Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου... Αποτυχαμε και εμεις αυτον τν μηνα... Μου ηρθε σημερα η περιοδος... Με τν πρωτο μ καλο κυκλο... Κ μαλιστα 2 μερες νωριτερα... Χωρις συμπτωματα.. Ετσι μονη της... Εκανε εκπληξη... Τωρα στην επομενη ωορρεξια παλι πφφφ... Περιμενουμε καμια τωρα κοντα για τεστακι να χαρουμε?! :wub:

• Λυπημένη/-ος 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Sadri09 said:

Καλησπερα κοριτσια μου... Αποτυχαμε και εμεις αυτον τν μηνα... Μου ηρθε σημερα η περιοδος... Με τν πρωτο μ καλο κυκλο... Κ μαλιστα 2 μερες νωριτερα... Χωρις συμπτωματα.. Ετσι μονη της... Εκανε εκπληξη... Τωρα στην επομενη ωορρεξια παλι πφφφ... Περιμενουμε καμια τωρα κοντα για τεστακι να χαρουμε?! :wub:

Χαλια αυτος ο μηνας! αστα κοριτσι μου!!!!! 

Διαφημίσεις

Just now, Flolipop είπε:

Μπράβο σας! Κι εγώ πάντα ήθελα μεγάλη οικογένεια .... και ο άντρας μου. Έκανα την βλακεια όμως λόγω κούρασης κ δουλειάς να αφήσω μεγάλο διάστημα από το δεύτερο παιδί για προσπάθειες για το τρίτο... μου φαίνεται ότι αυτό πληρώνω τώρα με τόση ταλαιπωρία που τραβάω. Τέλος πάντων, έχει ο Θεός για όλες μας. 

αα για το 3ο προσπαθείς? δεν το θυμόμουν..δεν πειραζει θα ερθει...κοίτα εμενα το 3ο ηρθε οταν ηταν ο μικρος ο 2ος δλδ 15 μηνων νομιζω γιατι έχουν 2 χρονια κ 1 μηνα διαφορά...τωρα παλι κοντα θα ειναι θα έχουν 2 χρόνια και 3 μηνες κοντα

Just now, Sadri09 είπε:

ωω κοριτσακι μου λυπάμαι πολύ!! μπορει να τυχει καμία φορα να ερθει πιο πριν.ετσι ηταν εμενα την προηγούμενη φορά.αλλα τωρα τσουπ ήρθε το μπεμπέ!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, TATAKI said:

Η καλλιεργεια δειχνει αν υπαρχει καποιο μικροβιο. Αεροβια, ανεροβια, μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα, χλαμυδια. Αυτα γραφει η εξεταση. Η γιατρος μου ειπε να την κανουμε μαζι με το σπερμοδιαγραμμα. Βασικα αν ειναι καλο φανταζομαι δεν χρειαζεται αλλα αν δεν ειναι κοιτανε να δουμε αν φταιει καποιο μικροβιο γι αυτο γινεται και καλλιεργεια. Δινεις μια φορα δειγμα και στο περνανε κοσκινο...αυτο καταλαβα

Το σπερμοδιαγραμμα δειχνει ποιοτητα, κινητικοτητα και τετοια

Για το σπερμοδιαγραμμα εμείς δώσαμε 55€ σε ανδρολογικο κέντρο που κάνουν μόνο εξετάσεις σπέρματος και ο γιατρός εκεί κατευθείαν μας είπε.

Είχα διαβάσει ότι κάποια διαγνωστικά κάνουν με μηχανήματα και όχι με ανθρώπινο μάτι την εξέταση του σπέρματος. Και εδώ στο φόρουμ υπήρχαν πολλές αναφορές ότι με αυτήν την αυτοματοποίηση έχει τύχει να βγάλουν άτομα με καλο σπέρμα ότι ήταν αζωοσπερμικά είτε άλλους ότι έχουν τέλειο σπέρμα ενώ δεν ήταν καθόλου καλό.

Τρέλα έτσι; Φανταστείτε την ψυχολογία του άντρα που θα πάρει λάθος αποτελέσματα...

aynVp2.png

Just now, sofiadu είπε:

Μακαρι, εγω κουραστηκα ψυχολογικα , αληθεια το λεω....

Μην λες τετοια δεν σε αφήνω να πέσεις... θέλει επιμονή κ υπομονή η προσπάθεια... θα τα καταφέρεις εκεί που δεν το περιμένεις θα δεις. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Flolipop said:

Μην λες τετοια δεν σε αφήνω να πέσεις... θέλει επιμονή κ υπομονή η προσπάθεια... θα τα καταφέρεις εκεί που δεν το περιμένεις θα δεις. 

απο το στομα σου κ στου Θεου το αφτι!!!

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu είπε:

απο το στομα σου κ στου Θεου το αφτι!!!

Έτσι μπράβο. Άντε πάλι να ξεκινήσουμε να μετράμε μαζί αντίστροφα για μια ακόμη φορά μέχρι να δούμε κι εμείς θετικό τεστακι ! Είμαστε 25 και 24 μερά αντίστοιχα. Πάμε να μηδενίσουμε με επιτυχία αυτήν την φορά ...!

• Μου αρέσει 1

Just now, sofiadu είπε:

Μακαρι, εγω κουραστηκα ψυχολογικα , αληθεια το λεω....

ελα βρε σοφακι μου μην πέφτεις? τι είναι αυτά τωρα,θα σε μαλώσω,!μην μου στεναχωριέσαι, με στεναχωρείς κ εμένα τώρα, ειμαι που ειμαι γενικα κανονικα δεν αργώ να τα μπιξω τα κλάματα...

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, Kelly_V said:

Για το σπερμοδιαγραμμα εμείς δώσαμε 55€ σε ανδρολογικο κέντρο που κάνουν μόνο εξετάσεις σπέρματος και ο γιατρός εκεί κατευθείαν μας είπε.

Είχα διαβάσει ότι κάποια διαγνωστικά κάνουν με μηχανήματα και όχι με ανθρώπινο μάτι την εξέταση του σπέρματος. Και εδώ στο φόρουμ υπήρχαν πολλές αναφορές ότι με αυτήν την αυτοματοποίηση έχει τύχει να βγάλουν άτομα με καλο σπέρμα ότι ήταν αζωοσπερμικά είτε άλλους ότι έχουν τέλειο σπέρμα ενώ δεν ήταν καθόλου καλό.

Τρέλα έτσι; Φανταστείτε την ψυχολογία του άντρα που θα πάρει λάθος αποτελέσματα...

Μη μου λες τετοια. Σε βιοιατρικη την καναμε...καταλαβα...θα παρω και της hometest τα τεστ που μου ειπαν τα κοριτσια να συγκρινω μου φαινεται

• Μου αρέσει 1

Just now, TATAKI είπε:

Ξερω και εγω; τι να σου πω; εγω τελος Σεπτεμβριου ειχα κανει το παπ. Ολα τελεια. Η γιατρος μου ειπε να κανουμε και τα δυο. Για να ειμαστε σιγουροι πως δεν υπαρχει κατι και χανουμε χρονο. Εξ ου και η σαλπιγγογραφια.. οτι μας λενε κανουμε...

Και εγώ θα πάω για Σαλπιγγογραφια...είχα πει μέχρι τις γιορτές αν δεν έρθει θα πάω να μου την σφυρίξουν κ αυτήν....τι άλλο να κάνω....

Just now, Olia s. είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ είμαι στην 22 μέρα και περιμένω την επόμενη Παρασκευή. Κανένα σύμπτωμα απολύτως μόνο κακή ψυχολογία έχω, αν μετράει για σύμπτωμα. Χθες πήγα στην ενδοκρινολόγο και μου είπε να κάνουμε μια καμπύλη ζαχαρου και εξετάσεις για αντίσταση στην ινσουλίνη. Όπως πείσεις και για άλλο αυτοάνοσο ( έχω ήδη Χασιμότο) Στις εξετάσεις για θρομβοφιλία που είχα κάνει, @Emilly  μαζί νομίζω το συζητούσαμε ο γιατρός είπε ότι ήταν καλές μόνο η πρωτεΐνη c ήταν χαμηλή αλλά λέει μετράμε την εικόνα συνολικά. Αυτά. Πρώτη φορά νιώθω τόση βεβαιότητα ότι θα αδιαθετήσω, ίσως λόγω κακής ψυχολογίας, ή να το πω προαίσθημα; 

Κορίτσι και εγώ την πρωτεϊνών c είχα χαμηλή 70 ήταν  και αυτό μου είπε η αιματολογος δείχνει ότι ήταν μαιευτικο αντοφωσφολιπιδικο σύνδρομο.....πες μου σε ποια εβδομάδα παλινδρομησες;;;;;;εγώ και στα δύο στην 10 με 11.....το χαμηλό c συμπλήρωμα δείχνει αυξημένη ενδαγγειακη πήξη....δεν βλέπουμε συνολικά...η λευκού είπε γυναίκες μετά από αποβολή μπορεί να αρνητικοποιησουν όλους τους τίτλους του συνδρόμου κ να μείνει μόνο αυτό που να μαρτυράει ότι είχαμε μαιευτική θρομβοφιλια.σε αιματολογο πηγές;;;;;;;εγώ πήγα στην καλύτερη να ξέρεις είναι κορυφή...

Τι ακριβώς είναι αυτό το σύνδρομο; Και τι σου είπε να κανείς; 11 το ανακάλυψα αλλά πρέπει να ήταν ήδη στην κοιλιά μου καμιά βδομάδα νεκρό. Άρα 10η μου είπε ότι τις εξετάσεις τις βλέπει συνολικά ( ο Γυναικολογος) Η ενδοκρινολόγος τον ήξερε και τον πήρε τηλ. Γιατί ήθελε να κάνω και για θρο/λια αλλά της είπα ότι έκανα κάποιες και τον πήρε και της είπε τα ίδια. Αιματολόγο δεν έχω, και γενικά δεν έχω πάει ποτέ. Την έχω ακουστά φυσικά τη Λευκού. Μόνο τα καλύτερα έχω ακούσει.. c3 συμπλήρωμα όρου, αυτή είναι σωστά; 76 ήταν.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...