Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Μια ενδεικτική τιμή που πήρα ήταν 60-70 η φορά. Καταλαβαίνεις όταν δίνω 1200 το μήνα μόνο για ωοληψιες συν φάρμακα και γιατρούς, ξεφεύγει το οικονομικό. Πληρώνω και γυμναστήρια και διατροφολόγο..Αν μπει και ο βελονισμός στη καθημερινότητα θα ζορίσει το πράγμα. Αν είναι να ζορίσει τουλάχιστον να κάνει τπτ. 

Ξέρω κορίτσι μου άστο μαζεύονται άπειρα και σταματημό δεν έχουν ,τα κάνουμε ως το  καλύτερο που μπορούμε για να δώσουμε μια παραπάνω ώθηση στις προσπάθειες,βάλε βιταμίνες βάλε εξετάσεις....

Υπάρχουν πολλοί υπέρμαχοι γιατροί εξωσωματικής που τον προτείνουν τον βελονισμό πάντως 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Τονιαα είπε:

Μπα δεν νομίζω ότι θα την ερωτεύτηκε απλά θα την βοήθησει να ξεφύγει...σήμερα είναι η απόδραση της Ελένης...μα και εγώ μην νομίζεις κάνω την "δουλειά μου " και γυρίζω πλευρό γιατί ξυπνάω από τής 5 το πρωί 

Την ερωτεύεται ναι και διαλύει κ τον αρραβώνα ! Έχω διαβάσει το spoiler, χαχαχα!

Just now, Olia s. είπε:

Πόσο θλιβερό.. δε θα πω παραπάνω γιατί με έχει πάρει ήδη πολύ από κάτω αυτή την εβδομάδα και σας τα θυμίζω και εσάς.. συγνώμη δε ξέρω τι με έχει πιάσει νόμιζα το πάλευα αλλά... παλινδρόμησα και εγώ..Σου εύχομαι να ξαναέρθει σύντομα,  να είναι γερό και να το πάρεις αγκαλίτσα. 

Για εμένα μην στεναχωριέσαι, δεν μου το θύμισες γιατί απλά δεν το ξεχνάω ποτέ, είναι πάντα στη σκέψη μου. Προχωράω όμως μπροστά. Με το πέρασμα του χρόνου θα είσαι όλο κ καλύτερα κι εσυ θα δεις. Ειδικά όταν κρατήσεις κι εσυ το νέο σου μωράκι! Να σου πω ένας λόγος που μπήκα στο forum είναι να μοιράζομαι τις εμπειριες μου στην προσπάθεια για επίτευξη εγκυμοσύνης, ευχάριστες η δυσάρεστες...με βοηθάει.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Emilly είπε:

Ναι κορίτσι μου αλλά δεν μπορούν ούτε γυναικολόγος με την καμία ούτε ενδοκρινολόγος να αξιολογήσει τις εξετάσεις αυτές....πρέπει κ εσύ να το παθες κ ίδια εβδομάδα κιόλας το πάθαμε....το μαιευτικο αντοφωσφολιπιδικο σύνδρομο φουντώνει κατά την όγδοη εβδομάδα κ αρχίζει να πήζει το αίμα κ δύο εβδομάδες μετά είτε παλινδρομεί το έμβρυο είτε( σε γυναίκες που θα είναι τυχερές κ δεν θα πήξει τόσο το αίμα) θα δουν μια εβδομάδα μετά δηλαδή 12 στην αυχενική μειωμένη εμβρυϊκή ανάπτυξη κ θα αρχίσουν αντιπηκτική αγωγή κ θα το σώσουν το μωρό...εμείς είμασταν από τις άτυχες που χάθηκε η εγκυμοσύνη...απλά σε παρακαλώ πάρε τηλέφωνο σε αιματολογο ειδική σε θέματα κύησης....εγώ ξέρεις σε ποια πήγα ο λόγος της είναι συμβόλαιο...μου έδωσε οδηγίες τι θα κάνω σε περίπτωση θετικού τεστ και επανέλεγχο στην όγδοη εβδομάδα κύησης...αλλά δείξε τις εξετάσεις σου μόνο σε αιματολογο....

Καλά το πας όμως γιατί κ με γεμάτο στομάχι να κοπανιεσαι δεν γίνεται ....θα φύγει κανας μετος χαχαχαχαχαζα.

Δέχεται καινούριους ασθενείς η Λευκού; Να θα ήθελα πολύ να την πάρω.

Just now, Flolipop said:

Την ερωτεύεται ναι και διαλύει κ τον αρραβώνα ! Έχω διαβάσει το spoiler, χαχαχα!

Εεε να σου πω κάτι....έχει γίνει χάλια η σειρά...ο βοσκαρης θα πάρει την  θέση του ενομοταρχι εεεε....

Δίπλα από την δουλειά μου ειναι μια ιδιωτική μαιευτική κλινική και όλη την ώρα κοιτάζω έγκυες που πάνε πέρα δοθε και ζηλεύω :-(

Άντε βρε κορίτσια το συντομότερο εύχομαι να έχουμε μωράκια που θα κλαίνε,που θα γελάνε....αχχχ αχχχχ

Just now, Flolipop said:

Για εμένα μην στεναχωριέσαι, δεν μου το θύμισες γιατί απλά δεν το ξεχνάω ποτέ, είναι πάντα στη σκέψη μου. Προχωράω όμως μπροστά. Με το πέρασμα του χρόνου θα είσαι όλο κ καλύτερα κι εσυ θα δεις. Ειδικά όταν κρατήσεις κι εσυ το νέο σου μωράκι!

κ εγω το διαβασα ειμαι σποιλερου!!! εχω διαβασει κ αλλα μιας που δεν προλαβαινω να δω τη σειραα χοχοχο

εσω φτασει Μαρτη με τοσα σποιλερ!! χαχαχααχα

Just now, Τονιαα said:

Εεε να σου πω κάτι....έχει γίνει χάλια η σειρά...ο βοσκαρης θα πάρει την  θέση του ενομοταρχι εεεε....

Δίπλα από την δουλειά μου ειναι μια ιδιωτική μαιευτική κλινική και όλη την ώρα κοιτάζω έγκυες που πάνε πέρα δοθε και ζηλεύω :-(

Άντε βρε κορίτσια το συντομότερο εύχομαι να έχουμε μωράκια που θα κλαίνε,που θα γελάνε....αχχχ αχχχχ

για τον βοσκαρη ναι κ θα παντρευτει κ τη Σοφουλα λεει..μπαχαλοοοο 

κ εγω ολο μωρακια βλεπω, ολο κοιλιτσες βλεπω, ολο διαφημισουλες βλεπω...αχ και βαχ!!!

μακαρι το συντομοτερο!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu said:

κ εγω το διαβασα ειμαι σποιλερου!!! εχω διαβασει κ αλλα μιας που δεν προλαβαινω να δω τη σειραα χοχοχο

κ εγω ολο μωρακια βλεπω, ολο κοιλιτσες βλεπω, ολο διαφημισουλες βλεπω...αχ και βαχ!!!

μακαρι το συντομοτερο!!!

Ναι....Ναι...μακάρι 

Just now, Olia s. είπε:

Θα ψάξω να βρω το τηλέφωνο της. Αν και τώρα με τον COVID δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη..

48 minutes ago, sofiadu said:

ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο.....τι να λεμε τωρα..οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερη δυναμη πρεπει να βρουμε.....

κ για μενα ισχυει αυτο για το δευτερο που προσπαθω...σε εναν απολογισμο που καναμε με τον συζυγο τη κυριακη συνειδητοποιησαμε οτι αργησαμε πολυ να βαλουμε μπρος για το δευτερο. Μακαρι να τα ειχαμε κανει ολα χρονια πριν...κ εγω πληρωνω τη σιγουρια μου οτι θα πιασω το ιδιο ευκολα το δευτερο παιδι!!! μακαρι να εχει για ολες μας ο Θεος κ συντομα πριν απελπιστουμε..μακαρι...

Σοφια δε σε γνωριζω, αλλα καταλαβαινω πως εχεις μια ζωντανη και πληθωρικη προσωπικοτητα και θετικη σταση στη ζωη!

Το παιδακι σας θα ερθει, οτι εχετε ηδη ενα βλασταρακι ειναι περιτρανη αποδειξη! Στη συλληψη παιζει μεγαλο ρολο ο παραγοντας της τυχης, το ζητημα δεν ειναι αν θα μεινεις εγκυος αλλα πότε θα μεινεις. Μπορει και αυτο το μηνα με 2 επαφες οχι τοσο συντονισμενες να τα καταφερετε! Εισαι νεα ακομη και οπως εχουν πει πολλες κοπελες εδω, το σωμα θυμαται! Για να βοηθησετε την τυχη τα ξερεις φυσικα, βιταμινες, υγιεινη διατροφη και πανω απ’ολα καλη διαθεση! Μην το βαζεις κατω, η επιμονη και υπομονη σας θα σας ανταμειψει!

@*ζουζουνα*!!! Συγχαρητηρια!!!! Μια ομορφη και ηρεμη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και με το καλο να ολοκληρωσει την ευτυχια σας ενα υγιεστατο παιδακι! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 2

Just now, Sofi_ABC said:

Σοφια δε σε γνωριζω, αλλα καταλαβαινω πως εχεις μια ζωντανη και πληθωρικη προσωπικοτητα και θετικη σταση στη ζωη!

Το παιδακι σας θα ερθει, οτι εχετε ηδη ενα βλασταρακι ειναι περιτρανη αποδειξη! Στη συλληψη παιζει μεγαλο ρολο ο παραγοντας της τυχης, το ζητημα δεν ειναι αν θα μεινεις εγκυος αλλα πότε θα μεινεις. Μπορει και αυτο το μηνα με 2 επαφες οχι τοσο συντονισμενες να τα καταφερετε! Εισαι νεα ακομη και οπως εχουν πει πολλες κοπελες εδω, το σωμα θυμαται! Για να βοηθεσετε την τυχη τα ξερεις φυσικα, βιταμινες, υγιεινη διατροφη και πανω απ’ολα καλη διαθεση! Μην το βαζεις κατω, η επιμονη και υπομονη σας θα σας ανταμειψει!

@*ζουζουνα*!!! Συγχαρητηρια!!!! Μια ομορφη και ηρεμη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και με το καλο να ολοκληρωσει την ευτυχια σας ενα υγιεστατο παιδακι! 

Σε ευχαριστω συνονοματη!!! σου στελνω αγκαλια!!! :wub:

• Μου αρέσει 2

Αχ σήμερα όλοι μέρα έχω περίεργα πονάκια δεξιά από εκεί που πιστεύω έκανα ωορηξια είμαι περίπου το πολύ 8-10 μέρες πιστεύω απ' την ωορηξια και πριν ένιωσα ένα τσίμπημα χαμηλά στο κέντρο της κοιλιάς ..Λέτε να έγινε τ θαύμα?? Αχ έχω θετικό προαίσθημα αλλά απο εκεί που ήμουν ζεν αναίσθητη άρχισα να αγωνιώ χαψα

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Olia s. είπε:

Αν μένεις στη Θεσσαλονικη ή κοντά ναι δέχεται.Πλέον δν κάνει ιατρειο Αθήνα.Αλλά ραντεβού να ξέρεις θα σου κλείσει κ κανα μήνα μετά κ ειδικά τώρα με τον κορονοϊο μπορεί κ παραπάνω.Εγώ να φανταστείς πήγα αρχές Μαρτίου κάτι μέρες πριν τη καραντίνα κ είχα πάρει να κλείσω ραντεβού από τέλη Γενάρη.

Just now, Olia s. είπε:

Θα ψάξω να βρω το τηλέφωνο της. Αν και τώρα με τον COVID δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη..

Δέχεται πάρε τηλεφωνο κάνε έναν κόπο κ Αθήνα να είσαι ....εγώ όταν πήγα έπαιρναν τηλέφωνα στην γραμματεία από Αθήνα πολλές άκουγα την μιάμιση ώρα που περίμενα την πρώτη φορά.

Just now, Ria_ είπε:

Αχ σήμερα όλοι μέρα έχω περίεργα πονάκια δεξιά από εκεί που πιστεύω έκανα ωορηξια είμαι περίπου το πολύ 8-10 μέρες πιστεύω απ' την ωορηξια και πριν ένιωσα ένα τσίμπημα χαμηλά στο κέντρο της κοιλιάς ..Λέτε να έγινε τ θαύμα?? Αχ έχω θετικό προαίσθημα αλλά απο εκεί που ήμουν ζεν αναίσθητη άρχισα να αγωνιώ χαψα

Πολύ καλό αυτό όντως... Μόλις πας στις 12-14 μέρες κάνε ένα τεστ...

Just now, sofiadu είπε:

μακαρι το συντομοτερο!!!

Καλε πλάκα κανείς; Που το διάβασες αυτό για τον Βοσκάκη κ τη Σοφούλα; Εγώ έχω διαβάσει ότι μετά που θα βγει η Ελενη αυτός την διεκδικεί , τώρα πως πήγε στη Σοφουλα; Εεε το έχουν τερματίσει λίγο αυτοί οι σεναριογράφοι

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...