Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 9

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, *ζουζουνα*!!! είπε:

καλημερα κοριτσια!!! ειπα να σας το πω αύριο, αλλά η χαρα μου ειναι μεγαλη και ομολογο οτι τοσο νωρις που το έμαθα δεν το περίμενα! το ξερω απο εχθες που ημουν 11η μερα απο την ωορρηξια, απλα αυριο θα παω για χοριακή,να είμαι κοντά στην μέρα που περιμενω.τα τεστ τα έβαλα προφίλ,εχω κανει κ ωορρηξίας ειναι οντως θετικο αλλα δεν φαίνεται στην φωτο ειναι λιγο πιο κάτω θα το δείτε πιο μετα.τωρα της hometest που έκανα εχθες οχι με πρωινα ουρα ηταν πιο έντονο λιγο απο το σημερινό. σημερα ειναι πρωινα μεν αλλά όχι πυκνά,επίσης βαζω ουτροτζεσταν απο εχθες προληπτικά κατι ειδα εχθες κ προχθές τριχουλες ροζ...

συμπτώματα τωρα που γράφω εχω μια ωραία αναγούλα και πονοκεφαλο!! 

υ.γ. θα κανω αλλο ενα hometest αργότερα με πολυ πυκνά ουρα να δω.

@sofiadu @Emilly @ΒαλεντιναΧ @vasiliki2020 @Ellidr @Wannabemama

σημερα ειμσι 12η μερα μετα την ωορρηξια εκτός κ αν εχω κανει λάθος τι να πω...πάω βάσει της θερμοκρασίας εχω ακομα 36,8 αλλα μεσα στη μερα παει μεχρι 37,3 που ειδα εχθες

αντε κοιμάστε???Χαχαχαχα  ξυπνήστε!!:-D

Ήμουν σίγουρη για εσενα!!!συγχαρητήρια κοριτσι μου!!!!!μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις και με το καλο να ερθει το νέο μέλος σας!!!:wub::wub:

• Μου αρέσει 1

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

@*ζουζουνα*!!! Όπως το είπες μετά από εμένα μένεις και εσύ!!!!:-D

ναι λαικ λαικ!!!

Just now, *Vasoula είπε:

Ήμουν σίγουρη για εσενα!!!συγχαρητήρια κοριτσι μου!!!!!μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις και με το καλο να ερθει το νέο μέλος σας!!!:wub::wub:

ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου!! καλε ολες ήσασταν σίγουρες??? μόνο εγώ δεν ήμουν??Χαχαχαχα γενικα ήμουν χαλαρή παντως με αρκετές επαφες μεχρι να ανέβει η θερμοκρασία μου!

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, kons27 said:

Ίσως φίλη Μ να ευθύνεται κ τ άγχος σου... είδες? Μόνη σ τ είπες.....όσο δεν τ έψαχνες ερχόταν! Να μην λες  τέτοια θα έρθει... Να ηρεμήσεις χρειάζεται!

Πάνω σ αυτο που λες για το άγχος...Έχω την φίλη μου 40 χρόνον 10 χρόνια προσπαθούν για παιδί δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα έχουν κάνει και 2 εξοσωματικες και ΤΙΠΟΤΑ έχει πολύ αγχος αυτό της φταει 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

παρα πολυ καλη θερμοκρασία σου!!!εύχομαι να δεις ++++

ναι βέβαια δεν είναι απόλυτο ότι πεφτει πάντα εγω το ειδα τωρα κ το ειχα δει και στην 3η εγκυμοσύνη μου στην 2η μμμμ δεν ειμαι σιγουρη αλλα ισως...στο 1ο παιδι ειχα συνέχεια 36,9 με 37,0 κ το πήρα χαμπάρι αφου εβλεπα 20 μερες αυξημένη θερμοκρασία κ την ημερα του τεστ ειχα 37,2 λεω ενταξει κατι παίζει χαχαχαχα χαμπάρι τοτε!!!

Ναι ναι κατάλαβα χαχχα και εγώ πριν 8 χρόνια είχα μείνει έγκυος με άλλο σύντροφό με μια επαφή π έσπασε τ προφυλακτικό και παλινδρόμησε.. επίσης και εκεί για κάποιο λόγο το είχα ένστικτο όπως και τώρα έχω καλό προαισθημα για να δούμε...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

καλημερα κοριτσια!!! ειπα να σας το πω αύριο, αλλά η χαρα μου ειναι μεγαλη και ομολογο οτι τοσο νωρις που το έμαθα δεν το περίμενα! το ξερω απο εχθες που ημουν 11η μερα απο την ωορρηξια, απλα αυριο θα παω για χοριακή,να είμαι κοντά στην μέρα που περιμενω.τα τεστ τα έβαλα προφίλ,εχω κανει κ ωορρηξίας ειναι οντως θετικο αλλα δεν φαίνεται στην φωτο ειναι λιγο πιο κάτω θα το δείτε πιο μετα.τωρα της hometest που έκανα εχθες οχι με πρωινα ουρα ηταν πιο έντονο λιγο απο το σημερινό. σημερα ειναι πρωινα μεν αλλά όχι πυκνά,επίσης βαζω ουτροτζεσταν απο εχθες προληπτικά κατι ειδα εχθες κ προχθές τριχουλες ροζ...

συμπτώματα τωρα που γράφω εχω μια ωραία αναγούλα και πονοκεφαλο!! 

υ.γ. θα κανω αλλο ενα hometest αργότερα με πολυ πυκνά ουρα να δω.

@sofiadu @Emilly @ΒαλεντιναΧ @vasiliki2020 @Ellidr @Wannabemama

σημερα ειμσι 12η μερα μετα την ωορρηξια εκτός κ αν εχω κανει λάθος τι να πω...πάω βάσει της θερμοκρασίας εχω ακομα 36,8 αλλα μεσα στη μερα παει μεχρι 37,3 που ειδα εχθες

αντε κοιμάστε???Χαχαχαχα  ξυπνήστε!!:-D

Συγχαρητηρια ζουζουνα σου ευχομαι οτι καλυτερο...κοριτσια εγω σημερα ή αυριο ειναι να ερθει η βλαμενη αλλα το πρωι που πηγα στο σκουπισμα ειδα ροζ..δεν εχω πονακια στην κοιλια οπως συνηθως οταν μου ερχετε..τις προηγουμενες μερες ειχα σαν τσιμπιματακια..το στηθος μου ποναει..δεν ξερω τι να πιστεψω δεν θελω να εχω ελπιδες αδικα και στεναχωρηθω..ειναι νωρις για τεστ να περιμενω καποιες μερες για σιγουρια τι λετε;

• Μου αρέσει 1

Just now, Ria_ είπε:

Ναι ναι κατάλαβα χαχχα και εγώ πριν 8 χρόνια είχα μείνει έγκυος με άλλο σύντροφό με μια επαφή π έσπασε τ προφυλακτικό και παλινδρόμησε.. επίσης και εκεί για κάποιο λόγο το είχα ένστικτο όπως και τώρα έχω καλό προαισθημα για να δούμε...

και εγώ ειχα εμενα που βγήκαν κ τα ονειρα και το ένστικτο 

Just now, elena93 είπε:

Συγχαρητηρια ζουζουνα σου ευχομαι οτι καλυτερο...κοριτσια εγω σημερα ή αυριο ειναι να ερθει η βλαμενη αλλα το πρωι που πηγα στο σκουπισμα ειδα ροζ..δεν εχω πονακια στην κοιλια οπως συνηθως οταν μου ερχετε..τις προηγουμενες μερες ειχα σαν τσιμπιματακια..το στηθος μου ποναει..δεν ξερω τι να πιστεψω δεν θελω να εχω ελπιδες αδικα και στεναχωρηθω..ειναι νωρις για τεστ να περιμενω καποιες μερες για σιγουρια τι λετε;

σε ευχαριστώ πολυ!!!κοίτα αν περιμένεις σημερα κ δεν σ ερθρι τελικα περιοδος κανονικά το τεστ δείχνει αλλα κανε το αυριο.ευχομαι ενα +++

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, kons27 είπε:

Συγνώμη ρε κορίτσια αν είναι άκυρο...αλλά με το τσιγάρο τι κάνετε???εγώ δεν μπορώ να τ κόψω τελείως..είπα μόλις μείνω μαχαίρι

Την μια μέρα έκανα 20... Το είχα ξεφτυλισει!!! Την επόμενη μέρα μόλις έμαθα ένα αποχαιρετιστήριο τελευταίο κ μετά τιποτα!! Δύο βδομάδες χώρις...

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Wannabemama είπε:

Την μια μέρα έκανα 20... Το είχα ξεφτυλισει!!! Την επόμενη μέρα μόλις έμαθα ένα αποχαιρετιστήριο τελευταίο κ μετά τιποτα!! Δύο βδομάδες χώρις...

Αχ πολύ θετικό αυτό π Μ λες...καπνίζεις δλδ τ διάστημα που προσπαθούσατε.... Εγώ τ έχω ελλατωσει πολύ αλλά φοβάμαι μήπως επηρεάζει την σύλληψη...

• Μου αρέσει 1

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

παρα πολυ καλη θερμοκρασία σου!!!εύχομαι να δεις ++++

ναι βέβαια δεν είναι απόλυτο ότι πεφτει πάντα εγω το ειδα τωρα κ το ειχα δει και στην 3η εγκυμοσύνη μου στην 2η μμμμ δεν ειμαι σιγουρη αλλα ισως...στο 1ο παιδι ειχα συνέχεια 36,9 με 37,0 κ το πήρα χαμπάρι αφου εβλεπα 20 μερες αυξημένη θερμοκρασία κ την ημερα του τεστ ειχα 37,2 λεω ενταξει κατι παίζει χαχαχαχα χαμπάρι τοτε!!!

Ζουζουνα τι ηλικία έχεις; Νιατο φανταζομαι ... έτσι για τα στατιστικά ρωτάω...

Διαφημίσεις

Just now, kons27 είπε:

Αχ πολύ θετικό αυτό π Μ λες...καπνίζεις δλδ τ διάστημα που προσπαθούσατε.... Εγώ τ έχω ελλατωσει πολύ αλλά φοβάμαι μήπως επηρεάζει την σύλληψη...

Αχ τωρα που λετε για το τσιγαρο...καπνιζω κ γω φουλ, ποοοοσα χρονια τωρα.. ειναι η παρηγορια μου, η στενοχωρια μου, τα νευρα μου..εκει ξεσπαω, στο καπνισμα..το πακετακι το κανω τη μερα.. δεν ελαττωνεται το ατιμο, η το κοβεις τελειως η καπνιζεις..δυστηχως. Εκει που το μειωνα στα 10 μετρημενα..ερχοταν μια περιοδος, μια στενοχωρια, ενα αγχος..δωστου παλι πακετο..

• Μου αρέσει 2

Just now, Τονιαα είπε:

Εγώ κορίτσια είμαι πολύ θετική νοιώθω ότι κάτι καλό έχω κάνει αυτό το μήνα άσε που ο Νοέμβρης είναι ο αγαπημένος μου μήνας...

Ούτε εγώ σκεφτόμουν για 3 παιδί άλλα ονειρεύτηκα την Παναγία πριν 3 χρόνια που μού είπε ότι έχω πολύ όμορφο γιο....με της λέω Παναγιά μού 2 κορίτσια έχω έχεις μου λέει και έναν γιό τον ΑΝΤΡΈΑ  πολύ ωραίο παιδάκι να σου ζήσει...

Ε και από τότε παλευα να πείσω τον άντρα μου που μού έλεγε "Αντρέας και δικός μου αποκλείεται να είναι μάλλον με άλλον θα τον κάνεις " Χαχαχαχα άλλα τώρα το θέλει πιο πολύ από μένα...τον βλέπω κρατάει κάνα παιχνιδάκι για γουρι όταν υπάρχει η υποψία...

Sweet november 

• Μου αρέσει 3

Just now, elena93 είπε:

Μια χαρά είναι σήμερα!! Να κανείς! Καλή επιτυχία εύχομαι! 

Just now, Wannabemama είπε:

Μπράβο σου...έτσι πρέπει...είχε ένα θέμα τώρα με τσιγάρο στην εγκυμοσύνη κ έγινε χαμός κακό κλίμα δημιουργήθηκε γιατί υπήρχαν κορίτσια που έλεγαν ότι καπνίζουν μερικά τσιγάρα ουσες έγκυες.και οκ κάποιοι γιατροί λένε ως πέντε την μέρα επιτρέπεται....βρε παιδί μου έχω δει μπροστά μου πολλές έγκυες να καπνίζουν οχι μια....είναι νομίζω από τις χειρότερες εικόνες που έχω στο μυαλό.δεν ταιριάζει πως το λένε.αφου επειδή είχε ξεφύγει η κατάσταση στην συζήτηση λέω να βρω από το ίντερνετ κ να ανεβάσω στο προφίλ μια φωτό γυναίκας εγκύου με τσιγάρο.

Just now, tina79 είπε:

Αχ τωρα που λετε για το τσιγαρο...καπνιζω κ γω φουλ, ποοοοσα χρονια τωρα.. ειναι η παρηγορια μου, η στενοχωρια μου, τα νευρα μου..εκει ξεσπαω, στο καπνισμα..το πακετακι το κανω τη μερα.. δεν ελαττωνεται το ατιμο, η το κοβεις τελειως η καπνιζεις..δυστηχως. Εκει που το μειωνα στα 10 μετρημενα..ερχοταν μια περιοδος, μια στενοχωρια, ενα αγχος..δωστου παλι πακετο..

Δες εδώ τι σκέφτεται μια υπεύθυνη μέλλουσα μαμά...πολύ σας χαίρομαι.εγω δεν καπνίζω αλλά όλες οι φίλες μου που κάπνιζαν στην εγκυμοσύνη μαχαίρι...επίσης κορίτσια η πρώην συνυφαδα μου η οποία κάπνιζε κανονικοτατα και θρεφοταν μόνο με φραπέ της έβρισκαν συνέχεια στους υπερήχους θέματα....έντερα μωρού υγρό σε νεφρά πολλά δεν θυμάμαι μειωμένη ανάπτυξη...τι τράβηξε κ αυτό εκεί μέσα...έκανε τις παρακεντησεις της εν τέλει ελιποβαρες γεννήθηκε κ ήταν μετά καλά αλλά ακόμα θέματα ανάπτυξης ψιλοεχει...δηλαδή σε κάποια φάση από τα δύο ως τα πέντε γραμμάριο δεν έπαιρνε ..απλά το προστάτευσε ο υψηστος επί εννιά μήνες μέσα στον τεκέ...κλάμα.εννοω πως ακόμα κ το δεκαήμερο μετά την ωορηξια που το ελλατωνεις είναι συγκηνιτικο.

• Μου αρέσει 1

Just now, Emilly είπε:

Μπράβο σου...έτσι πρέπει...είχε ένα θέμα τώρα με τσιγάρο στην εγκυμοσύνη κ έγινε χαμός κακό κλίμα δημιουργήθηκε γιατί υπήρχαν κορίτσια που έλεγαν ότι καπνίζουν μερικά τσιγάρα ουσες έγκυες.και οκ κάποιοι γιατροί λένε ως πέντε την μέρα επιτρέπεται....βρε παιδί μου έχω δει μπροστά μου πολλές έγκυες να καπνίζουν οχι μια....είναι νομίζω από τις χειρότερες εικόνες που έχω στο μυαλό.δεν ταιριάζει πως το λένε.αφου επειδή είχε ξεφύγει η κατάσταση στην συζήτηση λέω να βρω από το ίντερνετ κ να ανεβάσω στο προφίλ μια φωτό γυναίκας εγκύου με τσιγάρο.

Απαράδεκτο.... Κ εμένα η χειρότερη Μ εικόνα θυμάμαι ήταν μια κοπέλα σε ένα μπαράκι στην Λάρισα να κάθεται με την κοιλιά τούρλα αργά το βράδυ με τ τσιγάρο στ χέρι κ τ μαγαζί να είναι γεμάτο από κόσμο κ καπνό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...