Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Αααα μάλιστα ναι ναι διάβασα βοηθάει μέχρι και στις κυστες γράφουν, στην αρχή δεν το πίστευα λέω οκ πολύ τραβηγμένο.  Είδα κάποια βιντεακια αλλά δεν ήταν ξεκάθαρα, δεν κατάλαβα αν βάζουν μέσα στον αφαλό ή απλά κάνουν μασάζ γύρω γύρω 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Τονιαα είπε:

Είμαστε πολύ κοντά εγώ στην 25η ...

Η ορμόνη της εγκυμοσύνης αρχίζει και παράγετε 3 μέρες μετά την εμφητεψη όποτε από τότε που έκανες ωορρηξία 7 μέρες μέχρι την εμφητεψη και 3 μέχρι να αρχίσει να παράγετε και κάνα 2 μέχρι να αρχίσει να φανεί θέλεις 12 με 13 μέρες για να φανεί στο τεστ....πότε έκανες ωορρηξία;

2 με 4 Νοεμβρίου... εκεί πιστεύω...εσύ ποτέ έκανες??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, kons27 said:

2 με 4 Νοεμβρίου... εκεί πιστεύω...εσύ ποτέ έκανες??

Οπότε είσαι πολύ νωρίς ακόμα...για αυτό μην αρχίζεις και βάζεις αρνίτικα μέσα στο  μυαλό σου....

Η 2 η 3 Νοεμβρίου εγώ

• Μου αρέσει 1

Just now, Τονιαα είπε:

Οπότε είσαι πολύ νωρίς ακόμα...για αυτό μην αρχίζεις και βάζεις αρνίτικα μέσα στο  μυαλό σου....

Η 2 η 3 Νοεμβρίου εγώ

Εσύ πότε δεν περιμένεις????τι κύκλο έχεις??

Just now, kons27 said:

Εσύ πότε δεν περιμένεις????τι κύκλο έχεις??

27 ημερών κύκλο δεν περιμένω την Δευτέρα...έλα απόλαυσε την αναμονή και σκέψου ωραία πράγματα....σκέψου πόσο όμορφο θα είναι το μωρό σου και σε ποιον θα μοιάζει....αυτό θα βοηθήσει η ψυχολογία μας παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Τονιαα είπε:

27 ημερών κύκλο δεν περιμένω την Δευτέρα...έλα απόλαυσε την αναμονή και σκέψου ωραία πράγματα....σκέψου πόσο όμορφο θα είναι το μωρό σου και σε ποιον θα μοιάζει....αυτό θα βοηθήσει η ψυχολογία μας παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο...

Αχ τι ωραία που τα λες....!!!! Εσύ δεν θα κάνεις τεστ??? Εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα!!!

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, kons27 είπε:

Δεν είναι σαν ζελέ.. είναι σαν νερό αλλά έχουν χρώμα λευκό..

εμενα ετσι ηταν σαν ζελε κ ρευστά μετα πολυ διαφανα γυαλιστερά. καλημερα!!! πήγα για χοριακη, μαντέψτε???εκανα κι αλλο τεστ χαχαχαχα με πρωινα πυκνά ηταν θετικο έντονο οχι σαν την γραμμή ελέγχου αλλα έντονο.

• Μου αρέσει 4

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, kons27 said:

Αχ τι ωραία που τα λες....!!!! Εσύ δεν θα κάνεις τεστ??? Εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα!!!

Όταν έρθει η ώρα θα κάνω και εγώ μάλλον Δευτέρα ...άλλα μέχρι τοτε αισιοδοξία και ωραίες σκέψεις...

Έχεις συμπτώματα;

Εγώ έχω υγρά και ένα ελαφρύ τσούξιμο πρωτοφανές για μένα γιατί δεν έχω ποτε υγρά μόνο στην ωορρηξία...το πρωί θερμοκρασία 36.7 το βράδυ 37.2...είμαι αισιόδοξη όμως πολύ!

• Μου αρέσει 2

Just now, kons27 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Η τρελή τ χωριού εδώ.... σηκώθηκα κ έκανα αυτό τ τέστ που είχα ....self clear.. αρνητικό! 

5μερες πριν δεν είσαι αν θυμάμαι;;; Δευτέρα δεν είπαμε ότι θα κάναμε;;;;

Just now, Τονιαα είπε:

Όταν έρθει η ώρα θα κάνω και εγώ μάλλον Δευτέρα ...άλλα μέχρι τοτε αισιοδοξία και ωραίες σκέψεις...

Έχεις συμπτώματα;

Εγώ έχω υγρά και ένα ελαφρύ τσούξιμο πρωτοφανές για μένα γιατί δεν έχω ποτε υγρά μόνο στην ωορρηξία...το πρωί θερμοκρασία 36.7 το βράδυ 37.2...είμαι αισιόδοξη όμως πολύ!

Ακριβώς την ίδια θερμοκρασία είχα χθες τ βράδυ κ ακριβώς την ίδια σήμερα τ πρωί....πολύ πρησμένο στήθος κ υγρά...για αυτό πιστεύω θα έδειχνε τ τέστ αν ήταν θετικό 

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

εμενα ετσι ηταν σαν ζελε κ ρευστά μετα πολυ διαφανα γυαλιστερά. καλημερα!!! πήγα για χοριακη, μαντέψτε???εκανα κι αλλο τεστ χαχαχαχα με πρωινα πυκνά ηταν θετικο έντονο οχι σαν την γραμμή ελέγχου αλλα έντονο.

Έλα κοριτσαρα πες μας τα νέα σου

Διαφημίσεις

Just now, kons27 said:

Ακριβώς την ίδια θερμοκρασία είχα χθες τ βράδυ κ ακριβώς την ίδια σήμερα τ πρωί....πολύ πρησμένο στήθος κ υγρά...για αυτό πιστεύω θα έδειχνε τ τέστ αν ήταν θετικό 

Δεν έχει αυτοκόλλητο που χτυπάει το κεφάλι τοίχο αλλιώς θα στο είχα βάλει...από όλοι την ανάλυση που σου έκανα από το πρωί αυτό κατάλαβες; οκ

Just now, Τονιαα είπε:

Δεν έχει αυτοκόλλητο που χτυπάει το κεφάλι τοίχο αλλιώς θα στο είχα βάλει...από όλοι την ανάλυση που σου έκανα από το πρωί αυτό κατάλαβες; οκ

Χαχαχαχα οοοχι αλλά αυτό ήθελα να πιστεύω....καλά φιλενάδα μην Μ μαλώνεις...η emilly φταίει που έχω εθιστεί στα τεστ...!!!! 

• Χαχα 3

Just now, Τονιαα είπε:

Έλα κοριτσαρα πες μας τα νέα σου

πηγα για χοριακη θα εχω αποτέλεσμα το απογευμα ,νωρις δλδ μάλλον μεσημερι.

• Μου αρέσει 6

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, kons27 said:

Χαχαχαχα οοοχι αλλά αυτό ήθελα να πιστεύω....καλά φιλενάδα μην Μ μαλώνεις...η emilly φταίει που έχω εθιστεί στα τεστ...!!!! 

Άντε μπράβο αισιοδοξία είπαμε...σκέψου το μωρό πως θα είναι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...