Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Κοριτσια τα ευχαριστα νεα της ημερας: ευτυχως θα γινονται κανονικα οι παραγγελιες φαγητου στο σπιτι!!! Χαχαχχαχαχαχαχαχα.. Μια απολαυση εχω κ γω..το φαγητο!!

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

κοριτσια μου τα πήρα 130 ειναι η χοριακη!!! νομίζω πολύ καλή!!!

Μπραβο κοριτσαααααραααα!!!  Μοα χαρα ειναι, μη φοβασαι τπτ!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, vasiliki2020 είπε:

Χαχχχχχ και καλα κανεις ας ευχηθούμε στο Χριστούγεννιατικο πνευμα

Ναι ρε που,,,,τη μου...μη με προσπεράσει πάλι ο άι Βασίλης ....ας κάνει μια στάση αυτή την χρονιά να τα πούμε να του εκθέσω τα παράπονα μου να του βάλω κ ένα τσιπούρα κι όσο του τα λέω γιατί είναι κ πολλά κ αν δεν του κάψω το μυαλό που ξέρεις θα μου κάνει καμιά χάρη....καλό κορίτσι δεν ξέρω αν ήμουν αλλά ας κάνει φέτος τα στραβά μάτια χαχαχαχα.

• Χαχα 5

Just now, sofiadu said:

Αχ ασε ειμαι μπροστα απο τον υπολογιστη και περιμενω να δω αν κλεισουν τους παιδικους κ παρω αναστολη εργασιας κ κανω σεξ την επομενη βδομαδα που εχω γονιμες!!!! Για 2 ωρες θα τον στελνω στη μανα μου παιχνιδι να κανω δουλιτσα κ θα ξυπναω τον μεγαλο για δουλιτσα!!! Και λεει να ξεσκιστω κ να αδιαθετησω...νταξει φιλε ουτε το λοκνταουν δεν θα με θελει μετα!!! χαχαχαχαχαχα

Ηρθαν κ τα τεστ ωορρηξιας μου!!! Αν δεν παρω αναστολη θα νευριασω πολυ να ξερεις!!!!!

εσυ τωρα σε τι μερα κυκλου εισαι;;;

Αχ άστα 17ειμαι πάνε οι γόνιμες... Ήταν την προηγούμενη βδομάδα κάτι πήγε να γίνει εκεί και έμεινε μιση :cry:,  (ξεραθηκε στη μέση με λίγα λόγια κάπου) και μένα και με lock down και δουλεύει δόξα το θεό να λέμε δηλαδή που έχει και δουλειά τέτοιες μέρες αλλά εγώ ποτέ θα γίνωωω μαναα αχαχ Αντε σοφία σε σένα βασίζομαι να πάρω τα πάνω μου αχαχαχ σου εύχομαι αναστολή αντε με το καλό!! 

• Χαχα 1

Just now, Emilly είπε:

Αμάν....τις κατέστρεψαν όλες χαχαχαχαχα.τωρα θα έχεις πολλές να σου την φέρνουν χαχαχαχα.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γλυκούλα....εδώ εγώ έχω ξενερώσει δέκα μέρες πριν την περίοδο γιατί ξέρω ότι θα έρθει...φαντάσου....είμαι κάτω στον πάτο με μαντήλα κ γκασμα κ φτιαρι κ σκαβω.κανε με εικόνα με μαντήλα....και να μουρμουριζω την τύχη μου την μαύρη.θα γίνει όμως πίστεψέ το....αν εξεταζομαστε κ δεν βρίσκουν κάτι τότε θα φτιάξουμε ψυχολογία κ θα γίνει....

Ζουζούνα δεν είδα όλες τις σελίδες πάλι....130;;;; Και είχες πάντα εκεί γύρω;;;εντάξει όλα καλά θα ειναι.δρν είχες καθυστέρηση εεε;;;;γιατί έκανες μάλλον κ δεύτερη ωορηξια όποτε γύρω στην 22 μέρα;;κ τώρα μέρα 38 ;;;; Άρα δεύτερη μέρα καθυστέρησης με το σενάριο να έπιασες την 22 μέρα καλά τα είπα;;αν είναι έτσι είσαι ακριβώς σαν το δεύτερο κ το τρίτο σου.

στο 2ο με 3ο ειχα 70,95 και 76,50

εγω πιστευω οτι ειμαι 13η με 14η μερα σημερα ..σημερα ειμαι 39η δεν ξερω..θα κανω μαλλον τριτη  την χοριακη για να ειναι ακριβως επι 2 και επί 2 που θα ειναι τριτη.

ναι 130 ειναι σημερα!!! τεσπα θα δουμε κ μετα ...παντως μου ειπε πολυ καλη για αρχή!!!

Just now, Φραουλίνο είπε:

Πολύ καλή τιμή, μπράβο ζουζουνα με το καλό!!! Δεν ξέρω αν ειναι πάντα το ίδιο αλλά εγώ επειδή είχα πολύ σταθερό κύκλο 29 ημερών θυμάμαι έκανα χοριακη 30η μέρα δλδ 1η μέρα καθυστέρησης και ήταν 137..Αρα αν καταλαβαίνω καλά σε σχέση με αυτά που έλεγες για τις θερμοκρασίες, πρέπει να συνέλαβες 22η με 23η μέρα σωστά; Ή να έγινε η εμφύτευση τότε δεν ξέρω από πότε μετράει η χοριακη;; Έβγαλα τα μάτια μου να ξέρεις για να πιάσω το νόημα από το θερμοδιαγραμμα σου :wacko:

22η και 23η ειχα επαφές οποτε μπορει ισως αλλα θετικο τεστ ειχα την 18η να αργησε τοσο δεν ξερω...ρε γμτ εγω πιστευω οτι εγινε βάσει θερμοκρασίας ή την 19η ή 25η ..επίσης 21η δεν ειχα επαφη και 22η ειχα κανει προγεστερονη που ηταν μολις 0,3 αρα δεν είχε ανέβει η τιμη κ τοτε ημουν σε φάση ωορρηξιας...οποτε σύμφωνα με αυτο κ με την θερμοκρασία εγινε 25κ με 26η η 2η ισως...κ τοτε μηπως έπιασα...

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

On 12/11/2020 at 4:30 ΜΜ, TATAKI είπε:

Ξερω και εγω; τι να σου πω; εγω τελος Σεπτεμβριου ειχα κανει το παπ. Ολα τελεια. Η γιατρος μου ειπε να κανουμε και τα δυο. Για να ειμαστε σιγουροι πως δεν υπαρχει κατι και χανουμε χρονο. Εξ ου και η σαλπιγγογραφια.. οτι μας λενε κανουμε...

Μήπως μεσα στη καλλιέργεια του συζύγου ηταν και η οξείδωση?????

23 ώρες πρίν, sofiadu είπε:

εγω που κοιμαμαι με τον γιο μου απο τις 20,30 μαξ 21,00 προλαβαινω να τσακισω τα σουβλακια μου χαχαχαχα

Πλακα πλακα απο το πασχακ μετα με τον αντρα μου καθε σαββατο βραδυ, ψηνουμε κεμπαπ στο φουρνο, πιτες , τζατζικακι ,ετοιμο, ντοματουλα , σαγανακι κ κανουμε μονοι μας ενα χαμο κανονικο και υγιεινο! ΑΝ μου το λεγανε πριν καποια χρονια οτι θα καθομουν Σαββατιατικα να ετοιμαζω σπιτικο σουβλακοκατασταση θα γελουσα 5 ωρες!!!
Και για να σας προλαβω, πρωτα κανουμε επαφη κ μετα ξεκιναμε τη σουβλακοκατασταση μη τυχον μας παρει ο υπνος μετααα χαχαχαχα

γελαω με τα χαλια μουυυ χαχαχαχαχαχ ακους @Emilly ;;;;;;;; χαχαχαχαχαχα

Σοφακι μου με έκανες και γέλασα..ωραία ιδέα για σαββατόβραδο...χαχχαχα αλλα θα ψήνω κάτι άλλο.....έχουμε σουβλατζιδικο εμείς και ειμαι εκει όλη μέρα...οχι και στο σπίτι σουβλάκια!χαχαχχα

κοριτσια μου τα πήρα 130 ειναι η χοριακη!!! νομίζω πολύ καλή!!!

Υπέροχη είναι μπράβο κοριτσάρα μου!!!!!!

Τι κάνετε τσουπρες????????

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, *Vasoula είπε:

Σοφακι μου με έκανες και γέλασα..ωραία ιδέα για σαββατόβραδο...χαχχαχα αλλα θα ψήνω κάτι άλλο.....έχουμε σουβλατζιδικο εμείς και ειμαι εκει όλη μέρα...οχι και στο σπίτι σουβλάκια!χαχαχχα

Οπα οπα αγαπη...εχετε σουβλατζιδικο????? Αααααα, εγω θα ειμαι η καλυτερη πελατισσα σου!!!!χαχαχχαχαχαχααχαχ

οοοοχι ρε γμτ..εισαι κρητη κ ειμαι αθηνα!!!φτουυυυ γκαντεμια!! Χχααχχαχααχαχαχ

• Χαχα 1

Just now, tina79 είπε:

Οπα οπα αγαπη...εχετε σουβλατζιδικο????? Αααααα, εγω θα ειμαι η καλυτερη πελατισσα σου!!!!χαχαχχαχαχαχααχαχ

Έχουμε ναι.....οικογενειακή επιχείρηση και είμαστε όλοι όντως μεσα....3 αδέρφια είμαστε και δουλεύουμε εκει και οι τρεις...τσάμπα οι σπουδές μας!!!χαχαχαχχαχαχα

Αλλα δόξα το θεό παει καλα και ας παλεύουμε πολυ....ελάτε Κρήτη να κεράσω!!!;)

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Just now, *Vasoula said:

Πες Βασούλα πιο σουβλατζίδικο έχεις να ερθω

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, *Vasoula είπε:

Έχουμε ναι.....οικογενειακή επιχείρηση και είμαστε όλοι όντως μεσα....3 αδέρφια είμαστε και δουλεύουμε εκει και οι τρεις...τσάμπα οι σπουδές μας!!!χαχαχαχχαχαχα

Αλλα δόξα το θεό παει καλα και ας παλεύουμε πολυ....ελάτε Κρήτη να κεράσω!!!;)

Αν ερθω Κρητη θα ερθω να σε βρω!!! Δε πειραζει ρε αγαπη, δε βαριεσαι..στη φαμπρικα μια χαρα!!! Ποσος κοσμος ηταν ειναι κ θα ειναι με σπουδες κ κανει ασχετες δουλειες..ουυυυ.. Δοξα το Θεο! Οπως τα λες!

Just now, Τονιαα είπε:

Πες Βασούλα πιο σουβλατζίδικο έχεις να ερθω

Συμμαθητριαααααα...τσιμπα κ για εμενα δυο!!!

• Χαχα 1

Just now, tina79 είπε:

Αν ερθω Κρητη θα ερθω να σε βρω!!! Δε πειραζει ρε αγαπη, δε βαριεσαι..στη φαμπρικα μια χαρα!!! Ποσος κοσμος ηταν ειναι κ θα ειναι με σπουδες κ κανει ασχετες δουλειες..ουυυυ.. Δοξα το Θεο! Οπως τα λες!

Μα βλέπω ποσο δύσκολα είναι τα πράγματα..εγω ας πούμε ειμαι καθηγήτρια...θα μπορουσα βέβαια να κανω ιδιαίτερα αλλα διορισμένη δε θα ήμουν....αλλα κάπως "ξέμεινα" στο μαγαζί..χαχαχχαχαχχα

Διαφημίσεις

Just now, tina79 said:

Φυσικά δεν το συζητώ είμαστε μεγάλη οικογένεια εμείς θα  παρω και για σένα...εδώ στην Κρήτη ξέρεις ότι τα πίτογυρα είναι τουλάχιστον τα διπλάσια από την Αθηνα;;;

• Μου αρέσει 1

Just now, Τονιαα είπε:

Φυσικά δεν το συζητώ είμαστε μεγάλη οικογένεια εμείς θα  παρω και για σένα...εδώ στην Κρήτη ξέρεις ότι τα πίτογυρα είναι τουλάχιστον τα διπλάσια από την Αθηνα;;;

πω πω ναι οντως κ εχω να ερθω κρητη στανταρ καμια 10αρια χρονια... ωραια που εισαι εκει!!

στο 2ο με 3ο ειχα 70,95 και 76,50

εγω πιστευω οτι ειμαι 13η με 14η μερα σημερα ..σημερα ειμαι 39η δεν ξερω..θα κανω μαλλον τριτη  την χοριακη για να ειναι ακριβως επι 2 και επί 2 που θα ειναι τριτη.

ναι 130 ειναι σημερα!!! τεσπα θα δουμε κ μετα ...παντως μου ειπε πολυ καλη για αρχή!!!

22η και 23η ειχα επαφές οποτε μπορει ισως αλλα θετικο τεστ ειχα την 18η να αργησε τοσο δεν ξερω...ρε γμτ εγω πιστευω οτι εγινε βάσει θερμοκρασίας ή την 19η ή 25η ..επίσης 21η δεν ειχα επαφη και 22η ειχα κανει προγεστερονη που ηταν μολις 0,3 αρα δεν είχε ανέβει η τιμη κ τοτε ημουν σε φάση ωορρηξιας...οποτε σύμφωνα με αυτο κ με την θερμοκρασία εγινε 25κ με 26η η 2η ισως...κ τοτε μηπως έπιασα...

Μπορεί να έγινε κ έτσι! Βέβαια δεν χρειάζεται η σύλληψη να έγινε τη μέρα που είχες κ επαφή αφού το σπέρμα κάθεται και περιμένει υπομονετικά για λίγες μέρες μετά την επαφή.. Από την άλλη η χοριακη νομίζω αρχίζει να ανεβαίνει μετά την εμφύτευση, όχι μετά τη σύλληψη οπότε δεν έχω καταλάβει γενικά αν η ηλικία της εγκυμοσύνης και του εμβρύου αργότερα υπολογίζεται βαση ημέρας σύλληψης ή εμφύτευσης.. 

Όπως και να χει η χοριακη σου είναι τέλεια για πρώτη και τόση είναι συνήθως κοντά ή μετά την καθυστέρηση! 

Just now, linaa said:

πω πω ναι οντως κ εχω να ερθω κρητη στανταρ καμια 10αρια χρονια... ωραια που εισαι εκει!!

1.5 χρόνο έχω στην Κρήτη από δω είναι ο άντρας μού...στην Κυψέλη ζούσα είχα μαγαζί εκεί με παιδικά και μπομπονιέρες 

Αλλά να σας πω την αλήθεια μου λείπει η Αθήνα...

• Μου αρέσει 1

Just now, tina79 είπε:

Συμμαθήτριά...άρχισαν τα πονακια για να μου ρθει....πάντα μια βδομάδα πριν...τακουςςς;;;;;;;;πάντως τεστ δεν παίρνω....θα πάρω σουβλάκια όμως γιατί μου ανοίξατε την όρεξη 

Just now, *Vasoula είπε:

Μα βλέπω ποσο δύσκολα είναι τα πράγματα..εγω ας πούμε ειμαι καθηγήτρια...θα μπορουσα βέβαια να κανω ιδιαίτερα αλλα διορισμένη δε θα ήμουν....αλλα κάπως "ξέμεινα" στο μαγαζί..χαχαχχαχαχχα

Εγώ μια ζωή μες στα ωραία αισθητικός δούλεψα Αθήνα κωλονακι όπου θες είχε τότε πριν 20 χρόνια τα envie στην Τσακάλωφ μέσα στην πολυτέλεια έπρεπε ως όρος εργασίας εκεί να μπαίνουμε καλοντυμένες με τακούνια κ ότι θες...ομορφιές...συνέδρια αρώματα δούλεψα κ σιλουέτ κ καβαλιερατο πάλι Κολωνάκι δεν ξέρω αν είναι εν ζωή τώρα...μετά Θεσσαλονίκη το δικό μου πάλι Καλο μαλλί Μπριζίτ Μπαρντό .....κ τώρα......κουτσοχωρι μαντήλα κ φασινα....αλλά μεγαλώνω τον μπουμπουκο χαλαρώνω ηρεμία οικογένεια ομορφιά.επιλογες...εγω απλά πριν έξι χρόνια είχε αρχίσει κ η κρίση κ ο τζίρος μου έπεσε 70 % και λέω....( Αξιοπρεπές μηνιατικο μιλάμε κ πάλι) εγώ δεν αφήνω το παιδί μόνο για αυτά τα λεφτά κ τέλος πούλησα μερίδιο στη συναιτερο τρία χρονών το μωρό το άρπαξα από την πεθερά κ δεν κουνήθηκε ξανά από το σπιτάκι του 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...