Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

Μπράβο καλά κάνεις το κάθε λίγο που κάνουμε γενικά είναι ένα λιθαράκι όλα βοηθάνε ,σημασία έχει να είσαι και να νιώθεις υγιής για να μπορείς να ανταπεξέλθεις ,κοίταξε εγώ δίνω 30€ γιατί είναι η μαία που με βοηθάει σε όλο αυτό γενικά οπότε συνήθως παίρνουν από 50€-100€ έχει κάποιους που πουλάνε και πολύ μούρη στον τομέα αυτόν και είναι ακριβοί,αλλά όταν έχεις να πηγαίνεις κάθε βδομάδα δεν μπορείς να μοιράζεις κατοσταρικα...οπότε ψάξου καλά να βρεις κάπου που να έχει και καλές αξιολογήσεις και να είναι οικονομικός σε λογικά πλαισια

Μια ενδεικτική τιμή που πήρα ήταν 60-70 η φορά. Καταλαβαίνεις όταν δίνω 1200 το μήνα μόνο για ωοληψιες συν φάρμακα και γιατρούς, ξεφεύγει το οικονομικό. Πληρώνω και γυμναστήρια και διατροφολόγο..Αν μπει και ο βελονισμός στη καθημερινότητα θα ζορίσει το πράγμα. Αν είναι να ζορίσει τουλάχιστον να κάνει τπτ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, tina79 said:

Ερωτηση τωρα σοβαρη...χαχαχαχαχαχαχαχ..δλδ αυριο, μεχρι τις 8:00 θα μπορουμε να παραγγειλουμε κανα σουβλακι???

εγω που κοιμαμαι με τον γιο μου απο τις 20,30 μαξ 21,00 προλαβαινω να τσακισω τα σουβλακια μου χαχαχαχα

Πλακα πλακα απο το πασχακ μετα με τον αντρα μου καθε σαββατο βραδυ, ψηνουμε κεμπαπ στο φουρνο, πιτες , τζατζικακι ,ετοιμο, ντοματουλα , σαγανακι κ κανουμε μονοι μας ενα χαμο κανονικο και υγιεινο! ΑΝ μου το λεγανε πριν καποια χρονια οτι θα καθομουν Σαββατιατικα να ετοιμαζω σπιτικο σουβλακοκατασταση θα γελουσα 5 ωρες!!!
Και για να σας προλαβω, πρωτα κανουμε επαφη κ μετα ξεκιναμε τη σουβλακοκατασταση μη τυχον μας παρει ο υπνος μετααα χαχαχαχα

γελαω με τα χαλια μουυυ χαχαχαχαχαχ ακους @Emilly ;;;;;;;; χαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 6

Just now, Olia s. είπε:

Τι ακριβώς είναι αυτό το σύνδρομο; Και τι σου είπε να κανείς; 11 το ανακάλυψα αλλά πρέπει να ήταν ήδη στην κοιλιά μου καμιά βδομάδα νεκρό. Άρα 10η μου είπε ότι τις εξετάσεις τις βλέπει συνολικά ( ο Γυναικολογος) Η ενδοκρινολόγος τον ήξερε και τον πήρε τηλ. Γιατί ήθελε να κάνω και για θρο/λια αλλά της είπα ότι έκανα κάποιες και τον πήρε και της είπε τα ίδια. Αιματολόγο δεν έχω, και γενικά δεν έχω πάει ποτέ. Την έχω ακουστά φυσικά τη Λευκού. Μόνο τα καλύτερα έχω ακούσει.. c3 συμπλήρωμα όρου, αυτή είναι σωστά; 76 ήταν.

Ναι κορίτσι μου αλλά δεν μπορούν ούτε γυναικολόγος με την καμία ούτε ενδοκρινολόγος να αξιολογήσει τις εξετάσεις αυτές....πρέπει κ εσύ να το παθες κ ίδια εβδομάδα κιόλας το πάθαμε....το μαιευτικο αντοφωσφολιπιδικο σύνδρομο φουντώνει κατά την όγδοη εβδομάδα κ αρχίζει να πήζει το αίμα κ δύο εβδομάδες μετά είτε παλινδρομεί το έμβρυο είτε( σε γυναίκες που θα είναι τυχερές κ δεν θα πήξει τόσο το αίμα) θα δουν μια εβδομάδα μετά δηλαδή 12 στην αυχενική μειωμένη εμβρυϊκή ανάπτυξη κ θα αρχίσουν αντιπηκτική αγωγή κ θα το σώσουν το μωρό...εμείς είμασταν από τις άτυχες που χάθηκε η εγκυμοσύνη...απλά σε παρακαλώ πάρε τηλέφωνο σε αιματολογο ειδική σε θέματα κύησης....εγώ ξέρεις σε ποια πήγα ο λόγος της είναι συμβόλαιο...μου έδωσε οδηγίες τι θα κάνω σε περίπτωση θετικού τεστ και επανέλεγχο στην όγδοη εβδομάδα κύησης...αλλά δείξε τις εξετάσεις σου μόνο σε αιματολογο....

Just now, sofiadu είπε:

εγω που κοιμαμαι με τον γιο μου απο τις 20,30 μαξ 21,00 προλαβαινω να τσακισω τα σουβλακια μου χαχαχαχα

Πλακα πλακα απο το πασχακ μετα με τον αντρα μου καθε σαββατο βραδυ, ψηνουμε κεμπαπ στο φουρνο, πιτες , τζατζικακι ,ετοιμο, ντοματουλα , σαγανακι κ κανουμε μονοι μας ενα χαμο κανονικο και υγιεινο! ΑΝ μου το λεγανε πριν καποια χρονια οτι θα καθομουν Σαββατιατικα να ετοιμαζω σπιτικο σουβλακοκατασταση θα γελουσα 5 ωρες!!!
Και για να σας προλαβω, πρωτα κανουμε επαφη κ μετα ξεκιναμε τη σουβλακοκατασταση μη τυχον μας παρει ο υπνος μετααα χαχαχαχα

Καλά το πας όμως γιατί κ με γεμάτο στομάχι να κοπανιεσαι δεν γίνεται ....θα φύγει κανας μετος χαχαχαχαχαζα.

• Χαχα 2

Just now, Emilly said:

Ναι κορίτσι μου αλλά δεν μπορούν ούτε γυναικολόγος με την καμία ούτε ενδοκρινολόγος να αξιολογήσει τις εξετάσεις αυτές....πρέπει κ εσύ να το παθες κ ίδια εβδομάδα κιόλας το πάθαμε....το μαιευτικο αντοφωσφολιπιδικο σύνδρομο φουντώνει κατά την όγδοη εβδομάδα κ αρχίζει να πήζει το αίμα κ δύο εβδομάδες μετά είτε παλινδρομεί το έμβρυο είτε( σε γυναίκες που θα είναι τυχερές κ δεν θα πήξει τόσο το αίμα) θα δουν μια εβδομάδα μετά δηλαδή 12 στην αυχενική μειωμένη εμβρυϊκή ανάπτυξη κ θα αρχίσουν αντιπηκτική αγωγή κ θα το σώσουν το μωρό...εμείς είμασταν από τις άτυχες που χάθηκε η εγκυμοσύνη...απλά σε παρακαλώ πάρε τηλέφωνο σε αιματολογο ειδική σε θέματα κύησης....εγώ ξέρεις σε ποια πήγα ο λόγος της είναι συμβόλαιο...μου έδωσε οδηγίες τι θα κάνω σε περίπτωση θετικού τεστ και επανέλεγχο στην όγδοη εβδομάδα κύησης...αλλά δείξε τις εξετάσεις σου μόνο σε αιματολογο....

Με θετικο τεστ κανεις εξεταση θρομβοφιλιας στα καπακια;;; για πες βρε εμιλυ να το εχω στο νου μου ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ δω θετικο τεστ!

Just now, sofiadu είπε:

Μακαρι, εγω κουραστηκα ψυχολογικα , αληθεια το λεω....

Πιστευω ολες οσες προσπαθουμε καιρο... Αλλα εχουμε αυτη την θεληση για μωρακι κ συνεχιζουμε ^_^

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

αα για το 3ο προσπαθείς? δεν το θυμόμουν..δεν πειραζει θα ερθει...κοίτα εμενα το 3ο ηρθε οταν ηταν ο μικρος ο 2ος δλδ 15 μηνων νομιζω γιατι έχουν 2 χρονια κ 1 μηνα διαφορά...τωρα παλι κοντα θα ειναι θα έχουν 2 χρόνια και 3 μηνες κοντα

ωω κοριτσακι μου λυπάμαι πολύ!! μπορει να τυχει καμία φορα να ερθει πιο πριν.ετσι ηταν εμενα την προηγούμενη φορά.αλλα τωρα τσουπ ήρθε το μπεμπέ!

Εγω ειχα σταθερη αλλα τους δυο τελευταιους μηνες ηρθε με κυκλο 35 μερες... (Ποτε πριν δν ειχα κατι τετοιο) κ τωρα ηρθε παλι καλα οπως πριν.. Απλα δυο μερες νωριτερα... Πλεον προσπαθω να μη με ριχνει απλα ευχομαι να ερχεται σπιτι ο συντροφος μ τις καλες μερες χχαχαχα

Εσυ για τεταρτο αν διαβασα καλα? :o

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu said:

Αχχχ πάρα πολύ ωραία...Και όμως αυτές είναι η στιγμές που έχουν αξία....εμείς δουλευουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τής 6 μέχρι 22 και οι επαφές μας αυτές της μέρες της έχουμε όταν βάζουν διαφημίσεις στης ΆΓΡΙΕΣ ΜΈΛΙΣΣΕΣ χαχαχαχα 

• Χαχα 4

Just now, Sadri09 είπε:

Πιστευω ολες οσες προσπαθουμε καιρο... Αλλα εχουμε αυτη την θεληση για μωρακι κ συνεχιζουμε ^_^

Εγω ειχα σταθερη αλλα τους δυο τελευταιους μηνες ηρθε με κυκλο 35 μερες... (Ποτε πριν δν ειχα κατι τετοιο) κ τωρα ηρθε παλι καλα οπως πριν.. Απλα δυο μερες νωριτερα... Πλεον προσπαθω να μη με ριχνει απλα ευχομαι να ερχεται σπιτι ο συντροφος μ τις καλες μερες χχαχαχα

Εσυ για τεταρτο αν διαβασα καλα? :o

εγω δεν εχω σταθερο γενικα απο 33 μεχρι 40 45 κάπου εκεί, με κάποια φάρμακα όπως τα ινοφερτ,η λυγαρια μου τον είχαν ρυθμίσει τον κυκλο...τωρα επειδή θηλαζα την μικρη μεχρι κ σε αυτόν τον κυκλο μεχρι την 8η μερα του κυκλου μετα σταμάτησα οι κύκλοι μου ηταν μεγάλοι δλδ 44,44,57,40 ,31 κ σε αυτον τωρα που εμεινα εγκυος.προσπάθεια εκανα τωρα αυτός ήταν ο 2ος όπου ετυχε να ειναι καλός κύκλος γιατι ειχα πονους ωορρηξιας έντονους, ισως εκανα κ 2πλη και ναι πρωτα ο θεος παμε για 4ο!! εγω υπολογίζω σημερα οτι ειμαι 12η μερα του κυκλου βάσει της θερμοκρασίας που παίρνω εκτός κ αν ειμαι συν 2 μερες δεν ξερω θα δω την χοριακη.θα παω αυριο το πρωι.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, Τονιαα said:

Αχχχ πάρα πολύ ωραία...Και όμως αυτές είναι η στιγμές που έχουν αξία....εμείς δουλευουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τής 6 μέχρι 22 και οι επαφές μας αυτές της μέρες της έχουμε όταν βάζουν διαφημίσεις στης ΆΓΡΙΕΣ ΜΈΛΙΣΣΕΣ χαχαχαχα 

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Εγω αν αντεξω ξυπνια , οταν κοιμηθει ο μικρος σερνομαι στο καναπε κ  μαξ να δω κανα τεταρτο μελισσες. Δεν αντεχω παραπανω, ε ειμαι κ μονη στο σπιτι βαρεμαρα, παω κ ξερενομαι για υπνο να χορτασω! χαχαχαχα

Πηγε ο Κωνσταντης ΑΘηνα ή οχι ακομα; Περιμενω να δει τη Δροσω να την ερωτευτει αλλα νυσταζω γαμωτιιι!!!

• Χαχα 1

Just now, Olia s. είπε:

Τι ακριβώς είναι αυτό το σύνδρομο; Και τι σου είπε να κανείς; 11 το ανακάλυψα αλλά πρέπει να ήταν ήδη στην κοιλιά μου καμιά βδομάδα νεκρό. Άρα 10η μου είπε ότι τις εξετάσεις τις βλέπει συνολικά ( ο Γυναικολογος) Η ενδοκρινολόγος τον ήξερε και τον πήρε τηλ. Γιατί ήθελε να κάνω και για θρο/λια αλλά της είπα ότι έκανα κάποιες και τον πήρε και της είπε τα ίδια. Αιματολόγο δεν έχω, και γενικά δεν έχω πάει ποτέ. Την έχω ακουστά φυσικά τη Λευκού. Μόνο τα καλύτερα έχω ακούσει.. c3 συμπλήρωμα όρου, αυτή είναι σωστά; 76 ήταν.

Δεν σε ρώτησα το πιο σημαντικό...το έμβρυο το εξετάσαμε για χρωμοσωμιακες ανωμαλίες;;;;;;;;;

Just now, Emilly είπε:

Ναι κορίτσι μου αλλά δεν μπορούν ούτε γυναικολόγος με την καμία ούτε ενδοκρινολόγος να αξιολογήσει τις εξετάσεις αυτές....πρέπει κ εσύ να το παθες κ ίδια εβδομάδα κιόλας το πάθαμε....το μαιευτικο αντοφωσφολιπιδικο σύνδρομο φουντώνει κατά την όγδοη εβδομάδα κ αρχίζει να πήζει το αίμα κ δύο εβδομάδες μετά είτε παλινδρομεί το έμβρυο είτε( σε γυναίκες που θα είναι τυχερές κ δεν θα πήξει τόσο το αίμα) θα δουν μια εβδομάδα μετά δηλαδή 12 στην αυχενική μειωμένη εμβρυϊκή ανάπτυξη κ θα αρχίσουν αντιπηκτική αγωγή κ θα το σώσουν το μωρό...εμείς είμασταν από τις άτυχες που χάθηκε η εγκυμοσύνη...απλά σε παρακαλώ πάρε τηλέφωνο σε αιματολογο ειδική σε θέματα κύησης....εγώ ξέρεις σε ποια πήγα ο λόγος της είναι συμβόλαιο...μου έδωσε οδηγίες τι θα κάνω σε περίπτωση θετικού τεστ και επανέλεγχο στην όγδοη εβδομάδα κύησης...αλλά δείξε τις εξετάσεις σου μόνο σε αιματολογο...

Κι εγώ μια μέρα πριν την αυχενική το έχασα το πρώτο  (12συμοληρωμενες ήμουν )αλλά πρέπει Να είχε συμβεί ο θάνατος από 10_11 εβδομάδων ... πήγα κ σε αιματολόγο εξειδικευμένο, όλα καλά μου τα βρήκε όμως... αυτό που δεν μου έχουν αποδώσει τις αποβολές σε κάτι, με στεναχωρεί περισσότερο. Δεν ξέρω από τι να προστατευτώ κ τι να προλάβω...

Just now, sofiadu είπε:

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Εγω αν αντεξω ξυπνια , οταν κοιμηθει ο μικρος σερνομαι στο καναπε κ  μαξ να δω κανα τεταρτο μελισσες. Δεν αντεχω παραπανω, ε ειμαι κ μονη στο σπιτι βαρεμαρα, παω κ ξερενομαι για υπνο να χορτασω! χαχαχαχα

Πηγε ο Κωνσταντης ΑΘηνα ή οχι ακομα; Περιμενω να δει τη Δροσω να την ερωτευτει αλλα νυσταζω γαμωτιιι!!!

Όχι ακόμα Χαχα!

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu είπε:

Με θετικο τεστ κανεις εξεταση θρομβοφιλιας στα καπακια;;; για πες βρε εμιλυ να το εχω στο νου μου ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ δω θετικο τεστ!

Όχι μπρε....εγώ με τις αποβολές πήγα σε τοπ αιματολογο κ έκανα εξειδικευμένες πλήρωσα κοντά στα 300 μαζί με την γιατρό ....εγώ είχα καθεξιν αποβολές δύο στο καπάκι...και αν μείνω θα παίρνω έτσι κ αλλιώς αγωγή κ όγδοη εβδομάδα θα με ξαναδεί η επιστήμονας κ θα κάνω πάλι κάποιες ακριβές εξετάσεις...περαστικά μου...συν ότι θα γίνω σουρωτηρι από το τρύπημα αντιπηκτικες ενέσεις 

Just now, Emilly είπε:

Δεν σε ρώτησα το πιο σημαντικό...το έμβρυο το εξετάσαμε για χρωμοσωμιακες ανωμαλίες;;;;;;;;;

Κάναμε βιοψία, αλλά το υλικό δεν ήταν επαρκές οπότε έδωσαν πιθανότητα συνδρόμου τρίσωμίας 22. 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Flolipop είπε:

Κι εγώ μια μέρα πριν την αυχενική το έχασα το πρώτο  (12συμοληρωμενες ήμουν )αλλά πρέπει Να είχε συμβεί ο θάνατος από 10_11 εβδομάδων ... πήγα κ σε αιματολόγο εξειδικευμένο, όλα καλά μου τα βρήκε όμως... αυτό που δεν μου έχουν αποδώσει τις αποβολές σε κάτι, με στεναχωρεί περισσότερο. Δεν ξέρω από τι να προστατευτώ κ τι να προλάβω...

Όχι ακόμα Χαχα!

Ρε συ......καρυότυπος ήταν καλός;;;;;;;πόσες μέρες μετά την αποβολή πηγές αιματολογο;;;;;;θέλει στα κοντά αλλιώς βγαίνουν ψευδώς αρνητικά.κ τελικά έχεις θρομβοφιλια.

Just now, sofiadu said:

Μπα δεν νομίζω ότι θα την ερωτεύτηκε απλά θα την βοήθησει να ξεφύγει...σήμερα είναι η απόδραση της Ελένης...μα και εγώ μην νομίζεις κάνω την "δουλειά μου " και γυρίζω πλευρό γιατί ξυπνάω από τής 5 το πρωί 

• Χαχα 2

Just now, Flolipop είπε:

Πόσο θλιβερό.. δε θα πω παραπάνω γιατί με έχει πάρει ήδη πολύ από κάτω αυτή την εβδομάδα και σας τα θυμίζω και εσάς.. συγνώμη δε ξέρω τι με έχει πιάσει νόμιζα το πάλευα αλλά... παλινδρόμησα και εγώ..Σου εύχομαι να ξαναέρθει σύντομα,  να είναι γερό και να το πάρεις αγκαλίτσα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...