Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, kons27 είπε:

Να σημειώσω ότι έχω υγρά υπόλευκα ...τ είναι αυτά τώρα?

πολυ καλα τα θέλουμε αν έχουν την υφη σαν της ωορρηξιας σαν ζελε που κάνει κ εκτείνονται ειναι καλό και εγω ειχα τωρα κ μετα έγιναν διαφανα

καλα ε κοιμάμαι όρθια!! κλείνουν τα μάτια που πριν της 12 δεν κοιμόμουν χαχαχαχα αυτο γίνεται εδώ και 3 με 4 μερες καθε βραδυ κ πολυ κουραση! 

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

38 minutes ago, Queen10 said:

Καλε πλάκα κανείς; Που το διάβασες αυτό για τον Βοσκάκη κ τη Σοφούλα; Εγώ έχω διαβάσει ότι μετά που θα βγει η Ελενη αυτός την διεκδικεί , τώρα πως πήγε στη Σοφουλα; Εεε το έχουν τερματίσει λίγο αυτοί οι σεναριογράφοι

Ναι το έχουν τερματίσει! Θα την παντρεύτει αλλά ενδόμυχα είναι ερωτευμένος με την Ελένη κ ψάχνει στοιχεία να τη ξαναβάλει μέσα! Σου λέω έχω καυτό υλικό!!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, sofiadu είπε:

Ναι το έχουν τερματίσει! Θα την παντρεύτει αλλά ενδόμυχα είναι ερωτευμένος με την Ελένη κ ψάχνει στοιχεία να τη ξαναβάλει μέσα! Σου λέω έχω καυτό υλικό!!!!! 

Γιατί το άλλο που η Ασημίνα θα γίνει αλκοολική; 

• Χαχα 3

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

πολυ καλα τα θέλουμε αν έχουν την υφη σαν της ωορρηξιας σαν ζελε που κάνει κ εκτείνονται ειναι καλό και εγω ειχα τωρα κ μετα έγιναν διαφανα

καλα ε κοιμάμαι όρθια!! κλείνουν τα μάτια που πριν της 12 δεν κοιμόμουν χαχαχαχα αυτο γίνεται εδώ και 3 με 4 μερες καθε βραδυ κ πολυ κουραση! 

Δεν είναι σαν ζελέ.. είναι σαν νερό αλλά έχουν χρώμα λευκό..

Just now, Flolipop said:

Τα ίδια σποιλερ διαβάζουμε! Κ ότι θα διεκδίκησει το παιδί η Δροσω κ ο Κωνσταντης! Χαχαχαχχαχαχ τελείως εκτός θέματος θα μας πετάξουν από το φόρουμ χαχαχαχα

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu είπε:

Χαχαχα εντάξει Λάμψη το κάνανε . Ααα θέλει τη ξαναβάλει κ μέσα το κάθαρμα.Μιλάμε αυτός είναι ψυχακιας.Ο Κωνσταντης πάλι θα διαλύσει τον αρραβώνα για την Δροσω έτσι διάβασα. Καλά όταν το μάθει η Μυρσινη ταμπλας θα της έρθει που κ οι 3 της γιοί θέλουνε της Σταμιρενες...χαχαχα

Just now, Flolipop είπε:

Αχαχαχαχ αυτή επίσης κερατώνει το Νικηφόρο διάβασα κ μάλλον θα είναι με τον Μπαμπη.

• Χαχα 2

Just now, sofiadu είπε:

Τα ίδια σποιλερ διαβάζουμε! Κ ότι θα διεκδίκησει το παιδί η Δροσω κ ο Κωνσταντης! Χαχαχαχχαχαχ τελείως εκτός θέματος θα μας πετάξουν από το φόρουμ χαχαχαχα

Κάτσε να πούμε ότι και καλά κάποια θα μείνει έγκυος να το συσχετίσουμε με το forum χαχαχα! Η να πούμε κάτι σχετικό με την Ριζω τη μαμμη!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Just now, Queen10 είπε:

Χαχαχα εντάξει Λάμψη το κάνανε . Ααα θέλει τη ξαναβάλει κ μέσα το κάθαρμα.Μιλάμε αυτός είναι ψυχακιας.Ο Κωνσταντης πάλι θα διαλύσει τον αρραβώνα για την Δροσω έτσι διάβασα. Καλά όταν το μάθει η Μυρσινη ταμπλας θα της έρθει που κ οι 3 της γιοί θέλουνε της Σταμιρενες...χαχαχα

Αχαχαχαχ αυτή επίσης κερατώνει το Νικηφόρο διάβασα κ μάλλον θα είναι με τον Μπαμπη.

που τα μαθαινετε καλε ολα αυτα? εγω εχω γειτονα το Μελετη αλλα ντρεπομαι να τον ρωτησω τι θα γινει μετα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

Just now, linaa είπε:

που τα μαθαινετε καλε ολα αυτα? εγω εχω γειτονα το Μελετη αλλα ντρεπομαι να τον ρωτησω τι θα γινει μετα

Λίγα από Ίντερνετ λίγα από το Τηλεθεατή  που αγοράζει η πεθερά μου :P . Ααα καλε εγώ θα τον ρωτούσα συνέχεια χαχαχα . Αυτό είναι το καλό να μένεις Αθήνα εμείς εδώ στη Θες/νίκη που να τους βρουμε να τους ρωτήσουμε χεχεχε .Άρχισε τώρα άντε να δούμε την απόδραση.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μιας και τα συζητάμε όλα εδώ.. 3η μέρα περιόδου σήμερα και σχεδόν μου σταμάτησε σαν να είναι τελευταία μέρα. Έχει συμβεί σε κάποια και να μην ήταν για κακό;:|

Διαφημίσεις

Just now, Dimitra94 είπε:

Κορίτσια μιας και τα συζητάμε όλα εδώ.. 3η μέρα περιόδου σήμερα και σχεδόν μου σταμάτησε σαν να είναι τελευταία μέρα. Έχει συμβεί σε κάποια και να μην ήταν για κακό;:|

ναι καλε συμβαινει μην ανχωνεσε τυχαια ειναι αυτα μπορει κ απο διατροφη ανχος πολυ γυμναστικη καποιος κυκλος να μην εχει τοσο ροη

κ απτο κρυο καμια φορα

5 hours ago, Dimitra94 said:

Καλημέρα κορίτσι μου...Εγώ μια ζωή 3 μέρες είχα της 2 πρώτες με κανονική ροή και η 3 ελαχιστη

Just now, kons27 said:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Η τρελή τ χωριού εδώ.... σηκώθηκα κ έκανα αυτό τ τέστ που είχα ....self clear.. αρνητικό! 

Καλημέρα κορίτσι σε πια μέρα του κύκλου εισαι;

Just now, Τονιαα είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου...Εγώ μια ζωή 3 μέρες είχα της 2 πρώτες με κανονική ροή και η 3 ελαχιστη

Καλημέρα κορίτσι σε πια μέρα του κύκλου εισαι;

Καλημέρα!!! Είμαι στην 24η μέρα!! Είναι νωρίς ξέρω γιατί ο κύκλος Μ είναι συνήθως 32 αλλά τώρα ήμουν σίγουρη ότι έκανα νωρίτερα ωορρηξία..

Και είναι τ ευαίσθητα αυτά που δείχνουν από 10 μονάδες..άρα αν υπήρχε πιστεύω θα τ έδειχνε...δεν πειράζει δεν πτοουμαστε!!!!

Just now, kons27 said:

Καλημέρα!!! Είμαι στην 24η μέρα!! Είναι νωρίς ξέρω γιατί ο κύκλος Μ είναι συνήθως 32 αλλά τώρα ήμουν σίγουρη ότι έκανα νωρίτερα ωορρηξία

Είμαστε πολύ κοντά εγώ στην 25η ...

Η ορμόνη της εγκυμοσύνης αρχίζει και παράγετε 3 μέρες μετά την εμφητεψη όποτε από τότε που έκανες ωορρηξία 7 μέρες μέχρι την εμφητεψη και 3 μέχρι να αρχίσει να παράγετε και κάνα 2 μέχρι να αρχίσει να φανεί θέλεις 12 με 13 μέρες για να φανεί στο τεστ....πότε έκανες ωορρηξία;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...