Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Αααα μάλιστα ναι ναι διάβασα βοηθάει μέχρι και στις κυστες γράφουν, στην αρχή δεν το πίστευα λέω οκ πολύ τραβηγμένο.  Είδα κάποια βιντεακια αλλά δεν ήταν ξεκάθαρα, δεν κατάλαβα αν βάζουν μέσα στον αφαλό ή απλά κάνουν μασάζ γύρω γύρω 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

κοίτα εγώ αν με ρωτάς επειδη εχω αλλα 3 παιδια δεν θα ήθελα, όμως επειδή είναι ευλογία τα παιδια και φυσικά αν έρθουν δυο ειναι επι 2 οι ευλογίες και οι χαρές οποτε ναι ειμαι ανοικτή σε ολα πλεον.πιο μικρη δλδ πριν ένα χρόνο θα σ ελεγα καλυτερα 1.αλλα αν σκεφτείς ότι ποσο δυσκολα μένουν εγκυες οι γυναίκες για 1 παιδι ,ε δεν θα ειμαι αχάριστη κιολας αν έρθουν 2.δυσκολο ναι αλλά θα το παλέψουμε! γερά παιδια ολα τα μωρακια να ειναι και τπτ αλλο!

ωραια οποτε ξερεις αν ειναι μεγαλη η χοριακη λοιπον υπάρχει πιθανότητα τέτοια ε?

εγω εμπειρικά οι χοριακες μου ηταν

1ο παιδι με 6 μερες καθυστέρηση 1670

2ο παιδι την ίδια μέρα που περίμενα 76,50

3ο παιδι την ίδια μέρα που περιμενα 70,95

οποτε θα δούμε..πχ η αδερφη μου σε δίδυμα αλλα με εξωσωματική ειχε 150 1η μέρα που περίμενε 

Είχες πάντα μεγάλο κύκλο;;; Η τώρα τελευταία σου είχε μεγαλώσει... Δηλαδή την μέρα που περίμενες ήταν πχ 30η η 40η;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα ετσι ηταν σαν ζελε κ ρευστά μετα πολυ διαφανα γυαλιστερά. καλημερα!!! πήγα για χοριακη, μαντέψτε???εκανα κι αλλο τεστ χαχαχαχα με πρωινα πυκνά ηταν θετικο έντονο οχι σαν την γραμμή ελέγχου αλλα έντονο.

Τέλεια ζουζουνιτσα! Όποτε αυξάνεται μια χαρά η χοριακη αφού κοκκίνισε κ άλλο το τεστ. Σίγουρα θα έχεις πάνω από  200 χοριακη κ λίγο λέω.Εγώ με το τόσο αχνό το πρώτο της hometest που έχεις βάλει είχα 150. Όλα κυλάνε υπεροχα γι αυτό να το χαρείς κ να είσαι ήρεμη.

Just now, Τονιαα είπε:

Αχχχ....αχχχ....σου τα εύχομαι ζουζουνα μού...Ναι όντως μια φίλη που είχε δίδυμα η  χοριακη της ήταν μεγάλη από νωρίς...

Και εγώ θέλω δίδυμα μην πω και τριδυμα

Μπρε είναι αναλόγως τον οργανισμό σου....πχ αν μια γυναίκα ξέρει ότι είχε χοριακες χαμηλές σε κάποια εγκυμοσύνη κ μετά είδε μεγάλη ίσως ..εγώ πάντως που είχα τρεις μονες εγκυμοσύνες και μια δίδυμη η τελευταία ίδιες χοριακες ήταν πάνω κάτω....μέρα πάνω μέρα κάτω παίζουν αυτά...πχ στον γιο μου 2000 πρώτη μέρα καθυστέρησης κ στα υπόλοιπα 5000 θάρεις στημένο το είχα πάντα με 5 ηηη 8 μέρες καθυστέρησης.

• Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Wannabemama είπε:

Είχες πάντα μεγάλο κύκλο;;; Η τώρα τελευταία σου είχε μεγαλώσει... Δηλαδή την μέρα που περίμενες ήταν πχ 30η η 40η;;;

οχι γενικα εχω μεγάλο τωρα δεν μπορουσα να υπολογίσω ποτε περιμένω εγω νομιζα σημερα ή αυριο απο την 2η ωορρηξία, το πηγα καθαρα λογο θερμοκρασίας απο την αύξηση. 

Just now, Queen10 είπε:

Τέλεια ζουζουνιτσα! Όποτε αυξάνεται μια χαρά η χοριακη αφού κοκκίνισε κ άλλο το τεστ. Σίγουρα θα έχεις πάνω από  200 χοριακη κ λίγο λέω.Εγώ με το τόσο αχνό το πρώτο της hometest που έχεις βάλει είχα 150. Όλα κυλάνε υπεροχα γι αυτό να το χαρείς κ να είσαι ήρεμη.

δεν ξερω ποτε εγινε πραγματικά η σύλληψη, ειχα κ πολλές επαφές γιαυτο...Χαχαχαχα 

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, Τονιαα είπε:

Άντε άντε όλα καλά θα είναι...θα πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη και τα παιδία φαντάζομαι θα έκαναν μεγάλη χαρά....κανε δουλειές τώρα για να ξεχαστεις

Καθόλου μπέρδεμα δεν είναι...κοίτα στα δίδυμα κάνω χοριακη την Δευτέρα κ ήταν 5000 και Τετάρτη 12000.εγω πάντα είχα πολύ μεγάλες...εεε λοιπόν αν πηγαινα μια και μια τέταρτη τι θα έλεγα;;;;ότι θα έχω τετράδυμα;;;;κατάλαβες;;;;αφού αυτό μέρα παρά μέρα διπλασιάζεται...έχει να κάνει με την εμφύτευση....αλλά κοπέλες που σταθερά βλέπανε σε εγκυμοσύνες με δύο μέρες καθυστέρησης γύρω στο 200 κ πάνε σε άλλα εγκυμοσύνη κ είναι 3000 εκεί λίγο ψιλιαζεσαι ότι κάτι άλλαξε.

Διαφημίσεις

οχι γενικα εχω μεγάλο τωρα δεν μπορουσα να υπολογίσω ποτε περιμένω εγω νομιζα σημερα ή αυριο απο την 2η ωορρηξία, το πηγα καθαρα λογο θερμοκρασίας απο την αύξηση. 

δεν ξερω ποτε εγινε πραγματικά η σύλληψη, ειχα κ πολλές επαφές γιαυτο...Χαχαχαχα 

Άρα το πας κ για 400αρι έτσι όπως μας τα λες.. βάση καθυστέρησης λες ότι σήμερα περίμενες.. βάση κύκλου όμως είσαι 39η από όσο θυμάμαι... Αρααααα...

Just now, Emilly είπε:

Καθόλου μπέρδεμα δεν είναι...κοίτα στα δίδυμα κάνω χοριακη την Δευτέρα κ ήταν 5000 και Τετάρτη 12000.εγω πάντα είχα πολύ μεγάλες...εεε λοιπόν αν πηγαινα μια και μια τέταρτη τι θα έλεγα;;;;ότι θα έχω τετράδυμα;;;;κατάλαβες;;;;αφού αυτό μέρα παρά μέρα διπλασιάζεται...έχει να κάνει με την εμφύτευση....αλλά κοπέλες που σταθερά βλέπανε σε εγκυμοσύνες με δύο μέρες καθυστέρησης γύρω στο 200 κ πάνε σε άλλα εγκυμοσύνη κ είναι 3000 εκεί λίγο ψιλιαζεσαι ότι κάτι άλλαξε.

εγω  έγραψα παραπάνω πως ήταν οι χοριακες μου...οποτε αν δω πανω απο 200 ,ισως πω κάτι παίζει...

Just now, Wannabemama είπε:

Άρα το πας κ για 400αρι έτσι όπως μας τα λες.. βάση καθυστέρησης λες ότι σήμερα περίμενες.. βάση κύκλου όμως είσαι 39η από όσο θυμάμαι... Αρααααα...

καθυστερηση πες ότι έχω αυριο κανονικα εγω σημερα περιμενω να δω ένα 60 με 70 γθατι μετράω 1η μέρα απλα επειδή οντως μαλλον εγινε νωρις εμφύτευση μπορει να ειναι κ λιγο μεγαλύτερη τωρα αν δω 400 νταξει κατι αλλο παιζει...σίγουρα μονο στον υπέρηχο θα ξερω ναι σημερα ειμαι 39η

Just now, Emilly είπε:

Μπρε είναι αναλόγως τον οργανισμό σου....πχ αν μια γυναίκα ξέρει ότι είχε χοριακες χαμηλές σε κάποια εγκυμοσύνη κ μετά είδε μεγάλη ίσως ..εγώ πάντως που είχα τρεις μονες εγκυμοσύνες και μια δίδυμη η τελευταία ίδιες χοριακες ήταν πάνω κάτω....μέρα πάνω μέρα κάτω παίζουν αυτά...πχ στον γιο μου 2000 πρώτη μέρα καθυστέρησης κ στα υπόλοιπα 5000 θάρεις στημένο το είχα πάντα με 5 ηηη 8 μέρες καθυστέρησης.

Ω ρε Εμιλλυ μου, είχες κ δίδυμη κύηση? Δεν το ήξερα αυτό... μονοζυγωτικά η δίζυγωτικα ήταν?

εγω  έγραψα παραπάνω πως ήταν οι χοριακες μου...οποτε αν δω πανω απο 200 ,ισως πω κάτι παίζει...

καθυστερηση πες ότι έχω αυριο κανονικα εγω σημερα περιμενω να δω ένα 60 με 70 γθατι μετράω 1η μέρα απλα επειδή οντως μαλλον εγινε νωρις εμφύτευση μπορει να ειναι κ λιγο μεγαλύτερη τωρα αν δω 400 νταξει κατι αλλο παιζει...σίγουρα μονο στον υπέρηχο θα ξερω ναι σημερα ειμαι 39η

Δεν είδα τίποτα κοριτσάκι μου τώρα σε λίγο θα πεταχτεί....έτσι ακριβώς...αυτή που έχει προηγούμενη εμπειρία καταλαβαίνει τις διαφορές...άντε να δούμε.

Just now, Emilly said:

Καταλαβα Εμιλη είναι πράγματα που δεν τα ξέρω δεν έτυχε να τα ψάξω πότε μου....εύχομαι σε όλες μεγάλες χοριακες και γρήγορα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Flolipop είπε:

Ω ρε Εμιλλυ μου, είχες κ δίδυμη κύηση? Δεν το ήξερα αυτό... μονοζυγωτικά η δίζυγωτικα ήταν?

Δύο σάκους...η προηγούμενη άσε μη θυμάμαι τίποτα τρεις εγκυμοσύνες λέω τέσσερις ψυχουλες έχασα όμως...ο Γολγοθάς του καθενός.

• Λυπημένη/-ος 7

Just now, Emilly είπε:

Δεν είδα τίποτα κοριτσάκι μου τώρα σε λίγο θα πεταχτεί....έτσι ακριβώς...αυτή που έχει προηγούμενη εμπειρία καταλαβαίνει τις διαφορές...άντε να δούμε.

ααα ειναι πιο πίσω 2 σελίδες πίσω νομιζω

Just now, Emilly είπε:

Δύο σάκους...η προηγούμενη άσε μη θυμάμαι τίποτα τρεις εγκυμοσύνες λέω τέσσερις ψυχουλες έχασα όμως...ο Γολγοθάς του καθενός.

πω πω αλήθεια??? ειχες δίδυμα τοτε μπορει να ξανά πιάσεις δίδυμα!!! μακάρι κοριτσακι μου στο ευχομαι!!!ποσες μερες δλδ ειχες καθυστέρηση και είδες 5000?

• Μου αρέσει 1

Just now, Emilly said:

Δεν ήθελες όμως εσυ....μην το βλέπεις έτσι...Εσυ προσπαθείς για το καλύτερο και όλα είναι θέλημα θεου...είπαμε είμαστε θετικές δεν πέφτουμε...οκ;

• Μου αρέσει 2

Just now, Τονιαα είπε:

Δεν ήθελες όμως εσυ....μην το βλέπεις έτσι...Εσυ προσπαθείς για το καλύτερο και όλα είναι θέλημα θεου...είπαμε είμαστε θετικές δεν πέφτουμε...οκ;

Τι να κάνω η μαύρη και να πέσω πάλι πρέπει να σηκωθώ κ να πιάσω την φασινα χαχαχαχαχα.ηρθα από τον οδοντίατρο κ κάθομαι καφέ κ πάρλα μαζί σας τρελοκοριτσα θα έρθει ο γιος κ θα του δώσω ψωμί κ ελιά χαχαχαχαχα.

ααα ειναι πιο πίσω 2 σελίδες πίσω νομιζω

πω πω αλήθεια??? ειχες δίδυμα τοτε μπορει να ξανά πιάσεις δίδυμα!!! μακάρι κοριτσακι μου στο ευχομαι!!!ποσες μερες δλδ ειχες καθυστέρηση και είδες 5000?

Δεν θυμάμαι ακριβώς...στην δεύτερη εγκυμοσύνη θυμάμαι οχτώ μέρες.στην δίδυμη δεν θυμάμαι νομίζω πέντε και μετά από δύο μέρες η επόμενη....είχα πολύ μεγάλες χοριακες εγώ οργανισμός απλά.στον γιο μια μέρα καθυστέρησης 2000.

• Χαχα 3

Just now, Emilly said:

Τι να κάνω η μαύρη και να πέσω πάλι πρέπει να σηκωθώ κ να πιάσω την φασινα χαχαχαχαχα.ηρθα από τον οδοντίατρο κ κάθομαι καφέ κ πάρλα μαζί σας τρελοκοριτσα θα έρθει ο γιος κ θα του δώσω ψωμί κ ελιά χαχαχαχαχα.

χθες το βραδυ ημουν σε αθλια χαλια απο τη κουραση..του λεω θες τοστ για βραδυνο;;; μετα βλεπω ουτε τυρι ειχαμε, λεω ακυρο θες πατατες τηγανητες;;;; 

εφαγε κατι πατατες κ κριτσινια το δολιο, δεν αντεχα να μαγειρεψω! Να δω αποψε τι θα φτιαξω!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...