Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Τονιαα είπε:

Μεγάλη αλλαγή βλέπω.....μπραβοοοόο σου!! Εγώ πάντως εάν ήμουν σπίτι θα το είχα κάνει ένα τεστακι...άσε που για να πουμε την αλήθεια προχθές δλδ 23η έκανα ένα τεστακι :roll:...ντρέπομαι που το έκρυψα...άλλα...Δεν κρατήθηκα 

Να την. Άλλη emilly από εδώ...κ μαλωνες εμένα τ πρωί??????????

Just now, vasiliki2020 είπε:

Γεια σας κοριτσια ελπιζω να είσαστε ολες καλα τελικ με πήρε από κάτω δεν τα κατάφερα..έχω απογοητευτεί οτι δεν θα τα καταφέρω ποτε ευτυχως που κάποια κοριτσια εδω τα καταφέρνουν και παίρνουμε λίγη χαρα

Ειιι δεν πρέπει να λέμε τέτοια δεν είπαμε....???.όλες μας θα τ καταφέρουμε...για όλους εχει ο Θεός να Μν τ ξεχνάς ποτέ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, kons27 said:

Δεν σε μαλωσα εγώ το έκανα είδα αρνιτικο άλλα είπα νωρίς είναι...Δεν το έδεσα κόμπο...

Εσύ πήγες να ξεφύγεις και να πέσεις...για αυτό σου τα είπα...

Δεν χρειάζεται να πέσουμε.....Εγώ κάθε φορά που αδιάθετο πεισμωνω περισσότερο....με το να κλαιγωμαστε δεν κερδίζουμε κάτι...ίσα ίσα μας κάνει μεγαλύτερο κακο....χαιρόμαστε με αυτά που ήδη έχουμε στην ζωή μας και προσπαθούμε με πείσμα για αυτο που θέλουμε 

• Μου αρέσει 2

Just now, Τονιαα είπε:

Βάσω εάν πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρεις τότε σίγουρα δεν θα τα καταφέρεις....εάν εσυ η ίδια δεν πιστέψεις σε σένα τότε κανένας άλλος δεν θα το κάνει 

Κατανοώ αυτό που λες δεν έχεις άδικο. Αλλα αυτά που αισθανόμαστε δεν ρυθμίζονται με ένα κουμπάκι δυστηχως

Just now, sofiadu είπε:

Σε καταλαβαινω γιατι κ εγω καθε φορα που λεω οκ ο,τι γινει , μετα στα πατωματα.....αστα....Ξερεις τι γινεται με ολες;; οσο περιμενουμε , οσο κουλ κ να ειμαστε αθελα μας η σκεψη "λες να εχω κατι στοι κοιλια" μας δινει χαρα κ αναρωτιομαστε κ λεμε βρε λες να υπαρχει κατι εκει μεσα; Κ μετα οταν αδιαθετουμε ειναι σα να χανουμε αυτο που νομιζαμε οτι ειχαμε στη κοιλιτσα μας...παρανοια το ξερω....κ εγω επεσα πολυ αυτο το μηνα γιατι ειχαμε αδεια, ειχα κανει κ τα τεστ κ λεω ρε φιλε τοση προσπαθεια ,καταφεραμε επαφες επιτελους κ αποτελεσμα γιοκ;;;; πως να μην απογοητευομαστε;;;;;; αστα....εγω τωρα παω να συνελθω!!

Με κάλυψαν τα λόγια σου ετσι σκέφτομαι και εγώ κάθε φορά. Άρχισα να στολίσω να φτιάξω λίγο την διάθεση μου

Just now, kons27 είπε:

Ειιι δεν πρέπει να λέμε τέτοια δεν είπαμε....???.όλες μας θα τ καταφέρουμε...για όλους εχει ο Θεός να Μν τ ξεχνάς ποτέ

Μακάρι κοριτσι μου για όλες μας :x

• Μου αρέσει 2

Just now, vasiliki2020 said:

Με κάλυψαν τα λόγια σου ετσι σκέφτομαι και εγώ κάθε φορά. Άρχισα να στολίσω να φτιάξω λίγο την διάθεση μου

Εχω στολισει απο τη προηγουμενη Παρασκευη να σκεφτεις!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu είπε:

Σουπερ ειναι! Συγχαρητηρια και παλι!!!!!!!! :-D

ευχαριστώ πολυ σοφακι μου!!!

Just now, Τονιαα είπε:

Μπράβο κορίτσι μου...Όλα μια χαρά ειδες; 

ναι ευτυχως ολα καλα!!

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

αλλη μια χοριακη θα κανω δευτερα ή την Τετάρτη μου ειπε για να δούμε τον διπλασιασμό. μαλλον δευτερα θα παω να τελειώνω 

Μπραβο κοριτσι μου να το ευχαριστηθείς αυτό το ταξιδι:x

σε ευχαριστώ πολυ!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Just now, kons27 είπε:

Αμάν....τις κατέστρεψαν όλες χαχαχαχαχα.τωρα θα έχεις πολλές να σου την φέρνουν χαχαχαχα.

Κατανοώ αυτό που λες δεν έχεις άδικο. Αλλα αυτά που αισθανόμαστε δεν ρυθμίζονται με ένα κουμπάκι δυστηχως

Μακάρι κοριτσι μου για όλες μας :x

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γλυκούλα....εδώ εγώ έχω ξενερώσει δέκα μέρες πριν την περίοδο γιατί ξέρω ότι θα έρθει...φαντάσου....είμαι κάτω στον πάτο με μαντήλα κ γκασμα κ φτιαρι κ σκαβω.κανε με εικόνα με μαντήλα....και να μουρμουριζω την τύχη μου την μαύρη.θα γίνει όμως πίστεψέ το....αν εξεταζομαστε κ δεν βρίσκουν κάτι τότε θα φτιάξουμε ψυχολογία κ θα γίνει....

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

ευχαριστώ πολυ σοφακι μου!!!

ναι ευτυχως ολα καλα!!

Ζουζούνα δεν είδα όλες τις σελίδες πάλι....130;;;; Και είχες πάντα εκεί γύρω;;;εντάξει όλα καλά θα ειναι.δρν είχες καθυστέρηση εεε;;;;γιατί έκανες μάλλον κ δεύτερη ωορηξια όποτε γύρω στην 22 μέρα;;κ τώρα μέρα 38 ;;;; Άρα δεύτερη μέρα καθυστέρησης με το σενάριο να έπιασες την 22 μέρα καλά τα είπα;;αν είναι έτσι είσαι ακριβώς σαν το δεύτερο κ το τρίτο σου.

• Χαχα 1

Just now, Emilly είπε:

Αμάν....τις κατέστρεψαν όλες χαχαχαχαχα.τωρα θα έχεις πολλές να σου την φέρνουν χαχαχαχα.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γλυκούλα....εδώ εγώ έχω ξενερώσει δέκα μέρες πριν την περίοδο γιατί ξέρω ότι θα έρθει...φαντάσου....είμαι κάτω στον πάτο με μαντήλα κ γκασμα κ φτιαρι κ σκαβω.κανε με εικόνα με μαντήλα....και να μουρμουριζω την τύχη μου την μαύρη.θα γίνει όμως πίστεψέ το....αν εξεταζομαστε κ δεν βρίσκουν κάτι τότε θα φτιάξουμε ψυχολογία κ θα γίνει....

Ζουζούνα δεν είδα όλες τις σελίδες πάλι....130;;;; Και είχες πάντα εκεί γύρω;;;εντάξει όλα καλά θα ειναι

Έχουμε κατα εξεταστεί και όλα καλα αλλα δεν έρχεται χαχαχχα θεε μου τι τραβαμεεε

Έχουμε κατα εξεταστεί και όλα καλα αλλα δεν έρχεται χαχαχχα θεε μου τι τραβαμεεε

Ρε σνομπαρει το σπέρμα το ωάριο εκεί κατέληξα...εμένα ήρθαν τα ρούχα μου σήμερα λίγο να ανέβω κ να τα φοράω στην αυλή χαχαχαχα.

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

κοριτσια μου τα πήρα 130 ειναι η χοριακη!!! νομίζω πολύ καλή!!!

Πολύ καλή τιμή, μπράβο ζουζουνα με το καλό!!! Δεν ξέρω αν ειναι πάντα το ίδιο αλλά εγώ επειδή είχα πολύ σταθερό κύκλο 29 ημερών θυμάμαι έκανα χοριακη 30η μέρα δλδ 1η μέρα καθυστέρησης και ήταν 137..Αρα αν καταλαβαίνω καλά σε σχέση με αυτά που έλεγες για τις θερμοκρασίες, πρέπει να συνέλαβες 22η με 23η μέρα σωστά; Ή να έγινε η εμφύτευση τότε δεν ξέρω από πότε μετράει η χοριακη;; Έβγαλα τα μάτια μου να ξέρεις για να πιάσω το νόημα από το θερμοδιαγραμμα σου :wacko:

• Χαχα 1

Just now, Emilly είπε:

Ρε σνομπαρει το σπέρμα το ωάριο εκεί κατέληξα...εμένα ήρθαν τα ρούχα μου σήμερα λίγο να ανέβω κ να τα φοράω στην αυλή χαχαχαχα.

Χαχχχχχ και καλα κανεις ας ευχηθούμε στο Χριστούγεννιατικο πνευμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...