Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, TATAKI said:

Εμεις σημερα καναμε το σπερμοδιαγραμμα. Την τριτη το αποτελεσμα. Ο δικος μου τρελο αγχος.. μου λεει νομιζω δεν ειχα καλη αποδοση γιατι αγχωθηκα. Βρε ματακια του λεω αποδοση καλη θελουμε σε μενα οχι στο κυπελακι...χαχαχα τι να του πω και εκεινου του καημενου που αγχωθηκε υπερβολικα. Αντε να δουμε τι θα βγει και εγω τον επομενο μηνα παω για σαλπιγγογραφια..αααα ιδιωτικα καναμε το σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργεια 74.50€. Επαθα σοκ στο ταμειο.

τοσα πολλα καλε;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, tina79 είπε:

Κοιτα να δεις συμμαθητρια, εγω ειμαι 41 χρονων μεγαλοκοπελα.Η ψυχη μου κ η καρδια μου ξερουν τι τραβαω ποοσα χρονια τωρα, με ποοσες προσπαθειες, με ποοσο αγχος καθε μηνα, κτλ, κτλ, να παλευω για το ενα κ μοναδικο παιδακι γτ για δευτερο, ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι το μαγαζακι θα εχει κλεισει, αν κ δεν ξερω μηπως εχει κλεισει ηδη το μαγαζι..Επομενως για ολο αυτο που περναω κ μιλαω για μενα ετσι.. οτι μπορω να κανω κ περναει απο το χερι μου θα το εκανα, αν κ οποτε μπορεςω να κυοφορησω..ειτε αυτο ειναι το τσιγαρο, ειτε διατροφη, ειτε γλυκα, ειτε οτιδηποτε! Το εμβρυο θα ειναι προτεραιοτητα για εμενα! Που θα ειναι σιγουρα απο μονη της μια κυηση υψηλου κινδυνου λογω ηλικιας κλτ...με αμνιο, νιπτ κ 11252 εξετασεις..Αρα θα ημουν αχαριστη για να μην πω τπτ αλλο, να καθομουν με το τσιγαρακι μου κ να καπνιζα..μιλαω για εμενα το ξαναλεω

Σταματά εσύ μεγαλοκοπελα κ περιμενε....και αμνιοπαρακέντηση δεν είναι στάνταρτ αν θελήσεις να το διακινδυνεύσεις αν είναι το μωρό τέλειο άστο...ένα πράμα την φορά....τρεις γνωστές μου στα 40 μαζί κ η κολλητή μου δεν έκαναν...και εγώ επίσης αν δώσει κ ξαναμεινώ αν το δουν καλά το μωράκι δεν τσιμπάω τίποτα κ κάνω τον σταυρό μου....περίμενε έχει ο Θεός...την εξέταση αίματος μέσα θα την κάνουμε κ όλα καλά.περιμενε σου λέω...δεν είναι όλα μαύρα κ ύποπτα.

• Μου αρέσει 4

Just now, Flolipop said:

Σήμερα αύριο το πολύ καθαρίζω από την περίοδο και σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε κ καμία επαφή... μπορεί κ εσείς να κατάφερετε καμία ... με τίποτα;;;

κ εγω σημερα καθαριζω...μπα λειπει ολα τα βραδια απο τις 20:00-08:00 το πρωι που φευγω για δουλεια εγω...μονο σκ θα κανουμε αλλα βλεπω θα πεσει καθημερινη η ωορρηξια! ασε καμμενος μηνας κ φοβαμαι οτι κ ο Δεκμεβρης ετσι θα ειναι! Ηλπιζα οι γονιμες κ ωορρηξια να πεσουν την 25η Δεκεμβριου αλλα πεφτουν πολυ νωριτερα καθημερινη κ εργασιμη! Εγω μαλλον παω για νεα χρονια! Ελπιζω να ειναι ο τυχερος σου εσενα!

Just now, kons27 είπε:

Έχω ακούσει κ τ τραγικό που ρώτησα μια κοπέλα έγκυο γιατί δεν σκέφτεσαι τ μωράκι σ κ δεν τ κόβεις?? Κ Μ λέει Μ είπε ο γιατρός να μην τ κόψω γιατί τ μωρό θα νιώθει στέρηση επειδή έχει εξαρτηθεί κ τ ίδιο

Δεν μπορώ ρε συ.και εγώ κλαίω κ οδύρονται γιατί....την πρώτη εγκυμοσύνη που έχασα ήταν διακοπή κύησης για ανωμαλία νευρικού σωλήνα πολύ δύσκολη κατάσταση κ σε αυτό οφείλεται το ότι εγώ πριν ξεκινήσω προσπάθειες δεν είχα πάρει φολικό οξύ ....είχα ανεπάρκεια τελικά κ το μωρό έγινε....άστο....και λέω μα τι ανεύθυνη ήμουν που ξεκίνησα ολόκληρη γυναίκα τότε 37 χρονών χωρίς να το πάρω υπεύθυνα κ να πάρω από πριν βιταμίνες...το έπιασα κ αμέσως αλλά ήμουν πλήρως αβιταμινωμενη .....αλλά σε εμένα αυτό και μόνο το λάθος η γαϊδούρια η ανευθυνότητα η μαύρη η τύχη έπρεπε να μου κοστίσει...και άλλες ζουν σαν να μην άλλαξε τίποτα χωρίς να ιδρώσει αφτί....και να σκέφτομαι αχ μήπως κ το μπάνιο που έκανα ήταν λίγο πιο ζεστό....άστο ...αλλά και οι γιατροί .....

• Λυπημένη/-ος 4

Just now, sofiadu είπε:

κ εγω σημερα καθαριζω...μπα λειπει ολα τα βραδια απο τις 20:00-08:00 το πρωι που φευγω για δουλεια εγω...μονο σκ θα κανουμε αλλα βλεπω θα πεσει καθημερινη η ωορρηξια! ασε καμμενος μηνας κ φοβαμαι οτι κ ο Δεκμεβρης ετσι θα ειναι! Ηλπιζα οι γονιμες κ ωορρηξια να πεσουν την 25η Δεκεμβριου αλλα πεφτουν πολυ νωριτερα καθημερινη κ εργασιμη! Εγω μαλλον παω για νεα χρονια! Ελπιζω να ειναι ο τυχερος σου εσενα!

Μην απογοητεύεσαι και μην αφήσεις τελείως τους δυο επόμενους μήνες. Να θυμάσαι ότι πολύ σημαντικές είναι οι δυο τρεις ημέρες πριν την ωορρηξία... εστίασε σε αυτό ... πολλεσ Φορές κ μια μόνο επαφή αν είναι σωστή χρονικά, αρκεί. ποτε κανεις περίπου Ωορρηξία; Σε ποια μέρα του κυκλου;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu είπε:

Μην μασάς θα σε περιμένω χαχαχαχα.οτι το κάνω για παρέα χαχαχαχα.αχ γελάμε για να μην κλαιμε

• Χαχα 2

Just now, Flolipop said:

Μην απογοητεύεσαι και μην αφήσεις τελείως τους δυο επόμενους μήνες. Να θυμάσαι ότι πολύ σημαντικές είναι οι δυο τρεις ημέρες πριν την ωορρηξία... εστίασε σε αυτό ... πολλεσ Φορές κ μια μόνο επαφή αν είναι σωστή χρονικά, αρκεί. ποτε κανεις περίπου Ωορρηξία; Σε ποια μέρα του κυκλου;

Ειδα κ τους μηνες που ημουν αισιοδοξη χαχαχαχαχαχα!!!!! Μια τρυπα στο νερο! 

Ωορρηξια υποθετω κ ελπιζω να γινει 15-16 μερα(κυριακη-Δευτερα) για να κανω το σκ επαφη. Αν παει πιο μετα το χανω το παιχνιδι.  Οπως και αν παει πιο πριν το χανω. Σαββατο βραδυ μονο κ κυριακη βραδυ μπορ επαφη. 

Σκεφτηκα να πω στη δουλεια μια μπουρδα να φυγω νωριτερα αλλα ειναι περιεργα τα πραγματα τελευταια εδω κ δεν ξερω αν μπορεσω. Ξερεις να φυγω μια ωρα νωριτερα για επαφη πριν παω να παρω το παιδι απο γιαγια!

Εσυ ποτε περιμενεις ωορρηξια;

Just now, sofiadu είπε:

Ειδα κ τους μηνες που ημουν αισιοδοξη χαχαχαχαχαχα!!!!! Μια τρυπα στο νερο! 

Ωορρηξια υποθετω κ ελπιζω να γινει 15-16 μερα(κυριακη-Δευτερα) για να κανω το σκ επαφη. Αν παει πιο μετα το χανω το παιχνιδι.  Οπως και αν παει πιο πριν το χανω. Σαββατο βραδυ μονο κ κυριακη βραδυ μπορ επαφη. 

Σκεφτηκα να πω στη δουλεια μια μπουρδα να φυγω νωριτερα αλλα ειναι περιεργα τα πραγματα τελευταια εδω κ δεν ξερω αν μπορεσω. Ξερεις να φυγω μια ωρα νωριτερα για επαφη πριν παω να παρω το παιδι απο γιαγια!

Εσυ ποτε περιμενεις ωορρηξια;

Νομίζω μια χαρά θα είναι το επόμενο ΣΚ για τις γόνιμες και τις επαφές σου! Ότι πρέπει! Κι εγώ 14-15η ημέρα του κυκλου κάνω ωορρηξία συνήθως, ευτυχώς έχω το καλο ότι οι κύκλοι μου είναι σταθεροί. Σοφία μην απογοητεύεσαι , πραγματικά ..δεν θα πάει χαμένος ο Νοέμβριος ! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Emilly said:

Μην μασάς θα σε περιμένω χαχαχαχα.οτι το κάνω για παρέα χαχαχαχα.αχ γελάμε για να μην κλαιμε

Γελα Εμιλακι μου γιατι χανομαστε!!!Εδω θα ειμαι παντως κ τη νεα χρονια να κατουραω τεστ!!! χαχαχαχαχα 

Just now, Flolipop said:

Νομίζω μια χαρά θα είναι το επόμενο ΣΚ για τις γόνιμες και τις επαφές σου! Ότι πρέπει! Κι εγώ 14-15η ημέρα του κυκλου κάνω ωορρηξία συνήθως, ευτυχώς έχω το καλο ότι οι κύκλοι μου είναι σταθεροί. Σοφία μην απογοητεύεσαι , πραγματικά ..δεν θα πάει χαμένος ο Νοέμβριος ! 

Αν μου πεσει 14η μερα το τεστ θετικο (Σαββατο δλδ), μεχρι να ερθει το βραδυ να κανω επαφη παει εχασα το αυγο....ετσι εγινε κ αυτο το μηνα! Βγηκε κυριακη πρωι θετικο τεστ κ καναμε το βραδυ επαφη κ προφανως χασαμε την ωορρηξια για λιγες ωρες....ειχαν περασει δλδ 12 ωρες απο το θετικο τεστ κ μαλλον το αυγο ειχε οδευσει πως πεταμα!!!! Παρασκευη πρεπει να κανω επαφη , Σαββατο κ κυριακη! να δω πως θα τα καταφερω!
Σκεφτομαι τι ψεμματα να πω εδω να φυγω μια ωρα νωριτερα...δεν ξερω τι αλλο να κανω...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Flolipop είπε:

Ζουζουνα τι ηλικία έχεις; Νιατο φανταζομαι ... έτσι για τα στατιστικά ρωτάω...

χαχαχα οχι καλε 31,5 ειμαι,νιατο δεν με λες χαχαχα

Just now, Queen10 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Με το καλό όλα! Ευχομαι μια ήρεμη εγκυμοσυνη! Είσαι καραεγκυος μιλάμε :)

σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ είμαι στην 22 μέρα και περιμένω την επόμενη Παρασκευή. Κανένα σύμπτωμα απολύτως μόνο κακή ψυχολογία έχω, αν μετράει για σύμπτωμα. Χθες πήγα στην ενδοκρινολόγο και μου είπε να κάνουμε μια καμπύλη ζαχαρου και εξετάσεις για αντίσταση στην ινσουλίνη. Όπως πείσεις και για άλλο αυτοάνοσο ( έχω ήδη Χασιμότο) Στις εξετάσεις για θρομβοφιλία που είχα κάνει, @Emilly  μαζί νομίζω το συζητούσαμε ο γιατρός είπε ότι ήταν καλές μόνο η πρωτεΐνη c ήταν χαμηλή αλλά λέει μετράμε την εικόνα συνολικά. Αυτά. Πρώτη φορά νιώθω τόση βεβαιότητα ότι θα αδιαθετήσω, ίσως λόγω κακής ψυχολογίας, ή να το πω προαίσθημα; 

Just now, Jamie είπε:

Μπραβοοο βρε κοριτσι τι φορουμ ειναι αυτο σε 1 μηνα ποσα θετικα τεστ συγχαρητηρια !!!

Χαχαχαχα σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

χαχαχα οχι καλε 31,5 ειμαι,νιατο δεν με λες χαχαχα

σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Μόνο νιατο είσαι ;;;; Κοριτσάκι είσαι!!! Εγώ στα 30 -31 γέννησα το πρώτο μου! Είσαι γόνιμη στο φουλ ακομα! Αν θέλεις αλλά 4 κανεις ακόμη, προλαβαίνεις xaxa

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...