Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο said:

Κορίτσια καλημέρα και από μένα!!

Αρχικά @*ζουζουνα*!!! συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, εύχομαι να είναι ως το τέλος υπέροχη με ένα υγιέστατο μωράκι!! :-D

Ερχομαι από μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία με διακοπή κύησης σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά ας μην μπω σε λεπτομερειες τώρα μιας και η ομαδουλα εδώ έχει δημιουργηθεί για όμορφο λόγο!! 

Εγω λοιπόν γέννησα με φτ στις 15/09 και αφού σταμάτησαν τα λοχεια περίπου 20 μέρες μετά μου ήρθε η πρώτη περίοδος 18/10. Πάω στο γιατρό 9η μέρα (μόλις είχα καθαρίσει αφού ήταν λίγο παράξενη περίοδος γενικά) κάνουμε υπέρηχο να δει πως είναι η κατάσταση και να μας δώσει το οκ για επαφές. Δεν βλέπει ωοθηλακιο και υποθέτει ότι η ωορρηξια είχε ήδη γινει οπότε θα είχα μικρό κύκλο χωρίς πιθανότητα να μείνω έγκυος οπότε μας λέει ελεύθερα! Έλα όμως που είμαι 27η μερα και δεν έχει έρθει ακόμα.. 

Εγω πιστεύω από τη θερμοκρασία και τους πόνους ότι έκανα ωορρηξια κάπου στην 20η μέρα αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδέα από θερμοδιαγραμματα, οπότε είπα να ρωτήσω τις πιο έμπειρες. Δεν πήρα ποτέ θερμοκρασία όπως λέτε πρωί πριν σηκωθείς από το στόμα κλπ κλπ αλλά ακανόνιστα. Παρόλα αυτά οι διαφορές ήταν μεγάλες ας πούμε 19η μέρα βράδυ κρύωνα και έβαλα θερμομετρο και είχα 35,8 ενώ 21 μέρα πάλι βράδυ 37,1. Αυτά δεν μετράνε επειδή έγιναν βράδυ;; Η διαφορά δεν παίζει κανένα ρόλο; Πχ τώρα το πρωί που δοκίμασα όπως λένε με σωστό τρόπο είχα 35,9 ενώ ξέρω πως το βράδυ θα έχω 36,8 με 36,9..τι να υποθέσω;;

Πιο πολύ αυτό που με απασχολεί είναι αν έκανα ωορηξια και τι έχει γίνει με τον κύκλο μου τώρα καθώς ήταν πάντα ρολόι, όχι το αν είμαι έγκυος αφού είναι αρκετά νωρίς και ακόμα προσπαθώ να χάσω κάποια κιλά και δεν βιάζομαι. Συγνώμη για το σεντόνι κορίτσια και σας ευχαριστώ!!! :oops:

Δλδ ήσουν 7 μηνών περιπου; και έκανες διακοπή; κουράγιο φραουλιτσα εγώ δεν ξέρω εάν θα το άντεχα αυτά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σήμερα έχουμε με τον άντρα Μ πιλάτες , η αλήθεια είναι φοβάμαι να πάω δε ξέρω μη ζοριστο και αν είμαι κάνω κάτι άθελά μου αλλά δε μπορώ να το αποφύγω θα μου λέει ο άντρας μου χαζα κάνεις και ακόμα δε ξέρουμε και άλλα τέτοια...πειραζει λέτε?

Just now, Τονιαα said:

Δλδ ήσουν 7 μηνών περιπου; και έκανες διακοπή; κουράγιο φραουλιτσα εγώ δεν ξέρω εάν θα το άντεχα αυτά...

Πάντως σίγουρα πιστεύω ότι ωορρηξία δεν έκανες...απλά είσαι αρκετά ταλαιπωρημένη και για αυτό ίσως τα πονακια και η περίοδος θα θέλει καιρώ για να στρώσει.. 

Just now, Ria_ said:

Κορίτσια σήμερα έχουμε με τον άντρα Μ πιλάτες , η αλήθεια είναι φοβάμαι να πάω δε ξέρω μη ζοριστο και αν είμαι κάνω κάτι άθελά μου αλλά δε μπορώ να το αποφύγω θα μου λέει ο άντρας μου χαχα κάνεις και ακόμα δε ξέρουμε και άλλα τέτοια...πειραζει λέτε?

Δεν πειράζει άλλες κάνουν και με φουσκομενη κοιλια

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

βρε κορίτσια κρυώνω λιγο ειναι φυσιολογικο? γενικά ζεσταινομαι, κρυώνω μονο οταν μου ανεβαίνει ο θυροειδης αλλα πριν 1 εβδομαδα ηταν 0,49 δεν με ανεβασε αλλο μου ειπε σε ένα μήνα.φυσικα εγω απο ένστικτο οταν θα παω σε 1 ή 2 βδομαδες να της πω να μου βάλει θυροειδη παλι μα δω τι γίνεται...και σκέφτομαι διαφορα...τεσπα...

ναι μπορει να σ ερθει νωριτερα περιοδος αν ήταν τσουφιο το ωοθυλακιο 

Ακόμα η χοριακη; Έχουμε αγωνία 

Just now, Τονιαα είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Για την ακρίβεια η διακοπή έγινε Τρίτη και Σάββατο έμπαινα στον 8ο. Νομίζω ότι όταν το δίλημμα είναι αν αντέχεις να υποστείς αυτό ή το να βλέπεις μια ζωή το παιδί σου να υποφέρει η απόφαση είναι μονόδρομος.. Και το μια ζωή είναι σχετικό αφού μας είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ζούσε μόνο λίγα χρόνια.. Και εγώ έτσι έλεγα, αγκάλιαζα την κοιλιά μου και έλεγα δεν θα αντέξω θα πεθάνω και νόμιζα ότι μου ξεριζωνουν την καρδιά.. Δεν περιγράφεται ο πόνος που είχα και έχω μέσα μου και εγώ και ο άντρας μου που ήταν παρόν σε όλα μα όλα και την είδε κιόλας (ήταν υποχρεωτικό) και ήταν μου είπε πανέμορφη η μπεμπούλα μας.. 

• Λυπημένη/-ος 4

Just now, Φραουλίνο είπε:

Απολύτως τίποτα, όλα τέλεια και η ανάπτυξη και τα ποσοστά, είμαι και 30 χρονών και δεν μπήκαμε σε άλλες διαδικασίες.. Και στη β επιπέδου δλδ μια ένδειξη είχαμε και όχι από τις βασικές αλλά είναι ψείρας ο εμβρυομητρικος και δεν ήθελε να το αφήσουμε. Το μωρό θα γεννιόταν κανονικά δεν θα φαινόταν κάτι, θα παρουσίαζε νοητική και αναπτυξιακή καθυστέρηση αλλά δεν υπήρχαν ούτε δυσμορφιες ούτε δυσλειτουργιες στα όργανα για να φανεί κάτι υπέρηχογραφικα.. Κάναμε εξετάσεις με τον άντρα μου και ευτυχώς όλα καλά σε εμάς, ήταν τυχαίο γεγονός παρόλα αυτά από εδώ και στο εξής πάντα τροφοβλαστη μας είπε η γενετίστρια για να μην επαναληφθεί το οτιδήποτε και κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. 

Κατάλαβα, θέλει λεπτομέρεια η διαδικασία.. Πάντως εγώ έχω μια αίσθηση ότι το πρωί οι θερμοκρασίες μου ήταν πάντα χαμηλές δλδ ποτέ πάνω από 36,4. Όταν ήμουν έγκυος δεν είχε τύχει να βάλω ποτέ πρωί αλλά μέσα στη μέρα ή το βράδυ αν τύχαινε είχα από 36,5 έως 37

τι να πω ευχομαι ολα να πανε καλα απο εδω κ πέρα και την επόμενη φορά, ολα να ειναι τελεια!! κοντα ειμαστε,31,5 ειμαι εγω.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Just now, Τονιαα είπε:

Πάντως σίγουρα πιστεύω ότι ωορρηξία δεν έκανες...απλά είσαι αρκετά ταλαιπωρημένη και για αυτό ίσως τα πονακια και η περίοδος θα θέλει καιρώ για να στρώσει.. 

Μόνο ταλαιπωρημενη; Μετά τη διακοπή ανέβαζα πίεση 15 ενω δεν είχα ποτέ θέμα και τώρα έχω ανεβάσει και ζάχαρο και με ξεκίνησε η ενδοκρινολογος glucophage.. Από το άγχος και τη στεναχώρια μου είπε 

Just now, Τονιαα είπε:

λογικά μου το στέλνουν μεχρι τις 5 αντε 6 το πολυ!! άσχετο ξανα πηρα την ενδοκρινολογο κ την ρώτησα μου λεει αποκλειεται να ανέβει πολύ επειδη ειχα 0,49 αλλα μου λέει για σιγουρια θα κάνουμε σε 2 εβδομάδες,αντί για 4 .ηρέμησα λιγο.

εγω να δεις μια αγωνισ την εχω..βασικά απορια μεγαλη εχω  να δω πόσο είναι 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

τι να πω ευχομαι ολα να πανε καλα απο εδω κ πέρα και την επόμενη φορά, ολα να ειναι τελεια!! κοντα ειμαστε,31,5 ειμαι εγω.

Σε ευχαριστώ πολύ ζουζούνα μου, και εγώ εύχομαι να έρθει ένα υγιές μωράκι στη ζωή μας, έχουμε πολύ αγάπη να δώσουμε! Τα 31 κλείνω κ εγώ σε λίγες μέρες! :)

Just now, Ria_ είπε:

Κορίτσια σήμερα έχουμε με τον άντρα Μ πιλάτες , η αλήθεια είναι φοβάμαι να πάω δε ξέρω μη ζοριστο και αν είμαι κάνω κάτι άθελά μου αλλά δε μπορώ να το αποφύγω θα μου λέει ο άντρας μου χαζα κάνεις και ακόμα δε ξέρουμε και άλλα τέτοια...πειραζει λέτε?

δεν νομιζω οτι πειραζει το πιλατες, εγω στον 1ο εκανα κοιλιακούς χωρις να ξερω οτι ειμαι έγκυος, αυτο πχ δεν κάνει..τοτε ειχα κατι τραβήγματα λεω οκ κατι παιζει εδω..

Just now, Φραουλίνο είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ ζουζούνα μου, και εγώ εύχομαι να έρθει ένα υγιές μωράκι στη ζωή μας, έχουμε πολύ αγάπη να δώσουμε! Τα 31 κλείνω κ εγώ σε λίγες μέρες! :)

τέλεια!!!μακάρι!!!αντε να ειναι δώρο γενεθλίων!!!

• Μου αρέσει 1

Σε ευχαριστώ πολύ! Για την ακρίβεια η διακοπή έγινε Τρίτη και Σάββατο έμπαινα στον 8ο. Νομίζω ότι όταν το δίλημμα είναι αν αντέχεις να υποστείς αυτό ή το να βλέπεις μια ζωή το παιδί σου να υποφέρει η απόφαση είναι μονόδρομος.. Και το μια ζωή είναι σχετικό αφού μας είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ζούσε μόνο λίγα χρόνια.. Και εγώ έτσι έλεγα, αγκάλιαζα την κοιλιά μου και έλεγα δεν θα αντέξω θα πεθάνω και νόμιζα ότι μου ξεριζωνουν την καρδιά.. Δεν περιγράφεται ο πόνος που είχα και έχω μέσα μου και εγώ και ο άντρας μου που ήταν παρόν σε όλα μα όλα και την είδε κιόλας (ήταν υποχρεωτικό) και ήταν μου είπε πανέμορφη η μπεμπούλα μας.. 

Όχχχ...οχχχ γλυκιά μου τι έχεις τραβήξει....το ίδιο είχε συμβεί και στον αδερφό μου και του είπαν επίσης ότι αυτή η ανωμαλία συμβαίνει μόνο στα κορίτσακια....

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Just now, Ria_ είπε:

Όχι δεν νομίζω να πειράζει! Δεν πρόκειται να δημιουργήσεις πρόβλημα από τη γυμναστική τόσο νωρίς.. Ούτε μετά αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την εγκυμοσύνη! Να λειτουργείς φυσιολογικά σαν να μην τρέχει τίποτα και όλα καλά θα πάνε! Και εγώ όταν έμεινα έγκυος μέχρι να το μάθω έκανα αρκετά έντονη γυμναστική, μόλις το έμαθα έκανα 2 εβδομάδες κενό μέχρι τον πρώτο υπέρηχο να δούμε ότι όλα είναι οκ και μετά συνέχισα.. Δεν σημαίνει κάτι αυτό απαραίτητα επειδή το έκανα εγώ και δεν ισχύει πάντα το ίδιο αλλά μην ανησυχείς από τώρα.. 

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

λογικά μου το στέλνουν μεχρι τις 5 αντε 6 το πολυ!! άσχετο ξανα πηρα την ενδοκρινολογο κ την ρώτησα μου λεει αποκλειεται να ανέβει πολύ επειδη ειχα 0,49 αλλα μου λέει για σιγουρια θα κάνουμε σε 2 εβδομάδες,αντί για 4 .ηρέμησα λιγο.

εγω να δεις μια αγωνισ την εχω..βασικά απορια μεγαλη εχω  να δω πόσο είναι 

Ήρεμα...καταφερες το στόχο σου....από δω και πέρα θα προσέχεις και όλα καλα θα πανε

• Μου αρέσει 2

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

δεν νομιζω οτι πειραζει το πιλατες, εγω στον 1ο εκανα κοιλιακούς χωρις να ξερω οτι ειμαι έγκυος, αυτο πχ δεν κάνει..τοτε ειχα κατι τραβήγματα λεω οκ κατι παιζει εδω..

τέλεια!!!μακάρι!!!αντε να ειναι δώρο γενεθλίων!!!

Με 35,9 δεν νομίζω.. :razz: Αν και πραγματικά δεν βιάζομαι, μόλις έχω ξεκινήσει πάλι διατροφή και γυμναστική να χάσω τα κιλά που πήρα και χαίρομαι πάλι λίγο τα κρασάκια που μου είχαν λείψει τόσους μήνες! :)

Just now, Τονιαα είπε:

Όχχχ...οχχχ γλυκιά μου τι έχεις τραβήξει....το ίδιο είχε συμβεί και στον αδερφό μου και του είπαν επίσης ότι αυτή η ανωμαλία συμβαίνει μόνο στα κορίτσακια....

Φάνηκε νωρίς ή ήταν άτυχοι όπως εμείς; Τι είχε το μωρακι εύθραυστο Χ;

Εμάς είχε μετατόπιση χρωμοσωματων, 2 κομμάτια από χρωμοσωματα είχαν ανταλλάξει θέση και υπήρχε διπλασιασμός και έλλειμμα χρωμοσωμικου υλικού.. Αν δεν είναι κάποιος από τους δύο γονείς φορέας (που εμείς δεν είμαστε) συμβαίνει τυχαία κατά τις πρώτες μέρες μετά τη σύλληψη στη διαδικασία διαίρεσης των κυττάρων.. 

Με 35,9 δεν νομίζω.. :razz: Αν και πραγματικά δεν βιάζομαι, μόλις έχω ξεκινήσει πάλι διατροφή και γυμναστική να χάσω τα κιλά που πήρα και χαίρομαι πάλι λίγο τα κρασάκια που μου είχαν λείψει τόσους μήνες! :)

Εμάς είχε μετατόπιση χρωμοσωματων, 2 κομμάτια από χρωμοσωματα είχαν ανταλλάξει θέση και υπήρχε διπλασιασμός και έλλειμμα χρωμοσωμικου υλικού.. Αν δεν είναι κάποιος από τους δύο γονείς φορέας (που εμείς δεν είμαστε) συμβαίνει τυχαία κατά τις πρώτες μέρες μετά τη σύλληψη στη διαδικασία διαίρεσης των κυττάρων.. 

Λυπαμαι φραουλινο! Ευχομαι συντομα να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα μωρακι, αφου στη καρδια σου κ στο μυαλο σου παντα θα υπαρχει ο αγγελος σου! Μια φιλη μου το περασε στους 6 μηνες τωρα τον Μαιο. Ηταν πραγματικα πολυ δυσκολο αυτο που ζησανε κ ζουνε τα παιδια. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες τις γνωριζεις καλυτερα! 

Ευχομαι ολα να πανε οπως τα θες απο εδω κ περα κ μονο χαρες κοριτσι μου!!!! Μονο χαμογελα και υγεια!

• Μου αρέσει 1

Δεν θυμάμαι γιατί έχουν περάσει 13 χρόνια από τοτε...απλά ήταν κάτι παρόμοιο και τους είχαν πει ότι μπορεί να μην προλάβει να γεννηθεί...άλλα και να γεννιόταν δεν θα είχε πολλά χρόνια ζωής....μετα απο 6 μήνες έμεινε έγκυος ξανα η νύφη μου και έκαναν ένα αγοράκι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...