Εισαι κ μακρυα ρε συμμαθητρια..μια εβδομαδα εδω, αν δεν ειχαμε τον ιο, θα ειχαμε κρεπαλιασει στα μπουζουκια κ στα ξυδια..ουτε που θα καταλαβαινες ποτε περασε η εβδομαδα!!!! Χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ...θα μου επετρεπες ομως εναν βιασμουλη στα γρηγορα με τον δικο μου γτ θα ξεκινησουν οι γονιμες οι δικες μου την αλλη εβδομαδα!!! Χαχαχααχχαχααχαχαχαχαχ κλαιω ρεεεεεε...

• Χαχα 2

Just now, tina79 είπε:

Παααψε εσυ..αραξε, εχεις μιαεβδομαδα ακομα..ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε! Εισαι κ μακρυα ρε συμμαθητρια..μια εβδομαδα εδω, αν δεν ειχαμε τον ιο, θα ειχαμε κρεπαλιασει στα μπουζουκια κ στα ξυδια..ουτε που θα καταλαβαινες ποτε περασε η εβδομαδα!!!! Χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ...θα μου επετρεπες ομως εναν βιασμουλη στα γρηγορα με τον δικο μου γτ θα ξεκινησουν οι γονιμες οι δικες μου την αλλη εβδομαδα!!! Χαχαχααχχαχααχαχαχαχαχ κλαιω ρεεεεεε...

Σταμάτααα.που από την πάρλα θα χάσουμε επαφές εμείς.

Just now, Queen10 είπε:

@Emilly μου σε ευχαριστώ για την αγκαλιά την έχω ανάγκη κ εδώ μέσα η μια νιώθει την άλλη. Κ να ξέρεις πως κ  με τις δικές σου ιστορίες έχω αναθεωρήσει τις σκέψεις μου.Όταν τις διάβασα άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά.Όμως ξέρεις πως είναι κάθε μήνα να αγωνιάς ότι έγινε το θαυμα κ τελικά να μην έχει γίνει, όσο να ναι θα μας πάρει λίγο από κάτω. Μετά όμως λες τέλος,ευχαριστείς την Παναγία που σου ήρθε η περιοδος κ ότι θα ξαναπροσπαθήσεις! 

Ναι βρε γλυκούλα.και εμένα τα πονακια που μου αρχίζουν μια εβδομάδα πριν ήδη αρχισαν.το μόνο που δεν θυμάμαι είναι αν σε εγκυμοσύνες είχα αυτούς τους πόνους από τόσο νωρίς...συνηθως μια εβδομάδα πριν την περίοδο πόνος ίσον περίοδος ..δύο μέρουλες πριν εκεί κοντά στην περίοδο τότε ίσως εγκυμοσύνη.....σαμπως τότε τα ερμηνεύα;;;;;;να λέμε ότι θέλουμε κ όταν είμαστε στις μαύρες μας...εντάξει κ στα γέλια θα σκάνε κ παρέα θα κλαίμε μέχρι να έρθει το θαύμα.

• Χαχα 1

Just now, Queen10 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Θα σου πω επειδή και εγώ τώρα ανάμεσα σε 10 με 20 Νοέμβρη θα γεννουσα τη μικρή μου και είναι και τα γενέθλια μου φυσικά και κάνω τέτοιες σκέψεις.. Καταλήγουμε πάντα σε αυτές τις ατελείωτες συζητήσεις με τον άντρα μου πως η πραγματικότητα είναι οτι το μωρακι μας είχε αυτό το πρόβλημα από την αρχή απλά εμείς δεν το ξέραμε, συνεπώς αν γεννιόταν όχι μόνο δεν θα ειμασταν ευτυχισμένοι αλλά θα ζούσαμε τη μεγαλύτερη δυστυχία που μπορεί να ζήσει άνθρωπος.. να είναι το παιδί του άρρωστο! 

Η κάθε περίπτωση βέβαια είναι διαφορετική αλλά αυτές οι επετειακές σκέψεις γίνονται γιατί το μυαλό μέσα στη θλίψη παίζει παιχνίδια.. Λες θα είχα τώρα το μωρακι μου, θα ήταν τόσο, θα ήταν Χριστούγεννα κλπ κλπ κλπ σαν να μιλάς για ευτυχισμένες στιγμές ενώ στην πραγματικότητα δεν θα ήταν.. 

Καλό είναι πάντα σε αυτές τις σκέψεις να γυρνάμε στο δεδομένο που έχουμε, ότι δηλαδή αυτή η κατάσταση από την αρχή είχε προδιαγραφει να μην είναι καλή και από κει και πέρα τι γινεται.. Δεν είναι κουμπί που πατάς αλλά σιγά σιγά αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης εκπαιδεύεται και το μυαλό σε κάθε τέτοια σκέψη αυτόματα να το χειρίζεται διαφορετικά.. Και δεν εννοώ φυσικά ότι ξεχνάμε τι έχει συμβεί ή το παιδάκι αυτό που υπήρξε αλλά να μη δίνουνε τροφή.. 

Κορίτσι μου δεν ξέρω τι έχεις περάσει και ελπίζω να μη λέω άσχετα αλλά για μένα αυτή είναι η πραγματικότητα.. 

• Μου αρέσει 4

Just now, Flolipop είπε:

Αχ κι εγώ τα λέω αυτά, δυστυχώς θυμάμαι όλες τις ημερομηνίες ...

Δεν έχω άλλες εκφράσεις...ας βάλουν μια που να σκάει στο κλάμα κάτι τέτοιες στιγμές.

Διαφημίσεις

Just now, Emilly είπε:

Σταμάτααα.που από την πάρλα θα χάσουμε επαφές εμείς.

Ναι βρε γλυκούλα.και εμένα τα πονακια που μου αρχίζουν μια εβδομάδα πριν ήδη αρχισαν.το μόνο που δεν θυμάμαι είναι αν σε εγκυμοσύνες είχα αυτούς τους πόνους από τόσο νωρίς...συνηθως μια εβδομάδα πριν την περίοδο πόνος ίσον περίοδος ..δύο μέρουλες πριν εκεί κοντά στην περίοδο τότε ίσως εγκυμοσύνη.....σαμπως τότε τα ερμηνεύα;;;;;;να λέμε ότι θέλουμε κ όταν είμαστε στις μαύρες μας...εντάξει κ στα γέλια θα σκάνε κ παρέα θα κλαίμε μέχρι να έρθει το θαύμα.

Ειναι νωρίς ακόμα.Έχεις μια βδομάδα μην απογοητεύεσαι από τώρα.Νομιζω πως μόνο με καθυστέρηση υπάρχουν συμπτώματα.Οι πόνοι αυτοί δν λένε τπτ. Κ μια φίλη μου έτσι νόμιζε επειδή πονούσε ότι θα της έρθει περιοδος κ τελικά ήταν έγκυος.

Just now, *Vasoula said:

Μήπως μεσα στη καλλιέργεια του συζύγου ηταν και η οξείδωση?????

Σοφακι μου με έκανες και γέλασα..ωραία ιδέα για σαββατόβραδο...χαχχαχα αλλα θα ψήνω κάτι άλλο.....έχουμε σουβλατζιδικο εμείς και ειμαι εκει όλη μέρα...οχι και στο σπίτι σουβλάκια!χαχαχχα

Υπέροχη είναι μπράβο κοριτσάρα μου!!!!!!

Τι κάνετε τσουπρες????????

Οχι δεν εγραφε οξειδωση. Ειχε μικροσκοπικη εξεταση, αεροβια, αναεροβια, μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα, χλαμυδια και το σπερμοδιαγραμμα

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

στο 2ο με 3ο ειχα 70,95 και 76,50

εγω πιστευω οτι ειμαι 13η με 14η μερα σημερα ..σημερα ειμαι 39η δεν ξερω..θα κανω μαλλον τριτη  την χοριακη για να ειναι ακριβως επι 2 και επί 2 που θα ειναι τριτη.

ναι 130 ειναι σημερα!!! τεσπα θα δουμε κ μετα ...παντως μου ειπε πολυ καλη για αρχή!!!

22η και 23η ειχα επαφές οποτε μπορει ισως αλλα θετικο τεστ ειχα την 18η να αργησε τοσο δεν ξερω...ρε γμτ εγω πιστευω οτι εγινε βάσει θερμοκρασίας ή την 19η ή 25η ..επίσης 21η δεν ειχα επαφη και 22η ειχα κανει προγεστερονη που ηταν μολις 0,3 αρα δεν είχε ανέβει η τιμη κ τοτε ημουν σε φάση ωορρηξιας...οποτε σύμφωνα με αυτο κ με την θερμοκρασία εγινε 25κ με 26η η 2η ισως...κ τοτε μηπως έπιασα...

Ζουζουνα μου με το καλο κοριτσι μου. Να εχεις μια ευχαριστη εγκυμοσυνη σου ευχομαι, να το χαρεις και μην εξαφανιστεις, ακους; σε θελουμε εδω να μας βοηθας με τα επιστημονικα σου

Just now, Queen10 είπε:

Τι ωραία που τα είπες ρε κοριτσακι.ναι για το πρώτο 2 χρονια προσπαθουμε εχω περάσει και 2 βιοχημικες.ειναι δύσκολο γιατί ξερεις κάθε μην λες ότι να μπορει να πετυχ α ψάχνεις συμπτωματα και μετα προσγειωνεσαι απότομα.θα συνελθω οπως ολες μας βέβαια για να ξεκινησω νέες προσπάθειες.σου ευχομαι και εσένα συντομα:x

• Μου αρέσει 1

Γυρισα απο δουλεια και εχετε γραψει τα παντα... εριξα μια και να σας πω μονο οτι η vasoula εχει σουβλατζιδικο κρατησε το μυαλο μου χαχαχα. Τα υπολοιπα θα τα ξαναδιαβασω. Πειναω τρελα και με πεθανατε. 

• Χαχα 4

Just now, Φραουλίνο είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Θα σου πω επειδή και εγώ τώρα ανάμεσα σε 10 με 20 Νοέμβρη θα γεννουσα τη μικρή μου και είναι και τα γενέθλια μου φυσικά και κάνω τέτοιες σκέψεις.. Καταλήγουμε πάντα σε αυτές τις ατελείωτες συζητήσεις με τον άντρα μου πως η πραγματικότητα είναι οτι το μωρακι μας είχε αυτό το πρόβλημα από την αρχή απλά εμείς δεν το ξέραμε, συνεπώς αν γεννιόταν όχι μόνο δεν θα ειμασταν ευτυχισμένοι αλλά θα ζούσαμε τη μεγαλύτερη δυστυχία που μπορεί να ζήσει άνθρωπος.. να είναι το παιδί του άρρωστο! 

Η κάθε περίπτωση βέβαια είναι διαφορετική αλλά αυτές οι επετειακές σκέψεις γίνονται γιατί το μυαλό μέσα στη θλίψη παίζει παιχνίδια.. Λες θα είχα τώρα το μωρακι μου, θα ήταν τόσο, θα ήταν Χριστούγεννα κλπ κλπ κλπ σαν να μιλάς για ευτυχισμένες στιγμές ενώ στην πραγματικότητα δεν θα ήταν.. 

Καλό είναι πάντα σε αυτές τις σκέψεις να γυρνάμε στο δεδομένο που έχουμε, ότι δηλαδή αυτή η κατάσταση από την αρχή είχε προδιαγραφει να μην είναι καλή και από κει και πέρα τι γινεται.. Δεν είναι κουμπί που πατάς αλλά σιγά σιγά αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης εκπαιδεύεται και το μυαλό σε κάθε τέτοια σκέψη αυτόματα να το χειρίζεται διαφορετικά.. Και δεν εννοώ φυσικά ότι ξεχνάμε τι έχει συμβεί ή το παιδάκι αυτό που υπήρξε αλλά να μη δίνουνε τροφή.. 

Κορίτσι μου δεν ξέρω τι έχεις περάσει και ελπίζω να μη λέω άσχετα αλλά για μένα αυτή είναι η πραγματικότητα.. 

Just now, Φραουλίνο είπε:

Πολύ σωστά τα λες κορίτσι μου. Από προσωπικά βιώματα γνωρίζω πως είναι να γεννάς ένα παιδί κ να είναι άρρωστο κ ποσό δύσκολο είναι για τους γονείς. Πουε δν θα το ξεχασεις αυτό το παιδί αλλά ο,τι έγινε έγινε για καλό κ από εκεί και πέρα κοιτάτε μπροστά με αισιοδοξία! Μπροστά στο δικό σου Γολγοθά τα δικά μου είναι μικρά.Εγώ είχα 2 βιοχημικές κυήσεις  η μια από εξωσωματικη κ η άλλη από φυσική σύλληψη.Παιδευόμαστε 2 χρόνια τώρα με τον σύζυγο σε γιατρούς εξετάσεις κ χίλια δυο χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο σοβαρό προβλημα , παρά μόνο το ότι έχω λίγο λεπτό ενδομήτριο κ λίγη χαμηλή κινητικότητα στο σπερμα του συζύγου το οποίο βελτιώθηκε με βιταμίνες. Όμως όλη η διαδικασία με τις εξωσωματικές τις εξετάσεις είναι τόσο ψυχοφθόρες που δν αντέχεις άλλο.Κ η φυσική σύλληψη ήρθε μετά από τη δεύτερη αποτυχημένη εξωσωματικη κ δν μπορείς να φανταστείς πόση χαρά μου έδωσε αλλά κ ότι δν μπορούσα να το ζήσω γτ φοβόμουν πάλι να μην κατάληξη σε αποβολή οπως κ έγινε.Το καλό είναι ότι με γέμισε ελπίδες στο ότι δν έχουμε κάτι κ εγώ κ ο σύζυγος κ ότι μπορεί να ξανμεινω φυσιολογικά έγκυος.Κ τώρα έχει 3 μήνες που προσπαθούμε.Απλά το μόνο που με στεναχωρεί είναι πως αν δν έρθει στους επόμενους 3-4 μήνες θα πάω ξανά για προσπάθεια εξωσωματικής.Κ το οικονομικό κομμάτι είναι κ αυτό ένα θέμα γτ έχω δώσει πολλά μέχρι στιγμής κ ζούμε κ σε δύσκολες εποχές.

Just now, vasiliki2020 είπε:

Τι ωραία που τα είπες ρε κοριτσακι.ναι για το πρώτο 2 χρονια προσπαθουμε εχω περάσει και 2 βιοχημικες.ειναι δύσκολο γιατί ξερεις κάθε μην λες ότι να μπορει να πετυχ α ψάχνεις συμπτωματα και μετα προσγειωνεσαι απότομα.θα συνελθω οπως ολες μας βέβαια για να ξεκινησω νέες προσπάθειες.σου ευχομαι και εσένα συντομα:x

Αχ στα ίδια είμαστε .Κ γω δυο χρόνια προσπαθώ κ είχα δυο βιοχημικές. Ποσό χρόνων είσαι; Εμένα με τρώει κ αυτό το θέμα ότι μεγαλώνω κ ακόμα δν έχω αποκτήσει ένα μωράκι. Ήθελα από πολύ μικρή παιδι(20 χρόνων) κ τώρα που έφτασα 34 με χτυπαει πολύ άσχημα το καμπανάκι.  

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...