Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Κοριτσια επειδη μου αρεσε αυτη η θετικη ενεργεια που πηραμε σημερα απο την ζουζουνα, περιμενουμε αυριο- μεθαυριο αλλο τεστακι; πολυ χαρηκα σημερα, ενιωσα πως εφυγε η γκαντεμια και γεμισα αισιοδοξια. Δεν υπαρχει πιο ομορφο συναισθημα οταν ακους οτι ενα μωρακι θα ερθει στον κοσμο, ακομα και οταν δεν ειναι δικο σου. 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 12/11/2020 at 8:29 ΜΜ, TATAKI είπε:

Κοριτσια επειδη μου αρεσε αυτη η θετικη ενεργεια που πηραμε σημερα απο την ζουζουνα, περιμενουμε αυριο- μεθαυριο αλλο τεστακι; πολυ χαρηκα σημερα, ενιωσα πως εφυγε η γκαντεμια και γεμισα αισιοδοξια. Δεν υπαρχει πιο ομορφο συναισθημα οταν ακους οτι ενα μωρακι θα ερθει στον κοσμο, ακομα και οταν δεν ειναι δικο σου. 

Expand  

Ποσό δίκιο έχεις... το ζήσαμε όλες σαν δίκη μας χαρά...  η συλληψη και ο ερχομός ενός παιδιού φέρνουν πάντα ελπίδα κι αισιοδοξία!  Και στα επόμενα θετικά με υγεία!

• Μου αρέσει 3

On 12/11/2020 at 8:17 ΜΜ, Wannabemama είπε:

Άντε μακάρι κ γρήγορα!!!

Θα πάνε όλα τέλεια.. κ πιστεύω θα έχεις κ πολύ καλό νούμερο... Πήγαινε πρωί πρωί να βγει κ γρήγορα το αποτέλεσμα!! Εδώ θα είμαστε να περιμένουμε...:wub::P

Expand  

ναι πρωι γυρω στις 8 παρα θα φύγω αλλα επειδη μου το στέλνουν με μειλ γυρω στις 4 με 5 θα μου το στείλουν όπως συνήθως.

On 12/11/2020 at 8:25 ΜΜ, TATAKI είπε:

Ζουζούνα ευχομαι τα καλύτερα. Μια τεραστια χοριακη να μεγαλωσει με το καλο η οικογενεια σου.

Expand  

σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! από το στόμα σας και στο Θεού το αυτί!!!ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστηριξη και την θετική σας ενεργεια!!!

On 12/11/2020 at 8:25 ΜΜ, Τονιαα είπε:

Είναι το μόνο σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά....άλλα και πάλι σου εύχομαι καλή επιτυχία περιμένω αύριο τα καλά τα νέα σου...

Expand  

σε ευχαριστώ πολυ!!! δεν εχω λαικ παλι ,μα τι ειναι αυτο το πράγμα 5 λαικ κ μετα τέλος, έλεος!!!

On 12/11/2020 at 8:29 ΜΜ, TATAKI είπε:

Expand  

αχ γλυκούλα μου με συγκινείς!! συμφωνώ απόλυτα!!! αντε έτοιμη ειμαι να τα μπιξω παλι...

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

On 12/11/2020 at 8:48 ΜΜ, *ζουζουνα*!!! είπε:

ναι πρωι γυρω στις 8 παρα θα φύγω αλλα επειδη μου το στέλνουν με μειλ γυρω στις 4 με 5 θα μου το στείλουν όπως συνήθως.

σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! από το στόμα σας και στο Θεού το αυτί!!!ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστηριξη και την θετική σας ενεργεια!!!

σε ευχαριστώ πολυ!!! δεν εχω λαικ παλι ,μα τι ειναι αυτο το πράγμα 5 λαικ κ μετα τέλος, έλεος!!!

αχ γλυκούλα μου με συγκινείς!! συμφωνώ απόλυτα!!! αντε έτοιμη ειμαι να τα μπιξω παλι...

Expand  

Καλή επιτυχία κορίτσι μ!!!! Όλα τέλεια θα πάνε!!! Να πάρεις τηλ νωρίτερα να σου πούνε τα αποτελέσματα....θα έχουμε αγωνία

Εγώ κορίτσια έφτασα 37.4 .... Αχχχ για κορόνα τ πάω κ όχι για εγκυμοσύνη.... κρυώνω κ Μ ενοχλεί τ στομάχι Μ....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Πω πω πόσα γράψατε πάλι! 

@*ζουζουνα*!!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου πραγματικά έσπασες τη γκαντεμιά και μας έδωσες ελπίδες! Είχαμε όλες προαίσθημα για εσένα! Να σου πάνε όλα τέλεια κοπέλα μου:wub:

On 12/11/2020 at 12:53 ΜΜ, sofiadu είπε:

θεε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

ασχετο κοριτσια!

Ειχα βαλει παραγγελια Hometest τη κυριακη κ λογω λοκνταουν ολες οι παραγγελιες αργουν παααρα πολύ! Αν εχετε σκοπο να παραγγειλετε τεστακια καντε το νωρις!
Εμενα μου εκαναν 1 εργασιμη να ερθουν κ τωρα λογω καραντινας ακομα περιμένω!!!!!  γινεται χαμος λεει απο ογκο αποστολων!!!

Συμβουλη!!!

Expand  

Χαχα φαντάσου για να είναι τόσος ο όγκος, πόσες ακόμα υπάρχουν σαν εμάς που κάνουνε τα τεστ με το τσουβάλι

• Χαχα 2

On 12/11/2020 at 9:15 ΜΜ, kons27 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μ!!!! Όλα τέλεια θα πάνε!!! Να πάρεις τηλ νωρίτερα να σου πούνε τα αποτελέσματα....θα έχουμε αγωνία

Εγώ κορίτσια έφτασα 37.4 .... Αχχχ για κορόνα τ πάω κ όχι για εγκυμοσύνη.... κρυώνω κ Μ ενοχλεί τ στομάχι Μ....

Expand  

Πάντως και εγώ τα απογεύματα έφτανα 37.4 και φοβόμουν και εγώ για ιό. Αλλά παίζει και σε εγκυμοσύνη να γίνεται αυτό.

Επίσης μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλός μήνας ο Νοέμβριος! Ήδη ούτε μέση του μήνα και πιάσαμε τα τρία θετικά. Εχουμε ακόμα μέρες να ακολουθήσουν κι άλλες!

• Μου αρέσει 2

aynVp2.png

On 12/11/2020 at 9:34 ΜΜ, Kelly_V είπε:

Πάντως και εγώ τα απογεύματα έφτανα 37.4 και φοβόμουν και εγώ για ιό. Αλλά παίζει και σε εγκυμοσύνη να γίνεται αυτό.

Επίσης μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλός μήνας ο Νοέμβριος! Ήδη ούτε μέση του μήνα και πιάσαμε τα τρία θετικά. Εχουμε ακόμα μέρες να ακολουθήσουν κι άλλες!

Expand  

Το πρωί πόσο είχες? Θα μετρήσω κ αύριο μολις ξυπνήσω....

On 12/11/2020 at 9:15 ΜΜ, kons27 είπε:

Expand  

κ εγω κρυώνω καμια φορα πιο πολυ ζεσταινομαι ομως αλλα ειμαι εγκυος χιχιχι ,για παρε κ το πρωι θερμοκρασία να δεις.σε ευχαριστώ πολυ!! θα σας στείλω μήνυμα 

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

On 12/11/2020 at 9:39 ΜΜ, kons27 είπε:

Το πρωί πόσο είχες? Θα μετρήσω κ αύριο μολις ξυπνήσω....

Expand  

Τώρα είδα είχα 36.9 με 37.1 

Τώρα σταμάτησα την θερμομετρηση γιατί μέχρι και το απλικεισον μου την είπε. Χαχα

• Χαχα 1

aynVp2.png

Διαφημίσεις

On 12/11/2020 at 9:42 ΜΜ, *ζουζουνα*!!! είπε:

κ εγω κρυώνω καμια φορα πιο πολυ ζεσταινομαι ομως αλλα ειμαι εγκυος χιχιχι ,για παρε κ το πρωι θερμοκρασία να δεις.σε ευχαριστώ πολυ!! θα σας στείλω μήνυμα 

Expand  

Να σημειώσω ότι έχω υγρά υπόλευκα ...τ είναι αυτά τώρα?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...