Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

Μπράβο καλά κάνεις το κάθε λίγο που κάνουμε γενικά είναι ένα λιθαράκι όλα βοηθάνε ,σημασία έχει να είσαι και να νιώθεις υγιής για να μπορείς να ανταπεξέλθεις ,κοίταξε εγώ δίνω 30€ γιατί είναι η μαία που με βοηθάει σε όλο αυτό γενικά οπότε συνήθως παίρνουν από 50€-100€ έχει κάποιους που πουλάνε και πολύ μούρη στον τομέα αυτόν και είναι ακριβοί,αλλά όταν έχεις να πηγαίνεις κάθε βδομάδα δεν μπορείς να μοιράζεις κατοσταρικα...οπότε ψάξου καλά να βρεις κάπου που να έχει και καλές αξιολογήσεις και να είναι οικονομικός σε λογικά πλαισια

Μια ενδεικτική τιμή που πήρα ήταν 60-70 η φορά. Καταλαβαίνεις όταν δίνω 1200 το μήνα μόνο για ωοληψιες συν φάρμακα και γιατρούς, ξεφεύγει το οικονομικό. Πληρώνω και γυμναστήρια και διατροφολόγο..Αν μπει και ο βελονισμός στη καθημερινότητα θα ζορίσει το πράγμα. Αν είναι να ζορίσει τουλάχιστον να κάνει τπτ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Queen10 και @Emilly πήρα τηλέφωνο. Στις 17:00 και το ωράριο ήταν μέχρι 17:00. Δεν το σήκωσε, Δευτέρα 09:00 ανοίγει τώρα! Θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ❤️

Just now, Olia s. είπε:

@Queen10 και @Emilly πήρα τηλέφωνο. Στις 17:00 και το ωράριο ήταν μέχρι 17:00. Δεν το σήκωσε, Δευτέρα 09:00 ανοίγει τώρα! Θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ❤️

Ναι γλυκειά μου στην ουσία θα πάς κ αφού τις έχεις κάνει ήδη θα της τα δείξεις κ θα σε αξιολογήσει αυτή....δηλαδή δεν ήταν σίγουρο ότι το έμβρυο είχε χρωμοσωμιακη;;;;;γιατί αν δεν υπάρχει τίποτα τότε είναι ακόμα πιο πιθανό να είναι θρομβοφιλια....αν κ μπορεί κ τα δυο μαζί να είναι...αλλά να πας με το καλό να σου βγάλει άκρη 

Just now, Emilly είπε:

Ναι γλυκειά μου στην ουσία θα πάς κ αφού τις έχεις κάνει ήδη θα της τα δείξεις κ θα σε αξιολογήσει αυτή....δηλαδή δεν ήταν σίγουρο ότι το έμβρυο είχε χρωμοσωμιακη;;;;;γιατί αν δεν υπάρχει τίποτα τότε είναι ακόμα πιο πιθανό να είναι θρομβοφιλια....αν κ μπορεί κ τα δυο μαζί να είναι...αλλά να πας με το καλό να σου βγάλει άκρη 

Θα πάω όπως και να έχει. Δεν έγινε καρυοτυπος γιατί δεν έφτανε το υλικό. Έγινε ανάλυση με μια μέθοδο MLPA και δώσαν ως αποτέλεσμα, πιθανή τρισωμία 22. Στο μεταξύ θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα απ αυτές που θα κάνω αύριο. Και πάλι ευχαριστώ, νιώθω ήδη λόγο πιο ανάλαφρη..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Ria_ είπε:

Αχ σήμερα όλοι μέρα έχω περίεργα πονάκια δεξιά από εκεί που πιστεύω έκανα ωορηξια είμαι περίπου το πολύ 8-10 μέρες πιστεύω απ' την ωορηξια και πριν ένιωσα ένα τσίμπημα χαμηλά στο κέντρο της κοιλιάς ..Λέτε να έγινε τ θαύμα?? Αχ έχω θετικό προαίσθημα αλλά απο εκεί που ήμουν ζεν αναίσθητη άρχισα να αγωνιώ χαψα

καπως ετσι ημουν κ εγω !! αύριο πάω για χοριακη το πρωί πειτε μου καλη επιτυχια!!! εχει αγωνία παράλληλα όμως κ μια ηρεμία οτι ολα θα πάνε καλά!!

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

καπως ετσι ημουν κ εγω !! αύριο πάω για χοριακη το πρωί πειτε μου καλη επιτυχια!!! εχει αγωνία παράλληλα όμως κ μια ηρεμία οτι ολα θα πάνε καλά!!

Καλή επιτυχία και όλα θα πάνε τέλεια...  :)

• Ευχαριστώ 1

Να πάνε όλα καλά!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Τονιαα είπε:

Θα έρθουμε όλες.....θα φέρουμε και κουλουράκια :x:)

Άντε μακάρι κ γρήγορα!!!

Θα πάνε όλα τέλεια.. κ πιστεύω θα έχεις κ πολύ καλό νούμερο... Πήγαινε πρωί πρωί να βγει κ γρήγορα το αποτέλεσμα!! Εδώ θα είμαστε να περιμένουμε...:wub::P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Olia s. είπε:

Θα πάω όπως και να έχει. Δεν έγινε καρυοτυπος γιατί δεν έφτανε το υλικό. Έγινε ανάλυση με μια μέθοδο MLPA και δώσαν ως αποτέλεσμα, πιθανή τρισωμία 22. Στο μεταξύ θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα απ αυτές που θα κάνω αύριο. Και πάλι ευχαριστώ, νιώθω ήδη λόγο πιο ανάλαφρη..

Αυτή η μέθοδος είναι διαγνωστική ;;;ηηη screaning test δηλαδή όπως στην αυχενική διαφάνεια ας πούμε που μας λένε πιθανότητες;;;ςετσι δεν αξιολογεις τίποτα...οκ...πάρε κ αυτές τις εξετάσεις να τις δείξεις.

• Μου αρέσει 1

Just now, Olia s. είπε:

Πάρε πρωί πρωί τη Δευτέρα να κλείσεις. Θα σε κατατοπίσει σίγουρα η Λευκού.Βέβαια ακόμα κ εξετάσεις να έχεις δικές σου ποκυ πιθανόν να σε ξαναβάλει να κανείς καποιες πάλι.Εγώ τις είχα όλες τις εξετάσεις να φανταστείς κ για θρομβοφιλια , κ με έβαλε να ξανακάνω συν καποιες αλλες . Πχ για κοιλιοκακη(δυσανεξία στη γλουτένη) αυτές δν είχα κάνει μόνο κ καρυοτυπο ζεύγους κ έγραψε κ στον σύζυγο μου.

• Ευχαριστώ 1

Καλή σου επιτυχία..όλα καλά θα είναι.

Just now, Queen10 είπε:

Πάρε πρωί πρωί τη Δευτέρα να κλείσεις. Θα σε κατατοπίσει σίγουρα η Λευκού.Βέβαια ακόμα κ εξετάσεις να έχεις δικές σου ποκυ πιθανόν να σε ξαναβάλει να κανείς καποιες πάλι.Εγώ τις είχα όλες τις εξετάσεις να φανταστείς κ για θρομβοφιλια , κ με έβαλε να ξανακάνω συν καποιες αλλες . Πχ για κοιλιοκακη(δυσανεξία στη γλουτένη) αυτές δν είχα κάνει μόνο κ καρυοτυπο ζεύγους κ έγραψε κ στον σύζυγο μου.

Και εμένα με έβαλε κοιλιοκάκη ...και στον άντρα μου έγραψε

• Ευχαριστώ 1

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

Ζουζούνα ευχομαι τα καλύτερα. Μια τεραστια χοριακη να μεγαλωσει με το καλο η οικογενεια σου.

Just now, *ζουζουνα*!!! said:

Είναι το μόνο σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά....άλλα και πάλι σου εύχομαι καλή επιτυχία περιμένω αύριο τα καλά τα νέα σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...