Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Αααα μάλιστα ναι ναι διάβασα βοηθάει μέχρι και στις κυστες γράφουν, στην αρχή δεν το πίστευα λέω οκ πολύ τραβηγμένο.  Είδα κάποια βιντεακια αλλά δεν ήταν ξεκάθαρα, δεν κατάλαβα αν βάζουν μέσα στον αφαλό ή απλά κάνουν μασάζ γύρω γύρω 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, kons27 είπε:

Ακριβώς την ίδια θερμοκρασία είχα χθες τ βράδυ κ ακριβώς την ίδια σήμερα τ πρωί....πολύ πρησμένο στήθος κ υγρά...για αυτό πιστεύω θα έδειχνε τ τέστ αν ήταν θετικό 

περίμενε για κυριακη  καλύτερα, σε μενα που έδειξε νωρις μπορει να εχω κανει εγω λάθος δεν ξερω θα δειξει η χοριακή αρχίζω να πιστεύω ότι μπορεί να δω 3ψηφιο νούμερο μικρο ομως

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

πηγα για χοριακη θα εχω αποτέλεσμα το απογευμα ,νωρις δλδ μάλλον μεσημερι.

Άντε άντε όλα καλά θα είναι...θα πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη και τα παιδία φαντάζομαι θα έκαναν μεγάλη χαρά....κανε δουλειές τώρα για να ξεχαστεις

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

περίμενε για κυριακη  καλύτερα, σε μενα που έδειξε νωρις μπορει να εχω κανει εγω λάθος δεν ξερω θα δειξει η χοριακή αρχίζω να πιστεύω ότι μπορεί να δω 3ψηφιο νούμερο μικρο ομως

Καλά ζουζούνα νωρίς δεν τ λες 38η μέρα του κύκλου....εμείς εδώ παλεύουμε από την 23 με τ τέστ... Χάχαχα ...μόλις πάρεις τα αποτελέσματα να μας τ εξηγήσεις μετά.. .με μια μεγάλη μεγάλη χοριακη σ εύχομαι!!!

• Μου αρέσει 2

Οπότε λες ότι έπιασες με την πρώτη ωορρηξία την 18η ; σε λίγες ώρες θα ξέρεις 

@kons27 Και εγώ νομίζω ότι είναι ίσως λίγο νωρίς 

Εγώ πάλι θερμοκρασία τώρα το πρωί 36.4 όπως εχτές ... Επίσης είδα στον ύπνο μου ότι έκανα τεστ και ήταν θετικό χαχα η δύναμη της θελησης

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Ria_ said:

@kons27 Και εγώ νομίζω ότι είναι ίσως λίγο νωρίς 

Εγώ πάλι θερμοκρασία τώρα το πρωί 36.4 όπως εχτές ... Επίσης είδα στον ύπνο μου ότι έκανα τεστ και ήταν θετικό χαχα η δύναμη της θελησης

RIA μην τρελενεσε με την θερμοκρασία άλλα κορίτσια ήταν έγκυες και είχαν χαμηλή θερμοκρασία 

Καλημερα! Εγώ νομίζω ότι θα έχεις πάνω από 300 τουλάχιστον!

• Μου αρέσει 1

Just now, Τονιαα είπε:

RIA μην τρελενεσε με την θερμοκρασία άλλα κορίτσια ήταν έγκυες και είχαν χαμηλή θερμοκρασία 

Ναι το έχω διαβάσει ειναι η αλήθεια αλλά ..πίστευα ότι έπρεπε έστω να είναι λίγο πιο ανεβασμένη..αλλά δεν με αγχωσε ούτε με στεναχώρησε είναι η αλήθεια . Έχω καλό προαισθημα και θετική σκέψη, ότι είναι θα φανει

• Μου αρέσει 2

Just now, Τονιαα είπε:

Άντε άντε όλα καλά θα είναι...θα πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη και τα παιδία φαντάζομαι θα έκαναν μεγάλη χαρά....κανε δουλειές τώρα για να ξεχαστεις

στα μικρά δεν εχω πει αν κ το ξερει ο μικρος,εχει ένστικτο, στον μεγάλο το είπα για μυστικό κ χάρηκε πολυ!!!δεν το εχω πει ακόμα σε γονείς 

Just now, Τονιαα είπε:

Οπότε λες ότι έπιασες με την πρώτη ωορρηξία την 18η ; σε λίγες ώρες θα ξέρεις 

δεν ξερω ,θα με πείτε τρελή αλλα ισως εχω μια μικρή επιφύλαξη μηπως ειναι 2 γιαυτο να εδειξε νωρις το τεστ...πραγματικά δεν ξερω θα δουμε στον υπέρηχο...παντως είτε 1 είτε 2 γερά να ειναι θέλω 

• Μου αρέσει 3

πηγα για χοριακη θα εχω αποτέλεσμα το απογευμα ,νωρις δλδ μάλλον μεσημερι.

Με τον καλό ζουζούνα περιμένουμε να μας πεις..

Just now, kons27 είπε:

Ναι είπαμε αλλά δεν κρατήθηκα....χαχα....το άνοιξα κ όλας...ούτε καν αχνό χαχα

Έκανες;;;;;;εγώ είπα αυτό τον μήνα δεν θα κάνω ντιπ.χαχαχαχαχαχα...ξερω πάθατε σοκ....ε ναι λοιπόν ...θα περιμένω να μου ρθει η σκατοπεριοδος κ αυτό τον μήνα και αααααν αργήσει βλέπουμε....αφού πήγα και στον μπάρμπα κ είδε ωορηξια εκεί γύρω στην 13 με 15 μέρα άρα δεν θα αργήσει....καταλάβατε κοριτσάκια;;;;;;;μηδέν άγχος....Τσιλ....όλα χαλαρά....η θα έρθει η δεν θα έρθει...εκτός αν πάθω κρίση χαχαχαχαχα.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

στα μικρά δεν εχω πει αν κ το ξερει ο μικρος,εχει ένστικτο, στον μεγάλο το είπα για μυστικό κ χάρηκε πολυ!!!δεν το εχω πει ακόμα σε γονείς 

δεν ξερω ,θα με πείτε τρελή αλλα ισως εχω μια μικρή επιφύλαξη μηπως ειναι 2 γιαυτο να εδειξε νωρις το τεστ...πραγματικά δεν ξερω θα δουμε στον υπέρηχο...παντως είτε 1 είτε 2 γερά να ειναι θέλω 

Αχχχ....αχχχ....σου τα εύχομαι ζουζουνα μού...Ναι όντως μια φίλη που είχε δίδυμα η  χοριακη της ήταν μεγάλη από νωρίς...

Και εγώ θέλω δίδυμα μην πω και τριδυμα

• Χαχα 3

Just now, Τονιαα είπε:

Αχχχ....αχχχ....σου τα εύχομαι ζουζουνα μού...Ναι όντως μια φίλη που είχε δίδυμα η  χοριακη της ήταν μεγάλη από νωρίς...

Στο εύχομαι! Εγώ είμαι δίδυμη και σε όλες τις προηγουμενες γενιές στο σόι μου υπάρχουν δίδυμα... σε δυο κυήσεις μου στην αρχή είχα μεγάλες χοριακες κι όταν τις έλεγα στο γιατρό από το τηλέφωνο μου έλεγε «δεν έρχεσαι από εδώ να δούμε ποσά ειναι?» Αλλά πάντα τελικά ένα είχα...

• Μου αρέσει 2

Ωραία παιδιά κ τα δίδυμα.. ενώ στην αρχή παθαίνεις ένα σοκ μετά είναι ευλογία!!! Μακάρι κ ένα να έχει η κάθε μανούλα να είναι γερό κ δυνατό!! Να καταφέρει κάθε γυναίκα στον κόσμο να φέρει στη ζωη έστω κ ένα παιδάκι...

• Μου αρέσει 3

Just now, Flolipop said:

Στο εύχομαι! Εγώ είμαι δίδυμη και σε όλες τις προηγουμενες γενιές στο σόι μου υπάρχουν δίδυμα... σε δυο κυήσεις μου στην αρχή είχα μεγάλες χοριακες κι όταν τις έλεγα στο γιατρό από το τηλέφωνο μου έλεγε «δεν έρχεσαι από εδώ να δούμε ποσά ειναι?» Αλλά πάντα τελικά ένα είχα...

Σου το εύχομαι και εσένα γλυκιά μου το συντομότερο....

• Μου αρέσει 1

Just now, Τονιαα είπε:

κοίτα εγώ αν με ρωτάς επειδη εχω αλλα 3 παιδια δεν θα ήθελα, όμως επειδή είναι ευλογία τα παιδια και φυσικά αν έρθουν δυο ειναι επι 2 οι ευλογίες και οι χαρές οποτε ναι ειμαι ανοικτή σε ολα πλεον.πιο μικρη δλδ πριν ένα χρόνο θα σ ελεγα καλυτερα 1.αλλα αν σκεφτείς ότι ποσο δυσκολα μένουν εγκυες οι γυναίκες για 1 παιδι ,ε δεν θα ειμαι αχάριστη κιολας αν έρθουν 2.δυσκολο ναι αλλά θα το παλέψουμε! γερά παιδια ολα τα μωρακια να ειναι και τπτ αλλο!

Just now, Flolipop είπε:

ωραια οποτε ξερεις αν ειναι μεγαλη η χοριακη λοιπον υπάρχει πιθανότητα τέτοια ε?

εγω εμπειρικά οι χοριακες μου ηταν

1ο παιδι με 6 μερες καθυστέρηση 1670

2ο παιδι την ίδια μέρα που περίμενα 76,50

3ο παιδι την ίδια μέρα που περιμενα 70,95

οποτε θα δούμε..πχ η αδερφη μου σε δίδυμα αλλα με εξωσωματική ειχε 150 1η μέρα που περίμενε 

Just now, kons27 είπε:

Καλά ζουζούνα νωρίς δεν τ λες 38η μέρα του κύκλου....εμείς εδώ παλεύουμε από την 23 με τ τέστ... Χάχαχα ...μόλις πάρεις τα αποτελέσματα να μας τ εξηγήσεις μετά.. .με μια μεγάλη μεγάλη χοριακη σ εύχομαι!!!

ευχαριστώ πολυ κοριτσακι μου!!ειπα εχω αγωνια αλλα ταυτόχρονα κ μια ηρεμία!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...