Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, sofiadu είπε:

Λυπαμαι φραουλινο! Ευχομαι συντομα να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα μωρακι, αφου στη καρδια σου κ στο μυαλο σου παντα θα υπαρχει ο αγγελος σου! Μια φιλη μου το περασε στους 6 μηνες τωρα τον Μαιο. Ηταν πραγματικα πολυ δυσκολο αυτο που ζησανε κ ζουνε τα παιδια. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες τις γνωριζεις καλυτερα! 

Ευχομαι ολα να πανε οπως τα θες απο εδω κ περα κ μονο χαρες κοριτσι μου!!!! Μονο χαμογελα και υγεια!

Σε ευχαριστώ πολύ Σοφία μου!! Λυπάμαι για τη φίλη σου! Είναι πραγματικά πολύ οδυνηρό και κανείς δεν πρεπει να τραυματίζεται έτσι ψυχικά..

Just now, Τονιαα είπε:

Δεν θυμάμαι γιατί έχουν περάσει 13 χρόνια από τοτε...απλά ήταν κάτι παρόμοιο και τους είχαν πει ότι μπορεί να μην προλάβει να γεννηθεί...άλλα και να γεννιόταν δεν θα είχε πολλά χρόνια ζωής....μετα απο 6 μήνες έμεινε έγκυος ξανα η νύφη μου και έκαναν ένα αγοράκι...

Τι ωραία που έκαναν το παιδάκι τους μετά από ολη αυτή την περιπέτεια! :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Για την ακρίβεια η διακοπή έγινε Τρίτη και Σάββατο έμπαινα στον 8ο. Νομίζω ότι όταν το δίλημμα είναι αν αντέχεις να υποστείς αυτό ή το να βλέπεις μια ζωή το παιδί σου να υποφέρει η απόφαση είναι μονόδρομος.. Και το μια ζωή είναι σχετικό αφού μας είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ζούσε μόνο λίγα χρόνια.. Και εγώ έτσι έλεγα, αγκάλιαζα την κοιλιά μου και έλεγα δεν θα αντέξω θα πεθάνω και νόμιζα ότι μου ξεριζωνουν την καρδιά.. Δεν περιγράφεται ο πόνος που είχα και έχω μέσα μου και εγώ και ο άντρας μου που ήταν παρόν σε όλα μα όλα και την είδε κιόλας (ήταν υποχρεωτικό) και ήταν μου είπε πανέμορφη η μπεμπούλα μας.. 

Εύχομαι σύντομα με ένα γερό μωράκι και επούλωση στις πληγές που σας άφησε η εμπειρία αυτή , σωματικές και κυρίως ψυχικές. Οι περισσότερες εδώ μέσα έχουμε μια δυσάρεστη ιστορία, αλλά μερικές περιπτώσεις όπως η δικη σου, είναι συνταρακτικές... Σου εύχομαι ότι καλύτερο εφεξής πραγματικά ...

Just now, Φραουλίνο said:

Σε ευχαριστώ πολύ Σοφία μου!! Λυπάμαι για τη φίλη σου! Είναι πραγματικά πολύ οδυνηρό και κανείς δεν πρεπει να τραυματίζεται έτσι ψυχικά..

Ναι ήταν μεγάλη ταλαιπωρία... ταυτόχρονα ήμουν και έγκυος στην δεύτερη μου κόρη τότε και ένοιωθα άσχημα και τύψεις που σε μένα ήταν όλα καλά...Και πάντα ο αδερφός μου την κορι μου την είχε αδυναμία και εγώ ήξερα το λόγο 

• Μου αρέσει 1

Just now, Flolipop είπε:

Εύχομαι σύντομα με ένα γερό μωράκι και επούλωση στις πληγές που σας άφησε η εμπειρία αυτή , σωματικές και κυρίως ψυχικές. Οι περισσότερες εδώ μέσα έχουμε μια δυσάρεστη ιστορία, αλλά μερικές περιπτώσεις όπως η δικη σου, είναι συνταρακτικές... Σου εύχομαι ότι καλύτερο εφεξής πραγματικά ...

Σε ευχαριστώ πολύ! :x

Just now, Τονιαα είπε:

Ναι ήταν μεγάλη ταλαιπωρία... ταυτόχρονα ήμουν και έγκυος στην δεύτερη μου κόρη τότε και ένοιωθα άσχημα και τύψεις που σε μένα ήταν όλα καλά...Και πάντα ο αδερφός μου την κορι μου την είχε αδυναμία και εγώ ήξερα το λόγο 

Δύσκολες καταστάσεις Τονια μου, και εσύ αντί να χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου να έχεις ενοχές και να στεναχωριέσαι αλλά έτσι είναι η ζωή δυστυχώς.. 

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu είπε:

χθες το βραδυ ημουν σε αθλια χαλια απο τη κουραση..του λεω θες τοστ για βραδυνο;;; μετα βλεπω ουτε τυρι ειχαμε, λεω ακυρο θες πατατες τηγανητες;;;; 

εφαγε κατι πατατες κ κριτσινια το δολιο, δεν αντεχα να μαγειρεψω! Να δω αποψε τι θα φτιαξω!

Καλά δεν χρειάζεται βράδυ να μαγειρέψεις...λίγο ψωμάκι με μέλι,ένα γιαουρτακι γαλατάκι αυτά αφού δεν είχες για τοστ...και εμένα επειδή πεινάει όλη την ώρα μέχρι να κλείσει το μάτι ψάχνω τρόπο το βράδυ να φάει όσο πιο υγιεινό...είναι κ προεφηβεία κ δεν χορταινει.κ του λέω μετά της 8 τώρα δικαιούται λίγο ψωμάκι με γαλοπούλα ηηη κασέρι ηηη Φιλαδέλφεια γιαούρτι γαλατάκι.ξερεις τι είναι όταν θέλουν να φαν κ εσένα;;;θα τα δεις σε λίγο...

• Χαχα 3

Just now, Ria_ είπε:

Σας ευχαριστω πολυ όλες για τις απαντήσεις κορίτσια... Πάντως δε με βλέπω να αντέχω μέχρις Δευτέρα για τεστ, ίσως Κυριακή αχ δε ξερω

Καλά μην τ κάνεις νωρίτερα όπως εγώ...κάτσε για να είσαι σίγουρη ότι θα δείξει σωστά γτ μετά θα έχεις άλλη αγωνία...

On 11/12/2020 at 11:56 AM, kons27 said:

Συγνώμη ρε κορίτσια αν είναι άκυρο...αλλά με το τσιγάρο τι κάνετε???εγώ δεν μπορώ να τ κόψω τελείως..είπα μόλις μείνω μαχαίρι

On 11/12/2020 at 2:29 PM, tina79 said:

Αχ τωρα που λετε για το τσιγαρο...καπνιζω κ γω φουλ, ποοοοσα χρονια τωρα.. ειναι η παρηγορια μου, η στενοχωρια μου, τα νευρα μου..εκει ξεσπαω, στο καπνισμα..το πακετακι το κανω τη μερα.. δεν ελαττωνεται το ατιμο, η το κοβεις τελειως η καπνιζεις..δυστηχως. Εκει που το μειωνα στα 10 μετρημενα..ερχοταν μια περιοδος, μια στενοχωρια, ενα αγχος..δωστου παλι πακετο..

Αχ αφήστε εγώ με το τσιγάρο σας ξεπερνάω όλες αχαχχα γ@@ω τις ευαισθησίες μου αχαχα αλλά κ εγώ μαχαίρι το παιδάκι μου περιμένω να με γλιτώσει μόνο αυτό θα είναι το ισχυρότερο κίνητρο για μένα αχχχχ

22 hours ago, sofiadu said:

Μακαρι, εγω κουραστηκα ψυχολογικα , αληθεια το λεω....

Σοφακι μην πέφτεις γμτ εσένα έχω παρηγοριά επειδή ζούμε παρόμοιες καταστάσεις κ σε νιώθω, κράτα γερααα

Just now, Φραουλίνο said:

Πόσο λυπάμαι, εύχομαι γρήγορα ένα γερό μωράκι στην αγκαλίτσα σου, Εδώ είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας για όλες μας σου εύχομαι τα καλύτερά!! 

Κορίτσια χάθηκα λίγο εγώ αλλά στα γεράματα είπα να βγάλω το ριμαδι το πτυχίο μου κ όλο εργασίες έχω πιφφ, καταρχήν συγχαρητήρια στις έγκυο λες ζουζουνα, κελυ, αλεξ ξεχνάω κάποια? Αχχ και το κορίτσι με τις αλλεργίες!! Πόσο χάρηκα!! Μπαίνω συνέχεια διαβάζω τα μηνύματα σας γρήγορα αλλά αλτχαιμερ να έχετε ομορφες, τελειομηνες εγκυμοσύνες και γερά κ τυχερά μωράκια!! Μην ανγχωνεστε και απολαύστε το!! Ellidr μου περαστικά στον πατέρα σου μην πέφτεις όσο μπορείς και καλά λες ότι θα πεισμωσεις έτσι πρέπει!! Κορίτσια γι αυτό διάβαζα τόσες μέρες γιατί άμα σας γράφω κιωλας με περνει ώρα επειδή θέλω να απαντήσω σε όλες κ πνιγομουν με τις ημερομηνίες παράδοσης των εργασιών ελπίζω να βλέπετε τις καρδούλες κ τα λαικ μου εδώ ειμαιιι!!! 

Όσο για μένα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω να κλαίω ή να γελάω στα παντζάρια στα φουντούκια στα σπόρια βιταμίνες μουρουνέλαια μείναμε έλεος πάλι εχασα τις γόνιμες, τσαντίλα, νεύρα κακό αλλά κ τι να κάνω προσπαθώ να μην το βάλω κάτω αλλά ρε γμτ ούτε μια ελπιδουλα να μην έχω τον μήνα? Έχω κ πόσα τεστ καβαντζα κλαίω με την πάρτι μου... Φέρτε μου έναν κρίνο πχιααα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Just now, kons27 said:

Καλά μην τ κάνεις νωρίτερα όπως εγώ...κάτσε για να είσαι σίγουρη ότι θα δείξει σωστά γτ μετά θα έχεις άλλη αγωνία...

Μεγάλη αλλαγή βλέπω.....μπραβοοοόο σου!! Εγώ πάντως εάν ήμουν σπίτι θα το είχα κάνει ένα τεστακι...άσε που για να πουμε την αλήθεια προχθές δλδ 23η έκανα ένα τεστακι :roll:...ντρέπομαι που το έκρυψα...άλλα...Δεν κρατήθηκα 

• Χαχα 3

Just now, SerafinaPekala said:

Σοφακι μην πέφτεις γμτ εσένα έχω παρηγοριά επειδή ζούμε παρόμοιες καταστάσεις κ σε νιώθω, κράτα γερααα

Αχ ασε ειμαι μπροστα απο τον υπολογιστη και περιμενω να δω αν κλεισουν τους παιδικους κ παρω αναστολη εργασιας κ κανω σεξ την επομενη βδομαδα που εχω γονιμες!!!! Για 2 ωρες θα τον στελνω στη μανα μου παιχνιδι να κανω δουλιτσα κ θα ξυπναω τον μεγαλο για δουλιτσα!!! Και λεει να ξεσκιστω κ να αδιαθετησω...νταξει φιλε ουτε το λοκνταουν δεν θα με θελει μετα!!! χαχαχαχαχαχα

Ηρθαν κ τα τεστ ωορρηξιας μου!!! Αν δεν παρω αναστολη θα νευριασω πολυ να ξερεις!!!!!

εσυ τωρα σε τι μερα κυκλου εισαι;;;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια ελπιζω να είσαστε ολες καλα τελικ με πήρε από κάτω δεν τα κατάφερα..έχω απογοητευτεί οτι δεν θα τα καταφέρω ποτε ευτυχως που κάποια κοριτσια εδω τα καταφέρνουν και παίρνουμε λίγη χαρα

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, sofiadu είπε:

Αχ ασε ειμαι μπροστα απο τον υπολογιστη και περιμενω να δω αν κλεισουν τους παιδικους κ παρω αναστολη εργασιας κ κανω σεξ την επομενη βδομαδα που εχω γονιμες!!!! Για 2 ωρες θα τον στελνω στη μανα μου παιχνιδι να κανω δουλιτσα κ θα ξυπναω τον μεγαλο για δουλιτσα!!! Και λεει να ξεσκιστω κ να αδιαθετησω...νταξει φιλε ουτε το λοκνταουν δεν θα με θελει μετα!!! χαχαχαχαχαχα

Ηρθαν κ τα τεστ ωορρηξιας μου!!! Αν δεν παρω αναστολη θα νευριασω πολυ να ξερεις!!!!!

εσυ τωρα σε τι μερα κυκλου εισαι;;;

Θα τους κλείσουν Σοφία μου αποτι φαίνεται... σε όλη τηννΕλλαδα.

Just now, vasiliki2020 είπε:

Γεια σας κοριτσια ελπιζω να είσαστε ολες καλα τελικ με πήρε από κάτω δεν τα κατάφερα..έχω απογοητευτεί οτι δεν θα τα καταφέρω ποτε ευτυχως που κάποια κοριτσια εδω τα καταφέρνουν και παίρνουμε λίγη χαρα

Σώπα καλά που δεν θα τα καταφέρεις... εδώ θα είμαστε κ θα διαβάσουμε κ το δικό σου χαρμόσυνο!

• Μου αρέσει 3

Just now, kons27 είπε:

Χαχαχα σωστό και αυτό, αλλά με έπιασε ένα πράγμα δε κρατιέμαι .... Πάλι καλά που δεν έχω τα τεστ εδώ στο σπίτι και μου λέει η κολλητή μου δε θα στα φέρω ακόμα να κρατηθείς μη βιαζεσαι

• Μου αρέσει 1

Just now, vasiliki2020 said:

Βάσω εάν πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρεις τότε σίγουρα δεν θα τα καταφέρεις....εάν εσυ η ίδια δεν πιστέψεις σε σένα τότε κανένας άλλος δεν θα το κάνει 

• Μου αρέσει 4

Just now, vasiliki2020 said:

Σε καταλαβαινω γιατι κ εγω καθε φορα που λεω οκ ο,τι γινει , μετα στα πατωματα.....αστα....Ξερεις τι γινεται με ολες;; οσο περιμενουμε , οσο κουλ κ να ειμαστε αθελα μας η σκεψη "λες να εχω κατι στοι κοιλια" μας δινει χαρα κ αναρωτιομαστε κ λεμε βρε λες να υπαρχει κατι εκει μεσα; Κ μετα οταν αδιαθετουμε ειναι σα να χανουμε αυτο που νομιζαμε οτι ειχαμε στη κοιλιτσα μας...παρανοια το ξερω....κ εγω επεσα πολυ αυτο το μηνα γιατι ειχαμε αδεια, ειχα κανει κ τα τεστ κ λεω ρε φιλε τοση προσπαθεια ,καταφεραμε επαφες επιτελους κ αποτελεσμα γιοκ;;;; πως να μην απογοητευομαστε;;;;;; αστα....εγω τωρα παω να συνελθω!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...